nevim jestli mate nekdo stejny problem se spanim ,ale ja se nemuzu poradne vyspat dam spanek v hospode a postava si lehne do klubicka a jakoze spi,ale cas bezi a nic se nedeje zivoty se nevraceji a unava taky neni pry,zkousel jsem to asi trikrta az na potreti to vyslo a ale pop probuzeni se mi prehazou veci takze mam luk v brise.vim i o jinych lidech co se jim to stalo
_________________ Dormalhir-- Hrdina na volné noze
Joined: 10:42 10. May 2007 Posts: 16270 Location: Somewhere around nothing
Spanek trva neco pres dve minuty a necekane konci hlaskou, ze sis odpocinul. Az potom se doplni zivoty.
Zbrane v brise zpusobuje bordel v tvym override, ale sam nevim, kdo spi se zbranema na zadech. Kdybys vic cetl, nez psal (vrele doporucuji) zjistil bys, ze to same se resi uz v jinem vlakne.
_________________ Neaktivní a nezasahující do vývoje. Pouze nouzový support pro WB/DM. *********************************************** Les jambes en l'air, comme une femme lubrique, Brûlante et suant les poisons, Ouvrait d'une façon nonchalante et cynique Son ventre plein d'exhalaisons.
Joined: 18:00 28. Apr 2007 Posts: 2864 Location: Božský trůn
to že spaní trvá dvě minuty a končí hláškou někam napiště.. ve hře se to blbě poznává a taky mi chvíli trvalo než sem na to přišel
_________________ jsem uctívač démonů jsem otec tvé smrti já vyvolávám dávné zlo já kontroluji každý jeho nádech já podněcuji vaše neštěstí zrozením i zabíjením já vyvolám armageddon krmen tisícem duší.
Joined: 10:42 10. May 2007 Posts: 16270 Location: Somewhere around nothing
Ono uz to tu jednou napsane bylo ale...znate to.
_________________ Neaktivní a nezasahující do vývoje. Pouze nouzový support pro WB/DM. *********************************************** Les jambes en l'air, comme une femme lubrique, Brûlante et suant les poisons, Ouvrait d'une façon nonchalante et cynique Son ventre plein d'exhalaisons.
Users browsing this forum: No registered users and 10 guests
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot post attachments in this forum