|
View unanswered posts | View active topics
Author |
Message |
Theogil I
|
Post subject: Re: K systemu Posted: 14:27 18. Mar 2008 |
|
|
Rejty wrote: Psalo se o situaci kdy na NPC hraje DM. Takze neprekrucujte co tu bylo psano.
Je logicke, ze trpaslik utece zombii a panterovi tezko. Houby Rejty, brácha nic o NPC ovládané DM nic nepsal ... 6 přízpěvků nad tímto. A to že vždy jde utéct se tu objevilo několikrát a vůbec ne v souvislosti s NPC ovládanými DM. Ale máš recht ... zombie nás nedoběhnou na ty jsem úplně zapomněl. Měli jsme oba na mysli tu bezmoc, když se za tebou náhodou pustí obluda na kterou náhodou narazíš v rámci zkoumání, dinamického spawnu atd. atd. .... kdybych byl hulvát řekl bych že je lepší se odpojit, jiná možnost jak nepřijít k úhoně není. No a nebo chodit po světě s pernamentně zmáčknutým TAB a vyhnout se na vzdálenost viditelnosti červených písmenek. Oboje mi je silně proti srsti, tak ti nevím jak z toho.
_________________ Theogil Mistrovské ostří - strážce králova pokladu, kovář v Ivory Boindil - trpasličí zvěd, velký čtenář a lenochod Wahibah Zafirah al Talibah - dědic dračího odkazu, strážce legend
|
|
Top |
|
Theogil I
|
Post subject: Re: K systemu Posted: 14:29 18. Mar 2008 |
|
|
Teesha wrote: Theo: uteč dolů za náma...rádi se o tebe postaráme  Když já mám kněze ... to by jste nesnesli a skončilo by to jako vždy .. čucháním ke kytkám zespodu. 
_________________ Theogil Mistrovské ostří - strážce králova pokladu, kovář v Ivory Boindil - trpasličí zvěd, velký čtenář a lenochod Wahibah Zafirah al Talibah - dědic dračího odkazu, strážce legend
|
|
Top |
|
Teesha
|
Post subject: Re: K systemu Posted: 14:32 18. Mar 2008 |
|
|
Theogil I wrote: Teesha wrote: Theo: uteč dolů za náma...rádi se o tebe postaráme  Když já mám kněze ... to by jste nesnesli a skončilo by to jako vždy .. čucháním ke kytkám zespodu.  neboj..já jsem dole ten nejhodnější..bych si tě nechal...
_________________ Zabijte je všechny, Xi´An už si je dole přebere!
Cress del Ssivah N´Abarn
Sibaris de Cifris
Merlin
|
|
Top |
|
Rejty
|
Post subject: Re: K systemu Posted: 14:34 18. Mar 2008 |
|
|
Theogil I wrote: ... Mne se zda ok, ze situace, kdy se na me vyriti zurivy medved navozuje pocit zoufalstvi a strachu. Potvory jsou zpravidla davany tak, ze cim dal od bezpecne oblasti (mesta) tim jsou nebezpecnejsi. Muzou byt vsude jen jezevci a krysy a kazdy si bude chodit kde chce bez uhony. Nebo se potvory muzou zastavit, kdyz bude postava tezce ranena a nechat ji vylecit a zautocit teprve po jejim vyleceni popripade naboosteni. Ale bude to nekoho bavit? Odpojovat se v nebezpeci je pekna prasarna, kterou budou DM trestat...
_________________ Vedoucí týmu Thalie
|
|
Top |
|
Theogil I
|
Post subject: Re: K systemu Posted: 14:46 18. Mar 2008 |
|
|
Rejty wrote: Theogil I wrote: ... Mne se zda ok, ze situace, kdy se na me vyriti zurivy medved navozuje pocit zoufalstvi a strachu. Potvory jsou zpravidla davany tak, ze cim dal od bezpecne oblasti (mesta) tim jsou nebezpecnejsi. Muzou byt vsude jen jezevci a krysy a kazdy si bude chodit kde chce bez uhony. Nebo se potvory muzou zastavit, kdyz bude postava tezce ranena a nechat ji vylecit a zautocit teprve po jejim vyleceni popripade naboosteni. Ale bude to nekoho bavit? Odpojovat se v nebezpeci je pekna prasarna, kterou budou DM trestat... Doufám, že tě to nějak nesejří, nerad bych ti pokazil poobědový čas? Nebudeme to dál rozebírat, je to bezpředmětné, koukáme na to každý z jiného úhlu a celkem rozumím i tomu tvému pohledu, to však neznamená, že mi plně vyhovuje.
