|
View unanswered posts | View active topics
Author |
Message |
kokosak
|
Post subject: Re: Pokec o oblíbených filmech a seriálech Posted: 09:11 06. Oct 2012 |
|
|
Kašlem na zákony, hlavně, aby byla pravidla fora zachována 
_________________ PUF!
|
|
Top |
|
Bahnak
|
Post subject: Re: Pokec o oblíbených filmech a seriálech Posted: 10:06 06. Oct 2012 |
|
|
A já bych právě odkazy ke stahování raději vynechal... Alespoň než si zvolíme ty piráty.
_________________ KDVP Kucik:153, Bahnak:175, Drake: 48, Fryn:163, Klobouk:19, Derken:8, Vejk:8, Nomis -16, Terka:1
|
|
Top |
|
Absinthorix
|
Post subject: Re: Pokec o oblíbených filmech a seriálech Posted: 13:33 06. Oct 2012 |
|
|
|
Top |
|
zachy
|
Post subject: Re: Pokec o oblíbených filmech a seriálech Posted: 14:30 06. Oct 2012 |
|
|
Tak poprosím někoho kdo může mazat cizí příspěvky ať to smaže. Normální uživatel může mazat jen poslední příspěvek a to jen když je jeho autorem.
_________________ Jake Buchar, Kybernautický detektiv A když se to těm ouřadům na radnici nelíbí, můžou si strčit do tý svý zazobaný zadnice tenhle prostředníček a tak hluboko, až budou pištět jako prasata na líbánkách!
Azhael Morten Hbitý tiefling s vyššími zájmy, uctívač Helgarona a prince pekla Astarotha Grombo Omborg Vychytralý půlkork s velikými ambicemi, PRASOBIJEC
|
|
Top |
|
Prasokralik
|
Post subject: Re: Pokec o oblíbených filmech a seriálech Posted: 14:52 06. Oct 2012 |
|
Joined: 01:53 05. Dec 2010 Posts: 4507 Location: Land Down Under
|
zachy wrote: Tak poprosím někoho kdo může mazat cizí příspěvky ať to smaže. Normální uživatel může mazat jen poslední příspěvek a to jen když je jeho autorem. a nenapadlo tě to zeditovat?
_________________ Ignore list: Theogil I, Krysak, Koninho87, Kokosak, Grin, efu_redo
Pain is temporary. Victory is forever.
|
|
Top |
|
Nalkanar
|
Post subject: Re: Pokec o oblíbených filmech a seriálech Posted: 14:04 11. Oct 2012 |
|
Joined: 14:21 13. Feb 2010 Posts: 9274 Location: Brno/"Znojmo"
|
|
Top |
|
-RoF-
|
Post subject: Re: Pokec o oblíbených filmech a seriálech Posted: 14:15 11. Oct 2012 |
|
|
Nalkanar wrote: Jednoduše stačilo tohle http://www.youtube.com/watch?v=JLbcZggwVCw&feature=plcpTakhle jsem spíš čekal, že to dopadne hehe.
_________________ Aria Oria - pohledná divoká dívka, která ráda své skvostné tělo vystavuje jen ve skromném oblečení. Její postava nese znaky dračí krve, od rudých křídel, přes oranžové dračí oči, až po tělo hřející tak, jako by měla horečku. Měšťanka Karathy a členka Morusova stánku.
*otisk rudých rtů nad tím malý dráček držící mrkev a to vše ve zlatém poli*
|
|
Top |
|
-RoF-
|
Post subject: Re: Pokec o oblíbených filmech a seriálech Posted: 17:18 23. Oct 2012 |
|
|
Ted jsem se hoodně dobře pobavil u filmu Iron Sky, já vůbec netušil, že to je komedie, ale při prvních pár záběrech mi to došlo.  Jako ty narážky a různé věci co tam byly.....perfektní. Viz slova prezidentky USA, když je napadli z Měsíce ti nacisti.... Quote: Kdo jsou ti chlapi vůbec zač? Nacisté, Nacisté z Měsíce. Úžasné, tihle jsou jediní, které jsme kdy porazili ve férovém boji To jsem musel na chvílu zastavit, páč to bylo vážně trefné a smál jsem se Doporučuju se na to podívat. 
