Thalie

Persistentní svět hry Neverwinter Nights
It is currently 20:14 22. Jun 2025

All times are UTC + 1 hour [ DST ]

Forum locked This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 44 posts ]  Go to page 1, 2, 3  Next
Author Message
 Post subject: Šifter
PostPosted: 13:52 11. Dec 2012 
Ďábel
 Profile

Hej, buildaři, současný a minulý šiftři, jak se na Thalce jede s šiftěním? Je mi jasný, že shifter/dwaren defender, co stopne v proměně do risen lorda 50 dmg z každý rány se tu asi nepostaví, ale co jinak?

Reply with quote  

Post subject: Re: Šifter
PostPosted: 14:21 11. Dec 2012 
Bůh
 Profile

kokosak wrote:
Hej, buildaři, současný a minulý šiftři, jak se na Thalce jede s šiftěním? Je mi jasný, že shifter/dwaren defender, co stopne v proměně do risen lorda 50 dmg z každý rány se tu asi nepostaví, ale co jinak?

Vzhledem k tomu, že na shiftera potřebuješ druida, tak nic moc. A jestli v kombinaci shiftera/defendra/druida se dá postavit použitelný build, to netuším :(

Ale na netu je návod, jak na shiftera na Thalii

...a tvoří se závislost
Vhodný čas na odvykací kůru

člen ligy pro zákaz veškerých změn na thalii

Reply with quote  

PostPosted: 14:22 11. Dec 2012 
Ďábel
 ICQ  Profile

Drž při hraní druida shift. Pak to bude shifter.

Reply with quote  

PostPosted: 14:35 11. Dec 2012 
Ďábel
 Profile

Barbar321 wrote:
Vzhledem k tomu, že na shiftera potřebuješ druida, tak nic moc.

Sopa je špatnýho na drujdoj?

Barbar321 wrote:
Ale na netu je návod, jak na shiftera na Thalii
Koukal sem na to, co napsal šaman, ale jako dlouholetýmu hráči měňavců mi to nedalo nic novýho. Šlo mě spíš o to, jestli se na thalce dá s měňavcem slušlě tlapkat dunžny, nebo jestli je to naprd.

Reply with quote  

PostPosted: 14:45 11. Dec 2012 
WB Thalie
 ICQ  Profile

Pokud si nedáváš vysoké cíle a bereš max lvl okolo 23 lvl tak bych jel na epickou gargoylu....
Má to pohlcení 25/7 a 25 tupé.

Reply with quote  

PostPosted: 14:59 11. Dec 2012 
Ďábel
 Profile

Až na to, že užužlat cokoli gargoylou je na věky ;) Radši jet na kostřivce s redukcema a vampyrickou regenerací.... a doufat, že člověka nelapne inkvizice ;)

Reply with quote  

PostPosted: 15:07 11. Dec 2012 
WB Thalie
 ICQ  Profile

Nestavíme PB ale zajimavý char...

Mám návrh jak upravit shiftera aby byl použitelný, a dala by se nasadit rovnou bez nějakých relevlů....
Přidat mu možnost používat libovolnou zbraň - tedy vzít si na libovolnou zbraň zaměření a featy..

Reply with quote  

PostPosted: 17:13 11. Dec 2012 
Bůh
 Profile

kokosak wrote:
Barbar321 wrote:
Vzhledem k tomu, že na shiftera potřebuješ druida, tak nic moc.

Sopa je špatnýho na drujdoj?

Nevím, ale mám druida/shiftera na 19-tém lvl a bojí se i zlobrů :(((

...a tvoří se závislost

Reply with quote  

PostPosted: 19:22 11. Dec 2012 
Ďábel
 WWW  ICQ  Profile

Co se týká PB - na druidovi je špatný to...že na Thalii je jen dvojpovolání, takže k šifterovi nic jinýho než druida nevemeš. Asi nejhorší je, že druid neudělá neprůstřelnou odolnost na Sražení => v první linii kde se sráží končí. Sejvy taky nemá moc velký => v první linii, kde se čaruje končí. Nemá uncany dodge => v první linii proti více protivníkům...končí :lol: . Prostě na Thalii jsou NPC stavěná proti specializovaným hi-AB, hi-AC a hi-Save postavám a šífter bez trojpovolání není schopen proti těmhle (pro něj) přesíleným NPC schopen být rovnoceným soupeřem.
Pokud vytáhneš lvly druida (na 20-21), máš pak přístup k jeho kouzlům (některá nejsou slabá), takže se šikneš do party, ale...je jich málo a ty co si musí házet na DC jsou slabé, protože NPC si PC sejvy obvykle sejvují.

