|
View unanswered posts | View active topics
Author |
Message |
Pajule
|
Post subject: Re: Postavy - jak podle vás vypadají Posted: 00:24 10. Dec 2012 |
|
Joined: 13:23 30. Apr 2007 Posts: 4709 Location: Gremliní nora pod sněhem
|
hm jo taky mi napadl Rien, i když já mam spojenýho Riena s rovnejma vlasama 
_________________ Nieninquë - legenda Lilien - magie, magie, magie
Keep talking I'm analyzing you.
,,Halapartna is the way of život!" Lusignandnes, 12.8.2020, 23:53, Discord
Thalijský gremlin, creeper první třídy, neRP hráč, bílá vrána
|
|
Top |
|
Prasokralik
|
Post subject: Re: Postavy - jak podle vás vypadají Posted: 00:34 10. Dec 2012 |
|
Joined: 01:53 05. Dec 2010 Posts: 4507 Location: Land Down Under
|
mě by zajímalo kde se bere to všeobecné přesvědčení, že můj rien se slovníkem dlaždiče a charizmou 8 vypadá jak půvabná žena
_________________ Ignore list: Theogil I, Krysak, Koninho87, Kokosak, Grin, efu_redo
Pain is temporary. Victory is forever.
|
|
Top |
|
xxxMajkyxxx
|
Post subject: Re: Postavy - jak podle vás vypadají Posted: 00:42 10. Dec 2012 |
|
 |
Urozený |
|
|
Prasokralik wrote: mě by zajímalo kde se bere to všeobecné přesvědčení, že můj rien se slovníkem dlaždiče a charizmou 8 vypadá jak půvabná žena To se nahodou dobre kombi 
_________________ WIPED MAYBIES AND MY NEW BABIES Milovaný sympoš Eritai se možná ve hře ukáže! Rodwen - divoká elfka, druidka
|
|
Top |
|
Prasokralik
|
Post subject: Re: Postavy - jak podle vás vypadají Posted: 00:44 10. Dec 2012 |
|
|
Jako nějak tkahle jo? 
_________________ Ignore list: Theogil I, Krysak, Koninho87, Kokosak, Grin, efu_redo
|
|
Top |
|
Nalkanar
|
Post subject: Re: Postavy - jak podle vás vypadají Posted: 00:45 10. Dec 2012 |
|
Joined: 14:21 13. Feb 2010 Posts: 9274 Location: Brno/"Znojmo"
|
Charisma není jen krása přece  náhodou to geniálně odráží jeho "chování" a to jestli má ksicht, jak kdyby prošel kombajnem, už v tom nemusí tak být... kór když tu jsou kdo ví jak úžasné krásky s charismou 8, že? 
_________________ .
|
|
Top |
|
Amber
|
Post subject: Re: Postavy - jak podle vás vypadají Posted: 00:46 10. Dec 2012 |
|
|
Prasokralik wrote: mě by zajímalo kde se bere to všeobecné přesvědčení, že můj rien se slovníkem dlaždiče a charizmou 8 vypadá jak půvabná žena Taky jsem to chtěla říct, ale od tebe to nezní jako urážka. To jen tak všeobecně... na ten obrázek od jachyry mě nenapadá žádná postava, ale povedený je, to jo. 
_________________ Lareth Belle - rudovlasá bardka a špionka. Sirya Walda - culíkaté elfítko. Yasstra - stvoření noci. Jeduha Fištrón - nejroztržitější geniální gnómský vynálezce a krotitel oslů.
Bylo tu hezky, vděčím Thalii za spoustu zábavy a skvělé hry, ale je čas jít dál. Nastal čas pověsit grammarbičík na háček. Děkuju a mějte se fajně...
|
|
Top |
|
Pajule
|
Post subject: Re: Postavy - jak podle vás vypadají Posted: 00:47 10. Dec 2012 |
|
Joined: 13:23 30. Apr 2007 Posts: 4709 Location: Gremliní nora pod sněhem
|
Jinak napadlo mi, že tohle by mohl být Eri? .. Ono najít elfa nebuzeranta je fakt doost těžký  Attachment:
Archer_Elf_by_Etve.jpg [ 298.02 KiB | Viewed 2955 times ]
_________________ Nieninquë - legenda Lilien - magie, magie, magie
Keep talking I'm analyzing you.
