|
View unanswered posts | View active topics
|
Page 1 of 1
|
[ 13 posts ] |
|
Author |
Message |
Geileeen
|
Post subject: Připojení ke hře Posted: 22:25 23. Mar 2008 |
|
 |
Nováček |
|
|
Omlouvám se ale....
Mám stáhnutý všechny ty inzerovaný udělátka, naistalovaný, dokonce jsem se před časem i připojoval. Ale... když se ted zkusím připojit, chvíli koukám do černý obrazovky a pak se systém smiluje a napíše, že jsem byl odpojen a že se to celý nepodařilo.
Čím to je? Nebo čím to může být?
|
|
Top |
|
Kiri
|
Post subject: Re: Připojení ke hře Posted: 22:34 23. Mar 2008 |
|
Joined: 18:37 29. Apr 2007 Posts: 1260 Location: vsudeANDnikde
|
napis mi na ICQ, je dole zkusim ti pomoct.
_________________ stiznosti sem -> 291472609 jsem to co (ne)jsem. Zhrzena laska *** ministerstvo zabavy varuje: creeping zabiiji!!!
Pisu sam za sebe
|
|
Top |
|
Geileeen
|
Post subject: Re: Připojení ke hře Posted: 23:51 23. Mar 2008 |
|
 |
Nováček |
|
|
Mno, až se Kiri snažil (Diky) dospěli jsme k tomu, že se mi záhadným způsobem změnilo heslo na učtu na webu. Tudíž si nejsem schopen opravit IP, což je podstata všeho problému.
Když se snažím zaregistrovat svůj druhý klíč, napíše mi to, že zadaný CD key už existuje (bodejt by ne, jen se k tom nemužu dostat) a zadaný klíč se neuloží. Tímpádem mi i druhý účet zahlásí "byl jsi zaveden" a pošle mne do patřičných mezí.
Pomoooc.
|
|
Top |
|
Aznar
|
Post subject: Re: Připojení ke hře Posted: 08:51 24. Mar 2008 |
|
 |
Šlechtic |
|
|
pokud nemas originalku, tak neni problem vygenerovat novy klic a zaregistrovat se znova
_________________ Terner Matson - ivorsky rybar a lovec Lori Blaberk - trochu blazniva trpaslici carodejka Grul - postrach Ivory
|
|
Top |
|
Kiri
|
Post subject: Re: Připojení ke hře Posted: 09:52 24. Mar 2008 |
|
|
Aznar wrote: pokud nemas originalku, tak neni problem vygenerovat novy klic a zaregistrovat se znova No prave  takhle se musi pockat na nekoho ochotnyho, kdo smazne ttrebas oba ucty a muze se zalozit komplet new. No a to heslo se mi zda zahadou, zatim se t nikomu nestalo  pokud vim.
_________________ stiznosti sem -> 291472609 jsem to co (ne)jsem. Zhrzena laska *** ministerstvo zabavy varuje: creeping zabiiji!!!
Pisu sam za sebe
|
|
Top |
|
Aznar
|
Post subject: Re: Připojení ke hře Posted: 11:26 24. Mar 2008 |
|
 |
Šlechtic |
|
|
Kiri wrote: No a to heslo se mi zda zahadou, zatim se t nikomu nestalo  pokud vim. tady bych to videl na klasicky problem mezi zidli a klavesnici 
_________________ Terner Matson - ivorsky rybar a lovec Lori Blaberk - trochu blazniva trpaslici carodejka Grul - postrach Ivory
|
|
Top |
|
Geileeen
|
Post subject: Re: Připojení ke hře Posted: 15:57 24. Mar 2008 |
|
 |
Nováček |
|
|
Aznar wrote: Kiri wrote: No a to heslo se mi zda zahadou, zatim se t nikomu nestalo  pokud vim. tady bych to videl na klasicky problem mezi zidli a klavesnici  Hloupý je že mi to dělá i na druhém účtu ... Prostě mam CD klič na hře a ten mi musí odpovídat s tím co zadám. tudíž je pro mě Thalie asi zamčená. Tedy pokud se nenajde dobrá duše a ten učet nesmaže.
|
|
Top |
|
igor
|
Post subject: Re: Připojení ke hře Posted: 20:38 24. Mar 2008 |
|
|
napiš mi jakej je to acc, buď ti změnim heslo, nebo account smažu
_________________ Kdo si to se mnou rozdá muž proti muži? Kdo si troufá? Kazuko "drakobijec a bijec drakobijců" - drsňák, jehož pěsti budí posvátnou úctu.
|
|
Top |
|
Kiri
|
Post subject: Re: Připojení ke hře Posted: 23:15 24. Mar 2008 |
|
|
smaz, ale uz sem to psal jaarovi
Pisu sam za sebe
|
|
Top |
|
igor
|
Post subject: Re: Připojení ke hře Posted: 23:19 24. Mar 2008 |
|
|
Kiri wrote: smaz napiš mi jakej je to acc, buď ti změnim heslo, nebo account smažu
_________________ Kdo si to se mnou rozdá muž proti muži? Kdo si troufá? Kazuko "drakobijec a bijec drakobijců" - drsňák, jehož pěsti budí posvátnou úctu.
|
|
Top |
|
Kiri
|
Post subject: Re: Připojení ke hře Posted: 23:21 24. Mar 2008 |
|
|
igor wrote: Kiri wrote: smaz napiš mi jakej je to acc, buď ti změnim heslo, nebo account smažu tsi voe, ICQ sme voba a musis psat porat sem?
Pisu sam za sebe
|
|
Top |
|
igor
|
Post subject: Re: Připojení ke hře Posted: 23:25 24. Mar 2008 |
|
|
Kiri wrote: tsi voe, ICQ sme voba a musis psat porat sem?  to řiká ten pravej 
|
|
Top |
|
igor
|
Post subject: Re: Připojení ke hře Posted: 23:27 24. Mar 2008 |
|
|
smazán acc. Neileeen
|
|
Top |
|
|
Page 1 of 1
|
[ 13 posts ] |
|