Thalie

Persistentní svět hry Neverwinter Nights
It is currently 16:22 22. Jun 2025

All times are UTC + 1 hour [ DST ]

Post new topic Reply to topic  [ 2124 posts ]  Go to page Previous  1 ... 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51 ... 142  Next
Author Message
 Post subject: Re: Co Vám na Thalii vadí?
PostPosted: 20:39 13. Nov 2012 
Ďábel
 ICQ  Profile

Viděl jsem mága, co černým mečem katastrof vykosil celou pevnost sněžnejch orků i s bossama a kromě sem tam podpůrnýho kouzla nemusel hnout ani prstem.

Reply with quote  

PostPosted: 20:42 13. Nov 2012 
Čestný člen týmu Thalie
 Profile

Tu pevnost ti vykosím s mágem se 7. kruhem ;) Sice bude muset ještě buffnout summona, ale dá to.

Reply with quote  

PostPosted: 20:46 13. Nov 2012 
Bůh
 Profile

Černý meč je fajn. Ale není to summon, o jakém se zde bavíme. Na druhou stranu, když už budeme u toho, tak jedním to nestihne určitě, že? :wink:

To, o čem jsem mluvil jsou mazlíci, kteří můžou postavu doprovázet (klidně k tomu můžeme přihodit i přítelíčky, protože takovej medvěd druida taky není zrovna likvidátorem dne)

...a tvoří se závislost
Vhodný čas na odvykací kůru

člen ligy pro zákaz veškerých změn na thalii

Reply with quote  

PostPosted: 20:52 13. Nov 2012 
Ďábel
 ICQ  Profile

Já jestli bych něco posílil z pozice WB, tak nemrtvé summony, protože to je hotová tragédie. Člověk by si rád udělal nějakého nekromanta, ale jediné, co dostane, je ztrouchnivělá hromádka kostí a debilní spektra...

Reply with quote  

PostPosted: 20:54 13. Nov 2012 
WB Thalie
 ICQ  Profile

J.F.Payne wrote:
Já jestli bych něco posílil z pozice WB, tak nemrtvé summony, protože to je hotová tragédie. Člověk by si rád udělal nějakého nekromanta, ale jediné, co dostane, je ztrouchnivělá hromádka kostí a debilní spektra...

Nesouhlasím, PMko hraju a nemůžu si na nemrtváky stěžovat. Spektra dobrá na strašení dětí.. kostlivec válečník / náčelník bijec a mumie něco ustojí....

Reply with quote  

PostPosted: 20:55 13. Nov 2012 
Bůh
 Profile

Nalkanar wrote:
Tu pevnost ti vykosím s mágem se 7. kruhem ;) Sice bude muset ještě buffnout summona, ale dá to.

Rád bych tomu věřil (zvláště tak zkušenému kouzelníkovi, jako jsi ty). Jen mi nejde na rozum, jak se ti povede vymlátit zrovna tuhle pevnost, když ty potvůrky srážejí a kouzlí.

Pokud budeš ochoten mi předvést ukázku, budu opravdu rád :)

...a tvoří se závislost

Reply with quote  

PostPosted: 20:57 13. Nov 2012 
Čestný člen týmu Thalie
 Profile

OOC testy nedělám, jsme na RP serveru (tzn. pokud to Alimu vysvětlíš IC cestou :lol: ). Vím, že to je možné.

Ano, černý meč určitě spotřebuje víc jak jeden pokud "vybije celou pevnost".

Reply with quote  

PostPosted: 21:00 13. Nov 2012 
Bůh
 Profile

Nalkanar wrote:
OOC testy nedělám, jsme na RP serveru (tzn. pokud to Alimu vysvětlíš IC cestou :lol: ). Vím, že to je možné.

IC cestou to půjde těžko, protože moje postava nemá nejmenší racionální důvod k tomuto pokusu. Ona summony k přímému boji nepoužívá.

...a tvoří se závislost

Reply with quote  

PostPosted: 21:49 13. Nov 2012 
Bůh
 Profile

Barbar321 wrote:
Nalkanar wrote:

Rád bych tomu věřil (zvláště tak zkušenému kouzelníkovi, jako jsi ty). Jen mi nejde na rozum, jak se ti povede vymlátit zrovna tuhle pevnost, když ty potvůrky srážejí a kouzlí.

Pokud budeš ochoten mi předvést ukázku, budu opravdu rád :)

práve proto by jste nemeli vy vyhranění RP hráči navrhovat systémové změny, ale věnovat se třeba hře v kostky.

1. BBoD je nesrazitelný.
2: BBoD ma silné redukce
3. BBod ma na orky sakra dobrou sanci na instatní kill...

atd..... Když netestujete tak neremcejte a zkuste si to.

