|
View unanswered posts | View active topics
Author |
Message |
Barbar321
|
Post subject: Re: CO VAM NA THALII CHYBI? Posted: 12:43 18. Jan 2013 |
|
|
Bruciacullo wrote: Barbar321 wrote: (údajně druhém největším městě Karatského království) a hloupými rejpy to rychleji hotové nebude....  Promiň, nebral jsem to jako rejpání, ale spíš mě to zjištění překvapilo (už ani nevím, kdo mě to řekl, že je druhým největším městem) a jen v souvislosti s tím, že tam není možné přespat. Takže jsem netušil, jestli se jedná o záměr (který bych pochopit nedokázal) nebo je to v řešení (jak píšeš). U nějaké hornické vesničky by to bylo v pořádku. Takhle vím, že to umyslem není a že se na tom pracuje
_________________ je cosi shnilého ve státě dánském ...ale plíseň je dobrá pro penicilín z hodně léků však bolí hlava ...a tvoří se závislost Vhodný čas na odvykací kůru
člen ligy pro zákaz veškerých změn na thalii
|
|
Top |
|
Barbar321
|
Post subject: Re: CO VAM NA THALII CHYBI? Posted: 12:44 18. Jan 2013 |
|
|
Derken- wrote: Barbar321 wrote: aspoň ohniště v Eratině zahradě. Poskvrnit tak čisté místo ohništěm? Ne.... ...že to zrovna drowáka (drowáčku) trápí 
_________________ je cosi shnilého ve státě dánském ...ale plíseň je dobrá pro penicilín z hodně léků však bolí hlava ...a tvoří se závislost Vhodný čas na odvykací kůru
|
|
Top |
|
Barbar321
|
Post subject: Re: CO VAM NA THALII CHYBI? Posted: 12:45 18. Jan 2013 |
|
|
Krysak wrote: Barbar321 wrote: Chybí mi možnost odpočinku v Tartenu (údajně druhém největším městě Karatského království) nebo aspoň ohniště v Eratině zahradě. Čím by jsi tam přikládal? Jako vidět někoho pálit Erianinu zahrádku, tak ho říznu. Dokážu si tam představit malý altánek z bílého mramoru. Ohniště bych tam taky nepotřeboval (systémová záležitost), ale možnost odpočinku by se zde velmi hodila a i by dle mě dost zapadala do systému této zahrady
|
|
Top |
|
Barbar321
|
Post subject: Re: CO VAM NA THALII CHYBI? Posted: 12:48 18. Jan 2013 |
|
|
Amber wrote: Je fakt, že v Eranině zahradě by bylo fajn moci se prospat, ale ohniště by ho vážně hyzdilo. Krom toho, dva přechody od Tartenu je (pokud vím) funkční ohniště, takže to není zas tak nemožné si poblíž odpočinout. Jen holt není v oblasti, kde by byla postava "nedotknutelná".  No, jde o to, že ta lokace pro lowíky taky není nejbezpečnější (čímž nemám na mysli PBčka, pro které je bezpečná snad i na 5-té úrovní  ). Proto si myslím, že by v okolí měla být možnost klidného odpočinku
|
|
Top |
|
Caehan
|
Post subject: Re: CO VAM NA THALII CHYBI? Posted: 12:54 18. Jan 2013 |
|
|
Takže jestli to chápu dobře, vy chcete, aby vám v Eranině zahradě přespával tucet drowů a odtamtud podnikal nájezdy?
Nebude lepší počkat, až se dostaví Tarten a otevře se v něm hospoda?
_________________ Eribor Tanithil - elfský bylinkář a lukostřelec.
Deirdra Monteil - čarodějka z Karathy
Incoherent fire dissipates all contingency. ZANEPRÁZDNĚN
|
|
Top |
|
Caehan
|
Post subject: Re: CO VAM NA THALII CHYBI? Posted: 12:56 18. Jan 2013 |
|
|
Krysak wrote: Čím by jsi tam přikládal? Jako vidět někoho pálit Erianinu zahrádku, tak ho říznu. No, jeden ze způsobů, jak to v Eranině zahradě teoreticky jde prý provést je seslání brány bez ochrany před zlem... Někdo utrhne keřík, hodí ho na ohniště, a někdo jiný pak ve vzteku vyvolá pekelného démona, aby dotyčného roztrhal, hehehe. Místo klidu a pohody. 
