|
View unanswered posts | View active topics
Author |
Message |
jachyra
|
Post subject: Re: CO VAM NA THALII CHYBI? Posted: 17:14 04. Jan 2013 |
|
|
XD zlatý môj, nakoľko táto dievčina na obrázku je cleric / monk / SD tak asi ťažko ti bude chodiť v plátoch XD to hádam pochopíš .... tak na SinFare je pekne veľa rôznej zbroje pre mužšké i ženské postavy, samozrejme hlavne tej ľahkej zbroje  mno a keď si už tak múdry ... pri jednotke nenájdeš nohy, nenájdeš topánky, nenájdeš trup (pokiaľ tento nie je v inom type zbroje) pri dvojke opasok lebo je bez kapsičky, navrch ten korzet čo má, počítam a dúfam, že je zase ako hovoríte v koženej zbroji, ak hej tak super  navrch topánky nie sú .. zase Trojku komplet nenájdeš na TH pri štvorke nenájdeš panvu (jeansy s opaskom), lakte a pištole (to pochopím že glocky asi nebudú na TH) a NAOPAK ten límeček zo štvorky na TH je XD nejako máš v tom chaos 
_________________ madam Kora Meynolds - bývalá manželka Fallionova, matka Kelrany a dvojčiat Dermonta a Artoriusa pomenovaných podľa tých, ktorí asistovali pri ich pôrode, sestra imperiálnej krásky Divy Bývalá podporučíčka VI. roty karathskej armády, nech naveky žije sláva vrchného inkvizítora Lacaranta a bôžika spamu Kráťatka
|
|
Top |
|
Nalkanar
|
Post subject: Re: CO VAM NA THALII CHYBI? Posted: 17:24 04. Jan 2013 |
|
Joined: 14:21 13. Feb 2010 Posts: 9274 Location: Brno/"Znojmo"
|
Trojka trup určitě je (kdysi jsem ho posílal v jednom návrhu na jedny šaty), límečkem jsem si nebyl jistý, ale vidíš, že tu je. Pas s opaskem a pánev takováhle se najdou, nohavice zcela určitě a ruakvice taky nějaké najdeš. Jednička trup tuším je, ale nevypadá zajímavě na to, aby mi ulpěl v paměti  Dvojka možná není trup. Budiž, jeden model.
_________________ .
|
|
Top |
|
KaTo
|
Post subject: Re: CO VAM NA THALII CHYBI? Posted: 17:35 04. Jan 2013 |
|
Joined: 15:24 23. Jun 2007 Posts: 6754 Location: Severní okraj Středozemě
|
jachyra wrote: ...Trojku komplet nenájdeš na TH pri štvorke nenájdeš panvu (jeansy s opaskom), lakte a pištole (to pochopím že glocky asi nebudú na TH) a NAOPAK ten límeček zo štvorky na TH je XD nejako máš v tom chaos  ...tak jsi si dokázala, že tvůj je delší než jeho. Mno...a když už to hrotíš až takhle, tak z 1-3 najdeš na Th 100% top (nebo velmi, VELMI, VEEEELMI podobný top, že vypadá až stejně. Možná má lehce jiný amulet, pokud tento není z krku, ale z topu, případně dva kroužky navíc v levé řadě vpravo u třetího žebra nebo něco podobného). Mám totiž ten top na svý "okřídlený" elfině (k topu patří do setu i spodek, ale ten se mi nelíbí). Takže prosím tě Jachyro, přestaň měřit testosteron stylem "já mám 100% pravdu a VY se 10000% mýlíte", stojíš na dost křehkým ledě  . P.S. Ale zase něco k tématu - na Thalce je naopak "pár" totálních 3,14čovin, která by si klidně zasloužili vyházet ve stylu kroužek v jedný bradavce. Kroužek v druhý bradavce. Kroužky v obou bradavkách. Řetízek mezi kroužky na bradavkách, apod. Případně podivné ne-lidské zbroje (můj osobní hit je "protosská" zbroj = prolamované kolena)
_________________ Síla tě osvobodí! - Sithský kodex, 12.12.2011 (TOR-preorder) Bylo to peklo! - Error 37, Error 3005, Error 3007, 15.5.2012 (Diablo3) Až s vámi skončím, nebudete věřit vlastní mysli! - Mesmer, 28.8.2012 (GW2) Historie umírá s těmi, kteří ji pamatují. - Din Dagor, Mrazen 1147 (EQ) Tento rok bude začátek konce. - neznámý vojín
|
|
Top |
|
Bruciacullo
|
Post subject: Re: CO VAM NA THALII CHYBI? Posted: 17:45 04. Jan 2013 |
|
Joined: 20:49 21. Jan 2010 Posts: 2779 Location: Tam kde se slunce bojí a měsíc vždy jen nahlédne
|
KaTo wrote: Ale zase něco k tématu - na Thalce je naopak "pár" totálních 3,14čovin, která by si klidně zasloužili vyházet ve stylu kroužek v jedný bradavce. Kroužek v druhý bradavce. Kroužky v obou bradavkách. Řetízek mezi kroužky na bradavkách, apod. Hlupaku!!! a co by pak paladiné nosili jako spodní prádlo? :-O
_________________ Neliaen Fey de Erestor - paladinka Dei-Anangova "Slušnému vychování tě neučili, tam kde tě matka vyvrhla z lůna?"
