Thalie

Persistentní svět hry Neverwinter Nights
It is currently 20:44 25. Jun 2025

All times are UTC + 1 hour [ DST ]

Post new topic Reply to topic  [ 2124 posts ]  Go to page Previous  1 ... 72, 73, 74, 75, 76, 77, 78 ... 142  Next
Author Message
 Post subject: Re: Co Vám na Thalii vadí?
PostPosted: 13:57 06. Jan 2013 
Bůh
 ICQ  Profile

Diemo wrote:
nehorsi je, ze kdyz clovek nelogne v 6 rano, tak pak nema kam jit

Ale pořád můžeš vstát a lognout v 6 :-P Nám začíná třeba noc až kolem sedmé a to už je taky pozdě :-)

-------
.: Damian je můj rypák a Xantipka má bohyně :.

Reply with quote  

PostPosted: 14:03 06. Jan 2013 
Bůh
 Profile

Derken- wrote:
Diemo wrote:
nehorsi je, ze kdyz clovek nelogne v 6 rano, tak pak nema kam jit

Ale pořád můžeš vstát a lognout v 6 :-P Nám začíná třeba noc až kolem sedmé a to už je taky pozdě :-)

Ja bych jen dodal, že my můžeme lognout třeba ve dvě ráno a je nam to houby platné, protože se na některá místa nekoukneme a nekoukneme. :).

Jinak i když se to povrchnanum nezdá, dole toho moc není, a kolikrát se kvuli času vice lidí, režimu dne a noci vubec nemuzeme někam vydat. Je to jen poznámka, vybrali jsme si to sami, ale aby jste zase nenadávali na ty postihy dole, nemoci se sejít a zkoordinovat je srovnatelný postih.

Reply with quote  

PostPosted: 14:08 06. Jan 2013 
Bůh
 Profile

Mimochodem nejmenovaná osoba mi připoměla, že nejmenovaný trpaslík Diemo vstával i před šestou, aby vymlátil vozd před drowama a byl na to řádně pyšný.

Stále si myslím, že šance jsou rovné pro všechny. Tak bych to nechal jak to je. Ti maniaci po par týdnech odpadnou, stejně jako my a nathaniel, lens, siane budou mit jako pevné opory čističů alwu budou mit zase les pro sebe.

Reply with quote  

PostPosted: 14:10 06. Jan 2013 
Mistr
 Profile

ano, vstaval jsem driv, pac je to jedina zbran proti jistym hracum :D

Reply with quote  

PostPosted: 14:15 06. Jan 2013 
Bůh
 Profile

karolina wrote:
-darkvision- wrote:
Mimoto první dva dungy co zmiňuješ, tak drowové do nich nemaj přístup, tak buď rád aspoň za to, že tam nějakou možnost na vstup máš :wink:

Mluvil snad někdo o drowech? Nebuď vztahovačnej.... Tohle jsou lidi z povrchu a dělaj to cíleně.. ty slabší bosse (klíčníky) jde zvvládnout v jednom, ale dál už to člověk sám nedá..... tož takhle lognou ráno a letěj pro klíčky aby jim to nikdo jinej nevybral... a až jim logne parťák/parta, tak se směle vrátí s jistotou, že boosáček na ně čeká....
... jediný co bych vyjmula z Thurmsova příspěvku je dle mého ledový palác, myslím, že tam se jde klidně na dráčka i bez cíleného ochcávání systému dveří (i když nevím jak to bylo v posledním týdnu třebas)

Ja poukazoval pouze na to že pro část lidí ze serveru ty lokace nejsou přístupné.
Zatímco vám ano. A aby vám to nebylo málo chcete tam mít přístup 24/7. :shock: Tak jako jakýpak copak :shock:

Dočasně mimo.
Jsem Žena!

Nhill'nue Zau'ndar
Anirrinths Zau'ndar
Izzrar Zau'ndar - ten druhej, nebo první

Reply with quote  

PostPosted: 14:53 06. Jan 2013 
Nováček
 Profile

Jedna četa nebo druhá četa? Máme zde jednu stranu mince, kdy jedna skupina prochází část dungeonu aby vzala klíče a mohla pokračovat dál až bude parta celá (podle toho co zde píšete). Ale nevidíme zde informaci o druhé skupince, která každý den v 9:00 loguje aby mohla navštívit tyto dungeony a tak tím připravit o možnost projití tu četu první. Nijak bych to nerozváděl, ale jen to uzavřel slovy, kdo dřív přijde, ten dřív mele, protože jedna skupina ano a druhá ne? hmm?

