|
View unanswered posts | View active topics
Author |
Message |
Theogil I
|
Post subject: Re: World of Tanks Posted: 08:58 03. Dec 2012 |
|
|
Řádná řež a povedená. Zasílám gratulaci, brácha měl teď něco podobného, jestlim si to uložil, tak mu řeknu ať to postne. Vyznamenání tam měl jak japonská kalkulačka funkcí. 
_________________ Theogil Mistrovské ostří - strážce králova pokladu, kovář v Ivory Boindil - trpasličí zvěd, velký čtenář a lenochod Wahibah Zafirah al Talibah - dědic dračího odkazu, strážce legend
|
|
Top |
|
Molly23
|
Post subject: Re: World of Tanks Posted: 21:12 05. Dec 2012 |
|
Joined: 16:55 18. Sep 2009 Posts: 5217 Location: Bad Reichenhall
|
_________________ ▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬ Molly23 alias Mišák
▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬
|
|
Top |
|
Diemo
|
Post subject: Re: World of Tanks Posted: 09:08 06. Dec 2012 |
|
|
Podle WoT by to asi jen cinkalo co 
|
Molly23
|
Post subject: Re: World of Tanks Posted: 10:25 06. Dec 2012 |
|
Joined: 16:55 18. Sep 2009 Posts: 5217 Location: Bad Reichenhall
|
Diemo wrote: Podle WoT by to asi jen cinkalo co  To je otázka. Podle mě by to mělo slušnou penetraci. Připočti k rychlosti projektilu ještě rychlost letounu. A taky pancíř tanků na stropu byl o poznání slabší. Slabší bylo už snad jen dno tanku. Dneska se proti tankům používá i A-10, která krom různých bomb a raket má hlavně tohle...  
_________________ ▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬ Molly23 alias Mišák
▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬
|
|
Top |
|
Theogil I
|
Post subject: Re: World of Tanks Posted: 12:46 06. Dec 2012 |
|
|
Tak A-10 je létající cihla postavená kolem obřího rychlopalného kanónu. http://cs.wikipedia.org/wiki/Fairchild_ ... derbolt_II
_________________ Theogil Mistrovské ostří - strážce králova pokladu, kovář v Ivory Boindil - trpasličí zvěd, velký čtenář a lenochod Wahibah Zafirah al Talibah - dědic dračího odkazu, strážce legend
|
|
Top |
|
-RoF-
|
Post subject: Re: World of Tanks Posted: 12:54 06. Dec 2012 |
|
|
Missaku už nám tady zase cpeš ty letadla? Běž si s tím do svého leteckého toppicu. 
_________________ Aria Oria - pohledná divoká dívka, která ráda své skvostné tělo vystavuje jen ve skromném oblečení. Její postava nese znaky dračí krve, od rudých křídel, přes oranžové dračí oči, až po tělo hřející tak, jako by měla horečku. Měšťanka Karathy a členka Morusova stánku.
*otisk rudých rtů nad tím malý dráček držící mrkev a to vše ve zlatém poli*
|
|
Top |
|
Shaman88
|
Post subject: Re: World of Tanks Posted: 13:08 06. Dec 2012 |
|
|
Jsem značně vytočenej.. vytahl jsem si 4kovou francouzkou arty a příjde mi že je slabší než ta trojková....
|
|
Top |
|
-RoF-
|
Post subject: Re: World of Tanks Posted: 13:20 06. Dec 2012 |
|
|
Shaman88 wrote: Jsem značně vytočenej.. vytahl jsem si 4kovou francouzkou arty a příjde mi že je slabší než ta trojková.... Ano, je to s ní horší, páč tě to dává do těžších bitev. Ale 5. tier arty je zase fajn  . Holt to musíš nějak přežít a prokousat se na tu lepší.
