|
View unanswered posts | View active topics
Author |
Message |
sendys
|
Post subject: NPC puldračice Posted: 10:43 23. Jan 2013 |
|
 |
Rytíř |
|
|
Zdravím Puldračice v krynu při vyvolávání shazuje hru ..... pamatuju si že to dělala kdysi dávno ale myslel jsem že už je to opravené spadlo mi to asi před týdnem ale myslel jsem že se prostě jen bugla hra ale teď mi to udělala znova dvakrát a pokaždé mi to tu hru shodilo ... prosím o opravu tohoto bose diky 
_________________ Život je svině, a teď vypadni mám práci.
|
|
Top |
|
-darkvision-
|
Post subject: Re: NPC puldračice Posted: 10:50 23. Jan 2013 |
|
|
Chápu dobře že ona když vyvolá summona tak Tobě padne hra? Já mohu jen říci, že dokad jsem hrával na povrchu a creepil tam, nikdy mi hra nepadla. Pokad je tam nějakej problém, tak otázkou je co se za poslední dva roky u ní měnilo. Pokad nic, tak bude problém u Tebe sendysi 
_________________ O podtemnu se v posledních letech říká, že tam hrají samé čuňata a PKčka. Tento mýtus bohužel nemáme čas vyvracet, protože "JEDEME BOMBY!"
Dočasně mimo. Jsem Žena!
Nhill'nue Zau'ndar Anirrinths Zau'ndar Izzrar Zau'ndar - ten druhej, nebo první
|
|
Top |
|
zachy
|
Post subject: Re: NPC puldračice Posted: 10:56 23. Jan 2013 |
|
|
Vzhledem k tomu, že půldračice používá klasické vyvolání potvory, které ti nemůže nijak shodit hru, tak rozhodně není co opravovat ze strany serveru. Takže je chyba na tvé straně (override složka nebo jiné modifikace hry a nebo prostě kecáš  ).
_________________ Jake Buchar, Kybernautický detektiv A když se to těm ouřadům na radnici nelíbí, můžou si strčit do tý svý zazobaný zadnice tenhle prostředníček a tak hluboko, až budou pištět jako prasata na líbánkách!
Azhael Morten Hbitý tiefling s vyššími zájmy, uctívač Helgarona a prince pekla Astarotha Grombo Omborg Vychytralý půlkork s velikými ambicemi, PRASOBIJEC
|
|
Top |
|
sendys
|
Post subject: Re: NPC puldračice Posted: 11:07 23. Jan 2013 |
|
 |
Rytíř |
|
|
zachy wrote: Vzhledem k tomu, že půldračice používá klasické vyvolání potvory, které ti nemůže nijak shodit hru, tak rozhodně není co opravovat ze strany serveru. Takže je chyba na tvé straně (override složka nebo jiné modifikace hry a nebo prostě kecáš  ). pochybuju že na me straně protože nikde jinde mi to nepadá než u ní co se tyče mého kecání nejsem ty abych si vytrhaval kabel z Pc když umíram  možnost je že to bylo jine kouzlou samozřejmě za maga sem nehral nepoznám kouzla podle animaci  na vic padalo to už když sem tu začinal a myslim že o ni už někde topic je 
|
|
Top |
|
Radim
|
Post subject: Re: NPC puldračice Posted: 11:38 23. Jan 2013 |
|
Joined: 16:12 06. Oct 2008 Posts: 3269 Location: Petrovice u Rakovníka
|
Nevím no,nikdy mi tam hra nepadla ani nikomu kdo byl se mnou.Přikláním se k Zachymu,že problém je u tebe ne na serveru.Nechápu jen tvůj útočný styl vůči Zachymu,napsal co si myslí a ty hned popisuješ jak on hraje.Osobně to vidím na odlog před smrtí a tady jen píšeš pohádku o nějaké chybě.
