|
View unanswered posts | View active topics
Author |
Message |
Prasokralik
|
Post subject: Re: Pokec o oblíbených filmech a seriálech Posted: 06:07 01. Dec 2012 |
|
Joined: 01:53 05. Dec 2010 Posts: 4507 Location: Land Down Under
|
_________________ Ignore list: Theogil I, Krysak, Koninho87, Kokosak, Grin, efu_redo
Pain is temporary. Victory is forever.
|
|
Top |
|
XŠevyX
|
Post subject: Re: Pokec o oblíbených filmech a seriálech Posted: 19:21 08. Dec 2012 |
|
|
_________________ ============= Seart
|
|
Top |
|
Braenn
|
Post subject: Re: Pokec o oblíbených filmech a seriálech Posted: 01:12 09. Dec 2012 |
|
|
Atlas mraků. Vůbec to není zlý.
_________________ Ryudern Tann - 29 level fňukna, 1 level "muž". Píšu přesně to, co mám na mysli. Nemohu za to, že někteří čtou to, co mají na mysli oni. Vrchní prohledávač cizích trezorů, zabavovatel dóz, nejvyšší šátrač ve stolcích a pověřený prohmatávač koberců.
|
|
Top |
|
Caehan
|
Post subject: Re: Pokec o oblíbených filmech a seriálech Posted: 01:31 09. Dec 2012 |
|
|
Braenn wrote: Atlas mraků. Vůbec to není zlý. Ty příběhy jsou pěkné, film je hezky udělaný obzvlášť se mi líbí ta dějová linie, která vypadá skoro jako ze světa Falloutu (v něčem) - Halle Berry by byla jako člen bratrstva oceli super, ale ty příběhy a spojení mezi nimi je takové slabé a netroufám si říct, jestli má film hlubší myšlenku, nebo se tak jen tváří. Byl jsem v kině asi jediný, kdo se zasmál hlášce "It's people! Soylent green is people!", ale popravdě jsem to sci-fi (ze kterého ta hláška je) předtím, než jsem se seznámil s nějakými američany, také neznal. Knížka je prý dobrá - lepší, než film.
_________________ Eribor Tanithil - elfský bylinkář a lukostřelec.
Deirdra Monteil - čarodějka z Karathy
Incoherent fire dissipates all contingency. ZANEPRÁZDNĚN
|
|
Top |
|
Braenn
|
Post subject: Re: Pokec o oblíbených filmech a seriálech Posted: 01:43 09. Dec 2012 |
|
|
Jako jo, mezi provázaností některých linek těžko hledat podstatnější souvislost. Ale coby ucelené příběhy točící se kolem jednoho motivu - lidské svobody - je to super. A některé linky by si zasloužily vlastní film, ačkoli kdo ví, zda by je to nerozplizlo.
Třeba jinak poměrně nenavazující Timothy coby oddechová komedie... Scéna s "číčou" mě dostala.
_________________ Ryudern Tann - 29 level fňukna, 1 level "muž". Píšu přesně to, co mám na mysli. Nemohu za to, že někteří čtou to, co mají na mysli oni. Vrchní prohledávač cizích trezorů, zabavovatel dóz, nejvyšší šátrač ve stolcích a pověřený prohmatávač koberců.
|
|
Top |
|
Caehan
|
Post subject: Re: Pokec o oblíbených filmech a seriálech Posted: 03:13 09. Dec 2012 |
|
|
Braenn wrote: Jako jo, mezi provázaností některých linek těžko hledat podstatnější souvislost. Ale coby ucelené příběhy točící se kolem jednoho motivu - lidské svobody - je to super. A některé linky by si zasloužily vlastní film, ačkoli kdo ví, zda by je to nerozplizlo.
Třeba jinak poměrně nenavazující Timothy coby oddechová komedie... Scéna s "číčou" mě dostala. To je další legrační dvojsmysl, který jsem postřehnul... totiž málokterý puberťák ví, že "pussy" znamená anglicky "kočka", no...
_________________ Eribor Tanithil - elfský bylinkář a lukostřelec.
Deirdra Monteil - čarodějka z Karathy
Incoherent fire dissipates all contingency. ZANEPRÁZDNĚN
|
|
Top |
|
Absinthorix
|
Post subject: Re: Pokec o oblíbených filmech a seriálech Posted: 11:54 10. Dec 2012 |
|
|
|
Top |
|
Molly23
|
Post subject: Re: Pokec o oblíbených filmech a seriálech Posted: 12:31 10. Dec 2012 |
|
Joined: 16:55 18. Sep 2009 Posts: 5217 Location: Bad Reichenhall
|
Hello mr. pussycat... 