Co se týká RP - *zaloví v paměti* šifteři na Thalce jsou, byli a budou...vzácní. Nejprofláklejší je "druidí" cesta - aka upgrade druidů souznění s přírodou, atd. + jsou tu i jiné možnosti - osobně jsem dřevoláskomilku :twisted: hrát nechtěl, tak mi u DG prošla v rámci nastavení Thalie cesta skrze "genetiku" :mrgreen: .
Mno a co se týká psýché a charakteru. Jakýkoli charakter se dá hrát jakýmkoli povoláním...i s WMkem :mrgreen: . Na to nepotřebuješ šiftera. Ale přece nebudu starýho orla jako ty učit létat nad RP krajinou :lol: .

Historie umírá s těmi, kteří ji pamatují. - Din Dagor, Mrazen 1147 (EQ)
Tento rok bude začátek konce. - neznámý vojín

Reply with quote  

PostPosted: 23:27 11. Dec 2012 
Ďábel
 Profile

Jo, to sem potřeboval vědět :) Zajímavej charaktér a RP dokážu fakt splodit sám ;)

Jo, jinak tohle je podle mě velmi zajímavej šifterskej změn, kterej z NWN šiftra dělá DND šiftra: http://nwvault.ign.com/View.php?view=sc ... il&id=3453

Tedy, žádná předdefinovaný tvary, ale vidim potvoru + potvora splňuje kritéria levelu a druhu podle mýho šifterskýho levelu = naučim se proměnu do konkrétní potvory = můžu ji používat. Technicky se zkopíruje vzhled a tušim kůže a drápy potvory. Šifter tak (podle mýho) neni tak silnej v boji, ale je verzatilní jak prase a po RP stránce nezastavitelnej. Jde kolem prasečince, promění se ve vepře. Jde kolem stráží - puf a je z něj stráž v uniformě :D

Určitě to chcete implementovat *používá džedájskej trik na kucika*

Reply with quote  

PostPosted: 01:03 12. Dec 2012 
WB Thalie
 ICQ  Profile

Tohle mě taky napadlo, bohužel problém je že lvl NPC neodpovídá její síle.... Pak by bylo značně nepraktické proměnovat se do cizích hráčů... obchodníků... stráží.... bossů.... atd...
Podle mě - pokud by se předělávaly proměny tak pořád budou předdefinovány ale budou podle reálných monster světa.... shifter by měl mít možnost zaměřit se na zbraň libovolné proměny a proměny by měli mít různé schopnosti nekonečně krát za den ovšem s menším účinkem (caster levelem a výrazně menším TO) než původní povolání s danou schopností.

Reply with quote  

PostPosted: 11:05 12. Dec 2012 
Ďábel
 Profile

Já vim, no. A taky spousta věcí, co by šifter pravidlově neměl dostat jsou technicky navázaná třeba právě na tu kůži/drápy a jiný, co by dostat měl tam naopak nejsou a řeší se přes itemy.

Já teda naopak myslím, že proměňovat se do jinejch hráčů, obchodníků a stráží by bylo značně praktické. Si představte, jak by se dalo jinejm postavám zavařit, nebo naopak obstarat alibi :D

Reply with quote  

PostPosted: 12:20 12. Dec 2012 
Bůh
 Profile

kokosak wrote:
Já teda naopak myslím, že proměňovat se do jinejch hráčů, obchodníků a stráží by bylo značně praktické. Si představte, jak by se dalo jinejm postavám zavařit, nebo naopak obstarat alibi :D

Myslím, že podobné proměny se už řešily. Nejspíš budou někde v koši. Výsledek byl řekl bych finálně zamítnut.

...a tvoří se závislost

Reply with quote  

PostPosted: 12:41 12. Dec 2012 
Šlechtic
 Profile

kokosak wrote:
Já vim, no. A taky spousta věcí, co by šifter pravidlově neměl dostat jsou technicky navázaná třeba právě na tu kůži/drápy a jiný, co by dostat měl tam naopak nejsou a řeší se přes itemy.

Hehe to by se mě taky líbilo =)

Reply with quote  

PostPosted: 12:43 12. Dec 2012 
Ďábel
 WWW  ICQ  Profile

Barbar321 wrote:
kokosak wrote:

Myslím, že podobné proměny se už řešily. Nejspíš budou někde v koši. Výsledek byl řekl bych finálně zamítnut.
Přesně tak - bylo to (řekl bych že rozumně) zamítnuto. By to bylo z RP hlediska příliš terminátorské a/nebo diskriminující - jen blázen (a tím Ambit není) by si tu nechal běhat nekontrolovatelné "cosi", co se změní do čehokoli na co se podívá :twisted: . Hádám, že jeho pravá ruka - Svaté oficium, by se přetrhlo, aby všechny šíftery pochytalo a "očistilo" :twisted: .

Historie umírá s těmi, kteří ji pamatují. - Din Dagor, Mrazen 1147 (EQ)
Tento rok bude začátek konce. - neznámý vojín

Reply with quote  

Forum locked This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 44 posts ]  Go to page 1, 2, 3  Next

All times are UTC + 1 hour [ DST ]