,,Halapartna is the way of život!" Lusignandnes, 12.8.2020, 23:53, Discord
Thalijský gremlin, creeper první třídy, neRP hráč, bílá vrána
|
|
Top |
|
xxxMajkyxxx
|
Post subject: Re: Postavy - jak podle vás vypadají Posted: 00:48 10. Dec 2012 |
|
 |
Urozený |
|
|
Prasokralik wrote: Jako nějak tkahle jo?  No ten lolitackej usmev a pohled ne no
_________________ WIPED MAYBIES AND MY NEW BABIES Milovaný sympoš Eritai se možná ve hře ukáže! Rodwen - divoká elfka, druidka
|
|
Top |
|
Prasokralik
|
Post subject: Re: Postavy - jak podle vás vypadají Posted: 00:53 10. Dec 2012 |
|
|
Ty asi Revy moc neznáš co? 
|
|
Top |
|
jachyra
|
Post subject: Re: Postavy - jak podle vás vypadají Posted: 01:01 10. Dec 2012 |
|
|
tak no, tak myslím, že toto sa na niekoho podobať bude XD kreslila som to na hlúpy papier, tak je to kde tu rozmazané .. ale žien je na TH požehnane Attachment:
2012-12-09 23-22-32_0003.jpg [ 600.19 KiB | Viewed 2977 times ]
EDIT: uah ... prečo mi zrazu ten obrázok v porovnaní s Koriným portrétom akosi pripomína .. jej mladú milú verziu? :O
_________________ madam Kora Meynolds - bývalá manželka Fallionova, matka Kelrany a dvojčiat Dermonta a Artoriusa pomenovaných podľa tých, ktorí asistovali pri ich pôrode, sestra imperiálnej krásky Divy Bývalá podporučíčka VI. roty karathskej armády, nech naveky žije sláva vrchného inkvizítora Lacaranta a bôžika spamu Kráťatka
Last edited by jachyra on 01:06 10. Dec 2012, edited 1 time in total.
|
|
Top |
|
xxxMajkyxxx
|
Post subject: Re: Postavy - jak podle vás vypadají Posted: 01:02 10. Dec 2012 |
|
 |
Urozený |
|
|
Take neco prihodim do placu. Ackoliv si tim nejsem u Eriho jistej. Nicmene ten jeden je jasnej Arcane Archer a ten druhej nejakej sberac  EDIT: *lepsi obrazek*
Attachments: |

640x905_5488_Avindel_2d_character_elf_warrior_archer_fantasy_picture_image_digital_art.jpg [ 157.33 KiB | Viewed 2964 times ]
|

DarkArcher_male.jpg [ 65.72 KiB | Viewed 2964 times ]
|
Last edited by xxxMajkyxxx on 01:24 10. Dec 2012, edited 1 time in total.
|
|
Top |
|
Caehan
|
Post subject: Re: Postavy - jak podle vás vypadají Posted: 01:05 10. Dec 2012 |
|
|
Pajule wrote: Jinak napadlo mi, že tohle by mohl být Eri? .. Ono najít elfa nebuzeranta je fakt doost těžký  Amen... obzvlášť v tom základním balíku portrétů...
_________________ Eribor Tanithil - elfský bylinkář a lukostřelec.
Deirdra Monteil - čarodějka z Karathy
Incoherent fire dissipates all contingency. ZANEPRÁZDNĚN
|
|
Top |
|
Amber
|
Post subject: Re: Postavy - jak podle vás vypadají Posted: 11:00 10. Dec 2012 |
|
|
Hm hm hm... tohle by mohla být Alice, kdyby byla povahou z jiného těsta. Takhle je to Alicino ztracené slušnější dvojče.  
_________________ Lareth Belle - rudovlasá bardka a špionka. Sirya Walda - culíkaté elfítko. Yasstra - stvoření noci. Jeduha Fištrón - nejroztržitější geniální gnómský vynálezce a krotitel oslů.
Bylo tu hezky, vděčím Thalii za spoustu zábavy a skvělé hry, ale je čas jít dál. Nastal čas pověsit grammarbičík na háček. Děkuju a mějte se fajně...
|
|
Top |
|
-RoF-
|
Post subject: Re: Postavy - jak podle vás vypadají Posted: 11:53 10. Dec 2012 |
|
|
Amber wrote: Hm hm hm... tohle by mohla být Alice, kdyby byla povahou z jiného těsta. Takhle je to Alicino ztracené slušnější dvojče.   Jo a Alice je trošku myslím noo vybavenější. Se mrkni někdy na její popis. 
_________________ Aria Oria - pohledná divoká dívka, která ráda své skvostné tělo vystavuje jen ve skromném oblečení. Její postava nese znaky dračí krve, od rudých křídel, přes oranžové dračí oči, až po tělo hřející tak, jako by měla horečku. Měšťanka Karathy a členka Morusova stánku.
*otisk rudých rtů nad tím malý dráček držící mrkev a to vše ve zlatém poli*
|
|
Top |
|
Amber
|
Post subject: Re: Postavy - jak podle vás vypadají Posted: 11:57 10. Dec 2012 |
|
|
-RoF- wrote: Amber wrote: Hm hm hm... tohle by mohla být Alice, kdyby byla povahou z jiného těsta. Takhle je to Alicino ztracené slušnější dvojče.   Jo a Alice je trošku myslím noo vybavenější. Se mrkni někdy na její popis.  Já vím, mléčný bar....  proto taky neříkám, že to je ona. Důvodů se najde víc.
|
|
Top |
|