Pro Rori: jsou zde postavy, které jsou schopné zmiňovaný dungeon projít bez nějaké větší námahy solo, jen je zde problém se systémem otevření dveří ve druhém patře, proto jsou na to potřeba dva lidé a když nejsou, proč by šla daná osoba dál? Tím jsem vlastně osvětlil i ty klíče proč se tam další nemůže dostat.

Ledový palác - když se tam jde, tak komplet, protože ta cesta není zrovna krátká a nikomu se tam nechce chodit 2x, takže vaše návštěvy musí být až po nás a nejlépe ještě i po restartu kdy máte dveře zamčené.

pro Diema: celý den není kam jít? Těch dungeonů je opravdu velká spousta a to, že jedne, dva jsou už zabrané není důvodem k tomu nenvaštívit i další přeci

Thurms: ten dungeon je pro projití vždy přístupný, ale pouze do restartu, protože následně se dveře jako u ledového paláce zamykají.. nabo nelepší řešení, které zde již bylo zmiňováno - přivstat si

Na konec bych zde uvedl informaci, že to nikdo nedělá s cílem vám uškodit, to by bylo vážně ubohé.

Tímto jsem snad podal všechny informace za druhou stranu, kdy jak psala Rori, hlavní aktér zde není a nemůže se bránit.

Přeji pěknou hru.

Reply with quote  

PostPosted: 15:02 06. Jan 2013 
Bůh
 Profile

Robin 2 wrote:
.....

Ještě že ses přiznal.....
K vaší povedený partičce se nebudu vyjadřovat, musela bych být hodně sprostá...

Nechodíme ve dvou creepit jak někdo a neoběhnem prasecky půl Thalie.. pouze si při našem RP jdeme s partou jednou za čas provětrat nohy (2-3 do týdne, ne každý den jak vy) tak radši pomlč...
Dlouho jsme nezažila takový prasata jako jste vy, nejde jen o creep, ale o vaše neRP, nebo pseudoRP... spíš plácíní s promnutím hoven aby běželi expy, i když musíte navařit lektvary na creep.

Reply with quote  

PostPosted: 15:10 06. Jan 2013 
Nováček
 Profile

karolina wrote:
Robin 2 wrote:
.....

Ještě že ses přiznal.....
K vaší povedený partičce se nebudu vyjadřovat, musela bych být hodně sprostá...

Nechodíme ve dvou creepit jak někdo a neoběhnem prasecky půl Thalie.. pouze si při našem RP jdeme s partou jednou za čas provětrat nohy (2-3 do týdne, ne každý den jak vy) tak radši pomlč...
Dlouho jsme nezažila takový prasata jako jste vy, nejde jen o creep, ale o vaše neRP, nebo pseudoRP... spíš plácíní s promnutím hoven aby běželi expy, i když musíte navařit lektvary na creep.

Nevím, proč hned tak zhurta, ale prosím. Očividně ti vadí, že vám vybíjíme dungeony, to, že to zvládáme ve dvou myslím není nic špatného, spíše to svědčí o dobré sehranosti.

K RP mě mrzí, že to tak cítíš, ikdyž to chápu, spolu jsme toho moc nenahráli, jistí lidé mají o mé hře jinou představu a i telly mi říkají něco jiného, asi jsme si nekápli do noty a to se bohužel stává i ve hře. K tomu plácání u lektvarů by bylo porušení pravidel jak zde píšeš. Nevím, jestli se snažíš najít nějakou špínu, ale nezdá se mi to ani trochu pravdivé, navíc v dílnách moc času nepobudu. Pro nás i pro jiné hráče je to zábava, pro tebe výkaly.

Vynasnažíme se, aby na RP bylo na tvé úrovni aby jsme zde nikoho nepohoršovali.

