|
View unanswered posts | View active topics
Author |
Message |
KaTo
|
Post subject: Re: Šifter Posted: 17:35 12. Dec 2012 |
|
Joined: 15:24 23. Jun 2007 Posts: 6754 Location: Severní okraj Středozemě
|
Aulus wrote: Podle mě by to mělo být závislé na levelu. A i na těch nejvyšších by u lidí byla maximální tělesná vizáž, oblečení fakt ne. *představí si, jak se v bitvě měňavec změní ve velitele a rozkáže k útěku* Pořád se cpeš jabky. Já se ptal, JAK podle tebe funguje "kouknu a měním". Stačí kouknout? Nebo se musí sáhnout? Ochutnat? Sežrat (taky možnost, naposledy jsem to zahlíd v nějaké české sci-fantazy)? Jaká je realističnost? Jak tvoje idea - mění se do "nahého" pak budeš řešit se systémem NWN, který uvažuje s kompletním vzhledem (proměna do drowa, kobolda apod. je včetně "nové" zbraně případně zbroje). Uvědom si, že nejsi na papírovém dračáku, ale máš už jednou nějak sbastlený systém NWN, kterému se musíš, chca-nechca přizpůsobit...
_________________ Síla tě osvobodí! - Sithský kodex, 12.12.2011 (TOR-preorder) Bylo to peklo! - Error 37, Error 3005, Error 3007, 15.5.2012 (Diablo3) Až s vámi skončím, nebudete věřit vlastní mysli! - Mesmer, 28.8.2012 (GW2) Historie umírá s těmi, kteří ji pamatují. - Din Dagor, Mrazen 1147 (EQ) Tento rok bude začátek konce. - neznámý vojín
|
|
Top |
|
XŠevyX
|
Post subject: Re: Šifter Posted: 21:05 12. Dec 2012 |
|
|
Opět se tu řeší s prominutím sračky... Tohle je skoro to samé, jak jsem já kdysi navrhoval mít možnost změny hlavy, kterou by dostala postava na epickém lvlu měňavky. Prostě ono se něco navrhne, a pak se k tomu přihazuje, co ještě by mohlo být dobré a že "tamto" by taky nemuselo být špatné atd..atd.... Já už to vzdal a smířil se s Shifterem takový, jaký je.  Cokoliv se k němu přidá, tak bude "přesílený"... dobrý nápad, který se mi líbí je od Shamana, kdy by postava měla možnost si dát zaměření na jakoukoliv zbraň.
_________________ ============= Seart
|
|
Top |
|
Aulus
|
Post subject: Re: Šifter Posted: 21:15 12. Dec 2012 |
|
Joined: 17:31 22. Jan 2012 Posts: 5998 Location: Nový Jičín / Brno
|
Osobně by se mi daleko víc líbila ona změna hlav než nějaká jiná.
KaTo: Jestli jsi to myslel takhle, tak jsem pro, aby se mohl měnit pouze v osoby, s kterými měl něco systémově k dočinění - například je jednou zabil nebo s nimi proměnu trénoval, atd... A pak by měl například jednu proměnu za spánek. Ale i tak je to podle mě blbé. To už je vážně lepší ta změna hlavy na epickém levelu třeba s omezením na 5 minut reálného času.
_________________ "Všechny hranice jsou konvence, které čekají, až je někdo přesáhne. Někdo může přesáhnout konvenci, pokud mu k tomu někdo jiný vydá podnět." David Mitchell, Atlas mraků "But what do we have left once we abandon the lie? Chaos. A gaping pit waiting to swallow us all.”
|
|
Top |
|
G-ladiator
|
Post subject: Re: Šifter Posted: 22:47 12. Dec 2012 |
|
|
Co se lehce inspirovat v Dragon Age - shifter se nemůže změnit do jiného člověka (tady asi člověku podobné rasy), protože je to "známá" podoba, kterou má už od narození.
|
|
Top |
|
Prasokralik
|
Post subject: Re: Šifter Posted: 22:52 12. Dec 2012 |
|
Joined: 01:53 05. Dec 2010 Posts: 4507 Location: Land Down Under
|
G-ladiator wrote: Co se lehce inspirovat v Dragon Age - shifter se nemůže změnit do jiného člověka (tady asi člověku podobné rasy), protože je to "známá" podoba, kterou má už od narození. nebylo to tak, e každá z podob je "jeho" podoba té dané rasy? jako člověk vypadá nějak, jako krysa vypadá zas nějak a jen tak atd.?
_________________ Ignore list: Theogil I, Krysak, Koninho87, Kokosak, Grin, efu_redo
Pain is temporary. Victory is forever.
|
|
Top |
|
G-ladiator
|
Post subject: Re: Šifter Posted: 22:58 12. Dec 2012 |
|
|
Je to už dlouho, co jsem DA hrál, možná to tak je  Zároveň by to i řešilo problém nepoznatelnosti v proměně. Pokud by někdo shiftera dostatečně dlouho sledoval a znal jeho proměny, tak by ho mohl poznat i proměněného.
|
|
Top |
|
Nalkanar
|
Post subject: Re: Šifter Posted: 23:03 12. Dec 2012 |
|
Joined: 14:21 13. Feb 2010 Posts: 9274 Location: Brno/"Znojmo"
|
Na ani jedné ze dvou oficiálních wiki jsem nenašel ani jednu z těchto teorií. Odkaz maybe?