_________________ Zara´thea Zau'ndar oddaná služebnice Xi´an
|
|
Top |
|
KaTo
|
Post subject: Re: NPC puldračice Posted: 11:43 23. Jan 2013 |
|
Joined: 15:24 23. Jun 2007 Posts: 6754 Location: Severní okraj Středozemě
|
Já osobně to vidím na alchemku na straně sendyse a dispell na straně RDD. P.S. Mě takhle svého času schazovaly hru skřeti/skuruti v Krynu u mý DEXařky taky. Pak jsem alchemku vyměnil za WMko a pohoda .P.P.S. Hlášky o odlogu nekomentuju  , jsou roztomilý jak od Zachyho a drowáků, tak od sendyse  .
_________________ Síla tě osvobodí! - Sithský kodex, 12.12.2011 (TOR-preorder) Bylo to peklo! - Error 37, Error 3005, Error 3007, 15.5.2012 (Diablo3) Až s vámi skončím, nebudete věřit vlastní mysli! - Mesmer, 28.8.2012 (GW2) Historie umírá s těmi, kteří ji pamatují. - Din Dagor, Mrazen 1147 (EQ) Tento rok bude začátek konce. - neznámý vojín
|
|
Top |
|
Nalkanar
|
Post subject: Re: NPC puldračice Posted: 11:51 23. Jan 2013 |
|
Joined: 14:21 13. Feb 2010 Posts: 9274 Location: Brno/"Znojmo"
|
Tak jsem tam zašel, abych se podíval, co to hází vlastně za spelly (jestli se něco neměnilo v průběhu cca 1 roku). Dračice byla dosekaná do zraněn, strážců tam bylo víc než dost. A byli dost zajímavě uskupení, že bych to spíše viděl na odlog, než na pád (aspoň my když jsme na dračici chodili, tak jsme nejdříve na začátku vyčistili stráže a neměli jich tam tři prdele, takže mi to příjde jakože si "někdo" moc věřil a pak odlogl a snažil se to okecat bugem). Nicméně jsem nemohl ověřit, co cástí, jestli je tam změna a jestli shazuje (ale u dračice mi to taky nikdy nespadlo). BTW: tzn. sendysi, že jsem ti to vyčistil, můžeš lognout a neumřít.. jsem to ale hodnej dneska 
_________________ .
|
|
Top |
|
Radim
|
Post subject: Re: NPC puldračice Posted: 11:51 23. Jan 2013 |
|
Joined: 16:12 06. Oct 2008 Posts: 3269 Location: Petrovice u Rakovníka
|
Máš na své tvrzení důkaz,že píšeš v množném čísle o drowech?
_________________ Zara´thea Zau'ndar oddaná služebnice Xi´an
|
|
Top |
|
sendys
|
Post subject: Re: NPC puldračice Posted: 12:00 23. Jan 2013 |
|
 |
Rytíř |
|
|
a dal a dal až na to že při odlogu mi to nehodi chybu hry:) a stejne tak u zachyho radime  ty maš co řikal o odlogu při smrti že ano  takže se nevyjadřuj  smutne a nalku mlč jdeš tam po ty době co sem lehl a budeš tu mluvit o respawnutych mobech  omlouvam se nalkovy .. byl jsme na něj hnusnej ... co se tyče toho je mi to k prdu že si to vyčistil když mi to tam padne znovu ... brachovy ta lokačka padala taky ... simonovy elkerovy taky .. no a některym co tu hravali taky .. chyba je tudiž v dračici ne ve mě 
Last edited by sendys on 12:08 23. Jan 2013, edited 1 time in total.
|
|
Top |
|
KaTo
|
Post subject: Re: NPC puldračice Posted: 12:08 23. Jan 2013 |
|
Joined: 15:24 23. Jun 2007 Posts: 6754 Location: Severní okraj Středozemě
|
Nalkanar wrote: ...Dračice byla dosekaná do zraněn, strážců tam bylo víc než dost... Hm, to ale nepřímo podporuje moji teorii o schazování alchemky skurutím dispellem. Ba naopak - až na to, že pak hru by sendysovi neschodila RDD, ale nějaký z těch NPC okolo (právě dispellem). Suď bůh (DM) a log serveru  .
