|
View unanswered posts | View active topics
Author |
Message |
-RoF-
|
Post subject: Re: League of Legends Posted: 11:41 20. Dec 2012 |
|
|
Zábavnost je hlavně v tom, že hraješ s ostatníma hráčema a o to víc když je to přes skype nebo TS. Jinak vesměs ty hrdinové jsou zajimaví újetáci. 
_________________ Aria Oria - pohledná divoká dívka, která ráda své skvostné tělo vystavuje jen ve skromném oblečení. Její postava nese znaky dračí krve, od rudých křídel, přes oranžové dračí oči, až po tělo hřející tak, jako by měla horečku. Měšťanka Karathy a členka Morusova stánku.
*otisk rudých rtů nad tím malý dráček držící mrkev a to vše ve zlatém poli*
|
|
Top |
|
zachy
|
Post subject: Re: League of Legends Posted: 11:50 20. Dec 2012 |
|
|
J.F.Payne wrote: Tak jsem si to dneska zahrál, a musím říct, že nechápu, co na tom máte (proti gustu ale žádnej dišputát!). Každopádně myslím, že by se to líbilo Shamanovi, je to přesně to, co hledá  ). Doporučuji ti zkusit různé mutace této hry jako úplně první DotA nebo Heroes of Newerth. Každému se zalíbí nějaká jiná. Někdo hraje pouze League of Legends, někdo jen Heroes of Newerth a někdo zase Dota2
_________________ Jake Buchar, Kybernautický detektiv A když se to těm ouřadům na radnici nelíbí, můžou si strčit do tý svý zazobaný zadnice tenhle prostředníček a tak hluboko, až budou pištět jako prasata na líbánkách!
Azhael Morten Hbitý tiefling s vyššími zájmy, uctívač Helgarona a prince pekla Astarotha Grombo Omborg Vychytralý půlkork s velikými ambicemi, PRASOBIJEC
|
|
Top |
|
Absinthorix
|
Post subject: Re: League of Legends Posted: 12:20 20. Dec 2012 |
|
|
J.F.Payne wrote: Tak jsem si to dneska zahrál, a musím říct, že nechápu, co na tom máte (proti gustu ale žádnej dišputát!). Každopádně myslím, že by se to líbilo Shamanovi, je to přesně to, co hledá  ). *Nasadí epic googles of Master Yi*  Nějaké další otázky?
_________________ Vojen Bouřný „Hudba je klíč k ženskému srdci.“
horlivý bojovník za krásu a estetično ʇoıpı ɐ ʇuɐɹoubı ýuןsʎɯoɹoɥɔ ýusnʞʌǝu
Balík kompletní bardské hudby - funkční a správný ke stažení
|
|
Top |
|
Prasokralik
|
Post subject: Re: League of Legends Posted: 13:18 20. Dec 2012 |
|
Joined: 01:53 05. Dec 2010 Posts: 4507 Location: Land Down Under
|
Absinthorix wrote: J.F.Payne wrote: Tak jsem si to dneska zahrál, a musím říct, že nechápu, co na tom máte (proti gustu ale žádnej dišputát!). Každopádně myslím, že by se to líbilo Shamanovi, je to přesně to, co hledá  ). *Nasadí epic googles of Master Yi*  Nějaké další otázky? +1
_________________ Ignore list: Theogil I, Krysak, Koninho87, Kokosak, Grin, efu_redo
Pain is temporary. Victory is forever.
|
|
Top |
|
efu_redo
|
Post subject: Re: League of Legends Posted: 13:30 20. Dec 2012 |
|
|
Zdar. Jak to tak pročítám, skoro to vypadá, že máte Thalijský team. Napadlo mě, co takhle dát ranked 5v 5 nebo unranked 5v5?
_________________ Dělejte si s mými postavami co chcete, jen ať v tom není OOC!!!
|
|
Top |
|
Nalkanar
|
Post subject: Re: League of Legends Posted: 14:15 20. Dec 2012 |
|
Joined: 14:21 13. Feb 2010 Posts: 9274 Location: Brno/"Znojmo"
|
Jon: A taky pomáhá, když to tým umí a nemusíš se nervit nad skórem. Jako třeba Mundo se 17ti heby apod.
_________________ .
|
|
Top |
|
efu_redo
|
Post subject: Re: League of Legends Posted: 15:52 20. Dec 2012 |
|
|
efu_redo wrote: Zdar. Jak to tak pročítám, skoro to vypadá, že máte Thalijský team. Napadlo mě, co takhle dát ranked 5v 5 nebo unranked 5v5? Snad se nebojíte výklepu Najde tu náš team nějaké schopné protihráče? Nebo jste jen banda posránků?