Reply with quote  

PostPosted: 21:51 13. Nov 2012 
Čestný člen týmu Thalie
 Profile

Krysáku, ty by ses měl věnovat čtení. Každý den hodinu a pozorně. O Černém meči a jeho schopnostech nikdo nepochybuje. ;) Jen Jon to vytasil a reakce všech jsou v podstatě ve smyslu "nikdo se nediví, ten meč je dostatečně silný". ;)

Reply with quote  

PostPosted: 21:55 13. Nov 2012 
Bůh
 ICQ  Profile

Nalkanar wrote:
Krysáku, ty by ses měl věnovat čtení. Každý den hodinu a pozorně. O Černém meči a jeho schopnostech nikdo nepochybuje. ;) Jen Jon to vytasil a reakce všech jsou v podstatě ve smyslu "nikdo se nediví, ten meč je dostatečně silný". ;)

A ty by ses zase každej den měl věnovat něčemu jinýmu než buzerování lidí na foru :roll:

-------
.: Damian je můj rypák a Xantipka má bohyně :.

Reply with quote  

PostPosted: 22:28 13. Nov 2012 
Čestný člen týmu Thalie
 Profile

Barbar321 wrote:
Důvod, proč jsem rozvířil tuto debatu znova do detailů popisovat nechci. Prostě jsem si po dlouhé době zkusil vyvolat mazlíčka jen tak pro efekt a ne pro účel a viděl jsem, jak snadno tu přijde k úhoně (konkrétní příklad byl mantikora vs 4x mrchožrout - mantikora prohrála, štítovec vs gamara - štítovec vyhrál jen díky lektvarům li) Procházel jsem základní lokace s různými summony. Snažil jsem se přijít na to, co který umí, protože jsem je nepoužíval. Budu ale tvrdit, že s tou minimální obranou je zraní prakticky vše (neřkuli na pro ně smrtelné zákeřné útoky, které mají i obyčejní skřeti)

Změní se něco na tom, když pro tebe udělám seriozní průzkum s konkrétními summony v konkrétních lokalitách? Obávám se, že ne. Byla by to zbytečná práce, takže raději budu svůj volný čas trávit efektivněji a bez nervů.

Psal jsem, že jsem pro změny, ne že to chci nechat ve stávající situaci! :wink: Akorát nesouhlasím s tím, že jsou summoni do 20. levelu slabí. Ano, musejí být logicky o hodně slabší než třeba válečník, protože k čemu by takový válečník byl, že? Ale vážně nejvíc záleží na správném výběru summona, každý je dobrý na něco jiného. Je sice pravda, že z posledních kruhů je jich použitých jen málo, ale najdou se i mezi nimi.

Když uděláš testy, můžeš mě přesvědčit, ale samozřejmě mám i vlastní zkušenost, která hovoří o něčem jiném. Tím, že ale přesvědčíš mě, opravdu nic nezměníš - já neumím scriptovat a už vůbec o změnách nemůžu rozhodovat. Moje kompetence jsou v rámci těchto věcí nulové. :wink:

Reply with quote  

PostPosted: 22:32 13. Nov 2012 
Bůh
 Profile

Aulus wrote:
Barbar321 wrote:

Tka používej svázaní plání, když ti jsou summoni proti srsti se svými staty :wink:

Dočasně mimo.
Jsem Žena!

Nhill'nue Zau'ndar
Anirrinths Zau'ndar
Izzrar Zau'ndar - ten druhej, nebo první

Reply with quote  

PostPosted: 23:00 13. Nov 2012 
Bůh
 Profile

-darkvision- wrote:
Aulus wrote:
Barbar321 wrote:

Tka používej svázaní plání, když ti jsou summoni proti srsti se svými staty :wink:

Už ne. Využil jsem rady někoho z fora a zkusil orla. Základní obrana 32, s tím už se s trochou podpory pracovat dá. Moc nezraní, když dostane ránu, je to s ním špatný, ale s magickou podporou už ho neuklove "jezevec"

Přesně to, co jsem chtěl :)

PS: svázání plání je na tom obdobně, jako sumoni. Buď mají mizerné staty nebo vydrží jen pár kol (ale uznávám, že zelený se jako doprovod dá používat pro nižší levely kouzelníků).

...a tvoří se závislost

Reply with quote  

PostPosted: 23:04 13. Nov 2012 
Bůh
 Profile

S lepším svázáním plání a knihou summonu jsem zabjel solo Krynské hory bez golema, cernej les bez klepetnatců, alchymistu, broucci atd..... NO mel jsem 12-13 lvl. Jasně pak je clovek nejak pořád na svém a nelepší se to.

Jestli muzu doporučit nejlepší summon je nějaké dobre cvičené WM ko, třeba Jack.

Reply with quote  

Post new topic Reply to topic  [ 2124 posts ]  Go to page Previous  1 ... 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51 ... 142  Next

All times are UTC + 1 hour [ DST ]