|
View unanswered posts | View active topics
Author |
Message |
photter
|
Post subject: Re: Změny kouzel, zasahy do systému NWN DND něco jako 3rd ed. Posted: 19:15 24. Mar 2008 |
|
|
hraješ prskavku, co ? já chci, aby si fajtr moh přisummonovat kouzelníka
_________________ Usstan rin'ov ragar z'lonzic draeval shar'tleg ussta velve wun l'harventh
|
|
Top |
|
Sorrow
|
Post subject: Re: Změny kouzel, zasahy do systému NWN DND něco jako 3rd ed. Posted: 19:17 24. Mar 2008 |
|
|
Hlavne ze tu zase hazou moudra ti, co za ne nehrajou a krosi s necim jinym jako prasata 
_________________ Bono volo ale sen dela por disto la sarine estes rano en mia bideo.
|
|
Top |
|
Daanri
|
Post subject: Re: Změny kouzel, zasahy do systému NWN DND něco jako 3rd ed. Posted: 19:18 24. Mar 2008 |
|
|
ee momentalne nehram nic bo nato nemam cas, ale kuzelnikov mam najradsej  ale zase som za vsetky mozne upravy toho povolania resp jeho kuziel, pretoze niektore su strasna divocina, a na druhu stranu mi napr strasne chybaju kuzla na RP ako rozne ohnostroje, iluzie, moznost menit podobu (bez vlasnosti len cisto vzhlad) atd
_________________ When you make a deal with devil, there will be hell to pay.
„Povinnost je těžší než hora, smrt je lehčí než peříčko.“
Večné hľadanie cudzích chýb je jednou z najväčších chýb vlastných. (E.Hubbard)
Yeasterday, we sought each other. Today, we face. For one of us, tomorrow will never be.
|
|
Top |
|
kucik
|
Post subject: Re: Změny kouzel, zasahy do systému NWN DND něco jako 3rd ed. Posted: 19:31 24. Mar 2008 |
|
Joined: 10:42 10. May 2007 Posts: 16270 Location: Somewhere around nothing
|
Daanri wrote: ee momentalne nehram nic bo nato nemam cas, ale kuzelnikov mam najradsej  ale zase som za vsetky mozne upravy toho povolania resp jeho kuziel, pretoze niektore su strasna divocina, a na druhu stranu mi napr strasne chybaju kuzla na RP ako rozne ohnostroje, iluzie, moznost menit podobu (bez vlasnosti len cisto vzhlad) atd Mam to v planu, ale cekam s tim na patch.
_________________ Neaktivní a nezasahující do vývoje. Pouze nouzový support pro WB/DM. *********************************************** Les jambes en l'air, comme une femme lubrique, Brûlante et suant les poisons, Ouvrait d'une façon nonchalante et cynique Son ventre plein d'exhalaisons.
|
|
Top |
|
Daanri
|
Post subject: Re: Změny kouzel, zasahy do systému NWN DND něco jako 3rd ed. Posted: 19:31 24. Mar 2008 |
|
|
Jj ja vim, to bolo len take konstatovanie. 
Yeasterday, we sought each other. Today, we face. For one of us, tomorrow will never be.
|
|
Top |
|
Krata
|
Post subject: Re: Změny kouzel, zasahy do systému NWN DND něco jako 3rd ed. Posted: 19:43 24. Mar 2008 |
|
Joined: 18:00 28. Apr 2007 Posts: 2864 Location: Božský trůn
|
Add: kouzelník, kouzelník je tady pro hráče který mu rozeměj a vědi jak ho hrát, začínající hrát nebo hráč kterej tak nějak úplně neví jak by se měl správně DnD hrát s nim bude nespokojen (což sem já a asi i kiri) Add familiar: taky se mi zdá že je požíván jako obět na průzkum nebo štít nebo expící věc a sem pro nějaký zvětšení postihů za jeho úmrtí.. vemte si první datadisk NWN, kde familiar učitele měl svou duši i osobnost a měl o svého pána strach stejně jako on o něj  .. já sem svýmu Familiarovi když sem měl mága dal duši a sem tam si zahrál jen za něj,byl to ledovej mephit kterej uměl mluvit a pár postav h mělo chut zabít jak ho viděla, byl to parchant 
_________________ jsem uctívač démonů jsem otec tvé smrti já vyvolávám dávné zlo já kontroluji každý jeho nádech já podněcuji vaše neštěstí zrozením i zabíjením já vyvolám armageddon krmen tisícem duší.
|
|
Top |
|
Kiri
|
Post subject: Re: Změny kouzel, zasahy do systému NWN DND něco jako 3rd ed. Posted: 19:46 24. Mar 2008 |
|
Joined: 18:37 29. Apr 2007 Posts: 1260 Location: vsudeANDnikde
|
souhlas s Kratou - taky sem mel cicu, poridil sem si ji jako malinky kotatko, pamatuju jak zni byla Shia unesena  . Vyrostlo mi to v kocku a pak v pantera, prekvapni od dobrodruha 
_________________ stiznosti sem -> 291472609 jsem to co (ne)jsem. Zhrzena laska *** ministerstvo zabavy varuje: creeping zabiiji!!!
