|
View unanswered posts | View active topics
Author |
Message |
Molly23
|
Post subject: Re: Pokec o oblíbených filmech a seriálech Posted: 23:49 16. Dec 2012 |
|
Joined: 16:55 18. Sep 2009 Posts: 5217 Location: Bad Reichenhall
|
A já jsem nadšen. Mě se to moc líbilo a jelikož jsem koukal na pohádku tak jsem pominul i absurdičnost... a trpaslík padající dolů? Jakoby trpaslík byla nějaká sušinka! Na další dva hobity určo půjdu. Jediná věc co mi prostě nedala, ale která byla i v knize, že v v jeskyni třech debilních stvoření najdou epický meče, které zná celá středozem!
_________________ ▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬ Molly23 alias Mišák
▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬
|
|
Top |
|
Pajule
|
Post subject: Re: Pokec o oblíbených filmech a seriálech Posted: 14:15 21. Dec 2012 |
|
Joined: 13:23 30. Apr 2007 Posts: 4709 Location: Gremliní nora pod sněhem
|
Nevim zda tu někdo psal Ve stínu. Dobrej film, líbil se mi. http://www.csfd.cz/film/231602-ve-stinu/
_________________ Nieninquë - legenda Lilien - magie, magie, magie
Keep talking I'm analyzing you.
,,Halapartna is the way of život!" Lusignandnes, 12.8.2020, 23:53, Discord
Thalijský gremlin, creeper první třídy, neRP hráč, bílá vrána
|
|
Top |
|
Krysak
|
Post subject: Re: Pokec o oblíbených filmech a seriálech Posted: 19:41 25. Dec 2012 |
|
 |
Bůh |
|
|
Ad Hobit. Pozitiva: 1. Nenudil jsem se tak moc jako Braenn. 2. Nádherná krajina 3. Zajímavé triky 4. Věrnost předloze
Negativa: 1. Scena na stromě s ohněm kolem, to je tak ohrané klišé, že jsem nevěřil vlastnímu oku, 2. Přiliš mnoho chaotických situací s ječením obecně 3. Nastavovaná omáčka obecně. 4. Trpaslíci působí totálně neschopně. Souboje jsou rozdané děsně předem - to sakra musí vždy kladáci brutálně prohrávat/ vyhrávat? V boji bych čekal více tvůrčí choreografie. Někdy méně bojů a vymakanějších je prostě vic.
Cekově však musím řici, že celkový dojem byl u mne nadprůměrný. Dal bych tak 7/10.
|
|
Top |
|
Molly23
|
Post subject: Re: Pokec o oblíbených filmech a seriálech Posted: 12:40 26. Dec 2012 |
|
|
Vymakanější boje? ...Ach... copak jsem nějaké WM? 
_________________ ▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬ Molly23 alias Mišák
▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬
|
|
Top |
|
-RoF-
|
Post subject: Re: Pokec o oblíbených filmech a seriálech Posted: 10:49 04. Jan 2013 |
|
|
_________________ Aria Oria - pohledná divoká dívka, která ráda své skvostné tělo vystavuje jen ve skromném oblečení. Její postava nese znaky dračí krve, od rudých křídel, přes oranžové dračí oči, až po tělo hřející tak, jako by měla horečku. Měšťanka Karathy a členka Morusova stánku.
*otisk rudých rtů nad tím malý dráček držící mrkev a to vše ve zlatém poli*
|
|
Top |
|
klobouk
|
Post subject: Re: Pokec o oblíbených filmech a seriálech Posted: 14:11 19. Jan 2013 |
|
|
Když jsme propírali ty sociální pracovníky, tak viděli jste Nedotknutelní (ne tu gangsterku)? My fair lady všech pečovatelů.
|
|
Top |
|
Braenn
|
Post subject: Re: Pokec o oblíbených filmech a seriálech Posted: 14:21 19. Jan 2013 |
|
|
Pohádkový, trošku dětský seriál. Alespoň na první pohled. http://www.csfd.cz/film/297535-once-upon-a-time/Zní to divně, že? Je to divné. Ze začátku. Jednoduché, hezké, oddechové, a pak to temní, temní, temní.... a kruci! Hlavní záporačka ujde, ale hlavní záporák je charakter, že by jedinej uslintával blahem! Původně jsem to stála jako "aby bylo na co koukat", nicméně překvapení se dělo, a to velké. Je to vážně hezké! Nečekejte složitosti, zato věci k sobě krásně pasují, navazují, jednoduchý příběh se zesložiťuje... a vtipné scény také jsou!
_________________ Ryudern Tann - 29 level fňukna, 1 level "muž". Píšu přesně to, co mám na mysli. Nemohu za to, že někteří čtou to, co mají na mysli oni. Vrchní prohledávač cizích trezorů, zabavovatel dóz, nejvyšší šátrač ve stolcích a pověřený prohmatávač koberců.
|
|
Top |
|
J.F.Payne
|
Post subject: Re: Pokec o oblíbených filmech a seriálech Posted: 14:25 19. Jan 2013 |
|
|
Taky doporučuju! Rumeplstilskin je prostě dokonalej.
_________________ Kraki Skengdrang a nejzlejší DM
|
|
Top |
|
Amber
|
Post subject: Re: Pokec o oblíbených filmech a seriálech Posted: 14:41 19. Jan 2013 |
|
|
Once Upon a Time jsem sledovala minulý rok o vánočním volnu, viděla jsem asi 10 dílů a bavilo mě to, ale spolu s vánoční atmosférou se i chuť pro seriál vytratila. Tvůrci si v něm hezky hrají se slovy, názvy a narážkami; kdo hledá, najde mnoho pod povrchem dialogů.  Třeba si to zas někdy zapnu, hmm... Edit: A ano, Rumpelstiltskin je miláček... 
_________________ Lareth Belle - rudovlasá bardka a špionka. Sirya Walda - culíkaté elfítko. Yasstra - stvoření noci. Jeduha Fištrón - nejroztržitější geniální gnómský vynálezce a krotitel oslů.
Bylo tu hezky, vděčím Thalii za spoustu zábavy a skvělé hry, ale je čas jít dál. Nastal čas pověsit grammarbičík na háček. Děkuju a mějte se fajně...
|
|
Top |
|
G-ladiator
|
Post subject: Re: Pokec o oblíbených filmech a seriálech Posted: 11:18 20. Jan 2013 |
|
|
Já doporučuji britský seriál Doctor Who. Pokud přežijete první sérii (z těch "nových", nemyslím ty původní), která je taková velmi čudná, tak vás čeká moc pěkný zážitek  Obzvláště série s Davidem Tennantem v hlavní roli jsou naprosto brilantní.
|
|
Top |
|
Bahnak
|
Post subject: Re: Pokec o oblíbených filmech a seriálech Posted: 15:40 20. Jan 2013 |
|
|
Rumpelstiltskin je dokonalý, seriál doporučuji už jen pro jeho dokonale božský smích, gesta a celkovej look.
_________________ KDVP Kucik:153, Bahnak:175, Drake: 48, Fryn:163, Klobouk:19, Derken:8, Vejk:8, Nomis -16, Terka:1
|
|
Top |
|
Molly23
|
Post subject: Re: Pokec o oblíbených filmech a seriálech Posted: 23:03 20. Jan 2013 |
|
|
|
Top |
|
Theogil I
|
Post subject: Re: Pokec o oblíbených filmech a seriálech Posted: 08:45 21. Jan 2013 |
|
|
Sobotní večer - Děla z Navarone - historická technika nepřesná, děj slabší, skvělé herecké obsazení a opravdová klasika. Nemáte někdo tipy na dobré válečné filmy? Klidně i starší.
_________________ Theogil Mistrovské ostří - strážce králova pokladu, kovář v Ivory Boindil - trpasličí zvěd, velký čtenář a lenochod Wahibah Zafirah al Talibah - dědic dračího odkazu, strážce legend
|
|
Top |
|
G-ladiator
|
Post subject: Re: Pokec o oblíbených filmech a seriálech Posted: 09:02 21. Jan 2013 |
|
|
Black Hawk Down (ten jsi předpokládám viděl), Hurt Locker. Minisérie Band of Brothers a Pacific.
|
|
Top |
|
Radim
|
Post subject: Re: Pokec o oblíbených filmech a seriálech Posted: 09:10 21. Jan 2013 |
|
Joined: 16:12 06. Oct 2008 Posts: 3269 Location: Petrovice u Rakovníka
|
Dle mě právě Pán prstenů byla stupidní blbost plná nesmyslných scén,navíc kdo četl Silmarillion ví,že to kolem prstenů bylo nepodstatné.Hobit sice nesplnil moje očekávání,ale taky nezklamal a ničím neurazil.Neznám film co by dokázal překonat svou knižní předlohu ať je na jakékoliv téma.
_________________ Zara´thea Zau'ndar oddaná služebnice Xi´an
|
|
Top |
|