|
View unanswered posts | View active topics
Author |
Message |
Caehan
|
Post subject: Re: Co Vás ve hře potkalo a dostalo... Posted: 13:43 06. Jan 2013 |
|
|
Koninho87 wrote: Jeden borec co si myslí že mu něco patří  ( Jdi se lečit)  Ne dík, to bych tam zabíral místo pro naléhavější případy tvého typu (je to - pssssst! Je to vtip! Pokus o vtip... tak něco)
_________________ Eribor Tanithil - elfský bylinkář a lukostřelec.
Deirdra Monteil - čarodějka z Karathy
Incoherent fire dissipates all contingency. ZANEPRÁZDNĚN
|
|
Top |
|
Koninho87
|
Post subject: Re: Co Vás ve hře potkalo a dostalo... Posted: 13:49 06. Jan 2013 |
|
 |
Šlechtic |
|
|
Caehan wrote: Koninho87 wrote: Jeden borec co si myslí že mu něco patří  ( Jdi se lečit)  Ne dík, to bych tam zabíral místo pro naléhavější případy tvého typu (je to - pssssst! Je to vtip! Pokus o vtip... tak něco)Taky ne další 
|
|
Top |
|
innfra
|
Post subject: Re: Co Vás ve hře potkalo a dostalo... Posted: 21:19 09. Jan 2013 |
|
|
...žena jak ho uvidí, si spustí sukni na jedné straně vyhrnutou...
_________________ Tariel Reynolt - "Kde mám dárečka?" Tomas Tane - "Tady si jeden neodpočine." Finnean Násir Taran - "Za kodex a za sestru!" Alexandr Rázný - "Už mě to tu nebaví! Puste mě ven!" Tomáš Alrik Tane - "Já vim, moc mluvim." Tagar Kovadlina - "Háááá Hřbitůváčka!" - Smazán
Elitní Kazišuk!
|
|
Top |
|
karolina
|
Post subject: Re: Co Vás ve hře potkalo a dostalo... Posted: 17:41 10. Jan 2013 |
|
Joined: 13:01 26. Mar 2012 Posts: 4644 Location: Teplice/Praha
|
Transvestita v dílách...
_________________ Na vyžádání.
|
|
Top |
|
karolina
|
Post subject: Re: Co Vás ve hře potkalo a dostalo... Posted: 14:41 11. Jan 2013 |
|
Joined: 13:01 26. Mar 2012 Posts: 4644 Location: Teplice/Praha
|
Jsem si myslela, že je Eranina zahrada místo klidu a míru.... asi tomu tak ale nebylo vždy
Attachments: |

rybareni.jpg [ 41.28 KiB | Viewed 3507 times ]
|
_________________ Na vyžádání.
|
|
Top |
|
innfra
|
Post subject: Re: Co Vás ve hře potkalo a dostalo... Posted: 17:45 11. Jan 2013 |
|
|
Kvůli své povaze a zaslepenosti ve hře jsem ztratil nejlepšího přítele kterého jsem kdy měl. Chci se omluvit všem, kterým jsem ve hře křivdil a něco nepřál. Musím se omluvit G14, že jsem ji křivdil, když hrála v podtemnu. Nebylo to fér. Musím se omluvit DM týmu, že jsem mu tehdy před lety křivdil, když jsem dostal DM kill a od té doby jsem DM nevěřil, nebylo to ode mne fér. Co mě dál potká a dostane netuším... možná to bude můj konec.
_________________ Tariel Reynolt - "Kde mám dárečka?" Tomas Tane - "Tady si jeden neodpočine." Finnean Násir Taran - "Za kodex a za sestru!" Alexandr Rázný - "Už mě to tu nebaví! Puste mě ven!" Tomáš Alrik Tane - "Já vim, moc mluvim." Tagar Kovadlina - "Háááá Hřbitůváčka!" - Smazán
Elitní Kazišuk!
|
|
Top |
|
Amber
|
Post subject: Re: Co Vás ve hře potkalo a dostalo... Posted: 02:17 13. Jan 2013 |
|
|
Dostala mě pobožnost jisté postavy, kterou od vstupu do chrámu neodradí nic! 
_________________ Lareth Belle - rudovlasá bardka a špionka. Sirya Walda - culíkaté elfítko. Yasstra - stvoření noci. Jeduha Fištrón - nejroztržitější geniální gnómský vynálezce a krotitel oslů.