Pisu sam za sebe
|
|
Top |
|
RES
|
Post subject: Re: Změny kouzel, zasahy do systému NWN DND něco jako 3rd ed. Posted: 20:21 24. Mar 2008 |
|
|
Chapu ze hraci na 10L asi prijde sileny co zazil kdyz ho vemou dva magove do dungu co asi jeste dlouho neuvidi ale rozhodne neslo o nejsilnejsi dung tady je jich mraky co videla jen hrska hracu a to je ta skoda ze nevidej ty prekrsne lokace vymazlene od WB.Co se tyka klerika tak snim mam velke zkusenosti a je za magem na druhem miste  tak nevim nevim zda se nekomu zda slabej mag ma omezeni hodne nauci se dve kouzla za level a svitky se jak psal Sorr nedaji skor nikde sehnat.To znamena ze si hrac musi dobre vybrat kouzlo ktere uplatni.Co se tyka duse pritelicka myslim si ze muj golem je znamej dost a muj mag se o nej vzdy dobre staral a chranil ho a neni se cemu divit kdyz ho mag nabusi ze je silnej stejne tak je silnej kazdej kdyz dostane busty 
|
|
Top |
|
RES
|
Post subject: Re: Změny kouzel, zasahy do systému NWN DND něco jako 3rd ed. Posted: 20:31 24. Mar 2008 |
|
|
A co se tyka toho ze mag nikoho nepotrebuje a povede to jen k hrani osamocene je jen na hraci ja osobne rad chodim s lidma nekam i kdyz to tam dam sam proste kdyz nekdo chce hrat maga sam muze stejne jako kazde jine povolani zda nekam chodi s lidma tak to je jen na hracich proste 
|
|
Top |
|
Awadar
|
Post subject: Re: Změny kouzel, zasahy do systému NWN DND něco jako 3rd ed. Posted: 14:22 25. Mar 2008 |
|
|
Noo rušit summony, to bych asi nedělal – proč by je někdo nemohl používat, je to kouzlo jako jiný.
Co se týče přítelíčků, nějakej ten poplatek po tom co ti umře no dejme tomu, ale moc bych to nepřeháněl. A z tím zranění když přítelíček umře bych si asi taky dal bacha, aby se pak nestalo, že to toho mága může zabít i když bude mít plný životy(zrovna to 1k4 za úroveň, je podle mě dost nebezpečný, nenuťte hráče aby mágům museli dávat odolnost).
Jo a ještě něco k tomu zneužívání přítelíčků, nevím z kým máte zkušenost vy, já teda jen z Wallem a Solomonem - pokud si pamatuji ze společných výprav, tak vím snad jen o jednom případě úmrtí Boba a to v případě kdy by zařval kdokoliv(jednalo se o jednoho šéfika kdy jsem ho mlátil já, brácha, Bobo a i Wall tam něco kutil a bylo čistě na NWN na koho to kouzlo hodí).
|
|
Top |
|
kucik
|
Post subject: Re: Změny kouzel, zasahy do systému NWN DND něco jako 3rd ed. Posted: 15:28 25. Mar 2008 |
|
|
Fajtri a nekouzlici povolani zavidi a vzdy zavidet budou, ze magove dokazi solove vystrilet top dungeony, kam si skupinka fajtru proste netroufne. Magove zas budou hajit sve zajmy. Kde jen bysme bez techto boju byli?
NAZTÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉČ!!!!!!!
Ano, taky bych rad, aby pritelicek byl necim, ceho si mag vazi (pokud to tak hrajete, proc se ozivate?), ale ted zrovna neni cas neco takoveho vymyslet a navic mnohem palcivejsi pro me je, aby magove vubec vnimali, jakeho pritelicka si berou a nechodili s nemrtvymi a selmami po mestech.
_________________ Neaktivní a nezasahující do vývoje. Pouze nouzový support pro WB/DM. *********************************************** Les jambes en l'air, comme une femme lubrique, Brûlante et suant les poisons, Ouvrait d'une façon nonchalante et cynique Son ventre plein d'exhalaisons.
|
|
Top |
|
Sveneld
|
Post subject: Re: Změny kouzel, zasahy do systému NWN DND něco jako 3rd ed. Posted: 14:30 30. Mar 2008 |
|
 |
Šlechtic |
|
|
prijde me trochu nefer ze - ja mam bojovnika dejme tomu na 15lvl a mag ma patnactym lvl ma treba 16 lvl zlodeje nebo bojovnika... magum bych proto dal neskodneho pokemona na zahnani dlouhe chvile  a klerikum co se nebudou poctive modlit bych dal neco co jim prerusi spojeni s jejich bohem (treba kamen co jim da 80% selhani na seslani kouzla) PS: cele to berte lehce a s rezervou  at z toho neni "flejm"
_________________ nwn
|
|
Top |
|
Daanri
|
Post subject: Re: Změny kouzel, zasahy do systému NWN DND něco jako 3rd ed. Posted: 14:33 30. Mar 2008 |
|
|
Jo ty klerici co sa nemodlia, neprinesu svojmu bohovi ziaden dar (obet) alebo ani nevedia kde lezi chram ich boha ma taky stvu. Ale hadam casom na nich dojde. 
|
|
Top |
|
OneHeart
|
Post subject: Re: Změny kouzel, zasahy do systému NWN DND něco jako 3rd ed. Posted: 19:24 30. Mar 2008 |
|
|
Sveneld wrote: a klerikum co se nebudou poctive modlit bych dal neco co jim prerusi spojeni s jejich bohem (treba kamen co jim da 80% selhani na seslani kouzla)
bohužel, myslím že spell failure se nedá aplikovat na divine kouzla
_________________ Vaillardo Vran:
|
|
Top |
|
kucik
|
Post subject: Re: Změny kouzel, zasahy do systému NWN DND něco jako 3rd ed. Posted: 19:38 30. Mar 2008 |
|
|
Ale jo, slo by to nejak napsat. 
|
|
Top |
|