_________________ ▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬ Molly23 alias Mišák
▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬
|
|
Top |
|
Prasokralik
|
Post subject: Re: Pokec o oblíbených filmech a seriálech Posted: 14:58 11. Dec 2012 |
|
|
_________________ Ignore list: Theogil I, Krysak, Koninho87, Kokosak, Grin, efu_redo
|
|
Top |
|
KaTo
|
Post subject: Re: Pokec o oblíbených filmech a seriálech Posted: 19:29 11. Dec 2012 |
|
Joined: 15:24 23. Jun 2007 Posts: 6754 Location: Severní okraj Středozemě
|
Prasokralik wrote: Viděl jsem - Dichen Lachman byla...luxusní  ! Btw - pro milovníky É-ček povinnost! 
_________________ Síla tě osvobodí! - Sithský kodex, 12.12.2011 (TOR-preorder) Bylo to peklo! - Error 37, Error 3005, Error 3007, 15.5.2012 (Diablo3) Až s vámi skončím, nebudete věřit vlastní mysli! - Mesmer, 28.8.2012 (GW2) Historie umírá s těmi, kteří ji pamatují. - Din Dagor, Mrazen 1147 (EQ) Tento rok bude začátek konce. - neznámý vojín
|
|
Top |
|
Prasokralik
|
Post subject: Re: Pokec o oblíbených filmech a seriálech Posted: 20:42 11. Dec 2012 |
|
|
|
|
Top |
|
pavad
|
Post subject: Re: Pokec o oblíbených filmech a seriálech Posted: 15:24 12. Dec 2012 |
|
 |
Bůh |
|
|
Vyborny film Klass http://www.imdb.com/title/tt0988108/Dle meho nazoru nutny pro zhlednuti pro kazdeho, kdo nebyl uplne "stadovy" typ na zakladni a stredni skole a obcas mu to davalo jeho okolni prostredi najevo. Hollywoodsky happy end necekejte.
_________________ Diagnostikovany. Každý moudrý má nač pomysliti, kdyby ho pobídlo hovno v zápas jíti, porazíš-li je, co z toho budeš míti, a pakli ono tebe porazí, hned do lázně musíš jíti. . . . . . . . . . Holan, V.
|
|
Top |
|
Sielencer
|
Post subject: Re: Pokec o oblíbených filmech a seriálech Posted: 13:43 16. Dec 2012 |
|
|
Tak jsem včera shlédl Hobita. Na další díly už zcela jistě do kina nepůjdu. Kostýmy, grafika, animace, a krajiny hezké. Ale vůbec se mi nelíbil styl. Některé rádoby vtipné hlášky z toho dělají naprostou frašku. Když v LOTRu třeba legolas porušoval fyzikální zákony, tak to ještě šlo. Je prostě dobrej. Tady ale nelogičnost některých scén vygradavala natolik, že jsem se těšil až skončí a bude zase hrát klidná vítězoslavná hudba s panoramatickým pozadím... 5.5/10 
Last edited by Sielencer on 13:45 16. Dec 2012, edited 1 time in total.
|
|
Top |
|
Braenn
|
Post subject: Re: Pokec o oblíbených filmech a seriálech Posted: 13:45 16. Dec 2012 |
|
|
Podobný pocit. Podívaná hezká, ale zaprvé to nemělo nic společného s knihou, za druhé tam snaha po nejzvláštnějších akčních scénách překonávala sama sebe - hlavně dřevěné můstky vedou. A nacpání Sarumana, chudáka Radagasta a Galadriel...  A to nemluvě o trpaslících, kteří někteří vypadali spíše jako lidé - plus jeden z nich byl celý gnom. Nevím, zda musel Hollywood tak šetřit, aby jim nemohl dopřát vousy pěkně k opasku a postavu s patřičnými proporcemi. Jediné za co musím film pochválit byla hudba a scéna s Bilbem a glumem. Držela se předlohy do puntíku, a Glum exceloval mimikou.
Last edited by Braenn on 14:06 16. Dec 2012, edited 1 time in total.
|
|
Top |
|
Prasokralik
|
Post subject: Re: Pokec o oblíbených filmech a seriálech Posted: 13:52 16. Dec 2012 |
|
|
pavad wrote: Vyborny film Klass http://www.imdb.com/title/tt0988108/Dle meho nazoru nutny pro zhlednuti pro kazdeho, kdo nebyl uplne "stadovy" typ na zakladni a stredni skole a obcas mu to davalo jeho okolni prostredi najevo. Hollywoodsky happy end necekejte. Drsné, viděl jsem na tvé doporučení a no... drsné.
|
|
Top |
|