_________________ .
|
|
Top |
|
Krysak
|
Post subject: Re: Šifter Posted: 23:26 12. Dec 2012 |
|
 |
Bůh |
|
|
Pokud se nemýlím, tak osoba majicí seslaný true seeing by měla vidět shiftera v pravé podobě. Rozhodně bych tuhle vlastnost pravdivému vidění ponechal. Je otázka, zda by pak shiftáci nějak moc toužili po nových čumáčkách, když by je kněz/ mág vyhmátl. Ale to je zcela fér .... obe strany mají své možnosti. Tak by nebyla promněna přesílená.
edit: je pochopitelné, že pak budou mít kolem sebe vrcholní představitelé ochranky vybavené schopností, kouzlem pravdivého vidění, aby zabránili tragickým a snadným záměnám a vraždám.
|
|
Top |
|
Prasokralik
|
Post subject: Re: Šifter Posted: 23:54 12. Dec 2012 |
|
Joined: 01:53 05. Dec 2010 Posts: 4507 Location: Land Down Under
|
Nalkanar wrote: Na ani jedné ze dvou oficiálních wiki jsem nenašel ani jednu z těchto teorií. Odkaz maybe? rozhovory s morigan... minimalně to o lidské podobě tam říkala, já se ptám, netvrdím to co jsem napsal s jistotou proto tam je otazník
_________________ Ignore list: Theogil I, Krysak, Koninho87, Kokosak, Grin, efu_redo
Pain is temporary. Victory is forever.
|
|
Top |
|
Nalkanar
|
Post subject: Re: Šifter Posted: 23:56 12. Dec 2012 |
|
Joined: 14:21 13. Feb 2010 Posts: 9274 Location: Brno/"Znojmo"
|
Já to nevím, ale tamější reálie jsou zajímavé, tak mě to zaujalo.
_________________ .
|
|
Top |
|
xxxMajkyxxx
|
Post subject: Re: Šifter Posted: 00:10 13. Dec 2012 |
|
 |
Urozený |
|
|
Dokud bude mit Shifter nad hlavou stale to stejne jmeno "Agent 007 od rozkvetle vetve", tak vam ty premeny stejne budou na prd a pokud hracske protejsky jsou schopne uhrat to, ze vas nepoznaji i s ocividnejma OOC informacema, tak zadne promenovaci systemy na jine postavy nejsou potreba.... A navic zacinam nabyvat dojmu, ze hlavni podstatou Shiftera (podle nekterych zde) ma byt "nebyt poznan".
_________________ WIPED MAYBIES AND MY NEW BABIES Milovaný sympoš Eritai se možná ve hře ukáže! Rodwen - divoká elfka, druidka
Last edited by xxxMajkyxxx on 00:28 13. Dec 2012, edited 1 time in total.
|
|
Top |
|
Caehan
|
Post subject: Re: Šifter Posted: 00:26 13. Dec 2012 |
|
|
Shifter tohle, shifter tamto, ale o controllerech ani slovo.
_________________ Eribor Tanithil - elfský bylinkář a lukostřelec.
Deirdra Monteil - čarodějka z Karathy
Incoherent fire dissipates all contingency. ZANEPRÁZDNĚN
|
|
Top |
|
innfra
|
Post subject: Re: Šifter Posted: 01:18 13. Dec 2012 |
|
|
Prasokralik wrote: Nalkanar wrote: Na ani jedné ze dvou oficiálních wiki jsem nenašel ani jednu z těchto teorií. Odkaz maybe? rozhovory s morigan... minimalně to o lidské podobě tam říkala, já se ptám, netvrdím to co jsem napsal s jistotou proto tam je otazník Jj, máš pravdu, tak to morigan říkala, proč se měnit do jiného člověka, když jsem člověkem. Nic tím nezíská. Zatraceně, škoda že tak zmrvili dvojku 
_________________ Tariel Reynolt - "Kde mám dárečka?" Tomas Tane - "Tady si jeden neodpočine." Finnean Násir Taran - "Za kodex a za sestru!" Alexandr Rázný - "Už mě to tu nebaví! Puste mě ven!" Tomáš Alrik Tane - "Já vim, moc mluvim." Tagar Kovadlina - "Háááá Hřbitůváčka!" - Smazán
Elitní Kazišuk!
|
|
Top |
|
-RoF-
|
Post subject: Re: Šifter Posted: 08:45 13. Dec 2012 |
|
|
Změnit podobu do jiného člověka, to znamená změnit hlavu, proč ne. Ale určitě ne možnost měnit se v kohokoliv se mu zamane.
Na jednu stranu by to bylo spestření hry a tak. Na druhou stranu by to hru spíš mohlo jen kazit.
Páč by to mohl hrát někdo, koho baví jen škodit. Jak třeba některé postavy dřív napsaly něco na nástěnku a když se dopátralo, že to napsala ta daná postava. Tak radši přestali hrát, aby nebyli potrestaní.
Jinak jako nevím je problém si nechat narůst vlasy a nebo si je oholit, popřípadě to samé i s vousama a tak? Psát hvězdičky. Popis si ted hráči můžou měnit jak chcou. Na to přece není potřeba něco dělat v systému. Stačí si jen pro RP klikat třeba nějaké body skillu podvádění nebo tak něco.
_________________ Aria Oria - pohledná divoká dívka, která ráda své skvostné tělo vystavuje jen ve skromném oblečení. Její postava nese znaky dračí krve, od rudých křídel, přes oranžové dračí oči, až po tělo hřející tak, jako by měla horečku. Měšťanka Karathy a členka Morusova stánku.
*otisk rudých rtů nad tím malý dráček držící mrkev a to vše ve zlatém poli*
|
|
Top |
|