|
View unanswered posts | View active topics
Author |
Message |
Braenn
|
Post subject: Re: World of Tanks Posted: 19:07 28. Dec 2012 |
|
|
Tak jsem dneska po tančících zapla NWN. Rozejdu postavu, zmáčknu tři R... a chvíli mi trvalo, než jsem se přestala divit, proč nejde dál sama. 
_________________ Ryudern Tann - 29 level fňukna, 1 level "muž". Píšu přesně to, co mám na mysli. Nemohu za to, že někteří čtou to, co mají na mysli oni. Vrchní prohledávač cizích trezorů, zabavovatel dóz, nejvyšší šátrač ve stolcích a pověřený prohmatávač koberců.
|
|
Top |
|
Shaman88
|
Post subject: Re: World of Tanks Posted: 19:44 28. Dec 2012 |
|
|
Braenn wrote: Tak jsem dneska po tančících zapla NWN. Rozejdu postavu, zmáčknu tři R... a chvíli mi trvalo, než jsem se přestala divit, proč nejde dál sama.  To by se dalo udělat.
|
|
Top |
|
Braenn
|
Post subject: Re: World of Tanks Posted: 22:57 28. Dec 2012 |
|
|
Zdá se mi to, nebo podražili opravy? :O Vydělám s osmičkou za bitvu 40k... a to ne s artynou, s normálním tankem.... dám přes 23 za opravu tanku, 13 za obyč munici a zbude mi kolem 5k za vítěznou bitvu s premiovým účtem? :O
_________________ Ryudern Tann - 29 level fňukna, 1 level "muž". Píšu přesně to, co mám na mysli. Nemohu za to, že někteří čtou to, co mají na mysli oni. Vrchní prohledávač cizích trezorů, zabavovatel dóz, nejvyšší šátrač ve stolcích a pověřený prohmatávač koberců.
|
|
Top |
|
-RoF-
|
Post subject: Re: World of Tanks Posted: 23:04 28. Dec 2012 |
|
|
Braenn wrote: Zdá se mi to, nebo podražili opravy? :O Vydělám s osmičkou za bitvu 40k... a to ne s artynou, s normálním tankem.... dám přes 23 za opravu tanku, 13 za obyč munici a zbude mi kolem 5k za vítěznou bitvu s premiovým účtem? :O Mě na tom nepříjde nic špatně. Ono na vysokých tierech vycházíš tak akorát. Na vydělávání jsou premiové tanky a nebo tanky 4-6 tier 
_________________ Aria Oria - pohledná divoká dívka, která ráda své skvostné tělo vystavuje jen ve skromném oblečení. Její postava nese znaky dračí krve, od rudých křídel, přes oranžové dračí oči, až po tělo hřející tak, jako by měla horečku. Měšťanka Karathy a členka Morusova stánku.
*otisk rudých rtů nad tím malý dráček držící mrkev a to vše ve zlatém poli*
|
|
Top |
|
Molly23
|
Post subject: Re: World of Tanks Posted: 18:04 29. Dec 2012 |
|
Joined: 16:55 18. Sep 2009 Posts: 5217 Location: Bad Reichenhall
|
Nééééééé... ten nick a ta národnost... vysvětluje vše.
Attachments: |

dezerter.jpg [ 377.6 KiB | Viewed 2593 times ]
|
_________________ ▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬ Molly23 alias Mišák
▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬
|
|
Top |
|
Fryn
|
Post subject: Re: World of Tanks Posted: 19:14 29. Dec 2012 |
|
 |
DM Thalie |
|
|
Blahořečme Wargaming za jejich slevové akce. Konečně jsem si do garáže vrátil zase StuG III, k tomu ještě přikoupil navíc Leoparda (kterého jsem chtěl snad od začátku co WoT hraju) a Covenantra s Matildou, aniž by výsledná částka nějak výrazně přesáhla půl milionu. Braenn wrote: Zdá se mi to, nebo podražili opravy? :O Vydělám s osmičkou za bitvu 40k... a to ne s artynou, s normálním tankem.... dám přes 23 za opravu tanku, 13 za obyč munici a zbude mi kolem 5k za vítěznou bitvu s premiovým účtem? :O Vidím správně, že další osoba neodolala vábení premiového účtu ? Kam se podělo to smělé tvrzení, že budeš jedna z prvních, které se povede dostat až k desítce bez premiáku  ? Tak teď už fakt asi neznám nikoho ve svém okolí, kdo by hrál vyšší tiery bez premiového účtu (a jsem zvědav kdy to dopadne i na mě - původně jsem si myslel, že na něj najedu od osmiček). Jinak já zjistil, že se dá vydělat i s devítkovým strojem. Může za to ale defaultní kanón (dlouhý 88 mm, se kterým se hraje dobře) a je třeba vyhrát s malým poškozením (pak se i bez premiáku, pohyboval zisk kolem částky 10000 kreditů).