_________________ Aria Oria - pohledná divoká dívka, která ráda své skvostné tělo vystavuje jen ve skromném oblečení. Její postava nese znaky dračí krve, od rudých křídel, přes oranžové dračí oči, až po tělo hřející tak, jako by měla horečku. Měšťanka Karathy a členka Morusova stánku.
|
|
Top |
|
Shaman88
|
Post subject: Re: World of Tanks Posted: 13:26 06. Dec 2012 |
|
|
Ještě by mě zajímalo - jaké jsou nevýhody těch amerických destroyerů které mají normální věž?
|
|
Top |
|
Theogil I
|
Post subject: Re: World of Tanks Posted: 13:40 06. Dec 2012 |
|
|
Shaman88 wrote: Ještě by mě zajímalo - jaké jsou nevýhody těch amerických destroyerů které mají normální věž? Prdlajs vydrží (většinou) a mají nižší dmg (takový pižlací).
|
|
Top |
|
Shaman88
|
Post subject: Re: World of Tanks Posted: 13:42 06. Dec 2012 |
|
|
Dobré vědět, chtěl jsem je hrát...
|
|
Top |
|
kucik
|
Post subject: Re: World of Tanks Posted: 13:49 06. Dec 2012 |
|
Joined: 10:42 10. May 2007 Posts: 16270 Location: Somewhere around nothing
|
Přijde mi, že se do nich dobře trefuje. Jsou takovy vysoký a maj pěkně vystavenej pancíř.
_________________ Neaktivní a nezasahující do vývoje. Pouze nouzový support pro WB/DM. *********************************************** Les jambes en l'air, comme une femme lubrique, Brûlante et suant les poisons, Ouvrait d'une façon nonchalante et cynique Son ventre plein d'exhalaisons.
|
|
Top |
|
-RoF-
|
Post subject: Re: World of Tanks Posted: 14:41 06. Dec 2012 |
|
|
Já jezdil ty americké stíhače s otočnou věží. Ted mám T30. Osobně jsem si nestěžoval na žádný z nich. Ikdyž T28 Prototyp je pomalejší, ale zase má fajn pancíř a dobré dělo. Jinak je dobré využívat jejich rychlost, najet si na fajn pozici a odstřelovat co to jde. Protože ty děla mají vcelku rychlé nabíjení a spíš se držet za nějakým těžkým tankem. Možná nevýhoda je papírový pancíř u většiny pod 8. tier. A taky pomalejší otáčení věže. Hodně dobře se mi hrálo s tou M8A1, je to malá rychlá mrška s rychlým pižlacím dělem. Mohla by být nasazovaná do dobrých bitev. S T49 vím, že jsem většinou jezdil hodně dopředu a kroužil kolem KV-1 a ničil je. Hellcat nebyl špatný, hlavně to nabíjení bylo rychlé. Dobré je s ním někam najet, vystřelit a zase zmizet. Je hodně rychlý. Dobrá byla i ta T25/2, ikdyž už není tak rychlá, to dělo co má, umí divy. S T28 Prototypem, si občas můžeš troufnout i dopředu, páč pancíř 203mm s dobře nastaveným úhlem dokázal potrápit dost protivníků a kdysi se ode mě odrazily 2 střely od Mause No a T30 je mrcha se silným dělem, kde je třeba si krýt podvozek.
|
|
Top |
|
innfra
|
Post subject: Re: World of Tanks Posted: 15:13 06. Dec 2012 |
|
|
Až tam přidaj Land Cruiser tak si tu hru schválně zahraju http://en.wikipedia.org/wiki/Landkreuzer_P._1000_Rattehttp://www.youtube.com/watch?v=yL0h19ci6dwŠkoda, že jsem nenašel tu českou stránku, na který jsem se o tomhle nikdy nezhotoveném monstru dozvěděl 
_________________ Tariel Reynolt - "Kde mám dárečka?" Tomas Tane - "Tady si jeden neodpočine." Finnean Násir Taran - "Za kodex a za sestru!" Alexandr Rázný - "Už mě to tu nebaví! Puste mě ven!" Tomáš Alrik Tane - "Já vim, moc mluvim." Tagar Kovadlina - "Háááá Hřbitůváčka!" - Smazán
Elitní Kazišuk!
|
|
Top |
|
-RoF-
|
Post subject: Re: World of Tanks Posted: 16:46 06. Dec 2012 |
|
|
Cheche jo nácci pak vymýšleli obludy, které by žraly nehorázné množstí materiálu, nafty a hlavně by nepřejely žádný most 
|
|
Top |
|