QamuIs Heg qaq law' lorvIs yInqaq puS.
"Účelem každého života, je smrt." - Agent Smith
DM Galli - "So you have chosen death." / https://youtu.be/f94qpLdX9eA
|
|
Top |
|
karolina
|
Post subject: Re: CO VAM NA THALII CHYBI? Posted: 18:01 04. Jan 2013 |
|
Joined: 13:01 26. Mar 2012 Posts: 4644 Location: Teplice/Praha
|
Bruciacullo wrote: KaTo wrote: Ale zase něco k tématu - na Thalce je naopak "pár" totálních 3,14čovin, která by si klidně zasloužili vyházet ve stylu kroužek v jedný bradavce. Kroužek v druhý bradavce. Kroužky v obou bradavkách. Řetízek mezi kroužky na bradavkách, apod. Hlupaku!!! a co by pak paladiné nosili jako spodní prádlo? :-O To jim nestačí jeden z těch modelů? 
_________________ Na vyžádání.
|
|
Top |
|
Bruciacullo
|
Post subject: Re: CO VAM NA THALII CHYBI? Posted: 18:12 04. Jan 2013 |
|
Joined: 20:49 21. Jan 2010 Posts: 2779 Location: Tam kde se slunce bojí a měsíc vždy jen nahlédne
|
karolina wrote: Bruciacullo wrote: KaTo wrote: Ale zase něco k tématu - na Thalce je naopak "pár" totálních 3,14čovin, která by si klidně zasloužili vyházet ve stylu kroužek v jedný bradavce. Kroužek v druhý bradavce. Kroužky v obou bradavkách. Řetízek mezi kroužky na bradavkách, apod. Hlupaku!!! a co by pak paladiné nosili jako spodní prádlo? :-O To jim nestačí jeden z těch modelů?  Mám rádi rozmanitost  )
_________________ Neliaen Fey de Erestor - paladinka Dei-Anangova "Slušnému vychování tě neučili, tam kde tě matka vyvrhla z lůna?"
QamuIs Heg qaq law' lorvIs yInqaq puS.
"Účelem každého života, je smrt." - Agent Smith
DM Galli - "So you have chosen death." / https://youtu.be/f94qpLdX9eA
|
|
Top |
|
Pajule
|
Post subject: Re: CO VAM NA THALII CHYBI? Posted: 18:14 04. Jan 2013 |
|
Joined: 13:23 30. Apr 2007 Posts: 4709 Location: Gremliní nora pod sněhem
|
Je fakt nějaké nové modely hmm nebylo by špatný..  doufám, že tam je i něco cudnějšího ;D
_________________ Nieninquë - legenda Lilien - magie, magie, magie
Keep talking I'm analyzing you.
,,Halapartna is the way of život!" Lusignandnes, 12.8.2020, 23:53, Discord
Thalijský gremlin, creeper první třídy, neRP hráč, bílá vrána
|
|
Top |
|
pavad
|
Post subject: Re: CO VAM NA THALII CHYBI? Posted: 18:15 04. Jan 2013 |
|
 |
Bůh |
|
|
Pajule wrote: Je fakt nějaké nové modely hmm nebylo by špatný..  doufám, že tam je i něco cudnějšího ;D Vsak to uvadeji vyse - muzes mit AZ DVA!!! krouzky v bradavce.  Nebo mozna 2 krouzky na 2 bradavky, vim ja? :O
_________________ Diagnostikovany. Každý moudrý má nač pomysliti, kdyby ho pobídlo hovno v zápas jíti, porazíš-li je, co z toho budeš míti, a pakli ono tebe porazí, hned do lázně musíš jíti. . . . . . . . . . Holan, V.
