|
View unanswered posts | View active topics
Author |
Message |
xxxMajkyxxx
|
Post subject: Re: Postavy - jak podle vás vypadají Posted: 02:36 09. Dec 2012 |
|
 |
Urozený |
|
|
Amber wrote: elfí tulačka Sirya, tenhle obrázek jí podle mě vážně hezky odpovídá  Pripada mi z toho obrazku spis jako mlada hobitka 
_________________ WIPED MAYBIES AND MY NEW BABIES Milovaný sympoš Eritai se možná ve hře ukáže! Rodwen - divoká elfka, druidka
|
|
Top |
|
Pajule
|
Post subject: Re: Postavy - jak podle vás vypadají Posted: 11:27 09. Dec 2012 |
|
Joined: 13:23 30. Apr 2007 Posts: 4709 Location: Gremliní nora pod sněhem
|
Tak ono najít elfátko je sakra těžký 
_________________ Nieninquë - legenda Lilien - magie, magie, magie
Keep talking I'm analyzing you.
,,Halapartna is the way of život!" Lusignandnes, 12.8.2020, 23:53, Discord
Thalijský gremlin, creeper první třídy, neRP hráč, bílá vrána
|
|
Top |
|
Amber
|
Post subject: Re: Postavy - jak podle vás vypadají Posted: 11:38 09. Dec 2012 |
|
|
Podle autora obrázku to hobitka rozhodně není.  A navíc mi dost připomíná přímo model postavičky ve hře.
_________________ Lareth Belle - rudovlasá bardka a špionka. Sirya Walda - culíkaté elfítko. Yasstra - stvoření noci. Jeduha Fištrón - nejroztržitější geniální gnómský vynálezce a krotitel oslů.
Bylo tu hezky, vděčím Thalii za spoustu zábavy a skvělé hry, ale je čas jít dál. Nastal čas pověsit grammarbičík na háček. Děkuju a mějte se fajně...
|
|
Top |
|
xxxMajkyxxx
|
Post subject: Re: Postavy - jak podle vás vypadají Posted: 13:28 09. Dec 2012 |
|
 |
Urozený |
|
|
Vsak v pohode - jen rikam, ze na mne pusobi jako hobitka no  . Na elfku ma, podle mych predstav, moc podsaditou postavu. Ale, ze je to elfka autorovi ani tobe brat nebudu 
_________________ WIPED MAYBIES AND MY NEW BABIES Milovaný sympoš Eritai se možná ve hře ukáže! Rodwen - divoká elfka, druidka
|
|
Top |
|
Aulus
|
Post subject: Re: Postavy - jak podle vás vypadají Posted: 13:32 09. Dec 2012 |
|
Joined: 17:31 22. Jan 2012 Posts: 5998 Location: Nový Jičín / Brno
|
xxxMajkyxxx wrote: Vsak v pohode - jen rikam, ze na mne pusobi jako hobitka no  . Na elfku ma, podle mych predstav, moc podsaditou postavu. Ale, ze je to elfka autorovi ani tobe brat nebudu  Podsaditou postavu?  Všechny elfky jsou anorektičky? 
_________________ "Všechny hranice jsou konvence, které čekají, až je někdo přesáhne. Někdo může přesáhnout konvenci, pokud mu k tomu někdo jiný vydá podnět." David Mitchell, Atlas mraků "But what do we have left once we abandon the lie? Chaos. A gaping pit waiting to swallow us all.”
|
|
Top |
|
xxxMajkyxxx
|
Post subject: Re: Postavy - jak podle vás vypadají Posted: 13:33 09. Dec 2012 |
|
 |
Urozený |
|
|
Aulus wrote: xxxMajkyxxx wrote: Vsak v pohode - jen rikam, ze na mne pusobi jako hobitka no  . Na elfku ma, podle mych predstav, moc podsaditou postavu. Ale, ze je to elfka autorovi ani tobe brat nebudu  Podsaditou postavu?  Všechny elfky jsou anorektičky?  Si pletes pojem podsadity a tlusty ne? 
|
|
Top |
|
Aulus
|
Post subject: Re: Postavy - jak podle vás vypadají Posted: 13:38 09. Dec 2012 |
|
Joined: 17:31 22. Jan 2012 Posts: 5998 Location: Nový Jičín / Brno
|
xxxMajkyxxx wrote: Si pletes pojem podsadity a tlusty ne?  Ne, to si fakt nepletu. Akorát myslím, že máme na podsaditost trochu jiný pohled. Podsaditý v podstatě znamená - malé postavy a rozložitý. Jenže ta postavička na obrázku má hubený pas i ruce. Nohy má sice jakoby trochu větší, ale to je podle mě tím, že jsou v popředí, protože je to pohled zdola. Synonyma slova podsaditý jsou robustní a masivní. Opravdu ti ta dívenka taková přijde? 
