|
View unanswered posts | View active topics
Author |
Message |
klobouk
|
Post subject: Re: Volby Posted: 18:47 15. Jan 2013 |
|
|
kucik wrote: Vážně asi jen v čechách může kandidovat na post prezidenta republiky člověk, který ani nedodrží zákonem stanovené podmínky a lidé ho stejně volí. Jaké? A k tomu nahoře: to s tím, že je Schwarzenberg němec (rakušák) jsem nepochopil. Si o něm přečti něco, wiki snad postačí. Hledej výraz Lex Schwarzenberg, rok 47 a 48.
|
|
Top |
|
J.F.Payne
|
Post subject: Re: Volby Posted: 18:47 15. Jan 2013 |
|
|
radekdnb wrote: najednou?...jak najednou tvrdil jsem snad opak? máš důkaz?... taky neumím zpívat, ale alespoň umim všechny slova a nekur*im je To netuším, jestli jsi vlastenec nebo nejsi, je tvá věc. Je to trapný argument, protože jestli znáš hymnu nebo ne, jestli vyvěšuješ státní vlajku na každý státní svátek nebo ne, jestli fandíš Čechům v hokeji nebo ne, to je jedno. Nic z toho z tebe totiž vlastence neudělá. Vlastenectví je o hlubším přesvědčení, o opravdové lásce k zemi, kde žiješ a k jejím obyvatelům. Ale to by bylo na dýl. Chci hlavně říct, že kdyby hymnu neuměl Jarda Jágr, tak je to každýmu uplně u prdele. A že se ta nahrávka s Kadlem používá jen k dehonestaci tý nejlacinější kategorie. Stejně jako to, že má manželku Rakušanku - a co? Zeman zas svojí manželku mlátil, ta se s ním nechce nikde ukazovat, a taky se to nerozpitvává, protože do toho je každýmu hovno (ač to může dost napovědět o povaze tohokterého z kandidátů). Kdyby měl za manželku Francouzku, Polku nebo Slovenku, taky mu to lidi vyčtou? Vzpamatujte se... Takovéhle laciné čecháčkovství je totiž jedině k smíchu.
_________________ Kraki Skengdrang a nejzlejší DM
|
|
Top |
|
Krysak
|
Post subject: Re: Volby Posted: 18:48 15. Jan 2013 |
|
 |
Bůh |
|
|
J.F.Payne wrote: Nechápu, kde se v někom bere to přesvědčení, že kdo volí Knížu, je zmanipulovaná ovce. Lidi svou volbu podřizují nějakému kritickému myšlení; snad každý dokáže k nějakému předkládanému faktu přistoupit kriticky a zhodnotit relevantnost nějakých výroků a nebo argumentů.
Pokud si mám volit mezi člověkem, který má štít od bahna a hoven včetně přípravy vraždy a mezi člověkem, na něhož jeho konkurenti nevyhrabali v podstatě žádnou špínu kromě pozdě kolaudovaného rybníka a manželky rakušanky... tak je má volba jasná. 1. Knížova kampa%n je velmi dobře zaměřená na maldou generaci, ktará přebírá pouze skupinový názor ve stylu to je "IN", pankáč kníža mluví za vše, to není jeho pravé já, to je jen póza, aby se prodal. 2. Ne, nedokáže - 70% lidí nemá vůbec názor, přebírá ho podle phybů stáda. 3. Ano, kníže je čistej, nikdy totiž nic neudělal a daří se mu. 4. Opravdu připravoval Zeman vraždu, nebo mu to někdo přisoudil? Osobně si myslím, že jde o člověka arogatního, namyšleného, ale i inteligentního a vtipného se sklouzáváním k vulgaritě. Když ale skutečně něco děláš, ušpiníš si ruce i když nechceš, protože v čechách v politice plaveš v hovnech.
Last edited by Krysak on 18:50 15. Jan 2013, edited 1 time in total.
|
|
Top |
|
kucik
|
Post subject: Re: Volby Posted: 18:49 15. Jan 2013 |
|
Joined: 10:42 10. May 2007 Posts: 16270 Location: Somewhere around nothing
|
klobouk wrote: kucik wrote: Vážně asi jen v čechách může kandidovat na post prezidenta republiky člověk, který ani nedodrží zákonem stanovené podmínky a lidé ho stejně volí. Jaké? Veřejně transparentní účetnictví.