_________________ DM aktivita podle časových možností (případně podle nálady).
|
|
Top |
|
Braenn
|
Post subject: Re: World of Tanks Posted: 19:21 29. Dec 2012 |
|
|
Byl na tři dny  )) Ten premiák, ale uvažujem i o tanku.
|
|
Top |
|
Fryn
|
Post subject: Re: World of Tanks Posted: 19:37 29. Dec 2012 |
|
 |
DM Thalie |
|
|
Braenn wrote: Byl na tři dny  )) Ten premiák, ale uvažujem i o tanku. Tak tři dny snad nestojí ani za řeč, beru zpět a kaju se  (a jsem trochu zklamán, protože jsem si myslel, že už jsem jeden z posledních kdo stále odolává a budu se tím moct nehorázně chvástat :/ ). Premiový tank je asi dostačující, stále víc zjišťuju, že je mnohem větší problém si na nějaký ten vyšší stroj našetřit než naexpit (třeba i ten Maus je možno vyzkoumat, ale jen tak schrastit šest melounů při kupování jiných strojů ...).
|
|
Top |
|
Diemo
|
Post subject: Re: World of Tanks Posted: 20:32 29. Dec 2012 |
|
|
to jo, penize jsou problem i s premijakem
|
Bahnak
|
Post subject: Re: World of Tanks Posted: 20:36 29. Dec 2012 |
|
|
Jako když vidíš kolik se dá vydělat za jednu hru prémiovým tankem, třeba takovým "Typ 59" (který mimo jiné hajzlíci z obchodu odebrali) a srovnáš to s tím kolik vyděláš průměrně ty, tak je to k pláči. Nepremiový tank 8.tier může být i za vítězství nakrásně v mínusu, kdežto povedená bitva s prémiovým tančíkem může být klidně 100.000 kreditů plus. Jenže že by se mi zrovna dvakráte chtělo kupovat fabriku na kredity...
Osobně vydělávám kredity mým favoritem ve své třídě: KV-1, ale že by to byly nějaké pálky ze kterých by se jeden posadil na zadek, to bohužel není...
Takže otázka zní, kdyby jsme "náhodou" chtěli investovat do premiového tanku coby vydělávací mašinky, co by jste doporučili? Lowe?
_________________ KDVP Kucik:153, Bahnak:175, Drake: 48, Fryn:163, Klobouk:19, Derken:8, Vejk:8, Nomis -16, Terka:1
|
|
Top |
|
Fryn
|
Post subject: Re: World of Tanks Posted: 20:56 29. Dec 2012 |
|
 |
DM Thalie |
|
|
Bahňák: Těch 100.000 kreditů je dílem jak premiového tanku, tak premiového účtu, pokud jedeš jen s tankem, obvykle to dělá něco kolem 50.000 (pořád velmi slušný příjem).
Doporučoval bych Lowe, kamarád za něj hraje a docela ho myslím oproti ostatním uprostředňuje (má ještě T34 a Typ59).
|
|
Top |
|
drake127
|
Post subject: Re: World of Tanks Posted: 21:53 29. Dec 2012 |
|
|
Tím kamarádem myslíš mě?  Těch 100k je reálných i bez prémiového účtu, i když se mi to zatím nepovedlo. Maximum asi 125k s prémiákem. Normální hra vydělá tak 20-30k (počítaje v to, že jsem lama a střílím o sto šest nápoje po tisícovce jeden). Nechcete dát někdo čety? Potřebuju vydělat na equip pro všechny tanky, dokud jsou slevy.
_________________ Als sie mich holten, gab es keinen mehr, der protestieren konnte.
|
|
Top |
|
Fryn
|
Post subject: Re: World of Tanks Posted: 23:44 29. Dec 2012 |
|
 |
DM Thalie |
|
|
drake127 wrote: Tím kamarádem myslíš mě?  Těch 100k je reálných i bez prémiového účtu, i když se mi to zatím nepovedlo. Maximum asi 125k s prémiákem. Normální hra vydělá tak 20-30k (počítaje v to, že jsem lama a střílím o sto šest nápoje po tisícovce jeden) ... Ne, to je jiný  , v podstatě mě přivedl k hraní WoT. Tak 100.000 kreditů jako výdělek jen s premiovým tankem jsem opravdu ještě neviděl, podle toho co jsem vypozoroval, bych si tak tipnul, že docela reálných je ještě těch 70.000 (ale to mám jen z druhé ruky). Ten druhý příklad mi přijde už o dost reálnější, to jsem snad při hraní v četě i zažil.
|
|
Top |
|
Molly23
|
Post subject: Re: World of Tanks Posted: 01:07 30. Dec 2012 |
|
Joined: 16:55 18. Sep 2009 Posts: 5217 Location: Bad Reichenhall
|
Jak jsem posílal ten screen tak jsem dostal 94k. A myslím že to jde... Premiový tank Typ 59.
_________________ ▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬ Molly23 alias Mišák
▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬
|
|
Top |
|
Bahnak
|
Post subject: Re: World of Tanks Posted: 09:34 30. Dec 2012 |
|
|
Jo no, ještě je tam takovým tím průsvitným písmem na screenu vidět, že Mollyšák by za vítězství se zapnutým premiovým účtem dostal 141k  A vzhledem k tomu že Mollymu se bitva hodně povedla, ale mohlo to být ještě lepší, tak věřím že na takových 100-120k bez premiáku se dá dostat - ovšem s fabrikou na kredity a ne s normálním tankem. Těžko říct, každopádně moje tančíky nikdy nevydělaly takové pálky, a nějak na tu devítku a desítku našetřit musím.
_________________ KDVP Kucik:153, Bahnak:175, Drake: 48, Fryn:163, Klobouk:19, Derken:8, Vejk:8, Nomis -16, Terka:1
|
|
Top |
|