|
|
Top |
|
Rejty
|
Post subject: Re: K systemu Posted: 14:48 18. Mar 2008 |
|
|
Theogil I wrote: Doufám, že tě to nějak nesejří, nerad bych ti pokazil poobědový čas? Uz sem vyzvracel cely obed. To zaplatis!!! 
|
|
Top |
|
Theogil I
|
Post subject: Re: K systemu Posted: 14:50 18. Mar 2008 |
|
|
Rejty wrote: Theogil I wrote: Doufám, že tě to nějak nesejří, nerad bych ti pokazil poobědový čas? Uz sem vyzvracel cely obed. To zaplatis!!!  A co jsi měl? Tak jo, až přijedeš do Brna máš u mě oběd, pivo - teda jestli nepohrdneš místním mokem a prohlídku města k tomu. 
|
|
Top |
|
Zyga
|
Post subject: Re: K systemu Posted: 14:51 18. Mar 2008 |
|
|
Theogil I wrote: ..... pivo - teda jestli nepohrdneš místním mokem .... Se z toho vobeda chces vyvlict, co? 
_________________ Crasz´ar - sermir rodu N´Abarn
|
|
Top |
|
Rejty
|
Post subject: Re: K systemu Posted: 14:52 18. Mar 2008 |
|
|
Theogil I wrote: A co jsi měl? Tak jo, až přijedeš do Brna máš u mě oběd, pivo - teda jestli nepohrdneš místním mokem a prohlídku města k tomu.  Tak jo. Jen nevim, kdy se tam dostanu.  Prohlidka mesta bude mozna na pristim plzenskem srazu, teda pokud nas nebudou ohrozovat ti potrhlici behajici okupujici namesti.  Z toho se nevyvlece. 
|
|
Top |
|
Zyga
|
Post subject: Re: K systemu Posted: 15:03 18. Mar 2008 |
|
|
Rejty wrote: Theogil I wrote: A co jsi měl? Tak jo, až přijedeš do Brna máš u mě oběd, pivo - teda jestli nepohrdneš místním mokem a prohlídku města k tomu.  Tak jo. Jen nevim, kdy se tam dostanu.  Prohlidka mesta bude mozna na pristim plzenskem srazu, teda pokud nas nebudou ohrozovat ti potrhlici behajici okupujici namesti.  Z toho se nevyvlece.  Chces si dat trochu adrenalinu a projednou kostnout starobrno 
|
|
Top |
|
Awadar
|
Post subject: Re: K systemu Posted: 15:10 18. Mar 2008 |
|
|
No tak toto jsem úplně nechtě, nikoho neosočuji. Ale myslím si, že ta možnost útěku nebyla vždy spojena z DM. A jak sem již psal nedokážu utéct ani z x hp(70 a více). Problémeček je prostě v těch přechodech, ale počítáme to se snad ani opravit nedá(jde o to, že v určitých případech můžeš mít hp klidně xy, ale na těch přechodech tě prostě dostane).
Jinak klidně přijeďte všichni, aspoň bud sranda i v Brně
|
|
Top |
|
OneHeart
|
Post subject: Re: K systemu Posted: 15:14 18. Mar 2008 |
|
|
Awadar wrote: No tak toto jsem úplně nechtě, nikoho neosočuji. Ale myslím si, že ta možnost útěku nebyla vždy spojena z DM. A jak sem již psal nedokážu utéct ani z x hp(70 a více). Problémeček je prostě v těch přechodech, ale počítáme to se snad ani opravit nedá(jde o to, že v určitých případech můžeš mít hp klidně xy, ale na těch přechodech tě prostě dostane).
Jinak klidně přijeďte všichni, aspoň bud sranda i v Brně To asi nepůjde, NWN přechodová smrtící sviňárna no. Leda dát potvorám nějaký zpoždění na přechodu, ale to by zase byla výhoda pro majitele silnějšího železa
_________________ Vaillardo Vran:
|
|
Top |
|
Zyga
|
Post subject: Re: K systemu Posted: 15:16 18. Mar 2008 |
|
|
Jo prechody sou problem, ale da se to podchytit invis lektvarem  z pruseru te vetsinou spolehlive vythne
|
|
Top |
|
Rejty
|
Post subject: Re: K systemu Posted: 15:17 18. Mar 2008 |
|
|
Z druheho pohledu zase spousta hracu prechody zneuziva k vlastni zachrane.
|
|
Top |
|
Theogil I
|
Post subject: Re: K systemu Posted: 15:21 18. Mar 2008 |
|
|
Rejty wrote: Z druheho pohledu zase spousta hracu prechody zneuziva k vlastni zachrane. Jak? Nějaká sviňárna? Raději to snad ani nechci vědět.
|
|
Top |
|