|
View unanswered posts | View active topics
Author |
Message |
sendys
|
Post subject: Re: NPC puldračice Posted: 12:47 23. Jan 2013 |
|
 |
Rytíř |
|
|
zachy wrote: Co jsem se po poslední úpravě alchymie (změna identifikace efektů alchymie zpět na SpellId) ptal Kucika, tak pád hry při dispelu nehrozí. Jinak jsem na nikoho nechtěl útočit a prosím aby dotyční nerozšiřovali fámy, že odloguju při hrozbě smrti. Dost mě to uráží.
Děkuji Sory zachy nemyslel jsem to zle byl jsem prostě jen ...... naštvanej
_________________ Život je svině, a teď vypadni mám práci.
|
|
Top |
|
-RoF-
|
Post subject: Re: NPC puldračice Posted: 13:04 23. Jan 2013 |
|
|
_________________ Aria Oria - pohledná divoká dívka, která ráda své skvostné tělo vystavuje jen ve skromném oblečení. Její postava nese znaky dračí krve, od rudých křídel, přes oranžové dračí oči, až po tělo hřející tak, jako by měla horečku. Měšťanka Karathy a členka Morusova stánku.
*otisk rudých rtů nad tím malý dráček držící mrkev a to vše ve zlatém poli*
|
|
Top |
|
Caehan
|
Post subject: Re: NPC puldračice Posted: 14:03 23. Jan 2013 |
|
|
Celkem nedávno jsem jí zabíjel (asi tak čtyřikrát) a hra mi u toho nepadala, také se přikláním k tomu, že chyba bude jinde.
_________________ Eribor Tanithil - elfský bylinkář a lukostřelec.
Deirdra Monteil - čarodějka z Karathy
Incoherent fire dissipates all contingency. ZANEPRÁZDNĚN
|
|
Top |
|
Krysak
|
Post subject: Re: NPC puldračice Posted: 14:08 23. Jan 2013 |
|
 |
Bůh |
|
|
Počítám, že důvodem tohoto topiku je, že jisté osobě padla hra/ odlogl a nyní si vytváří alibi/ objektivne argumentuje, aby zabránil trstu, je to tak?
|
|
Top |
|
kucik
|
Post subject: Re: NPC puldračice Posted: 14:10 23. Jan 2013 |
|
Joined: 10:42 10. May 2007 Posts: 16270 Location: Somewhere around nothing
|
O tom, že ti u půldračice spadla hra píšeš mě a DMkům pomalu každý týden. Takže buď si vyřeš problémy s počítačem, nebo tam sakra pořád nelez. Nevim o nikom jinym, komu by se to dělo, takže je to nejspíš jen tvůj problém.
@KaTo: Jdi už s tím trolením do háje. Že píšeš bláboly do spamu, do flames atp... fajn, ale v chybách se zkus trochu mírnit. Já vim, je založil to sendys, ale stejně.
_________________ Neaktivní a nezasahující do vývoje. Pouze nouzový support pro WB/DM. *********************************************** Les jambes en l'air, comme une femme lubrique, Brûlante et suant les poisons, Ouvrait d'une façon nonchalante et cynique Son ventre plein d'exhalaisons.
|
|
Top |
|
sendys
|
Post subject: Re: NPC puldračice Posted: 14:14 23. Jan 2013 |
|
 |
Rytíř |
|
|
kucik wrote: O tom, že ti u půldračice spadla hra píšeš mě a DMkům pomalu každý týden. Takže buď si vyřeš problémy s počítačem, nebo tam sakra pořád nelez. Nevim o nikom jinym, komu by se to dělo, takže je to nejspíš jen tvůj problém.
@KaTo: Jdi už s tím trolením do háje. Že píšeš bláboly do spamu, do flames atp... fajn, ale v chybách se zkus trochu mírnit. Já vim, je založil to sendys, ale stejně. každy tyden ? ah tak to asi ze spaní pišu pač sem si nevšim že by tu odemě byl jiný topic a nevím o tom že bych to psal ve hře  ale budiž diky za vyjadřeni 
|
|
Top |
|
kucik
|
Post subject: Re: NPC puldračice Posted: 14:17 23. Jan 2013 |
|
Joined: 10:42 10. May 2007 Posts: 16270 Location: Somewhere around nothing
|
Asi jo, asi píšeš ze spaní. Odesláno: 18:17:44 Sobota 05. Leden 2013 sendys wrote: Ahoj kuciku mam tu problem při dnešním kousani hry jsem naběhl na dračici v krynu a ona mi shodila hru .. mam na to svědka tak jsem se chtel zeptat zda by mi ty expy nebylo možné vrátit diky za odpověď
_________________ Neaktivní a nezasahující do vývoje. Pouze nouzový support pro WB/DM. *********************************************** Les jambes en l'air, comme une femme lubrique, Brûlante et suant les poisons, Ouvrait d'une façon nonchalante et cynique Son ventre plein d'exhalaisons.
