|
View unanswered posts | View active topics
Author |
Message |
J.F.Payne
|
Post subject: Re: Na jakých PC hrách ujíždíte? Posted: 04:20 03. Jan 2013 |
|
|
Teď jsem dohrál trochu starší věc (2009) Drakensang: The Dark Eye. Je to skvělé, závěr přímo epický. A kdo má rád trpaslíky a jejich kulturu, tak je to pro něj nutnost. Fakt doporučuju, u mě to má 90% a řadil bych to k nehlepším RPG poslední doby 
_________________ Kraki Skengdrang a nejzlejší DM
|
|
Top |
|
G-ladiator
|
Post subject: Re: Na jakých PC hrách ujíždíte? Posted: 07:56 03. Jan 2013 |
|
|
Já nějak nebyl schopný překousnout ten systém, po půl hodině zmateného umírání jsem to vypnul 
|
|
Top |
|
Molly23
|
Post subject: Re: Na jakých PC hrách ujíždíte? Posted: 08:33 03. Jan 2013 |
|
Joined: 16:55 18. Sep 2009 Posts: 5217 Location: Bad Reichenhall
|
To já jsem zase velkej fanda hry Cave Story. Jedná se o RPG skákačku s úžasným příběhem, nádherným světem, perfektním soundtrackem a neskutečnou hratelností. Hra vám nabídne několikero konců a možnost hru projít různými způsoby, které mají každý své kouzlo. Dokonce má na hru efekt i to jak dlouho hru procházíte (časomíru ale nevidíte), protože tak můžete propásnout nějaké eventy a třeba se vám nepodaří zachránit nějaké charaktery. Dohrál jsem to asi šestkrát už! A pořád nemám v kapse všechny konce :/ Začalo to jako skákačka na PC a dnes už pro její oblíbenost existuje verze pro PSP a dokonce 3D verze pro Nintendo. V recenzích dostává ona hra nejvyšší známky a řadí se na špičku freewarových her. Takže je to ZDARMA!!! http://www.cavestory.org/
_________________ ▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬ Molly23 alias Mišák
▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬
|
|
Top |
|
J.F.Payne
|
Post subject: Re: Na jakých PC hrách ujíždíte? Posted: 09:21 03. Jan 2013 |
|
|
G-ladiator wrote: Já nějak nebyl schopný překousnout ten systém, po půl hodině zmateného umírání jsem to vypnul  To je škoda. Ono se na to časem dá zvyknout, a rozhodně to stojí za to.
_________________ Kraki Skengdrang a nejzlejší DM
|
|
Top |
|
Barbar321
|
Post subject: Re: Na jakých PC hrách ujíždíte? Posted: 09:28 03. Jan 2013 |
|
|
J.F.Payne wrote: Teď jsem dohrál trochu starší věc (2009) Drakensang: The Dark Eye. Je to skvělé, závěr přímo epický. A kdo má rád trpaslíky a jejich kulturu, tak je to pro něj nutnost. Fakt doporučuju, u mě to má 90% a řadil bych to k nehlepším RPG poslední doby  Taky jsem tu hru hrál poměrně dlouhou dobu. Co se mi na ní líbilo bylo, že má velkou spoustu možností, za jakou postavu je možné hrát. Nakonec jsem se ale jako správný "tvůrce" zasekl pouze v rovině sbírání bylinek a ruzných surovin pro výrobu (asi stejně jako na Thalii  ) Myslím, že důvodem, proč jsem jí odložil bylo, že jsem přešel na NWN 
_________________ je cosi shnilého ve státě dánském ...ale plíseň je dobrá pro penicilín z hodně léků však bolí hlava ...a tvoří se závislost Vhodný čas na odvykací kůru
člen ligy pro zákaz veškerých změn na thalii
|
|
Top |
|
rosnicka
|
Post subject: Re: Na jakých PC hrách ujíždíte? Posted: 15:55 03. Jan 2013 |
|
|
ted doma povinne Saints Row The Third , druh hry které jsem dřív nehrála.. a zjistuji ze to neni az tak spatne kdyz muzete nekomu rozbit cumak.. a kdyz je doma lehka ponorka tak supr odreagovani
_________________ Jsem jaká jsem. Lina Arna - zlatooká černovláska
|
|
Top |
|
Prasokralik
|
Post subject: Re: Na jakých PC hrách ujíždíte? Posted: 17:11 03. Jan 2013 |
|
Joined: 01:53 05. Dec 2010 Posts: 4507 Location: Land Down Under
|
rosnicka wrote: ted doma povinne Saints Row The Third , druh hry které jsem dřív nehrála.. a zjistuji ze to neni az tak spatne kdyz muzete nekomu rozbit cumak.. a kdyz je doma lehka ponorka tak supr odreagovani hmm tohle mám taky, nedáme coop? mé prsaté saintce je samotné smutno
_________________ Ignore list: Theogil I, Krysak, Koninho87, Kokosak, Grin, efu_redo
Pain is temporary. Victory is forever.
