|
View unanswered posts | View active topics
Author |
Message |
Kiri
|
Post subject: Re: Změny kouzel, zasahy do systému NWN DND něco jako 3rd ed. Posted: 14:31 01. Apr 2008 |
|
Joined: 18:37 29. Apr 2007 Posts: 1260 Location: vsudeANDnikde
|
leontynka wrote: Sorrow wrote: ...... ....... DM by nam taky mohli utirat zadecky a delat papu, kucik udela system na dudliky a hrua do hry
_________________ stiznosti sem -> 291472609 jsem to co (ne)jsem. Zhrzena laska *** ministerstvo zabavy varuje: creeping zabiiji!!!
Pisu sam za sebe
|
|
Top |
|
Krata
|
Post subject: Re: Změny kouzel, zasahy do systému NWN DND něco jako 3rd ed. Posted: 14:34 01. Apr 2008 |
|
Joined: 18:00 28. Apr 2007 Posts: 2864 Location: Božský trůn
|
jooo, pecka *zatleská* 
_________________ jsem uctívač démonů jsem otec tvé smrti já vyvolávám dávné zlo já kontroluji každý jeho nádech já podněcuji vaše neštěstí zrozením i zabíjením já vyvolám armageddon krmen tisícem duší.
|
|
Top |
|
leontynka
|
Post subject: Re: Změny kouzel, zasahy do systému NWN DND něco jako 3rd ed. Posted: 14:44 01. Apr 2008 |
|
|
*pokrčí rameny* když chcete mít kněze dobrého boha, co okrádá nevinné, loupí a bohovi to je fuk a každých 45 minut mu dá kouzla, aby se mohl naboostovat, pro mne za mne.
Mně to je šumák!
_________________ Lenvien du Berry - krásná, mladá, milá, nevinná
|
|
Top |
|
DenGrasse
|
Post subject: Re: Změny kouzel, zasahy do systému NWN DND něco jako 3rd ed. Posted: 14:53 01. Apr 2008 |
|
|
Daanri wrote: Co sa tyka kultov a realii. No cirkev danych bohov v Karathe existuje, ma svoje zoskupenie a vsetko okolo. Kto chce si to moze zistit priamo v hre a vstupit medzi nich. Dane veci ako modlitby a ritualy su niektore popisane u danych bohov. Pokial chce niekto nieco viac, nech sa paci, ma volnu ruku a moze zacat tvorit, nech sa mi ozve na ICQ alebo rovno posle co vytvoril, skonzultujeme a pripadne upravime a uverejnime. A pokial niekto nieco chce a nechce sa mu tvorit, tak bohuzial bude musiet pockat kym to niekto vytvori. Tot cela vec. no a je to jasné
_________________ hyperpasivní myšohryz pokud mi píšete na ICQ, napište co chcete jsem jenom autor. číst ty reálie musíte sami...
|
|
Top |
|
kucik
|
Post subject: Re: Změny kouzel, zasahy do systému NWN DND něco jako 3rd ed. Posted: 15:02 01. Apr 2008 |
|
Joined: 10:42 10. May 2007 Posts: 16270 Location: Somewhere around nothing
|
leontynka wrote: ... Podle me je to pravda. Takovehle veci proste nejdou podchytit globalne. Vzdycky se najde nekdo, kdo se proste vymyka a je potreba to brat individualne. S timhle se podle me proste nic nenadela.
_________________ Neaktivní a nezasahující do vývoje. Pouze nouzový support pro WB/DM. *********************************************** Les jambes en l'air, comme une femme lubrique, Brûlante et suant les poisons, Ouvrait d'une façon nonchalante et cynique Son ventre plein d'exhalaisons.
|
|
Top |
|
Kiri
|
Post subject: Re: Změny kouzel, zasahy do systému NWN DND něco jako 3rd ed. Posted: 17:10 01. Apr 2008 |
|
|
leontynka wrote: ......
Mně to je šumák! tohle je moje oblibena halska  edit: no jenze stejne to DM nedokazou uhlidat, dyt se tohlle muze dit i mimo kleriky, akzdej uctiva nejakyho boha a stejne se chova uplne jinak, nez by si asi pan buh pral .... Sem zvedavej, ktery povolani se zacne resit po Klericich 
_________________ stiznosti sem -> 291472609 jsem to co (ne)jsem. Zhrzena laska *** ministerstvo zabavy varuje: creeping zabiiji!!!
