|
View unanswered posts | View active topics
Author |
Message |
Marvin
|
Post subject: Stinova zraneni zabiji!!! Posted: 23:30 24. Mar 2008 |
|
|
No tak sme se prochazeli a tu prisel napad dat si pestni souboj s kamosem  ... tak sme zapli stinova zraneni at se nahodou nezabijem a zacli souboj...perem se perem a najednou kamos spadne k zemi, zarve a uz koukam jenom na jeho nevladne telo a na hlasku o zabiti  ... kouknu a kamos je v podsveti ... Nevim zda se to stalo jeste nekomu alebo jenom mne to nefunguje..ale mozna by nebylo spatny kdyby to jeste nekdo vyskosel treba za dohledu DM aby zase nedoslo k umrti ... nebo proste at se prekontroluje script nebo co ...
_________________ Cesta spravedlivého ze všech stran lemována jest nespravedlností,sobectvím a tyranií lidské zloby.Požehnán buď ten,kdo ve jménu lásky a dobré vůle vyvede slabé z údolí temnoty,neb ten jest skutečným pastýřem a spasitelem zbloudilých dětí.A já srazím k zemi mocným trestem a divokým hněvem všechny,kdo se pokusí otrávit a zničit mé bratry.A když uvalím svou mstu na tebe,seznáš,že jméno mé je DM!
|
|
Top |
|
Neithan1
|
Post subject: Re: Stinova zraneni zabiji!!! Posted: 23:43 24. Mar 2008 |
|
Joined: 17:49 27. Oct 2007 Posts: 992 Location: v každom ľudskom tele
|
Zdravim, ja sa pridam k stazujucim sa, pretoze som to bol zrovna ja kdo zareval a teraz trcim v podsveti.. mam kompletne screeny o celom zazname boja a naviac je tam mensia perlicka ze sa mi zobrazila hlaska : STINOVA ZRANENI ZAPNUTA 2x po sebe ked som ich prepinal v dusi bytosti.. cize 1 x - STINOVA ZRANENI ZAPNUTA.. klikol som druhy krat - STINOVA ZRANENI ZAPNUTA (to aby nedoslo k zmatkom) bol by som rad ak by ma nejaky hodny DM vyslobodil a ak nie aspon nam napiste kde sa stala chyba  PS : STINOVA ZRANENI VAZNE SKODI VAM I LIDEM VE VASEM OKOLI PPS : STINOVA ZRANENI OBSAHUJI BENZEN, NISTROSAMINY, FORMALDEHYD A KYANOVODIK PPPS : HRACI POUZIVAJICI STINOVA ZRANENI UMIRAJI MLADSI
_________________ Riviera Neithan : zvany tez divoky prst ci neklidna klavesnice. Vyzbrojen xenofobnim humorem nejtezsiho kalibru.
http://wiki.mibbit.com/index.php/Icons (>_(>_<)_<)
Když něco chcete, vynucujte si to od okolí. Neptejte se, co vy sami pro to můžete udělat.
|
|
Top |
|
photter
|
Post subject: Re: Stinova zraneni zabiji!!! Posted: 00:36 25. Mar 2008 |
|
|
to vypadá na nějakou chybku v tom dialogu, když zapínám a vypínám zobrazení zbraní, taky mi to někdy píše stejnej stav dvakrát po sobě a neodpovídá to skutečnosti akorát při tom holt nikoho nezabiju  jinak stínový zranění samy o sobě fungujou, testovali sme, bude jenom chyba v tý hlášce
_________________ Usstan rin'ov ragar z'lonzic draeval shar'tleg ussta velve wun l'harventh
|
|
Top |
|
Zyga
|
Post subject: Re: Stinova zraneni zabiji!!! Posted: 00:42 25. Mar 2008 |
|
|
jo, ja to testoval taky a nebyl s nima zadnej problem, postava padla k zemi a snad po pul minute se zvedla.
_________________ Crasz´ar - sermir rodu N´Abarn
|
|
Top |
|
Marvin
|
Post subject: Re: Stinova zraneni zabiji!!! Posted: 00:50 25. Mar 2008 |
|
|
No ono mne sa pise zobrazeni normalne... to obet ma problemy s hlaskama, ja mam hlasku v poradku akorat sa to proste asi nezapne ... pac mne "vrahovi" se to napsalo dobre, zapnuto ..ale .. vysledek toho "zapnuti" lezi na ceste .... takze pricina smrti neni hlaska... 
_________________ Cesta spravedlivého ze všech stran lemována jest nespravedlností,sobectvím a tyranií lidské zloby.Požehnán buď ten,kdo ve jménu lásky a dobré vůle vyvede slabé z údolí temnoty,neb ten jest skutečným pastýřem a spasitelem zbloudilých dětí.A já srazím k zemi mocným trestem a divokým hněvem všechny,kdo se pokusí otrávit a zničit mé bratry.A když uvalím svou mstu na tebe,seznáš,že jméno mé je DM!
|
|
Top |
|
Pivo
|
Post subject: Re: Stinova zraneni zabiji!!! Posted: 00:58 25. Mar 2008 |
|
|
Já to vyzkoušel jednou.Nedopadlo to dobře.Nastavil jsem omráčení a začal akci.Společník to bral s humorem.Po chvilce padnul na zem.-9 životů.Než jsem našel lekárnu umřel.Tolik sprostých slov po tellu jsem dlouho nečetl!!Od té doby to raději nezkouším 
_________________ Simon Elken voják Karatské armády s hodností"Jezdec" "Důvtip je často nejlepší zbraní proti přesile" Arrswil tiefling nekroman "A oni povstanou z jejich hrobů, aby pochodovali po světě živých. Každý smrtelník, který padne, rozšíří jejich počet, až do doby než zůstane pouze svět temnoty. Pouze poté svět pozná nekonečný řád, který leží uvnitř klidu nemrtvých."
|
|
Top |
|
kucik
|
Post subject: Re: Stinova zraneni zabiji!!! Posted: 01:13 25. Mar 2008 |
|
Joined: 10:42 10. May 2007 Posts: 16270 Location: Somewhere around nothing
|
Ja rikal, ze se to musi vyzkouset. V singlu to holt poradne neotestuju. Od ty doby, co je to na serveru, jsem se nejak nepotkal s DM, nebo jsem si na to nevzpomnel.
