Thalie

Persistentní svět hry Neverwinter Nights
It is currently 22:38 20. Jun 2025

All times are UTC + 1 hour [ DST ]

Post new topic Reply to topic  [ 994 posts ]  Go to page Previous  1 ... 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35 ... 67  Next
Author Message
 Post subject: Re: League of Legends
PostPosted: 16:24 20. Dec 2012 
Čestný člen týmu Thalie
 Profile

Promiň, ale ty jsi mi znám jako veterán análník, takže píši tak, abys to pochopil.

Reply with quote  

PostPosted: 16:28 20. Dec 2012 
Rytíř
 Profile

Nalkanar wrote:
Promiň, ale ty jsi mi znám jako veterán análník, takže píši tak, abys to pochopil.

No, nemám co bych ti strčil do prdele, abys to pochopil ty. Ale zkusím to jen znovu napsat. Hledám pro zábavu nějaký team na 5v5, který by se dal dohromady, abychom si zahráli. O výhru nám nejde, jen o změření sil, protože tu čtu, jak dobří hráči LoL jste. Tak mě to jen zajímá, třeba se něčemu přiučím já, nebo moji spoluhráči. Je mě jedno, jestli dá někdo dohromady team do týdne, měsíce..

Je na tom něco k nepochopení? Jestli se team dohromady nedá, máš pocit, že se z toho poseru? Seš trouba Nalku, co ti na to mám říct. Jen jsem si rýpl, nijak agresivně, tak si ty své onanistické výstřiky ega nech pro někoho, koho to vzrušuje, mě opravdu ne. Dá se to pochopit? 8)

Reply with quote  

PostPosted: 16:31 20. Dec 2012 
Čestný člen týmu Thalie
 Profile

No já nevím. Naposled když jsi veřejně říkal, jak si mám své "onanistické výstřiky" nechat pro sebe, že tebe nevzrušují, tak jsi mě pak prudil na skypu, jak si o tom chceš popovídat :D ještě dneska ten screen někde mám a když se potřebuju zasmát, tak se na to podívám. Takže jsi si jistý? Zamysli se, promysli to, abys za pět minut nebrečel, že chceš nějaký "výstřik" další :)

Reply with quote  

PostPosted: 16:33 20. Dec 2012 
Rytíř
 Profile

Nalkanar wrote:
No já nevím. Naposled když jsi veřejně říkal, jak si mám své "onanistické výstřiky" nechat pro sebe, že tebe nevzrušují, tak jsi mě pak prudil na skypu, jak si o tom chceš popovídat :D ještě dneska ten screen někde mám a když se potřebuju zasmát, tak se na to podívám. Takže jsi si jistý? Zamysli se, promysli to, abys za pět minut nebrečel, že chceš nějaký "výstřik" další :)

No, rád se na ten screen podívám, pokud mi ho pošleš, rád se zasměju s tebou, jen pokud svý ego necháš v kalhotech. A ano, nestojim o tvé onanistické výstřiky, nevím jak ty, ale jsem hetero.

Edit: I když o tom tak přemýšlím, s Tebou se drahý příteli nedá smát ničemu. No, LoLko tedy nedáme, jak tak pozoruji. Škoda.

Jinak jsem si myslel Nalku o Tobě, že ses už trochu srovnal a z tvé své puberty vyrostl. Nu, jak se zdá, jsi pořád stejný roztomilý chlapec.

Reply with quote  

PostPosted: 16:41 20. Dec 2012 
Bůh
 Profile

efu_redo wrote:
Prasokralik wrote:
1v1 se bojíš posránku?

Jo, bojím.
Takže nedáte dohromady 5v5?

jinými slovy, doufáš, že mi to někdo z mého týmu pokazí? ok, nevím jestli 5v5, 3v3 bych dohromady dal. 5v5 taky.

Pain is temporary. Victory is forever.

Reply with quote  

PostPosted: 16:46 20. Dec 2012 
Rytíř
 Profile

Prasokralik wrote:
efu_redo wrote:
Prasokralik wrote:
1v1 se bojíš posránku?

Jo, bojím.
Takže nedáte dohromady 5v5?

jinými slovy, doufáš, že mi to někdo z mého týmu pokazí? ok, nevím jestli 5v5, 3v3 bych dohromady dal. 5v5 taky.

Ne, v to nedoufám. Vnímám však LoL jako hru teamovou a záleží nejenom na jednotlivci a skillu, ale na skillu a dohodě v teamu. Nebaví mě hrát LoL 1v1 a jestli tě to potěší, třeba bys mě vyklepl. Hrajem to nejraději po Tsku nebo skypu jako team a máme ze hry společnou radost a jednou to posere jeden, po druhý druhej, ale jde o společný požitek ze hry. Jestli dáte dohromady team, nejde o výhru, ale o zábavu a o změření pinďourů.

Chápeme?

Když dáte 3v3, jsme schopni dát taky, ale 5v5 by bylo lepší. Je to zábavnější a třeba nám naklepete prdel, co já vim. Nepřišel jsem se vytahovat, vy se tu všici vytahujete až až, takže já nemusim. 8) A ani nemůžu, jsem noob a loser v LoL. Jen si chcem zahrát.

Jestli dáš něco dohromady, tak mi dej vědět PM kdy by se vám to hodilo a zkusim to domluvit.

Edit: Raději bych o tom komunikoval v PM, protože by se do debaty mohl připojit posera Nalk a zasvětit nás jeho velkou moudrostí a intelektem ve směru řitním.

Last edited by efu_redo on 16:48 20. Dec 2012, edited 1 time in total.

Reply with quote  

PostPosted: 16:47 20. Dec 2012 
Bůh
 Profile

Můžeš mi citovat konkrétně, kde se tu všichni vytahujeme? Jediný kdo sem přišel dělat ramena jsi ty. Pokud citovat ono naše "vytahování" nedovedeš, zavři raději hubu, kapiš?

Reply with quote  

PostPosted: 16:51 20. Dec 2012 
Čestný člen týmu Thalie
 Profile

Prasokralik wrote:
Můžeš mi citovat konkrétně, kde se tu všichni vytahujeme? Jediný kdo sem přišel dělat ramena jsi ty. Pokud citovat ono naše "vytahování" nedovedeš, zavři raději hubu, kapiš?

*přikývne* to je jediný důvod, proč reaguju na Petříčka.

Reply with quote  

PostPosted: 16:57 20. Dec 2012 
Rytíř
 Profile

Dělal jsem si srandu, nu, asi jste to hoši nepochopili. Co se týká mého vytahování... nevím, napsal jsem že jsem noob. Tak pardon, že se vytahuju, že jsem špatný hráč LoLka. :mrgreen:

No nic, tady asi nepochodím. Jednalo se pouze o přátelské provokování a jakési nabuzení rivality. Pokud jste to brali až tak příliš osobně, jak to na mě působí, hluboce se omlouvám.

2Nalk : Doufám, že mi někdy Petříčku řekneš do očí a nebudeš se neustále schovávat za internet, kde máš ego vyhoněné do výšin, ale v reálu seš zaprdlý a nemáš koule říct to co si myslíš mnoha lidem do očí. A nebo raději ne, neříkej mi do očí nic, ještě bych ti pak zlomil nos a to bych si vyčítal do konce svého života.

Reply with quote  

PostPosted: 16:59 20. Dec 2012 
Čestný člen týmu Thalie
 Profile

Dlouho jsem tě na žádném srazu neviděl *pokrčí rameny*.

Reply with quote  

PostPosted: 17:00 20. Dec 2012 
Bůh
 Profile

efu_redo wrote:
Dělal jsem si srandu, nu, asi jste to hoši nepochopili. Co se týká mého vytahování... nevím, napsal jsem že jsem noob. Tak pardon, že se vytahuju, že jsem špatný hráč LoLka. :mrgreen:

No nic, tady asi nepochodím. Jednalo se pouze o přátelské provokování a jakési nabuzení rivality. Pokud jste to brali až tak příliš osobně, jak to na mě působí, hluboce se omlouvám.

2Nalk : Doufám, že mi někdy Petříčku řekneš do očí a nebudeš se neustále schovávat za internet, kde máš ego vyhoněné do výšin, ale v reálu seš zaprdlý a nemáš koule říct to co si myslíš mnoha lidem do očí. A nebo raději ne, neříkej mi do očí nic, ještě bych ti pak zlomil nos a to bych si vyčítal do konce svého života.

Nazývej si to jak chceš. Já to vidím tak, že si to sem přivalil nějaký trouba a začal prudit. Až se budeš chovat slušně a budeš umět slušně požádat o přátelský match, očekávej přátelskou odpověď.

Co se týče souboje, klidně vám ty zadky nakopeme. Jen si nejsem jistý, zda se má náš tým s takovými arogantními trotly zahazovat. Pokud ostatní členové tvého týmu jsou narozdíl od tebe normální, pak se jim omlouvám.

Kapitán týmu promluvil, Howgh

Reply with quote  

PostPosted: 17:04 20. Dec 2012 
Rytíř
 Profile

Prasokralik wrote:
efu_redo wrote:

Nazývej si to jak chceš. Já to vidím tak, že si to sem přivalil nějaký trouba a začal prudit. Až se budeš chovat slušně a budeš umět slušně požádat o přátelský match, očekávej přátelskou odpověď.

Co se týče souboje, klidně vám ty zadky nakopeme. Jen si nejsem jistý, zda se má náš tým s takovými arogantními trotly zahazovat. Pokud ostatní členové tvého týmu jsou narozdíl od tebe normální, pak se jim omlouvám.

Kapitán týmu promluvil, Howgh

No jak jsem říkal, máte mou hlubokou omluvu za mé nevkusné chování. Netušil jsem, že vás něco takového urazí a doufal jsem v to, že to pochopíte jako žert a né jako aroganci. Kdybych byl arogantní, asi o sobě nepovím, že hraju jako looser, nu ale budiž. Asi jsme všichni z jiné planety.

No, nazývej mě jak je libo, ale ostatní neznáš a tak nemá důvod je do toho zatahovat.

No nic, tak se tu zas mějte, naštěstí nejste jediný, se kterými se dá hrát LoLko. Inu, nashledanou (snad je to nadmíru slušné).

Reply with quote  

PostPosted: 17:31 20. Dec 2012 
Bůh
 Profile

efu_redo wrote:
No nic, tak se tu zas mějte, naštěstí nejste jediný, se kterými se dá hrát LoLko. Inu, nashledanou (snad je to nadmíru slušné).

Jediní, ale jinak omluvu přijímáme.

Reply with quote  

PostPosted: 17:41 20. Dec 2012 
Nováček
 Profile

Prasokralik wrote:
Provokuješ? Dost laciné. 1v1 mid?

Můžu se zeptat, co tě vede k dojmu, že 1vs1 něco dokazuje? Já jen že za ten dva a půl rok co ligu hraju jsem měl vždy dojem toho, že jde jen o tom kdo si vybere víc tanky hrdinu a kdo postaví víc tanky build. ;-)

Reply with quote  

PostPosted: 18:02 20. Dec 2012 
Bůh
 Profile

Asce wrote:
Prasokralik wrote:
Provokuješ? Dost laciné. 1v1 mid?

Můžu se zeptat, co tě vede k dojmu, že 1vs1 něco dokazuje? Já jen že za ten dva a půl rok co ligu hraju jsem měl vždy dojem toho, že jde jen o tom kdo si vybere víc tanky hrdinu a kdo postaví víc tanky build. ;-)

Image

Reply with quote  

Post new topic Reply to topic  [ 994 posts ]  Go to page Previous  1 ... 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35 ... 67  Next

All times are UTC + 1 hour [ DST ]