|
View unanswered posts | View active topics
|
Page 1 of 1
|
[ 14 posts ] |
|
Author |
Message |
monstera
|
Post subject: Karathský vyvolavač Posted: 18:56 24. Mar 2008 |
|
|
lže, tvrdí, že kovář sídlí ve východní čtvrti !
_________________ Co neumím, se naučím ( a nebo taky ne ) + Lucia Exos, kněžka a řemeslnice, Hřbitov v Ivory, první řada vpravo, osmý hrob + Ranuncula Acera, řemeslnice a zaklínačka s halapartnou, Hřbitov v Karathe třetí řada vpravo Sandra Ztruhly, nalezenec, Aasimar, kněžka a řemeslnice Ga Muru, nešťastný plod náhodného setkání lidského ožraly a orčí děvky Elena Spod, dívka která ztratila paměť
|
|
Top |
|
human_wreck
|
Post subject: Re: Karathský vyvolavač Posted: 18:59 24. Mar 2008 |
|
|
monstera wrote: lže, tvrdí, že kovář sídlí ve východní čtvrti ! No on je tam možná jeden na ty tržnici, není?
_________________ Shadiyah ... Bardka do nepohody :]
|
|
Top |
|
Aznar
|
Post subject: Re: Karathský vyvolavač Posted: 19:00 24. Mar 2008 |
|
 |
Šlechtic |
|
|
human_wreck wrote: monstera wrote: lže, tvrdí, že kovář sídlí ve východní čtvrti ! No on je tam možná jeden na ty tržnici, není? je 
_________________ Terner Matson - ivorsky rybar a lovec Lori Blaberk - trochu blazniva trpaslici carodejka Grul - postrach Ivory
|
|
Top |
|
monstera
|
Post subject: Re: Karathský vyvolavač Posted: 19:11 24. Mar 2008 |
|
|
Aznar wrote: human_wreck wrote: monstera wrote: lže, tvrdí, že kovář sídlí ve východní čtvrti ! No on je tam možná jeden na ty tržnici, není? je  omlouvám se, ale já stánek nepovažoval za sídlo - když někdo sídlí, je to podle mne kamenný obchod .
_________________ Co neumím, se naučím ( a nebo taky ne ) + Lucia Exos, kněžka a řemeslnice, Hřbitov v Ivory, první řada vpravo, osmý hrob + Ranuncula Acera, řemeslnice a zaklínačka s halapartnou, Hřbitov v Karathe třetí řada vpravo Sandra Ztruhly, nalezenec, Aasimar, kněžka a řemeslnice Ga Muru, nešťastný plod náhodného setkání lidského ožraly a orčí děvky Elena Spod, dívka která ztratila paměť
|
|
Top |
|
melvik
|
Post subject: Re: Karathský vyvolavač Posted: 19:14 24. Mar 2008 |
|
|
monstera wrote: omlouvám se, ale já stánek nepovažoval za sídlo - když někdo sídlí, je to podle mne kamenný obchod . On je ten vyvolavač podmazanej. Ho podplatil ten kovar co prodava na stanku kuly reklame. Dokonce sem slysel, ze na tom stanku prodava znackove mece od trpaslicich mistru, ale prej je to podvrh...
|
|
Top |
|
Krata
|
Post subject: Re: Karathský vyvolavač Posted: 19:55 24. Mar 2008 |
|
Joined: 18:00 28. Apr 2007 Posts: 2864 Location: Božský trůn
|
bych ho zmlátil lháře 
_________________ jsem uctívač démonů jsem otec tvé smrti já vyvolávám dávné zlo já kontroluji každý jeho nádech já podněcuji vaše neštěstí zrozením i zabíjením já vyvolám armageddon krmen tisícem duší.
|
|
Top |
|
Sorrow
|
Post subject: Re: Karathský vyvolavač Posted: 01:38 25. Mar 2008 |
|
|
A kdo ho podmaz, ze vyvolava o vesnici na jihu od Karathy? 