_________________ Neaktivní a nezasahující do vývoje. Pouze nouzový support pro WB/DM. *********************************************** Les jambes en l'air, comme une femme lubrique, Brûlante et suant les poisons, Ouvrait d'une façon nonchalante et cynique Son ventre plein d'exhalaisons.
|
|
Top |
|
klobouk
|
Post subject: Re: Volby Posted: 18:50 15. Jan 2013 |
|
|
kucik wrote: Veřejně transparentní účetnictví. A kdo má takový rest?
|
|
Top |
|
Žorž
|
Post subject: Re: Volby Posted: 18:51 15. Jan 2013 |
|
|
Quote: 58% zeman, - 43% kníža Otevřeně se přiznávám, že budu volit Zemana, nejsem ovce Dvě přiznání v jedné větě: "Nejsem ovce" a "používám volební kalkulačku". Rozkošné. Kdyby to byl relevantní zdroj názorů kandidátů, tak mám dojem, že drtivé většině lidí, kteří ji před první volbou využili, nehledě a na jejich politcké přesvědčení, by asi pořád nevycházel Přemek Sobotka (měl dvě a půl procenta). Možná se mejlím. Ale nedá mi to - když se dušuješ svou neovčí vlnou, napadlo tě podívat se na metodologii, kterou na zisk těch údajných vyjádření použili? Nechat se ovlivnit pro závěrečné rozhodování takovým nástrojem mi přijde stejně stupidní, ve vší úctě, samosebou, jako třeba uvěřit Zemanovu blábolu, že jde o boj mezi pravicí a levicí na základě toho, že to Zeman řek'. Jak bych to co nejčernobíleji, protože předcházející argumentaci s tím, o čem je funkce prezidenta, asi tolik lidí nečetlo:Zeman je zlej. Tečka.
Neměl jsem rád slogan některých podporovatelů "Karel je jediná volba" v prvním kole, když byla škála kandidátů zastupující snad všechny možné světonázory .Teď je Karel nade vší pochybnost jediná volba. Tečka.(jestli to zní ostřejc, omlouvám se - musím ještě do půlnoci napsat devět stránek seminárky analyzující makedonské cestopisy, takže určitě máte pochopení...tak pro zjemnění: http://www.youtube.com/watch?v=ZXiCfRlFJ4E)
_________________ Slovotepec Žorž = Písmák Matlafousek
Částečně mimo thalijský provoz, ovšem v psaní neustávající: http://kibucim.blogspot.cz/
|
|
Top |
|
kokosak
|
Post subject: Re: Volby Posted: 18:53 15. Jan 2013 |
|
|
klobouk wrote: kucik wrote: Veřejně transparentní účetnictví. A kdo má takový rest? Mr. Zeman pořád neví, jak přišel k šesti mega na volebním účtu. A že ho to prý ani nezajímá, neb není účetní. Roztomilé, že? 
_________________ PUF!
|
|
Top |
|
Krysak
|
Post subject: Re: Volby Posted: 18:55 15. Jan 2013 |
|
 |
Bůh |
|
|
Žorž wrote: Zeman je zlej. Tečka. Rozhodnutí nebylo určite na základě kalkulačky, tu jsem uvedl spíše pro zábavu. Ty otázky jsou často zcestné a k ničemu. Argumenty proč nechci knížu jsou dlouho dané. Můj zásadni je, že nevolíme jeho, ale jeho špičkový team, před kterým klobouk dolů. Dokázali by prodat i fůru hnoje jako zlatý poklad.
|
|
Top |
|
kucik
|
Post subject: Re: Volby Posted: 18:56 15. Jan 2013 |
|
|
Krysak wrote: 1. Knížova kampa%n je velmi dobře zaměřená na maldou generaci, ktará přebírá pouze skupinový názor ve stylu to je "IN", pankáč kníža mluví za vše, to není jeho pravé já, to je jen póza, aby se prodal. 2. Ne, nedokáže - 70% lidí nemá vůbec názor, přebírá ho podle phybů stáda. 3. Ano, kníže je čistej, nikdy totiž nic neudělal a daří se mu. 4. Opravdu připravoval Zeman vraždu, nebo mu to někdo přisoudil? Osobně si myslím, že jde o člověka arogatního, namyšleného, ale i inteligentního a vtipného se sklouzáváním k vulgaritě. Když ale skutečně něco děláš, ušpiníš si ruce i když nechceš, protože v čechách v politice plaveš v hovnech. 1. Souhlasim. Povedenou kampaň však nepovažuji za vadu kandidáta. 2. Souhlasím. Proto dokola slýcháme to samé. ,,Nevolím ho, protože neumí zpívat.." Ale to samé i z druhé strany. Co to má společného s kterýmkoliv kandidátem? 3. Stoprocentně čistej asi není. Ví se například o tom, že kdysi korumpoval nějakého úředníka protislužbou. Sám to přiznal. Mám-li však poměřovat kauzy spojené se Zemanem a kauzy spojené se Schwarzenbergem, tak není o čem. 4. Je to jedna z kauz, která se nikdy neuzavřela. Kde je pravda můžem jen hádat.
_________________ Neaktivní a nezasahující do vývoje. Pouze nouzový support pro WB/DM. *********************************************** Les jambes en l'air, comme une femme lubrique, Brûlante et suant les poisons, Ouvrait d'une façon nonchalante et cynique Son ventre plein d'exhalaisons.
|
|
Top |
|
Braenn
|
Post subject: Re: Volby Posted: 18:57 15. Jan 2013 |
|
|
.
_________________ Ryudern Tann - 29 level fňukna, 1 level "muž". Píšu přesně to, co mám na mysli. Nemohu za to, že někteří čtou to, co mají na mysli oni. Vrchní prohledávač cizích trezorů, zabavovatel dóz, nejvyšší šátrač ve stolcích a pověřený prohmatávač koberců.
Last edited by Braenn on 19:19 15. Jan 2013, edited 1 time in total.
|
|
Top |
|
kokosak
|
|
|
Krysak wrote: 1. Knížova kampa%n je velmi dobře zaměřená na maldou generaci, ktará přebírá pouze skupinový názor ve stylu to je "IN", pankáč kníža mluví za vše, to není jeho pravé já, to je jen póza, aby se prodal. 2. Ne, nedokáže - 70% lidí nemá vůbec názor, přebírá ho podle phybů stáda. Uhhh..... to máš jistě podloženo nějakým výzkumem, že? A víš, že 87% statistik uváděnejch na webu si lidi vycucaj z prstu? Krysak wrote: 3. Ano, kníže je čistej, nikdy totiž nic neudělal a daří se mu. AHAHAHAHAHA! Neříkal si něco o ovcích? Neškodilo by si občas zjistit fakta, než začneš používat frázi, kterou si někde slyšel  Krysak wrote: (Ad Zeman): Osobně si myslím, že jde o člověka arogatního, namyšleného, ale i inteligentního a vtipného se sklouzáváním k vulgaritě. To zní jako ideální kandidát na prezidenta! 
_________________ PUF!
Last edited by kokosak on 19:04 15. Jan 2013, edited 1 time in total.
|
|
Top |
|
J.F.Payne
|
|
|
Krysak wrote: 1. Knížova kampa%n je velmi dobře zaměřená na maldou generaci, ktará přebírá pouze skupinový názor ve stylu to je "IN", pankáč kníža mluví za vše, to není jeho pravé já, to je jen póza, aby se prodal. 2. Ne, nedokáže - 70% lidí nemá vůbec názor, přebírá ho podle phybů stáda. 3. Ano, kníže je čistej, nikdy totiž nic neudělal a daří se mu. 4. Opravdu připravoval Zeman vraždu, nebo mu to někdo přisoudil? Osobně si myslím, že jde o člověka arogatního, namyšleného, ale i inteligentního a vtipného se sklouzáváním k vulgaritě. Když ale skutečně něco děláš, ušpiníš si ruce i když nechceš, protože v čechách v politice plaveš v hovnech. 1. Mladí lidé (A nejen mladí) volí Kadla ne proto, že je to COOL a IN, ale protože v něm vidí naději na nějakou změnu. Protože po deseti letech Klause už toho bylo dost - a mít na Hradě druhého Klause v bleděmodrém, to si nikdo ani nechce představovat. Navíc Karel vyšel z televizních debat clekem vítězně, pokud můžu soudit. A doporučuju server demagog.cz 2. Voliči Karla Schwarzenberga jsou většinou vzdělanější než voliči Miloše Zemana. To není nějaký štěk, ale fakt. A nejsou to jen mladí. Dodám, že si opravdu nemyslím, že je člověk tvor stádní. 3. Neřekl bych, že nikdy nic neudělal. Naopak bych řekl, že toho má za sebou opravdu hodně. Ministerstvo zahraničí vede prostě dobře. Ono se může zdát, že "nic neudělal", ale to, že o ministerstvu zahraničí média neinformují je spíš dáno tím, že se tam neděje nic nekalého. Běžná politika na vládní úrovni je totiž k uzoufání nudná. 4. Je kolem toho tolik nejasností, a Zeman novináře tak nenávidí, že to může být pravda. Přičti jeho agresivní povahu, pomstychtivost, aroganci... Byl premiér, měl konexe, mohl dost dobře ovlivňovat práci policie i státních zástupců... Dneska už ale nikdo pravdu nezjistí.
_________________ Kraki Skengdrang a nejzlejší DM
Last edited by J.F.Payne on 19:01 15. Jan 2013, edited 1 time in total.
|
|
Top |
|
Žorž
|
Post subject: Re: Volby Posted: 18:59 15. Jan 2013 |
|
|
kucik wrote: Krysak wrote: 4. Opravdu připravoval Zeman vraždu, nebo mu to někdo přisoudil? Osobně si myslím, že jde o člověka arogatního, namyšleného, ale i inteligentního a vtipného se sklouzáváním k vulgaritě. Když ale skutečně něco děláš, ušpiníš si ruce i když nechceš, protože v čechách v politice plaveš v hovnech.
4. Je to jedna z kauz, která se nikdy neuzavřela. Kde je pravda můžem jen hádat. O tom není žádná pochyba! Viz důkazní dokument: http://www.youtube.com/watch?v=mkpT4M7isSI 
_________________ Slovotepec Žorž = Písmák Matlafousek
Částečně mimo thalijský provoz, ovšem v psaní neustávající: http://kibucim.blogspot.cz/
|
|
Top |
|
kokosak
|
Post subject: Re: Volby Posted: 19:00 15. Jan 2013 |
|
|
Krysak wrote: Můj zásadni je, že nevolíme jeho, ale jeho špičkový team, před kterým klobouk dolů. Dokázali by prodat i fůru hnoje jako zlatý poklad. Takže volit Zemana, který má tým méně špičkový, je řešení? Nebo si vážně myslíš, že hlas Zemanovi je hlas jen a pouze důchodci z Vysočiny, který si projevy píše sám na prosluněné zahrádce za zpěvu okrasných ptáčat a PR je pro něj Pátek Radostný? Kdepak, jestli někdo umí někam zavádět mocenský struktury, tak je to Zeman.
_________________ PUF!
|
|
Top |
|
kucik
|
Post subject: Re: Volby Posted: 19:03 15. Jan 2013 |
|
|
Krysak wrote: Argumenty proč nechci knížu jsou dlouho dané. Můj zásadni je, že nevolíme jeho, ale jeho špičkový team, před kterým klobouk dolů. Dokázali by prodat i fůru hnoje jako zlatý poklad. Souhlasím, že za jeho popularitu může i jeho reklamní tým. Mám mu mít za zlé, že se obklopil schopnými lidmi? Má být negativum prezidenta, že se obklopuje schopnými lidmi? Chápu to tedy správně, že raději volíš Zemanova Šloufa a Šloufova Zemana, když tedy volíme týmy v pozadí? Zapomněl jsi zdůraznit, kokosi, že je píše na svém legendárním psacím stroji.
|
|
Top |
|