|
|
Top |
|
Pajule
|
Post subject: Re: CO VAM NA THALII CHYBI? Posted: 18:16 04. Jan 2013 |
|
|
 když já bych raději 3  dvě sou málo, to má každej!
|
|
Top |
|
KaTo
|
Post subject: Re: CO VAM NA THALII CHYBI? Posted: 18:17 04. Jan 2013 |
|
Joined: 15:24 23. Jun 2007 Posts: 6754 Location: Severní okraj Středozemě
|
karolina wrote: Bruciacullo wrote: ...co by pak paladiné nosili jako spodní prádlo? :-O To jim nestačí jeden z těch modelů?  To mi připomíná, že mezi oblečením je i několik druhů penisů pro ženské modely  ...že by... *významně se dívá "zase  " směrem k paladinům*  . P.S. Taky bych se přimlouval pro něco "normálního" pro to rozšíření. Osobně mi chybívávalo pro mý elfiny takové nějaké cool normální "hraničářské" šaty + šaty na výpravy mimo město a to včetně "normálních" kalhot a bot apod.
_________________ Síla tě osvobodí! - Sithský kodex, 12.12.2011 (TOR-preorder) Bylo to peklo! - Error 37, Error 3005, Error 3007, 15.5.2012 (Diablo3) Až s vámi skončím, nebudete věřit vlastní mysli! - Mesmer, 28.8.2012 (GW2) Historie umírá s těmi, kteří ji pamatují. - Din Dagor, Mrazen 1147 (EQ) Tento rok bude začátek konce. - neznámý vojín
|
|
Top |
|
Pajule
|
Post subject: Re: CO VAM NA THALII CHYBI? Posted: 18:19 04. Jan 2013 |
|
|
KaTo wrote: Taky bych se přimlouval pro něco "normálního" pro to rozšíření. Osobně mi chybívávalo pro mý elfiny takové nějaké cool normální "hraničářské" šaty + šaty na výpravy mimo město a to včetně "normálních" kalhot a bot apod. *podpis*
|
|
Top |
|
pavad
|
Post subject: Re: CO VAM NA THALII CHYBI? Posted: 18:21 04. Jan 2013 |
|
 |
Bůh |
|
|
Pajule wrote: :D když já bych raději 3  dvě sou málo, to má každej! Tak si dej na jedno misto tri a na druhe minus jednu!  KaTo wrote: To mi připomíná, že mezi oblečením je i několik druhů penisů pro ženské modely  ...že by... *významně se dívá "zase  " směrem k paladinům*  . Opet jsi mi, KaTo, pripomenul ze na nektere jedince stale jeste nemam. Vycpavanych penisu (*) jsem si v oblecenich veru nevsiml. (*) Myslis ze jsou latkove nebo nejaky styl a'la vycpana sova? Pokud to druhe, to objasnuje zalibu inkvizice v rezani udu... 
_________________ Diagnostikovany. Každý moudrý má nač pomysliti, kdyby ho pobídlo hovno v zápas jíti, porazíš-li je, co z toho budeš míti, a pakli ono tebe porazí, hned do lázně musíš jíti. . . . . . . . . . Holan, V.
|
|
Top |
|
Aillen
|
Post subject: Re: CO VAM NA THALII CHYBI? Posted: 18:57 04. Jan 2013 |
|
|
Pajule wrote: KaTo wrote: Taky bych se přimlouval pro něco "normálního" pro to rozšíření. Osobně mi chybívávalo pro mý elfiny takové nějaké cool normální "hraničářské" šaty + šaty na výpravy mimo město a to včetně "normálních" kalhot a bot apod. *podpis* Taky se přimlouvám pro větší výběr šatů, v těch "normálních" teda moc velký výběr není 
_________________ Olwen Emerald Fiona Wang Yan Vlaštovka
|
|
Top |
|
G-ladiator
|
Post subject: Re: CO VAM NA THALII CHYBI? Posted: 12:59 09. Jan 2013 |
|
|
Na foru, když píšu příspěvek, bylo by možné, aby, když si vybírám barvu písma, se zobrazoval název barvy namísto jejího kódu?
|
|
Top |
|
Shaman88
|
Post subject: Re: CO VAM NA THALII CHYBI? Posted: 13:02 09. Jan 2013 |
|
|
G-ladiator wrote: Na foru, když píšu příspěvek, bylo by možné, aby, když si vybírám barvu písma, se zobrazoval název barvy namísto jejího kódu? Máš názvy pro všech 16 777 216 barev?
|
|
Top |
|