Pisu sam za sebe
|
|
Top |
|
Zyga
|
Post subject: Re: Změny kouzel, zasahy do systému NWN DND něco jako 3rd ed. Posted: 18:28 01. Apr 2008 |
|
|
Kiri wrote: Sem zvedavej, ktery povolani se zacne resit po Klericich  co treba mnisi? 
_________________ Crasz´ar - sermir rodu N´Abarn
|
|
Top |
|
Kiri
|
Post subject: Re: Změny kouzel, zasahy do systému NWN DND něco jako 3rd ed. Posted: 19:51 01. Apr 2008 |
|
|
Zyga wrote: Kiri wrote: Sem zvedavej, ktery povolani se zacne resit po Klericich  co treba mnisi?  no urcite ... doufam, ze ne 
Pisu sam za sebe
|
|
Top |
|
Sorrow
|
Post subject: Re: Změny kouzel, zasahy do systému NWN DND něco jako 3rd ed. Posted: 00:26 02. Apr 2008 |
|
|
A sme u toho.Viz muj pripevek vyse 
_________________ Bono volo ale sen dela por disto la sarine estes rano en mia bideo.
|
|
Top |
|
Theogil I
|
Post subject: Re: Změny kouzel, zasahy do systému NWN DND něco jako 3rd ed. Posted: 08:18 07. Apr 2008 |
|
|
Dobré ráno Všem po více než týdnu v Alpách.
Dopředu upozorňuju, že jsem hybnou rukou jednoho z kleriků na servru, to aby se někteří hned blbě neptali.
Modlit se ke svému bohovi na jím posvěcené půdě? ... špatý příklad pro trpaslíky a nesmysl ... já osobně chodím do Thalova chrámu na raní/večerní modlitbu (dokonce jsme si tam i s Žoržem pěkně popovídali) a to nemyslím tu meditační kvůli kouzlům, potkal jsem několik knězů co to takto dělají a několik co si za běhu mezi dungy kleknou na zem a odbydou si svoje. Co je správně nevím a nemohu soudit. Vůbec soudit ostatní a jejich pojetí klerika/mága/či čehokoli jiného mi přijde nesprávné. DM by měli posuzovat zda svou hrou ničí hru ostatním, či podvádí nebo porušuje pravidla, ale jak jsem pojal povolání "klerika" je spíše o pohedu na danou postavu. Nedokážu si představit, že za každým "zlodějem" uvidím jen lapku, grázla, špindíru a vyvrhela, protože do tohoto ultimativního pohledu se to snažíte neustále natlačit.
Přestalo vás bavit rýt do mágů tak jste se pustili do kleriků? Přijde mi to ubohé - tak tedy sepište, pokud je to vaše vůle - pravidla (závazná) pro chování VŠECH POSTAV, já si je zkouknu - jako většina ostatních - a rozhodnu se zda setrvat či zda nezměnit lokál.
Můj názor: každé omezení/úprava likviduje zábavu a hratelnost a až to přeleze tu pověstnou mez nezůstane tu nikdo ... místo toho aby se řešili věci které dle průzkumu lidem citelně chybí řeší se tu s prominutím kraviny jež by nikomu nepomohli, pro nikoho by neudělali svět hratelnějším a zábavnějším, ale které by nastoprdů několik lidí vytočilo.
Tak jsem zpět má úcta T.
_________________ Theogil Mistrovské ostří - strážce králova pokladu, kovář v Ivory Boindil - trpasličí zvěd, velký čtenář a lenochod Wahibah Zafirah al Talibah - dědic dračího odkazu, strážce legend
|
|
Top |
|
Kiri
|
Post subject: Re: Změny kouzel, zasahy do systému NWN DND něco jako 3rd ed. Posted: 08:26 07. Apr 2008 |
|
|
Theogil I wrote: .... Přestalo vás bavit rýt do mágů tak jste se pustili do kleriků? Přijde mi to ubohé - tak tedy sepište, pokud je to vaše vůle - pravidla (závazná) pro chování VŠECH POSTAV, já si je zkouknu - jako většina ostatních - a rozhodnu se zda setrvat či zda nezměnit lokál. .....