_________________ Bono volo ale sen dela por disto la sarine estes rano en mia bideo.
|
|
Top |
|
kucik
|
Post subject: Re: Karathský vyvolavač Posted: 10:37 25. Mar 2008 |
|
Joined: 10:42 10. May 2007 Posts: 16270 Location: Somewhere around nothing
|
Ani nechtejte vedet, co jsem se dozvedel od jisteho drowskeho NPC barda o podtemnu. Nakonec by me skoro presvedcil, ze nejsem na Thalii, ale v nejakem uplne jinem svete, s jinymi mesty, bohy a slechtickymi rody.
_________________ Neaktivní a nezasahující do vývoje. Pouze nouzový support pro WB/DM. *********************************************** Les jambes en l'air, comme une femme lubrique, Brûlante et suant les poisons, Ouvrait d'une façon nonchalante et cynique Son ventre plein d'exhalaisons.
|
|
Top |
|
Krata
|
Post subject: Re: Karathský vyvolavač Posted: 11:41 25. Mar 2008 |
|
|
jo tohle uz sem psal, bard taky trochu keca.. 
_________________ jsem uctívač démonů jsem otec tvé smrti já vyvolávám dávné zlo já kontroluji každý jeho nádech já podněcuji vaše neštěstí zrozením i zabíjením já vyvolám armageddon krmen tisícem duší.
|
|
Top |
|
Zyga
|
Post subject: Re: Karathský vyvolavač Posted: 21:20 25. Mar 2008 |
|
|
coz vo to, par mistopisnejch chybek budiz, ale kdyz mluvi vo transformaci do dridera jako o naky odmene... fuj 
_________________ Crasz´ar - sermir rodu N´Abarn
|
|
Top |
|
photter
|
Post subject: Re: Karathský vyvolavač Posted: 21:27 25. Mar 2008 |
|
|
Zyga wrote: coz vo to, par mistopisnejch chybek budiz, ale kdyz mluvi vo transformaci do dridera jako o naky odmene... fuj  no, některý drowi reálie to tak podávaj, najzasloužilejší kněžky sou částečně transformovaný do pavouka...jiný to vykládaj opačně, jako trest....nechme karathský votroky tápat v nevědomosti 
_________________ Usstan rin'ov ragar z'lonzic draeval shar'tleg ussta velve wun l'harventh
|
|
Top |
|
Krata
|
Post subject: Re: Karathský vyvolavač Posted: 07:14 26. Mar 2008 |
|
|
Mě by se logičtější zdálo to že to je svátost, pavouk je uctívaná bytost a naše bohyně je Pavoučnice.. myslim že podoba pavouka je spíš zásluha a odměna než trest 
|
|
Top |
|
Zyga
|
Post subject: Re: Karathský vyvolavač Posted: 13:21 26. Mar 2008 |
|
|
njn, ja zase znam tu verzi kde se drideri stavaj z drowu ktery neprojdou testem bohyne a je to za trest, ale Xian neni Lolth, tak to na Thalii muze bejt v klidu odmena
_________________ Crasz´ar - sermir rodu N´Abarn
|
|
Top |
|
DenGrasse
|
Post subject: Re: Karathský vyvolavač Posted: 17:08 26. Mar 2008 |
|
|
Zyga wrote: njn, ja zase znam tu verzi kde se drideri stavaj z drowu ktery neprojdou testem bohyne a je to za trest, ale Xian neni Lolth, tak to na Thalii muze bejt v klidu odmena jo to sem čet taky ale na druhou stranu nejvyšší matka je často drider, ne? ta to asi za trest mít nebude....
_________________ hyperpasivní myšohryz pokud mi píšete na ICQ, napište co chcete jsem jenom autor. číst ty reálie musíte sami...
|
|
Top |
|
|
Page 1 of 1
|
[ 14 posts ] |
|