Reply with quote  

PostPosted: 15:27 06. Jan 2013 
Velmistr
 Profile

Mno ja som s Fridrichom mala tú česť RPiť a teda musím povedať, že som sa váľala pri tom od smiechu, až mi tiekli slzy, ako je to výborne zahraný hakavarn, padol mi úplne do noty a riadne sa vybláznilo, len škoda, že odvtedy nebola možnosť zase takto zahrať, tak ale hádam sa nájde zase taká šanca ;) a nakoľko s ich partou hrávavám dosť často, tak môžem povedať, že ich RP sa mi páči ;) a že toho RP nahrajú fakt dosť ...
a že je systém na TH tak nastavený s bossmi a respawnom ako je nastavený? Tak ale to nie je ich problém :D TH je otvorený svet aj pre RPerov aj pre looterov ;) počkajte si ešte chvíľku, oni si namakajú levely a bude svätý pokoj, alebo sa k ním pridajte
Je to holt nastavenie sveta. Ja som zažila rôzne servery (ako asi väčšina z hráčov na TH) a prosto všade sa museli hráči prispôsobiť. Ak vám vadí ich lootenie, poskladajte partu, čo bude strážiť hvozd, dajte im pár lekcií, namláťte im a je to XD navrch toto hrabanie sa za bossmi tu bolo vždy. Spomeňte si na obnovenie bossov po reštarte .. bežná prax ako zrazu všetci hráči hurá systém, nech sme prví. Alebo tak nech sa svet zmení tak, ako to napr vyriešili na Amii .. že vždy platí 1 boss na jedného hráča. Ak si si už svojho bossa zabil, istý čas sa ti prosto v dungu neobjaví :D a je to, všetci spokojní. Každý má svojho bossa.

Reply with quote  

PostPosted: 15:38 06. Jan 2013 
Bůh
 Profile

jachyra wrote:
......

nastevení světa... mě třeba pár starších hráčů tu říkalo, že za takovéto vyblokování bossa sebráním klíčků se dával DM kill.... co je na tom pravdy nevím *pokrčí rameny*

Reply with quote  

PostPosted: 16:50 06. Jan 2013 
Rytíř
 Profile

Hmm, se to vcelku zase zbytečně zvrhlo v hádku. Valné většině vysokých epických levlů jde v základě o expíky, šlo mi o situaci, kdy se parta epiků vydá do do pouště a skončí u asaby v prvním patře, páč chybí boss, co má klíček a dveře dál jsou zavřené (podobně skončí třeba právě ve zminované kryptě). Osobně nevidím důvod, proč tam ty nerozbitné dveře jsou, v pár přispěvcích zaznělo, že to důvod má, jen ho pisatelé zapomněli napsat. Osobně klidně půjdu do dungeonu jen a kvůli expům, ač budu vědět, že tam boss není. Zkuste si představit, že by na podobném principu nerozbitných dveří otevírajících se jen klíčem od bosse byla postavena většina dungeonů - je-li skutečně respawn bosse třeba 8h a dveře se po odemčení při respawnu potvůrek a pokladů opět zavřou, pak je blokován daný dungeon po poměrně dlouhou dobu i na obyčejný creep a já se snažím dobrat k tomu proč, jak jsem psal v úvodním příspěvku, tak důvod toho typu dveří v dungeonech nechápu.

To, že někteří chodí pro věci do dungeonů plně chápu, lze najít i +6 pláty, pavézy, zbraně. I když zrovna u těch zbraní je jasné, že to nastavení je chybné - bez ohledu na velikost zbraně element 2k12 je víceméně hloupost, zcela to odporuje nastavení kraftu, kdy element záleží i na velikosti zbraně, ale hádám, že se to změní, kdysi jsem posílal Kucikovi dotaz na tohle a slíbil, že na to mrkne.

A opravdu mi nejde o to, že mi někdo daný dungeon vybije. Jediné co má dle mého pohledu na vyšších levlech pro postavičku z výprav cenu jsou právě ty zmiňované expy (a samozřejmě z toho pramenící zábava).

Reply with quote  

PostPosted: 16:54 06. Jan 2013 
Šlechtic
 Profile

Thurms wrote:
Hmm, se to vcelku zase zbytečně zvrhlo v hádku. Valné většině vysokých epických levlů jde v základě o expíky, šlo mi o situaci, kdy se parta epiků vydá do do pouště a skončí u asaby v prvním patře, páč chybí boss, co má klíček a dveře dál jsou zavřené (podobně skončí třeba právě ve zminované kryptě). Osobně nevidím důvod, proč tam ty nerozbitné dveře jsou, v pár přispěvcích zaznělo, že to důvod má, jen ho pisatelé zapomněli napsat. Osobně klidně půjdu do dungeonu jen a kvůli expům, ač budu vědět, že tam boss není. Zkuste si představit, že by na podobném principu nerozbitných dveří otevírajících se jen klíčem od bosse byla postavena většina dungeonů - je-li skutečně respawn bosse třeba 8h a dveře se po odemčení při respawnu potvůrek a pokladů opět zavřou, pak je blokován daný dungeon po poměrně dlouhou dobu i na obyčejný creep a já se snažím dobrat k tomu proč, jak jsem psal v úvodním příspěvku, tak důvod toho typu dveří v dungeonech nechápu.

