|
View unanswered posts | View active topics
Author |
Message |
sendys
|
Post subject: Re: Postavy - jak podle vás vypadají Posted: 15:27 30. Dec 2012 |
|
 |
Rytíř |
|
|
jachyra wrote: Attachment: savage-hottie-red-sonja.jpg že by kora když se nas... stve ?:-D
_________________ Život je svině, a teď vypadni mám práci.
|
|
Top |
|
jachyra
|
Post subject: Re: Postavy - jak podle vás vypadají Posted: 15:34 30. Dec 2012 |
|
|
Ak by som Koru ukázala v záchvate jej krvavej mňamky XD alebo keď sa naštve parádne, bolo by to asi takéto niečo: Attachment:
pissed-off-animals-part2-21.jpg [ 89.54 KiB | Viewed 4369 times ]
alebo takto: Attachment:
Warrior-Woman-with-Womans-Head-56591.jpg [ 367.3 KiB | Viewed 4379 times ]
_________________ madam Kora Meynolds - bývalá manželka Fallionova, matka Kelrany a dvojčiat Dermonta a Artoriusa pomenovaných podľa tých, ktorí asistovali pri ich pôrode, sestra imperiálnej krásky Divy Bývalá podporučíčka VI. roty karathskej armády, nech naveky žije sláva vrchného inkvizítora Lacaranta a bôžika spamu Kráťatka
|
|
Top |
|
sendys
|
Post subject: Re: Postavy - jak podle vás vypadají Posted: 15:40 30. Dec 2012 |
|
 |
Rytíř |
|
|
jachyra wrote: Ak by som Koru ukázala v záchvate jej krvavej mňamky XD alebo keď sa naštve parádne, bolo by to asi takéto niečo: Attachment: pissed-off-animals-part2-21.jpg alebo takto: Attachment: Warrior-Woman-with-Womans-Head-56591.jpg to stim jazykem vypada ......... divne 
_________________ Život je svině, a teď vypadni mám práci.
|
|
Top |
|
Molly23
|
Post subject: Re: Postavy - jak podle vás vypadají Posted: 21:55 31. Dec 2012 |
|
Joined: 16:55 18. Sep 2009 Posts: 5217 Location: Bad Reichenhall
|
_________________ ▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬ Molly23 alias Mišák
▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬
|
|
Top |
|
Prasokralik
|
Post subject: Re: Postavy - jak podle vás vypadají Posted: 22:28 31. Dec 2012 |
|
Joined: 01:53 05. Dec 2010 Posts: 4507 Location: Land Down Under
|
To je jako vilma jo?
_________________ Ignore list: Theogil I, Krysak, Koninho87, Kokosak, Grin, efu_redo
Pain is temporary. Victory is forever.
|
|
Top |
|
Amber
|
Post subject: Re: Postavy - jak podle vás vypadají Posted: 00:25 01. Jan 2013 |
|
|
Prasokralik wrote: To je jako vilma jo? To je válečný mléčný bar. Navíc má feat Zastrašení...
_________________ Lareth Belle - rudovlasá bardka a špionka. Sirya Walda - culíkaté elfítko. Yasstra - stvoření noci. Jeduha Fištrón - nejroztržitější geniální gnómský vynálezce a krotitel oslů.
Bylo tu hezky, vděčím Thalii za spoustu zábavy a skvělé hry, ale je čas jít dál. Nastal čas pověsit grammarbičík na háček. Děkuju a mějte se fajně...
|
|
Top |
|
Nalkanar
|
Post subject: Re: Postavy - jak podle vás vypadají Posted: 00:34 01. Jan 2013 |
|
Joined: 14:21 13. Feb 2010 Posts: 9274 Location: Brno/"Znojmo"
|
To je ta Jarriho legendární s obouručkou přece, ne? 
_________________ .
|
|
Top |
|
-darkvision-
|
Post subject: Re: Postavy - jak podle vás vypadají Posted: 21:15 01. Jan 2013 |
|
|
Amber wrote: Prasokralik wrote: To je jako vilma jo? To je válečný mléčný bar. Navíc má feat Zastrašení... Právěže zastrašení ne, mléko má skoro každý rád 
_________________ O podtemnu se v posledních letech říká, že tam hrají samé čuňata a PKčka. Tento mýtus bohužel nemáme čas vyvracet, protože "JEDEME BOMBY!"
