|
View unanswered posts | View active topics
Author |
Message |
skarbi
|
Post subject: Re: Chovani DM Posted: 23:31 19. Mar 2008 |
|
|
Myslíš, že timhle tady nějak pomůžeš?  Nijak za RESem nestojim, ale tohle mi přijde ku*va zbytečný... 
_________________ acc.: skarbi Medbur, syn Grolkarfův (Medbur Grolkarfsson)
|
|
Top |
|
Krata
|
Post subject: Re: Chovani DM Posted: 00:10 20. Mar 2008 |
|
Joined: 18:00 28. Apr 2007 Posts: 2864 Location: Božský trůn
|
Tady začíná nějak sakra vřít, myslim že místo dalšího srazu by mohlo začít někde na louce kde by se všichni pomlátili a pak to šli teprve zapít aby jsme vyvolenou knajpu moc nezničili 
_________________ jsem uctívač démonů jsem otec tvé smrti já vyvolávám dávné zlo já kontroluji každý jeho nádech já podněcuji vaše neštěstí zrozením i zabíjením já vyvolám armageddon krmen tisícem duší.
|
|
Top |
|
Pajule
|
Post subject: Re: Chovani DM Posted: 16:41 20. Mar 2008 |
|
Joined: 13:23 30. Apr 2007 Posts: 4709 Location: Gremliní nora pod sněhem
|
ouva tady to zase vre a ja to nestiham cist , ste na me moc rychli..tedka si to cele zase neprectu pac mi to nebavi takhle dlouhy cist vrr
_________________ Nieninquë - legenda Lilien - magie, magie, magie
Keep talking I'm analyzing you.
,,Halapartna is the way of život!" Lusignandnes, 12.8.2020, 23:53, Discord
Thalijský gremlin, creeper první třídy, neRP hráč, bílá vrána
|
|
Top |
|
Krata
|
Post subject: Re: Chovani DM Posted: 19:34 21. Mar 2008 |
|
Joined: 18:00 28. Apr 2007 Posts: 2864 Location: Božský trůn
|
Sry ale nedá mi to  ... tak RESe málem zabili mantikory, to je myslim ten čaroděj co měl rozdrtit celou rodinu N'Abarn bez námahy  .. koukám že že nahoře budem bez problém, stačí nějakej sumon mantikory Neber to osobně ale musel sem si štouchnout 
_________________ jsem uctívač démonů jsem otec tvé smrti já vyvolávám dávné zlo já kontroluji každý jeho nádech já podněcuji vaše neštěstí zrozením i zabíjením já vyvolám armageddon krmen tisícem duší.
|
|
Top |
|
Kiri
|
Post subject: Re: Chovani DM Posted: 19:51 21. Mar 2008 |
|
Joined: 18:37 29. Apr 2007 Posts: 1260 Location: vsudeANDnikde
|
cha cha, aby ste pak nedostali klepec od par kolem jdoucich z nejaky bitvy  :D:D myslim tim 9. pechota Zelezne peste 
_________________ stiznosti sem -> 291472609 jsem to co (ne)jsem. Zhrzena laska *** ministerstvo zabavy varuje: creeping zabiiji!!!
Pisu sam za sebe
|
|
Top |
|
Marvin
|
Post subject: Re: Chovani DM Posted: 21:38 21. Mar 2008 |
|
|
Kiri wrote: cha cha, aby ste pak nedostali klepec od par kolem jdoucich z nejaky bitvy  :D:D myslim tim 9. pechota Zelezne peste  wooo hooooo *mava transparentem zelezne pesti* 
_________________ Cesta spravedlivého ze všech stran lemována jest nespravedlností,sobectvím a tyranií lidské zloby.Požehnán buď ten,kdo ve jménu lásky a dobré vůle vyvede slabé z údolí temnoty,neb ten jest skutečným pastýřem a spasitelem zbloudilých dětí.A já srazím k zemi mocným trestem a divokým hněvem všechny,kdo se pokusí otrávit a zničit mé bratry.A když uvalím svou mstu na tebe,seznáš,že jméno mé je DM!
|
|
Top |
|
Darien
|
Post subject: Re: Chovani DM Posted: 22:52 21. Mar 2008 |
|
|
A co takhle změnit téma?:)
Třeba.. ... jak jste spokojeni s frekvencí výskytu DM, vytvářením questů a podobně?