_________________ Dělejte si s mými postavami co chcete, jen ať v tom není OOC!!!
|
|
Top |
|
Nalkanar
|
Post subject: Re: League of Legends Posted: 15:55 20. Dec 2012 |
|
|
Feeder Mundo promluvil 
_________________ .
|
|
Top |
|
Prasokralik
|
Post subject: Re: League of Legends Posted: 16:01 20. Dec 2012 |
|
|
efu_redo wrote: efu_redo wrote: Zdar. Jak to tak pročítám, skoro to vypadá, že máte Thalijský team. Napadlo mě, co takhle dát ranked 5v 5 nebo unranked 5v5? Snad se nebojíte výklepu Najde tu náš team nějaké schopné protihráče? Nebo jste jen banda posránků? Provokuješ? Dost laciné. 1v1 mid?
_________________ Ignore list: Theogil I, Krysak, Koninho87, Kokosak, Grin, efu_redo
|
|
Top |
|
efu_redo
|
Post subject: Re: League of Legends Posted: 16:09 20. Dec 2012 |
|
|
Prasokralik wrote: efu_redo wrote: efu_redo wrote: Zdar. Jak to tak pročítám, skoro to vypadá, že máte Thalijský team. Napadlo mě, co takhle dát ranked 5v 5 nebo unranked 5v5? Snad se nebojíte výklepu Najde tu náš team nějaké schopné protihráče? Nebo jste jen banda posránků? Provokuješ? Dost laciné. 1v1 mid? Jo, uhodl jsi, provokuju. Jsi docela bystrý chlapec. Nabídku jsem už dal, 5v5
|
|
Top |
|
Prasokralik
|
Post subject: Re: League of Legends Posted: 16:10 20. Dec 2012 |
|
|
1v1 se bojíš posránku?
|
|
Top |
|
efu_redo
|
Post subject: Re: League of Legends Posted: 16:12 20. Dec 2012 |
|
|
Prasokralik wrote: 1v1 se bojíš posránku? Jo, bojím. Takže nedáte dohromady 5v5?
|
|
Top |
|
Nalkanar
|
Post subject: Re: League of Legends Posted: 16:17 20. Dec 2012 |
|
|
Někdo se učí, někomu nejede komp a tak... už bys mohl pochopit, Petříčku, že svět se kvůli tobě neposere a na hlavu nepostaví a prostě během hodiny se kvůli tvé libovůli lidé nesejdou, aby zabavili tvou znuděnou prdel 
_________________ .
|
|
Top |
|
KaTo
|
Post subject: Re: League of Legends Posted: 16:18 20. Dec 2012 |
|
Joined: 15:24 23. Jun 2007 Posts: 6754 Location: Severní okraj Středozemě
|
*jukne do tématu* ...koukám, že to vypadá, že Efíkovi zase došel doma matroš  ! 
_________________ Síla tě osvobodí! - Sithský kodex, 12.12.2011 (TOR-preorder) Bylo to peklo! - Error 37, Error 3005, Error 3007, 15.5.2012 (Diablo3) Až s vámi skončím, nebudete věřit vlastní mysli! - Mesmer, 28.8.2012 (GW2) Historie umírá s těmi, kteří ji pamatují. - Din Dagor, Mrazen 1147 (EQ) Tento rok bude začátek konce. - neznámý vojín
|
|
Top |
|
efu_redo
|
Post subject: Re: League of Legends Posted: 16:23 20. Dec 2012 |
|
|
Nalkanar wrote: Někdo se učí, někomu nejede komp a tak... už bys mohl pochopit, Petříčku, že svět se kvůli tobě neposere a na hlavu nepostaví a prostě během hodiny se kvůli tvé libovůli lidé nesejdou, aby zabavili tvou znuděnou prdel  Oh, otevřels mě oči, cením si toho. A propo, nevím kde bereš tu hodinu, nedal jsem žádný časový interval, jen mě zajímalo, zda tu někdo nedá dohromady tým. Jde-li ti o to rýpnutí s posránky, pak co na to říci. Svět se vskutku neposere, dokonce ani já, pro tvou informaci. Nevím, kdo ti ho dneska zas strčil do zadku, ale má prdel znuděná není. Sedí v zaměstnání. Pro tvou informaci. Mimochodem, neměl bys to s těmi análními sporty přehánět, podepisuje se to na tvém egu.
|
|
Top |
|