_________________ "Všechny hranice jsou konvence, které čekají, až je někdo přesáhne. Někdo může přesáhnout konvenci, pokud mu k tomu někdo jiný vydá podnět." David Mitchell, Atlas mraků "But what do we have left once we abandon the lie? Chaos. A gaping pit waiting to swallow us all.”
|
|
Top |
|
xxxMajkyxxx
|
Post subject: Re: Postavy - jak podle vás vypadají Posted: 14:02 09. Dec 2012 |
|
 |
Urozený |
|
|
Aulus wrote: xxxMajkyxxx wrote: Si pletes pojem podsadity a tlusty ne?  Ne, to si fakt nepletu. Akorát myslím, že máme na podsaditost trochu jiný pohled. Podsaditý v podstatě znamená - malé postavy a rozložitý. Jenže ta postavička na obrázku má hubený pas i ruce. Nohy má sice jakoby trochu větší, ale to je podle mě tím, že jsou v popředí, protože je to pohled zdola. Synonyma slova podsaditý jsou robustní a masivní. Opravdu ti ta dívenka taková přijde?  Prijde mi, ze na elfku ma celkem nizke teziste, tedy kratke, silnejsi nohy, celkove na mne jeji postava pusibi nizka s kratkymi koncetinami. I oblicej ma celkem kulaty, ale v tm bych se uz tak nevrtal.
|
|
Top |
|
Amber
|
Post subject: Re: Postavy - jak podle vás vypadají Posted: 14:07 09. Dec 2012 |
|
|
Hehe, to je zase kauza... Je moje dětská elfí postava podsaditá, nebo dokonce tlustá?  Že vás nenapadlo třeba to, že nosí vytahanou halenu a kalhoty i botky má o číslo větší, protože je podědila?  No jako jasně, mohla by být víc vytáhlá a hubená jako lunt, jak ráda říkává moje babička... ale takový obrázek jsem nenašla a krom toho, není to ve výsledku jedno?
_________________ Lareth Belle - rudovlasá bardka a špionka. Sirya Walda - culíkaté elfítko. Yasstra - stvoření noci. Jeduha Fištrón - nejroztržitější geniální gnómský vynálezce a krotitel oslů.
Bylo tu hezky, vděčím Thalii za spoustu zábavy a skvělé hry, ale je čas jít dál. Nastal čas pověsit grammarbičík na háček. Děkuju a mějte se fajně...
|
|
Top |
|
Pajule
|
Post subject: Re: Postavy - jak podle vás vypadají Posted: 14:29 09. Dec 2012 |
|
|
Náhodou je pěkná a vzpomente si na bersovo Serafínu! Elfka krev a mlíko 
|
|
Top |
|
Amber
|
Post subject: Re: Postavy - jak podle vás vypadají Posted: 14:37 09. Dec 2012 |
|
|
Pajule wrote: ... krev a mlíko  Uh, z tohoto slovního spojení se mi chce vždycky zvracet, když ho slyším... 
|
|
Top |
|
Pajule
|
Post subject: Re: Postavy - jak podle vás vypadají Posted: 14:37 09. Dec 2012 |
|
|
Jo je děsný  ale tak je to český, tak uhm.. Dumdy dumdy dum
|
|
Top |
|
xxxMajkyxxx
|
Post subject: Re: Postavy - jak podle vás vypadají Posted: 14:55 09. Dec 2012 |
|
 |
Urozený |
|
|
Vsak nikdo nerika, ze je neco spatne, nebo dokonce, ze je to osklive  .
|
|
Top |
|
jachyra
|
Post subject: Re: Postavy - jak podle vás vypadají Posted: 00:11 10. Dec 2012 |
|
|
Nemám tušenie, na koho sa to môže podobať, ale hádam na niekoho áno  inšpirovala som sa jedným obrázkom, len som zmenila črty tak, ako sa mi to viac páči Attachment:
2012-12-09 23-06-26_0002.jpg [ 975.59 KiB | Viewed 3143 times ]
_________________ madam Kora Meynolds - bývalá manželka Fallionova, matka Kelrany a dvojčiat Dermonta a Artoriusa pomenovaných podľa tých, ktorí asistovali pri ich pôrode, sestra imperiálnej krásky Divy Bývalá podporučíčka VI. roty karathskej armády, nech naveky žije sláva vrchného inkvizítora Lacaranta a bôžika spamu Kráťatka
|
|
Top |
|
Caehan
|
Post subject: Re: Postavy - jak podle vás vypadají Posted: 00:20 10. Dec 2012 |
|
|
jachyra wrote: Nemám tušenie, na koho sa to môže podobať, ale hádam na niekoho áno  inšpirovala som sa jedným obrázkom, len som zmenila črty tak, ako sa mi to viac páči Attachment: 2012-12-09 23-06-26_0002.jpg To je Rien! 
_________________ Eribor Tanithil - elfský bylinkář a lukostřelec.
Deirdra Monteil - čarodějka z Karathy
Incoherent fire dissipates all contingency. ZANEPRÁZDNĚN
|
|
Top |
|