Já jsem sice zažil na Thalii fajn přístup DM, ale posledních 14 dní už téměř neloguji, protože na povrchu hraje dost málo hráčů, craft není, a moje postava se tak akorát může pořád donekonečna ploužit po známých lokácích, na které sama s jedním přítelíčkem stačí a nebo umřít tam, kde na to nestačí...
Hrát RP sám se sebou mne fakt dlouhodobě nebaví a bohužel, zase tolik samovolné interakce DM jsem nezažil.... takže nechci zbytečně kritizovat, ale začal jsem se tu nudit. Předem říkám, že tím nemyslím, že by mi měl každý den sedět DM za zadkem a bavit pana Dariena, ale prostě mám subjektivní pocit, že je buď málo questovních DM nebo nemaj čas nebo mám prostě smůlu a věnujou se někomu jinému....
Nicméně jsem si začal připadat téměř jako v lokální hře a v té jsou aspoň stálé questy, které se dají plnit. Já vím, že se to všechno připravuje za živého běhu hry, ale už je docela dost dlouho po novém spuštění Thalie a ani stálé questy, ani craft zatím není a tak jsem trochu doufal, že to budou mezitím questaři nahrazovat něčím dlouhodobým, ale chcíplo to.
Byl tu třeba rozjetý takový questík s drowy kolem Isilské pevnosti, makali jsme kolem toho, moje postava varovala kde se dalo, udělali jsme tam několik výprav, i za doprovodu DM (třeba jak byli převlečeni za stráže), ale nic. S jiným DM jsem vedl diskusi na téma související s mým příběhem postavy (hledání jistého překupníka v Karathe), slíbil mi dát za několik dní vzkaz na nástěnku v Karathe a po měsíci - taky nic. Můj příběh jsem tenkrát s Daanim stavěl tak, aby se na něj dalo krásně něco vymyslet, informoval jsem o tom další DM, abych jim dal šanci se společně se mnou pobavit - a nijak to nedopadlo.
Ještě jednou chci zdůraznit, že to nepíšu proto, že si myslím, že bych měl být středem pozornosti nebo co, ale myslím, že moje postava se docela snažila všechny náznaky od DM ve hře co se týče různých událostí fakt zužitkovat a rozehrát (i s jinými hráči, kteří tu třeba už nyní taky nejsou), ale nějak to chcíplo. Tohle mi přijde jako konkrétní věc k zamyšlení práce DM. Není nás na tom serveru zase tolik a tak mne překvapuje, že moje osobní zkušenost se vstupem DMka do hry (nejde jen o questy, ale o zpestření hry, prostě takové ty jednorázové questíky pro pobavení), jsou spíš minoritní.
Díky.
Top |
|
Pajule
|
Post subject: Re: Chovani DM Posted: 01:51 22. Mar 2008 |
|
|
pmhf ja vám dam drowi á vam snad ejdnou yvprasim kozichy... (toho se nikdy nedozijete pac budu rada kdyz dam 10lvl) 
|
|
Top |
|
Pajule
|
Post subject: Re: Chovani DM Posted: 01:52 22. Mar 2008 |
|
|
|
|
Top |
|
Kiri
|
Post subject: Re: Chovani DM Posted: 10:26 22. Mar 2008 |
|
Joined: 18:37 29. Apr 2007 Posts: 1260 Location: vsudeANDnikde
|
Pajule wrote: DOOM I, DOOM II ... ten posledni toho sem uz nehral - IDDQD, IDKFA a muzeme zacit parit  *nostalgicky vzpomina* joo a estze ta verze DOOMXXX
_________________ stiznosti sem -> 291472609 jsem to co (ne)jsem. Zhrzena laska *** ministerstvo zabavy varuje: creeping zabiiji!!!
Pisu sam za sebe
|
|
Top |
|
OneHeart
|
Post subject: Re: Chovani DM Posted: 10:46 22. Mar 2008 |
|
|
Kiri wrote: IDDQD, IDKFA jéé, to byly časy 
_________________ Vaillardo Vran: