|
View unanswered posts | View active topics
Author |
Message |
efu_redo
|
Post subject: Re: League of Legends Posted: 01:08 21. Dec 2012 |
|
|
Welvlin wrote: efu_redo wrote: Zdar. Jak to tak pročítám, skoro to vypadá, že máte Thalijský team. Napadlo mě, co takhle dát ranked 5v 5 nebo unranked 5v5? Myslím že bych team do hromady dal. Jak říkáš pro zábavu... Když nám po naší prohře nebudeš nadávat do análníku a honibrků, v čemž tedy s Nalkem opravdu vynikáte.. Tak se rádi přiučíme... Rádi si zahrajem, to bezesporu. Kdo vyhraje? To ví jen bůh. A neboj, soupeři nikdy nenadáváme, pro nás je to hra a nikdy nikomu nenadáváme do noobu a nesmějem se někomu. Né vždy má taky každej svůj den a někdy to může kazit. Jindy zase ne. Nikdo učený z nebe nespadl a já jsem lama a feeder, jak Nalk říkal. Co se týká urážek na Vaši adresu, nenapadlo by nás to. Má reakce na Nalka byla přátelská, stejně jako jeho. Nemůžu za to, že je to takovej *censored* a nedá si pokoj a tam, kde si někdo jen ze srandy rýpne a dělá si prdel on hned musí strkat svůj nos a kdo ví co ještě. Co já vim o jeho choutkách. Třeba o nich jednou vidá knihu, nebo encyklopedii análů. *pokrčí rameny* Takže mi kdyžtak napiš PM, rádi si zahrajem a klidně prostřídáme team. LoL je především o zábavě a né o nějakých nešvarech a egomastičích.
_________________ Dělejte si s mými postavami co chcete, jen ať v tom není OOC!!!
|
|
Top |
|
efu_redo
|
Post subject: Re: League of Legends Posted: 01:08 21. Dec 2012 |
|
|
xxxMajkyxxx wrote: Co je to ten Jungler? Pad mi ještě do oka Rangar Nechtěl bys s námi někdy zahrát?
_________________ Dělejte si s mými postavami co chcete, jen ať v tom není OOC!!!
|
|
Top |
|
xxxMajkyxxx
|
Post subject: Re: League of Legends Posted: 01:18 21. Dec 2012 |
|
 |
Urozený |
|
|
efu_redo wrote: xxxMajkyxxx wrote: Co je to ten Jungler? Pad mi ještě do oka Rangar Nechtěl bys s námi někdy zahrát? No proč ne  , ale asi bude fajn si to nejdřív ohmatat a porozhlédnout se co a jak. To zas bude každé druhé slovo noob 
_________________ WIPED MAYBIES AND MY NEW BABIES Milovaný sympoš Eritai se možná ve hře ukáže! Rodwen - divoká elfka, druidka
|
|
Top |
|
efu_redo
|
Post subject: Re: League of Legends Posted: 01:20 21. Dec 2012 |
|
|
xxxMajkyxxx wrote: efu_redo wrote: xxxMajkyxxx wrote: Co je to ten Jungler? Pad mi ještě do oka Rangar Nechtěl bys s námi někdy zahrát? No proč ne  , ale asi bude fajn si to nejdřív ohmatat a porozhlédnout se co a jak. To zas bude každé druhé slovo noob  U nás se toho nedočkáš a ty ostatní blbce můžeš dát ignore... 
|
|
Top |
|
-RoF-
|
Post subject: Re: League of Legends Posted: 01:21 21. Dec 2012 |
|
|
Si to dej ze začátku proti helhkým Botům a nebo hráčům. tě to buee nasazovat taky mezi začátečníky hráče. 
_________________ Aria Oria - pohledná divoká dívka, která ráda své skvostné tělo vystavuje jen ve skromném oblečení. Její postava nese znaky dračí krve, od rudých křídel, přes oranžové dračí oči, až po tělo hřející tak, jako by měla horečku. Měšťanka Karathy a členka Morusova stánku.
*otisk rudých rtů nad tím malý dráček držící mrkev a to vše ve zlatém poli*
|
|
Top |
|
Nalkanar
|
Post subject: Re: League of Legends Posted: 01:25 21. Dec 2012 |
|
Joined: 14:21 13. Feb 2010 Posts: 9274 Location: Brno/"Znojmo"
|
Majky - ideálně hoď hru s Prasokrálíkem, ten ti osvětlí co a jak. A jestli budeš hrát odpoledne více, tak by tam měl být mourisson, možná Legition, večer pak Absinthorix. Že někteří z nás netolerují urážky od někoho, kdo si sem navalí jak pán světa, neznamená, že tě nezaučíme a nevysvětlíme co a jak. 
_________________ .
|
|
Top |
|
innfra
|
Post subject: Re: League of Legends Posted: 01:45 21. Dec 2012 |
|
|
hmm lekce v hraní Lolka? Že bych to nainstaloval a vzal Ireliu? Raděj ne  bych do těchdle dota her spanul jak do L2... nebo do NWN 
_________________ Tariel Reynolt - "Kde mám dárečka?" Tomas Tane - "Tady si jeden neodpočine." Finnean Násir Taran - "Za kodex a za sestru!" Alexandr Rázný - "Už mě to tu nebaví! Puste mě ven!" Tomáš Alrik Tane - "Já vim, moc mluvim." Tagar Kovadlina - "Háááá Hřbitůváčka!" - Smazán
Elitní Kazišuk!
|
|
Top |
|
Prasokralik
|
Post subject: Re: League of Legends Posted: 02:29 21. Dec 2012 |
|
Joined: 01:53 05. Dec 2010 Posts: 4507 Location: Land Down Under
|
xxxMajkyxxx wrote: Co je to ten Jungler? Pad mi ještě do oka Rangar Jungler je role, která se zpravidla vyskytuje (ale nemusí) v každém týmu. Jde o hráče, který nebrání s ostatními lajny( lanes) ale běhá a vraždí neutrální miniony, za které získává extra zkušenosti a zlatky a dva klíčové buffy, jeden na manaregen, druhý na zpomalování a dmg nepřátel. Cílem junglera jsou utoky ze zálohy ve chvílích, kdy nepřátelští hráči na lajně udělají chybu a moc doráží na přítelskou věž.
_________________ Ignore list: Theogil I, Krysak, Koninho87, Kokosak, Grin, efu_redo
Pain is temporary. Victory is forever.
|
|
Top |
|
Prasokralik
|
Post subject: Re: League of Legends Posted: 02:46 21. Dec 2012 |
|
|
Jinak majky už hraješ nebo stále vybíráš championa? Hraješ na EUNA (EU-NorthEast)? Tam hrajeme my. Můj nick je prasokralík (překvapivě) takže si mě klidně přidej do přátel.
_________________ Ignore list: Theogil I, Krysak, Koninho87, Kokosak, Grin, efu_redo
|
|
Top |
|
sendys
|
Post subject: Re: League of Legends Posted: 08:54 21. Dec 2012 |
|
 |
Rytíř |
|
|
Prasokralik wrote: Jinak majky už hraješ nebo stále vybíráš championa? Hraješ na EUNA (EU-NorthEast)? Tam hrajeme my. Můj nick je prasokralík (překvapivě) takže si mě klidně přidej do přátel. kraliku pojd na west
_________________ Život je svině, a teď vypadni mám práci.
|
|
Top |
|
Radim
|
Post subject: Re: League of Legends Posted: 09:17 21. Dec 2012 |
|
Joined: 16:12 06. Oct 2008 Posts: 3269 Location: Petrovice u Rakovníka
|
Prasokralik wrote: xxxMajkyxxx wrote: Co je to ten Jungler? Pad mi ještě do oka Rangar Jungler je role, která se zpravidla vyskytuje (ale nemusí) v každém týmu. Jde o hráče, který nebrání s ostatními lajny( lanes) ale běhá a vraždí neutrální miniony, za které získává extra zkušenosti a zlatky a dva klíčové buffy, jeden na manaregen, druhý na zpomalování a dmg nepřátel. Cílem junglera jsou utoky ze zálohy ve chvílích, kdy nepřátelští hráči na lajně udělají chybu a moc doráží na přítelskou věž. A řečeno herně to znamená,farmí si les a chodí na gangy.
_________________ Zara´thea Zau'ndar oddaná služebnice Xi´an
|
|
Top |
|
Welvlin
|
Post subject: Re: League of Legends Posted: 20:49 21. Dec 2012 |
|
 |
Poutník |
|
|
xxxMajkyxxx wrote: Co je to ten Jungler? Pad mi ještě do oka Rangar A jinak Rengar byl od vydání tolikrát oslabenej/nerfnutej že nemá cenu ho kupovat... Jestli ti jde jenom o roli junglera tak začni s Nunuem... Ale jestli vybíráš pouze podle obrázků tak si počkej na některého hrdinu, který bude jak hezký na obrázku tak použitelný ve hře..
_________________ Atar'nal Zau'ndar
|
|
Top |
|
xxxMajkyxxx
|
Post subject: Re: League of Legends Posted: 00:57 22. Dec 2012 |
|
 |
Urozený |
|
|
Jó obrázky mám rád. Každopádně jsem na začátek sáhl po Ashe, asi mi víc budou vyhovovat ranged champové. V buildění se zatím nevyznám, tak jí cpu itemy na dmg, manu a rychlost. Ale nejlíp mi to asi zatím šlo za Teema. Kdo si mě chce najít, tak jsem tam jak jinak než jako Majky
_________________ WIPED MAYBIES AND MY NEW BABIES Milovaný sympoš Eritai se možná ve hře ukáže! Rodwen - divoká elfka, druidka
|
|
Top |
|
xxxMajkyxxx
|
Post subject: Re: League of Legends Posted: 01:10 22. Dec 2012 |
|
 |
Urozený |
|
|
Prasokralik wrote: Jinak majky už hraješ nebo stále vybíráš championa? Hraješ na EUNA (EU-NorthEast)? Tam hrajeme my. Můj nick je prasokralík (překvapivě) takže si mě klidně přidej do přátel. Jj EUNA. A zkoušel jsem tě hledat, ale asi nenašel páč jsem tě psal s krátkým i.
|
|
Top |
|
Prasokralik
|
Post subject: Re: League of Legends Posted: 01:12 22. Dec 2012 |
|
|
Eune sry... ale já tě tam našel už máš žádost. A nejen ode mne.
|
|
Top |
|