|
|
Top |
|
Molly23
|
Post subject: Re: Na jakých PC hrách ujíždíte? Posted: 17:15 03. Jan 2013 |
|
Joined: 16:55 18. Sep 2009 Posts: 5217 Location: Bad Reichenhall
|
Já jsem taky pro coop! Já se ale přiznám, že nemám origo! A uvidíme zda bude dost času. Bezvadná hra, ale druhý díl se mi líbil příběhově více a jediné co bych dvojce vytkl je řízení aut. Trojka už přišla s perfektní hratelností.
_________________ ▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬ Molly23 alias Mišák
▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬
|
|
Top |
|
rosnicka
|
Post subject: Re: Na jakých PC hrách ujíždíte? Posted: 05:30 04. Jan 2013 |
|
|
Prasokralik wrote: rosnicka wrote: ted doma povinne Saints Row The Third , druh hry které jsem dřív nehrála.. a zjistuji ze to neni az tak spatne kdyz muzete nekomu rozbit cumak.. a kdyz je doma lehka ponorka tak supr odreagovani hmm tohle mám taky, nedáme coop? mé prsaté saintce je samotné smutno zkusit muzeme
_________________ Jsem jaká jsem. Lina Arna - zlatooká černovláska
|
|
Top |
|
Prasokralik
|
Post subject: Re: Na jakých PC hrách ujíždíte? Posted: 17:39 05. Jan 2013 |
|
Joined: 01:53 05. Dec 2010 Posts: 4507 Location: Land Down Under
|
rosnicka wrote: Prasokralik wrote: rosnicka wrote: ted doma povinne Saints Row The Third , druh hry které jsem dřív nehrála.. a zjistuji ze to neni az tak spatne kdyz muzete nekomu rozbit cumak.. a kdyz je doma lehka ponorka tak supr odreagovani hmm tohle mám taky, nedáme coop? mé prsaté saintce je samotné smutno zkusit muzeme Hraješ přes steam nebo to máš "pořízené" jinak?
_________________ Ignore list: Theogil I, Krysak, Koninho87, Kokosak, Grin, efu_redo
Pain is temporary. Victory is forever.
|
|
Top |
|
Bruciacullo
|
Post subject: Re: Na jakých PC hrách ujíždíte? Posted: 22:45 05. Jan 2013 |
|
Joined: 20:49 21. Jan 2010 Posts: 2779 Location: Tam kde se slunce bojí a měsíc vždy jen nahlédne
|
_________________ Neliaen Fey de Erestor - paladinka Dei-Anangova "Slušnému vychování tě neučili, tam kde tě matka vyvrhla z lůna?"
QamuIs Heg qaq law' lorvIs yInqaq puS.
"Účelem každého života, je smrt." - Agent Smith
DM Galli - "So you have chosen death." / https://youtu.be/f94qpLdX9eA
|
|
Top |
|
Bhaall
|
Post subject: Re: Na jakých PC hrách ujíždíte? Posted: 22:53 05. Jan 2013 |
|
 |
Nováček |
|
|
Baldurs Gate serie, Planescape: Torment. Takový hry už nebudou. Hrál sem je doslova stakrát a stejně je pořád miluju  navíc mě i po tolika hraních dokáží nečím překvapit.
_________________ Killing equals honor...
|
|
Top |
|
G-ladiator
|
Post subject: Re: Na jakých PC hrách ujíždíte? Posted: 00:48 06. Jan 2013 |
|
|
Metro 2033. Hardcore obtížnost. Myslím, že až narazím na nějakou přestřelku, tak mi jebne 
|
|
Top |
|
Bruciacullo
|
Post subject: Re: Na jakých PC hrách ujíždíte? Posted: 00:55 06. Jan 2013 |
|
Joined: 20:49 21. Jan 2010 Posts: 2779 Location: Tam kde se slunce bojí a měsíc vždy jen nahlédne
|
ja bych se teda bal vic mutantů 
_________________ Neliaen Fey de Erestor - paladinka Dei-Anangova "Slušnému vychování tě neučili, tam kde tě matka vyvrhla z lůna?"
QamuIs Heg qaq law' lorvIs yInqaq puS.
"Účelem každého života, je smrt." - Agent Smith
DM Galli - "So you have chosen death." / https://youtu.be/f94qpLdX9eA
|
|
Top |
|
G-ladiator
|
Post subject: Re: Na jakých PC hrách ujíždíte? Posted: 00:56 06. Jan 2013 |
|
|