Dočasně mimo. Jsem Žena!
Nhill'nue Zau'ndar Anirrinths Zau'ndar Izzrar Zau'ndar - ten druhej, nebo první
|
|
Top |
|
Amber
|
Post subject: Re: Postavy - jak podle vás vypadají Posted: 21:34 01. Jan 2013 |
|
|
-darkvision- wrote: Amber wrote: Prasokralik wrote: To je jako vilma jo? To je válečný mléčný bar. Navíc má feat Zastrašení... Právěže zastrašení ne, mléko má skoro každý rád  Vážně nevím, co na tohle říct...... 
_________________ Lareth Belle - rudovlasá bardka a špionka. Sirya Walda - culíkaté elfítko. Yasstra - stvoření noci. Jeduha Fištrón - nejroztržitější geniální gnómský vynálezce a krotitel oslů.
Bylo tu hezky, vděčím Thalii za spoustu zábavy a skvělé hry, ale je čas jít dál. Nastal čas pověsit grammarbičík na háček. Děkuju a mějte se fajně...
|
|
Top |
|
Krysak
|
Post subject: Re: Postavy - jak podle vás vypadají Posted: 22:31 01. Jan 2013 |
|
 |
Bůh |
|
|
Hledal jsem chviličku nějaké ty fantasy obrázky, co by lépe vystihly charismu posta na úrovni rasového minima. Různým bohům žel, ty správné tvrdácke obludy na interenetu nejsou. Prostě malíři kreslí samé kočky. Tak taky jednou přidávám. Nereším, kdo by to mohl být, jen mne zaujal moc hezký obrázek. Takhle nějak si představuji charismu 16 +-  Opět nedokážu přiřadit, ale dle mého klasictí reprezentanti charismy 8: 
|
|
Top |
|
Molly23
|
Post subject: Re: Postavy - jak podle vás vypadají Posted: 23:08 01. Jan 2013 |
|
Joined: 16:55 18. Sep 2009 Posts: 5217 Location: Bad Reichenhall
|
A ted mi pověz, proč ti přijdou charismatičtí!  Neber to jako rýpanec, ale zajímá mne dle čeho jsi volil. Já bych třeba za charismatickou osobu volil třeba tady Ericha.  Zatímco taková Pariska mi vůbec charismatická nepřijde!  Paris je kalička, ochlasta, fetačka a já nevím co ještě. Vymetá večírky, odvykací kůry a pobyla i ve vězení. Má hezkou tvářičku a kopec peněz. Erich byl letec, důstojník, strávil 10 let v ruském zajetí, nenechal se ruskými vězniteli zlomit a šel příkladem ostatním zajatcům, kteří ho následovali v následné úspěšné vzpouře za zlidštění podmínek v táboře. Byl znám pod přezdívkami "Blonďatý rytíř" pro jeho povahu a "Černý ďábel" pro jeho schopnosti v boji. Prý nikdy v boji neztratil parťáka až na jednu výjimky kdy jeho číslo neuposlechlo Erichovi rady a nechalo se hloupostí sestřelit.
_________________ ▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬ Molly23 alias Mišák
▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬
|
|
Top |
|
Krysak
|
Post subject: Re: Postavy - jak podle vás vypadají Posted: 23:23 01. Jan 2013 |
|
 |
Bůh |
|
|
Erich - charisma 14 +- má i jiné kladné charakterové vlastnosti a je to sympaták Paris - charisma 12 +- přesto, že je to pi*a, protže dokaže na sebe strhnout davy a upoutat je, aby jsi o ní mluvil. Je to moderní forma využití charismy a penez. I kdyby byla chuda, furt ji budou píchat nadržený samci.