Bylo tu hezky, vděčím Thalii za spoustu zábavy a skvělé hry, ale je čas jít dál. Nastal čas pověsit grammarbičík na háček. Děkuju a mějte se fajně...
|
|
Top |
|
slencak
|
Post subject: Re: Co Vás ve hře potkalo a dostalo... Posted: 13:31 15. Jan 2013 |
|
|
Každá ušatá (ženská) je v jádru slepice 
Attachments: |

Bez názvu.png [ 37.16 KiB | Viewed 2431 times ]
|
_________________ S bratrstvem oceli nikdy na věčné časy a nikdy jinak....ten s Leprou. [color=#804000]Gorhunk Dračí kůžeProtector of mankind! Hrdinný trpaslík, který se pouze s pivem v ruce pustil do klepetnatce a nakonec padl vyčerpán k zemi http://www.youtube.com/watch?v=gD5tU-5NXd4
|
|
Top |
|
Amber
|
Post subject: Re: Co Vás ve hře potkalo a dostalo... Posted: 22:49 16. Jan 2013 |
|
|
Kožešník je tajnůstkář  hádej, dobrodruhu, co mi máš dodat za zboží! 
_________________ Lareth Belle - rudovlasá bardka a špionka. Sirya Walda - culíkaté elfítko. Yasstra - stvoření noci. Jeduha Fištrón - nejroztržitější geniální gnómský vynálezce a krotitel oslů.
Bylo tu hezky, vděčím Thalii za spoustu zábavy a skvělé hry, ale je čas jít dál. Nastal čas pověsit grammarbičík na háček. Děkuju a mějte se fajně...
|
|
Top |
|
Caehan
|
Post subject: Re: Co Vás ve hře potkalo a dostalo... Posted: 23:29 16. Jan 2013 |
|
|
Amber wrote: Kožešník je tajnůstkář  hádej, dobrodruhu, co mi máš dodat za zboží!  Lepší, než když chce kůže... co on to chtěl? Kočku? Vola? Krávu? Něco z toho 
_________________ Eribor Tanithil - elfský bylinkář a lukostřelec.
Deirdra Monteil - čarodějka z Karathy
Incoherent fire dissipates all contingency. ZANEPRÁZDNĚN
|
|
Top |
|
Amber
|
Post subject: Re: Co Vás ve hře potkalo a dostalo... Posted: 23:49 16. Jan 2013 |
|
|
Caehan wrote: Amber wrote: Kožešník je tajnůstkář  hádej, dobrodruhu, co mi máš dodat za zboží!  Lepší, než když chce kůže... co on to chtěl? Kočku? Vola? Krávu? Něco z toho  Bratrstvo kočičí pracky? 
|
|
Top |
|
Pajule
|
Post subject: Re: Co Vás ve hře potkalo a dostalo... Posted: 10:02 19. Jan 2013 |
|
Joined: 13:23 30. Apr 2007 Posts: 4709 Location: Gremliní nora pod sněhem
|
Slaměný trpaslík pro Nien  takovej hezkej dárek
_________________ Nieninquë - legenda Lilien - magie, magie, magie
Keep talking I'm analyzing you.
,,Halapartna is the way of život!" Lusignandnes, 12.8.2020, 23:53, Discord
Thalijský gremlin, creeper první třídy, neRP hráč, bílá vrána
|
|
Top |
|
Prasokralik
|
Post subject: Re: Co Vás ve hře potkalo a dostalo... Posted: 19:20 19. Jan 2013 |
|
Joined: 01:53 05. Dec 2010 Posts: 4507 Location: Land Down Under
|
Karatha si pořídila nové NPC:
[CHAT WINDOW TEXT] [Sat Jan 19 18:13:48] Kora Meynolds: Kdo se jeho výpravy zúčastní, slibuje 10 měšců ve zlatě a stříbře! ... [CHAT WINDOW TEXT] [Sat Jan 19 18:18:07] Kora Meynolds: Kdo se jeho výpravy zúčastní, slibuje 10 měšců ve zlatě a stříbře!
_________________ Ignore list: Theogil I, Krysak, Koninho87, Kokosak, Grin, efu_redo
Pain is temporary. Victory is forever.
|
|
Top |
|
Koninho87
|
Post subject: Re: Co Vás ve hře potkalo a dostalo... Posted: 04:33 20. Jan 2013 |
|
 |
Šlechtic |
|
|
Prasokralik wrote: Karatha si pořídila nové NPC:
[CHAT WINDOW TEXT] [Sat Jan 19 18:13:48] Kora Meynolds: Kdo se jeho výpravy zúčastní, slibuje 10 měšců ve zlatě a stříbře! ... [CHAT WINDOW TEXT] [Sat Jan 19 18:18:07] Kora Meynolds: Kdo se jeho výpravy zúčastní, slibuje 10 měšců ve zlatě a stříbře! Tebe dostane ve hře vše co?I kdyby měla chlup kde by neměla =)
|
|
Top |
|
XŠevyX
|
Post subject: Re: Co Vás ve hře potkalo a dostalo... Posted: 15:00 03. Feb 2013 |
|
|
Parádní lov s "krásným" zakončením 
_________________ ============= Seart
|
|
Top |
|