|
|
Top |
|
karolina
|
Post subject: Re: CO VAM NA THALII CHYBI? Posted: 13:00 18. Jan 2013 |
|
Joined: 13:01 26. Mar 2012 Posts: 4644 Location: Teplice/Praha
|
Caehan wrote: Krysak wrote: Čím by jsi tam přikládal? Jako vidět někoho pálit Erianinu zahrádku, tak ho říznu. No, jeden ze způsobů, jak to v Eranině zahradě teoreticky jde prý provést je seslání brány bez ochrany před zlem... Někdo utrhne keřík, hodí ho na ohniště, a někdo jiný pak ve vzteku vyvolá pekelného démona, aby dotyčného roztrhal, hehehe. Místo klidu a pohody.  Rori tam místo ryby, vytáhla lidskou lebku..místo klidu no.. Zase když je to místo klidu, tak by tam mohlo jít spát i bez ohně.
_________________ Na vyžádání.
|
|
Top |
|
Caehan
|
Post subject: Re: CO VAM NA THALII CHYBI? Posted: 13:08 18. Jan 2013 |
|
|
Já z toho mám pocit, že z toho vznikne obydlí pro bezdomovce.
Jít by to asi logicky mělo, ale k ničemu dobrému to nepovede.
|
|
Top |
|
kucik
|
Post subject: Re: CO VAM NA THALII CHYBI? Posted: 13:28 18. Jan 2013 |
|
Joined: 10:42 10. May 2007 Posts: 16270 Location: Somewhere around nothing
|
Barbar321 wrote: Promiň, nebral jsem to jako rejpání, ale spíš mě to zjištění překvapilo (už ani nevím, kdo mě to řekl, že je druhým největším městem) a jen v souvislosti s tím, že tam není možné přespat. Čistě pro informaci. Buď si z tebe dělal srandu, nebo prostě jen záměrně šíří informace, které si vymyslel.
_________________ Neaktivní a nezasahující do vývoje. Pouze nouzový support pro WB/DM. *********************************************** Les jambes en l'air, comme une femme lubrique, Brûlante et suant les poisons, Ouvrait d'une façon nonchalante et cynique Son ventre plein d'exhalaisons.
|
|
Top |
|
Barbar321
|
Post subject: Re: CO VAM NA THALII CHYBI? Posted: 14:06 18. Jan 2013 |
|
|
kucik wrote: Čistě pro informaci. Buď si z tebe dělal srandu, nebo prostě jen záměrně šíří informace, které si vymyslel. Takže Tarten je jen hornická osada a díra světa? Je tedy Gruberik větší "osadou"?
|
|
Top |
|
kucik
|
Post subject: Re: CO VAM NA THALII CHYBI? Posted: 14:11 18. Jan 2013 |
|
|
Tarten byla dobře opevněná důlní osada. Vzhledem k tomu, že Karatha nemá těch dolů moc, tak je patřičně důležitá.
_________________ Neaktivní a nezasahující do vývoje. Pouze nouzový support pro WB/DM. *********************************************** Les jambes en l'air, comme une femme lubrique, Brûlante et suant les poisons, Ouvrait d'une façon nonchalante et cynique Son ventre plein d'exhalaisons.
|
|
Top |
|
Caehan
|
Post subject: Re: CO VAM NA THALII CHYBI? Posted: 14:15 18. Jan 2013 |
|
|
Bylo by dobré, kdyby šlo vařit lektvary do různě vypadajících lahví - třeba kdyby se nějak upravilo řemeslo keramika a výroba lahví tak k něčemu užitečnému pro jednou byla.
|
|
Top |
|
kucik
|
Post subject: Re: CO VAM NA THALII CHYBI? Posted: 14:26 18. Jan 2013 |
|
|
Nenapadá mě, k čemu by to bylo užitečné. Rozvěď prosím.
|
|
Top |
|
Radim
|
Post subject: Re: CO VAM NA THALII CHYBI? Posted: 14:33 18. Jan 2013 |
|
Joined: 16:12 06. Oct 2008 Posts: 3269 Location: Petrovice u Rakovníka
|
Ta informace,že Tarten je druhé největší město Kuciku pochází ovšem z úst nejmenovaného papaláše tudíž je pravdivá.Po zničení Tartenu nám to Bahňák tlumočil.
_________________ Zara´thea Zau'ndar oddaná služebnice Xi´an
|
|
Top |
|
Diemo
|
Post subject: Re: CO VAM NA THALII CHYBI? Posted: 14:34 18. Jan 2013 |
|
|
treba lahvicku na sko udelat modre? 
|