Ted uz teda vime aspon ze to nefunguje.
_________________ Neaktivní a nezasahující do vývoje. Pouze nouzový support pro WB/DM. *********************************************** Les jambes en l'air, comme une femme lubrique, Brûlante et suant les poisons, Ouvrait d'une façon nonchalante et cynique Son ventre plein d'exhalaisons.
|
|
Top |
|
photter
|
Post subject: Re: Stinova zraneni zabiji!!! Posted: 01:14 25. Mar 2008 |
|
|
Marvin wrote: No ono mne sa pise zobrazeni normalne... to obet ma problemy s hlaskama, ja mam hlasku v poradku akorat sa to proste asi nezapne ... pac mne "vrahovi" se to napsalo dobre, zapnuto ..ale .. vysledek toho "zapnuti" lezi na ceste .... takze pricina smrti neni hlaska...  když ti to místo zapnuto napíše vypnuto tak asi problém máš akorát vo tom nevíš
_________________ Usstan rin'ov ragar z'lonzic draeval shar'tleg ussta velve wun l'harventh
|
|
Top |
|
skarbi
|
Post subject: Re: Stinova zraneni zabiji!!! Posted: 09:37 25. Mar 2008 |
|
|
Musim říct, že mě se vypisovalo všechno jak mělo. A testovali sme to a všechno OKá, postava se mi po chvilce zvedla. Jediný co, že po odhlášení se to zas přepne na vypnuto. Teda ono je to asi tak dobře 
_________________ acc.: skarbi Medbur, syn Grolkarfův (Medbur Grolkarfsson)
|
|
Top |
|
Zyga
|
Post subject: Re: Stinova zraneni zabiji!!! Posted: 10:48 27. Mar 2008 |
|
|
Neni mozny, ze to nastaveni stinovejch nefunguje kdyz je postava "neozbrojena"?
|
|
Top |
|
kucik
|
Post subject: Re: Stinova zraneni zabiji!!! Posted: 12:55 27. Mar 2008 |
|
Joined: 10:42 10. May 2007 Posts: 16270 Location: Somewhere around nothing
|
Zajimalo by me u tech, co to zkouseli, jestli postava napred upadla na zem a pomalu umrela s ubyvajicimi zivoty, nebo jestli ji tech -10 ubylo jedinou ranou. Spousti se tam rozdilne eventy a ikdyz jsem testoval oboji, nejaky hacek by tam mohl byt. Taky by me zajimalo, jestli to bylo nejake specialni utoky.
Zkusim tam pridat nejake ladici info.
_________________ Neaktivní a nezasahující do vývoje. Pouze nouzový support pro WB/DM. *********************************************** Les jambes en l'air, comme une femme lubrique, Brûlante et suant les poisons, Ouvrait d'une façon nonchalante et cynique Son ventre plein d'exhalaisons.
|
|
Top |
|
human_wreck
|
Post subject: Re: Stinova zraneni zabiji!!! Posted: 14:59 27. Mar 2008 |
|
|
Včera jsem viděl dvě postavy při stínovém pěstním souboji s tím, že jedna (Hrogbuch Strup) zabila druhou (Ril-arn). Oba celou dobu používali knockdowny, které víceméně resistovali. Při poslední ráně šly Ril-arnovy životy do minusu a on spadl. Strup mu ale poslal ještě jednu ránu se sneakem (kolem 30 dmg) a Ril-arn šel do podsvětí.
_________________ Shadiyah ... Bardka do nepohody :]
|
|
Top |
|
Neithan1
|
Post subject: Re: Stinova zraneni zabiji!!! Posted: 20:39 27. Mar 2008 |
|
Joined: 17:49 27. Oct 2007 Posts: 992 Location: v každom ľudskom tele
|
v nasom pripade bol Marvin o obranom trpaslicom postoji a ja som sa ho zopar krat pokusal zrazit ale netrafil som ani raz (cca 3x) inac sme bojovali holymi rukami a bez zbroje a ziadne finty, zrusil ma ranou ktora ma dala do minusu a potom dalsou pestou ktora ma poslala priamo do podsvetia.
_________________ Riviera Neithan : zvany tez divoky prst ci neklidna klavesnice. Vyzbrojen xenofobnim humorem nejtezsiho kalibru.
http://wiki.mibbit.com/index.php/Icons (>_(>_<)_<)
Když něco chcete, vynucujte si to od okolí. Neptejte se, co vy sami pro to můžete udělat.
|
|
Top |
|
Zyga
|
Post subject: Re: Stinova zraneni zabiji!!! Posted: 00:16 28. Mar 2008 |
|
|
Nejsem si uplne jistej ale myslim ze ja skarbiho poslal pres -10 rovnou, ale jistej si nejsem, uz je to dlouho
|
|
Top |
|
skarbi
|
Post subject: Re: Stinova zraneni zabiji!!! Posted: 16:57 28. Mar 2008 |
|
|
Taky už je to delší doba, ale mam za to, že sem pod těch -10 šel hnedka...
_________________ acc.: skarbi Medbur, syn Grolkarfův (Medbur Grolkarfsson)
|
|
Top |
|