|
|
Top |
|
Caehan
|
Post subject: Re: Postavy - jak podle vás vypadají Posted: 00:51 02. Jan 2013 |
|
|
Krysak wrote: Erich - charisma 14 +- má i jiné kladné charakterové vlastnosti a je to sympaták Paris - charisma 12 +- přesto, že je to pi*a, protže dokaže na sebe strhnout davy a upoutat je, aby jsi o ní mluvil. Je to moderní forma využití charismy a penez. I kdyby byla chuda, furt ji budou píchat nadržený samci. U Ericha asi souhlasím, protože část jeho charisma mu dodává ta vojenská uniforma. U Paris nesouhlasím, všechno její "charisma" je dané přitažlivostí peněz v zábavním průmyslu a zábavního průmyslu jako takového. Vždyť není ani moc hezká, jen hezky nalíčená a má dobrého kadeřníka - dokonce i ta spousta peněz, co má, ji nedělá nijak výrazně atraktivnější. Nechci střílet do vlastních řad, ale nadržení samci budou "píchat" leccos, oni nejsou ukazatelem její atraktivnosti, to jejich zájem o ni je spíš ukazatelem něčeho o nich. Lidé rádi čtou o Paris Hilton, protože média tak často píší o Paris Hilton a tím pádem vypadá jako něco extra. Média o ní píšou, protože lidé o ní budou číst z výše uvedených důvodů. Poruš kruh a za týden po ní neštěkne ani pes. Jak jsem živ, tak si měsíce ani nevzpomenu na to, že existuje, a je jistě spousta takových, jako já. V DnD je charisma částečně i měřítkem sebereflexe a sebeuvědomění - je to hlavně duševní atribut, nejde ani tak o vzhled, ale to, jak si je jeden vedomý toho, jak působí jeho jednání na ostatní, a jak s tím umí pracovat.
_________________ Eribor Tanithil - elfský bylinkář a lukostřelec.
Deirdra Monteil - čarodějka z Karathy
Incoherent fire dissipates all contingency. ZANEPRÁZDNĚN
|
|
Top |
|
Uradin
|
Post subject: Re: Postavy - jak podle vás vypadají Posted: 08:21 02. Jan 2013 |
|
|
Caehan wrote: Krysak wrote: Erich - charisma 14 +- má i jiné kladné charakterové vlastnosti a je to sympaták Paris - charisma 12 +- přesto, že je to pi*a, protže dokaže na sebe strhnout davy a upoutat je, aby jsi o ní mluvil. Je to moderní forma využití charismy a penez. I kdyby byla chuda, furt ji budou píchat nadržený samci. V DnD je charisma částečně i měřítkem sebereflexe a sebeuvědomění - je to hlavně duševní atribut, nejde ani tak o vzhled, ale to, jak si je jeden vedomý toho, jak působí jeho jednání na ostatní, a jak s tím umí pracovat. tak tohle bych napsal do obecneho vysvětlení charismatu přijde mi to jako nejlepší vysvětlení co jsem kdy zatím četl 
_________________ ___________________ Vellai Sarco - bělovlasý elf jehož skoro každý zná -aktivní všichni jsou blázni jen já jsem letadlo. "Na mě je spolech asi tak jako na odhad v opravně aut" Arnold J. Rimmer "přestali sme kontrolovat nestvůry pod postelí,když sme si uvědomili že jsou uvnitř nás" autor neznámý
|
|
Top |
|
KaTo
|
Post subject: Re: Postavy - jak podle vás vypadají Posted: 12:14 03. Jan 2013 |
|
Joined: 15:24 23. Jun 2007 Posts: 6754 Location: Severní okraj Středozemě
|
Jedna jak vypadlá z Thalie!  (originál je tedy vypadlý z pohádky z "pseudo-Skotska" a je to princezna  )
_________________ Síla tě osvobodí! - Sithský kodex, 12.12.2011 (TOR-preorder) Bylo to peklo! - Error 37, Error 3005, Error 3007, 15.5.2012 (Diablo3) Až s vámi skončím, nebudete věřit vlastní mysli! - Mesmer, 28.8.2012 (GW2) Historie umírá s těmi, kteří ji pamatují. - Din Dagor, Mrazen 1147 (EQ) Tento rok bude začátek konce. - neznámý vojín
|
|
Top |
|