_________________ Síla tě osvobodí! - Sithský kodex, 12.12.2011 (TOR-preorder) Bylo to peklo! - Error 37, Error 3005, Error 3007, 15.5.2012 (Diablo3) Až s vámi skončím, nebudete věřit vlastní mysli! - Mesmer, 28.8.2012 (GW2) Historie umírá s těmi, kteří ji pamatují. - Din Dagor, Mrazen 1147 (EQ) Tento rok bude začátek konce. - neznámý vojín
|
|
Top |
|
sendys
|
Post subject: Re: NPC puldračice Posted: 12:11 23. Jan 2013 |
|
 |
Rytíř |
|
|
KaTo wrote: Nalkanar wrote: ...Dračice byla dosekaná do zraněn, strážců tam bylo víc než dost... Hm, to ale nepřímo podporuje moji teorii o schazování alchemky skurutím dispellem. Ba naopak - až na to, že pak hru by sendysovi neschodila RDD, ale nějaký z těch NPC okolo (právě dispellem). Suď bůh (DM) a log serveru  . nevim kato ale ja to tam vymlatil .. měla tam neim co vyvolanyho ( možna belhordera) a přiklusal tam klasickej ork s pavezou
|
|
Top |
|
Nalkanar
|
Post subject: Re: NPC puldračice Posted: 12:14 23. Jan 2013 |
|
Joined: 14:21 13. Feb 2010 Posts: 9274 Location: Brno/"Znojmo"
|
Že to padlo zrovna až u bosse 
_________________ .
|
|
Top |
|
sendys
|
Post subject: Re: NPC puldračice Posted: 12:15 23. Jan 2013 |
|
 |
Rytíř |
|
|
Nalkanar wrote: Že to padlo zrovna až u bosse  hmm viděl si někdy že by ta hra padala jinde ? většinou to hodi chybu u bose když něco zakasti  u alchymisty to taky dělavalo  a dal neřešme tohle už je jen spam prosim vše přesunout do spamu diky ... a aby se k tomu vyjadřil třeba kucka nebo někdo jiny 
Last edited by sendys on 12:18 23. Jan 2013, edited 1 time in total.
|
|
Top |
|
Absinthorix
|
Post subject: Re: NPC puldračice Posted: 12:17 23. Jan 2013 |
|
|
Nalkanar wrote: Že to padlo zrovna až u bosse  Ne vzdycky vsechno schazovala alchemka - vsak pamatujes, jak jsme chodili na mozky... obcas to proste slitlo Edit: abych se vyjadril srozumitelneji Ne kazdou alechemku kazdy dispell shodil, jen obcas nekterou
_________________ Vojen Bouřný „Hudba je klíč k ženskému srdci.“
horlivý bojovník za krásu a estetično ʇoıpı ɐ ʇuɐɹoubı ýuןsʎɯoɹoɥɔ ýusnʞʌǝu
Balík kompletní bardské hudby - funkční a správný ke stažení
|
|
Top |
|
zachy
|
Post subject: Re: NPC puldračice Posted: 12:29 23. Jan 2013 |
|
|
Co jsem se po poslední úpravě alchymie (změna identifikace efektů alchymie zpět na SpellId) ptal Kucika, tak pád hry při dispelu nehrozí. Jinak jsem na nikoho nechtěl útočit a prosím aby dotyční nerozšiřovali fámy, že odloguju při hrozbě smrti. Dost mě to uráží.
Děkuji
_________________ Jake Buchar, Kybernautický detektiv A když se to těm ouřadům na radnici nelíbí, můžou si strčit do tý svý zazobaný zadnice tenhle prostředníček a tak hluboko, až budou pištět jako prasata na líbánkách!
Azhael Morten Hbitý tiefling s vyššími zájmy, uctívač Helgarona a prince pekla Astarotha Grombo Omborg Vychytralý půlkork s velikými ambicemi, PRASOBIJEC
|
|
Top |
|