|
|
Top |
|
sendys
|
Post subject: Re: NPC puldračice Posted: 14:23 23. Jan 2013 |
|
 |
Rytíř |
|
|
kucik wrote: Asi jo, asi píšeš ze spaní. Odesláno: 18:17:44 Sobota 05. Leden 2013 sendys wrote: Ahoj kuciku mam tu problem při dnešním kousani hry jsem naběhl na dračici v krynu a ona mi shodila hru .. mam na to svědka tak jsem se chtel zeptat zda by mi ty expy nebylo možné vrátit diky za odpověď teď kecam pardon ano to byl druhej připad byla tam semnou berian hall  byla vzadu kde na polodračici neviděla:)(a neb to bylo poprvy co kouzlila,imploze pohoda pak vyvolani a pak neco a přitom mi klekla zase hra)
|
|
Top |
|
-darkvision-
|
Post subject: Re: NPC puldračice Posted: 15:23 23. Jan 2013 |
|
|
KaTo wrote: Já osobně to vidím na alchemku na straně sendyse a dispell na straně RDD. P.S. Mě takhle svého času schazovaly hru skřeti/skuruti v Krynu u mý DEXařky taky. Pak jsem alchemku vyměnil za WMko a pohoda .P.P.S. Hlášky o odlogu nekomentuju  , jsou roztomilý jak od Zachyho a drowáků, tak od sendyse  . Jeden drow = více drowů?  Aule tady to máš a my je nemáme házet do stejného pytle 
_________________ O podtemnu se v posledních letech říká, že tam hrají samé čuňata a PKčka. Tento mýtus bohužel nemáme čas vyvracet, protože "JEDEME BOMBY!"
Dočasně mimo. Jsem Žena!
Nhill'nue Zau'ndar Anirrinths Zau'ndar Izzrar Zau'ndar - ten druhej, nebo první
|
|
Top |
|
-darkvision-
|
Post subject: Re: NPC puldračice Posted: 15:32 23. Jan 2013 |
|
|
Nalkanar wrote: BTW: tzn. sendysi, že jsem ti to vyčistil, můžeš lognout a neumřít.. jsem to ale hodnej dneska  Zrovna tohle je dosti proti pravidlům ...
_________________ O podtemnu se v posledních letech říká, že tam hrají samé čuňata a PKčka. Tento mýtus bohužel nemáme čas vyvracet, protože "JEDEME BOMBY!"
Dočasně mimo. Jsem Žena!
Nhill'nue Zau'ndar Anirrinths Zau'ndar Izzrar Zau'ndar - ten druhej, nebo první
|
|
Top |
|
predyk
|
Post subject: Re: NPC puldračice Posted: 16:21 23. Jan 2013 |
|
|
Jakoby sis na to tady už nezvykl Darku. 
_________________ Kuk ! [A]lliance !
Quote: Kdo se loví ? Predyyyyyk Já chci kamenku! Bez kamenky tam nejdu! Tak holt někomu nadělí bůh do hlavy mozek a někomu tam nadělí koňskou m***u Vypadám jak kdybych vylezl ze světa Monzunů Mám to zawardit? by Krocák
|
|
Top |
|
-RoF-
|
Post subject: Re: NPC puldračice Posted: 16:30 23. Jan 2013 |
|
|
Vy máte nějaký pocit ublíženosti?  Mě to tak vyznělo.
_________________ Aria Oria - pohledná divoká dívka, která ráda své skvostné tělo vystavuje jen ve skromném oblečení. Její postava nese znaky dračí krve, od rudých křídel, přes oranžové dračí oči, až po tělo hřející tak, jako by měla horečku. Měšťanka Karathy a členka Morusova stánku.
*otisk rudých rtů nad tím malý dráček držící mrkev a to vše ve zlatém poli*
|
|
Top |
|
predyk
|
Post subject: Re: NPC puldračice Posted: 16:35 23. Jan 2013 |
|
|
Jasně. Protože na věcech, co lidi řeknou na foru strašně záleží. Nemůžu se přes to dostat, RoFe. 
_________________ Kuk ! [A]lliance !
Quote: Kdo se loví ? Predyyyyyk Já chci kamenku! Bez kamenky tam nejdu! Tak holt někomu nadělí bůh do hlavy mozek a někomu tam nadělí koňskou m***u Vypadám jak kdybych vylezl ze světa Monzunů Mám to zawardit? by Krocák
|
|
Top |
|