_________________ Aria Oria - pohledná divoká dívka, která ráda své skvostné tělo vystavuje jen ve skromném oblečení. Její postava nese znaky dračí krve, od rudých křídel, přes oranžové dračí oči, až po tělo hřející tak, jako by měla horečku. Měšťanka Karathy a členka Morusova stánku.
|
|
Top |
|
Fryn
|
Post subject: Re: Pokec o oblíbených filmech a seriálech Posted: 19:47 25. Oct 2012 |
|
 |
DM Thalie |
|
|
Nalkanar wrote: Tak to nemá chybu  . Ad Iron Sky: Na to jsem chtěl skočit do kina, už ten trailer vypadal, že nepůjde zrovna o nějakou vážnou záležitost  .
_________________ DM aktivita podle časových možností (případně podle nálady).
|
|
Top |
|
Molly23
|
Post subject: Re: Pokec o oblíbených filmech a seriálech Posted: 17:51 09. Nov 2012 |
|
Joined: 16:55 18. Sep 2009 Posts: 5217 Location: Bad Reichenhall
|
|
Top |
|
-RoF-
|
Post subject: Re: Pokec o oblíbených filmech a seriálech Posted: 13:52 16. Nov 2012 |
|
|
Tak jsem se ted díval na film Heavy Metal Povedený film s dobrýma hláškama, plný boje, mrtvol, nahých holek a tak Například.... Borec jde do komnaty královny pro jeden kámen a šel tam po tmě a říká "šel jsem pro loknar a měl jsem zvláštní pocit". Rozsvítilo se světlo a on v rukách držel kozy královny. Už ho chtěli zabít poskoci té královny a ona křikla na stráže "Počkejte mám lepší nápad!" A pak na toho borca ...."když mi uděláš potěšení, tak ti daruji život". Nebo .... Ženská se vyspala s robotem a on že jestli spolu budou chodit a ona že ne, že jsou jiní a že by se bála, že jednou příjde domů a bude to dělat s opékačem topinek. Doporučuju se na to mrknout http://www.csfd.cz/film/11266-heavy-metal/Jo je to kreslené 
|
|
Top |
|
Prasokralik
|
Post subject: Re: Pokec o oblíbených filmech a seriálech Posted: 21:25 19. Nov 2012 |
|
Joined: 01:53 05. Dec 2010 Posts: 4507 Location: Land Down Under
|
_________________ Ignore list: Theogil I, Krysak, Koninho87, Kokosak, Grin, efu_redo
Pain is temporary. Victory is forever.
|
|
Top |
|
Molly23
|
Post subject: Re: Pokec o oblíbených filmech a seriálech Posted: 21:32 19. Nov 2012 |
|
Joined: 16:55 18. Sep 2009 Posts: 5217 Location: Bad Reichenhall
|
Mě ten Heavy Metal přišel jako docela píčovina zas  . Některé situace dobré, ale reakce nějakých postav, byly prostě divný. Ten humor mi přišel až strojený a špatně podaný... a taky to mohlo bejt hrozným dabingem.
_________________ ▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬ Molly23 alias Mišák
▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬
|
|
Top |
|
xxxMajkyxxx
|
Post subject: Re: Pokec o oblíbených filmech a seriálech Posted: 21:46 19. Nov 2012 |
|
 |
Urozený |
|
|
Kdo jeste nevidel, tomu doporucuju skvelou komedii The School of Rock s Jackem Blackem v hlavni roli.
_________________ WIPED MAYBIES AND MY NEW BABIES Milovaný sympoš Eritai se možná ve hře ukáže! Rodwen - divoká elfka, druidka
|
|
Top |
|
Xullfryn
|
Post subject: Re: Pokec o oblíbených filmech a seriálech Posted: 00:34 20. Nov 2012 |
|
|
|
Top |
|