To, že někteří chodí pro věci do dungeonů plně chápu, lze najít i +6 pláty, pavézy, zbraně. I když zrovna u těch zbraní je jasné, že to nastavení je chybné - bez ohledu na velikost zbraně element 2k12 je víceméně hloupost, zcela to odporuje nastavení kraftu, kdy element záleží i na velikosti zbraně, ale hádám, že se to změní, kdysi jsem posílal Kucikovi dotaz na tohle a slíbil, že na to mrkne.

A opravdu mi nejde o to, že mi někdo daný dungeon vybije. Jediné co má dle mého pohledu na vyšších levlech pro postavičku z výprav cenu jsou právě ty zmiňované expy (a samozřejmě z toho pramenící zábava).

Doma nemáš místo hlavních dveří korále ne?=)

Reply with quote  

PostPosted: 18:28 06. Jan 2013 
Bůh
 Profile

jachyra wrote:
Mno ja som s Fridrichom mala tú česť RPiť a teda musím povedať, že som sa váľala pri tom od smiechu, až mi tiekli slzy, ako je to výborne zahraný hakavarn, padol mi úplne do noty a riadne sa vybláznilo, len škoda, že odvtedy nebola možnosť zase takto zahrať, tak ale hádam sa nájde zase taká šanca ;) a nakoľko s ich partou hrávavám dosť často, tak môžem povedať, že ich RP sa mi páči ;) a že toho RP nahrajú fakt dosť ...

*podpis*

Jo a na Thalii mi vadí namaxovaný hp (už to ztratilo své jisté kouzlo)
(promiń týme a hlavně promiň tobě šamane, jistě si s tim měl práci)

Keep talking I'm analyzing you.

,,Halapartna is the way of život!" Lusignandnes, 12.8.2020, 23:53, Discord

Thalijský gremlin, creeper první třídy, neRP hráč, bílá vrána

Reply with quote  

PostPosted: 09:43 07. Jan 2013 
Ďábel
 Profile

K těm klíčům. Přiznám se, že já své nové dungy dělal také tím stylem a tedy zamčených dveří, tak aby se dal dung projít třeba jednou za restart. A nebo jsem dělal varianty takové, aby v dungu musely být aspon 2 postavy. Solo některé projít nešly.
A proč jsou na těch dveřích klíče? Nevím možná omezení, aby se ten dung tolik nekolečkoval a snížení přísunu peněz a expů do modulu? :wink:

To že někdo zabije bosse s klíčem a pak dál nejde. Pokud na to nemá lvl, tak proč ne, nevidím na tom nic zlé. Já to dělal taky, když sem věděl, že bych to nedal.
Možná by se dalo s majitelem klíče domluvit, aby vám ho prodal. Ikdyž chápu, že je těžké majitele klíče dopátrat :)

K tomu že tady některým vadí, že nemůžou někam kam smí ostatní. Domluvte se, kontaktujte Rejtyho, sedněte k toolu a ty lokace s průchodem do různých částí světa si vytvořte, ne? Já myslím, že v tomhle vám Rejty snad bránit nebude.

Aria Oria - pohledná divoká dívka, která ráda své skvostné tělo vystavuje jen ve skromném oblečení. Její postava nese znaky dračí krve, od rudých křídel, přes oranžové dračí oči, až po tělo hřející tak, jako by měla horečku.
Měšťanka Karathy a členka Morusova stánku.

*otisk rudých rtů nad tím malý dráček držící mrkev a to vše ve zlatém poli*

Reply with quote  

PostPosted: 10:50 07. Jan 2013 
Temnota
 WWW  ICQ  Profile

Klíče tam jsou často proto, aby dungu nebylo možno prolézt skrytý bez zabití potvor.

Brûlante et suant les poisons,
Ouvrait d'une façon nonchalante et cynique
Son ventre plein d'exhalaisons.

Reply with quote  

Post new topic Reply to topic  [ 2124 posts ]  Go to page Previous  1 ... 72, 73, 74, 75, 76, 77, 78 ... 142  Next

All times are UTC + 1 hour [ DST ]