Tak jsem zpět má úcta T. Beres to moc osobne, proti tvoji hre to urcite nema nic spolecneho, ale ty pravidla by se hodili. Urcite by si je radi precetli i nove prichozi hraci. Vcetne me 
Pisu sam za sebe
|
|
Top |
|
Theogil I
|
Post subject: Re: Změny kouzel, zasahy do systému NWN DND něco jako 3rd ed. Posted: 08:54 07. Apr 2008 |
|
|
Kiri wrote: Beres to moc osobne, proti tvoji hre to urcite nema nic spolecneho, ale ty pravidla by se hodili. Urcite by si je radi precetli i nove prichozi hraci. Vcetne me  Ahoj Kiri, osobně - hmm asi ano, stejně jako to osobně bral Ress, Sorrow, Monstera atd.. Člověk je potvora vztahovačna a jak se jedná o jeho požitky brání si je zuby nehty.  Já jsem zastáncem toho, že pravidla by měla být nastavena dopředu a pak by se měla jen dodržovat/porušovat - a za to nést předem dané tresty. Změny za pochodu mi činí obtíže, špatně se adaptuji a s mým štěstím mě vždy skásnou - viz. třeba nápad - doufám že neprojde - zrušit sumony. To je pak pro kněze s doménou zvířata a jež si šetří na knihu povolání celkem podpásovka. A tak je to ze vším, mágům se závidí, že vybijou dungy a tak se začne upravovat a když ani to nepomůže začne se vymýšlet, že přítelíček "kterého si neváží" je vlastně skoro bug a že je na čase je zase trošku okleštit, klerik, že si zase naháže imky nazvedá si AB/AC/savy a celých deset minut z hodiny je k nezastavení, to že dalších 50min. je silně podprůměrný a pro družinu jen přítěží a nosičem lékáren to už nikdo nevidí. To že war na 6 lvl si chodí sólo medvědy a klerik na 10 se nedostane ani do poloviny to taky nechtějí vidět --- no a za těchto okolností je těžké se nad to povznést, nebrat to osobně, ale s nadhledem.
_________________ Theogil Mistrovské ostří - strážce králova pokladu, kovář v Ivory Boindil - trpasličí zvěd, velký čtenář a lenochod Wahibah Zafirah al Talibah - dědic dračího odkazu, strážce legend
Last edited by Theogil I on 08:57 07. Apr 2008, edited 1 time in total.
|
|
Top |
|
Rejty
|
Post subject: Re: Změny kouzel, zasahy do systému NWN DND něco jako 3rd ed. Posted: 08:57 07. Apr 2008 |
|
|
Theogil I wrote: ... Tady je prostor pro debatu. Az se naka uprava objevi v oficialnim oznameni teamu, tak se teprve muzete zacit bat. 
_________________ Vedoucí týmu Thalie
|
|
Top |
|
Theogil I
|
Post subject: Re: Změny kouzel, zasahy do systému NWN DND něco jako 3rd ed. Posted: 09:10 07. Apr 2008 |
|
|
Rejty wrote: Theogil I wrote: ... Tady je prostor pro debatu. Az se naka uprava objevi v oficialnim oznameni teamu, tak se teprve muzete zacit bat.  Ahoj Rejty, jsem rád že tě vidím vlastně slyším no spíš, že jsi tu  . Obavy mám, ale to pramení spíš ze špatných zkušeností a z toho, že jsem strašpytel. Debatovat se snažím, ale asi špatně tak to napíšu hodně jednoduše a ne na x-řádků jak jsem zvyklý. Můj názor do debaty: 1.Další oklešťování a omezování jakýchkoli postav - NE Odůvodnění: Dle mého by to omezilo již tak mizernou hratelnost jednotlivce, zábavnost a volnost v počínání. Což je podle mého také jedno z měřítek hodnocení servru. 2.Výhodnější mi přijde zaměřit se na věci jež dle názoru hráču chybí a jež by otupili hrany problému - který já vidím - loot, pobíhání, lovení atd. a to neustále dokola. 3.Nejen z RP je člověk živ 4.Stop unifikaci postav a charakterů - pokud je to vůle vedení (což je jejich výhradní právo) a bude se upravovat i tato stránka věci, pak jsem pro sepsání pravidel a postupů ať si každý může rozhodnout zda mu tento systém vyhovuje Snad to bylo dost výstižné -- budu se těšit ve hře T.
|
|
Top |
|
Kiri
|
Post subject: Re: Změny kouzel, zasahy do systému NWN DND něco jako 3rd ed. Posted: 09:13 07. Apr 2008 |
|
|
Theogil I wrote: Chapu presne jak to myslis/citis/vnimas, zazil sme to parkrat sam, proto sem se taky rozhodl pro min narocne povolani, ale bohuzel s temihle vecmi musis pocitat. Deli se, dejou se, dit se budou. Muzes jenom protestovat, stejne se najdou hraci, kteri jsou schopni hrat to lip a udelaj z ty postavy nicici masinu (Jen je zajimavy, ze se to bere jenom od novych postav, nikdo to neudela z jiz rozehranou postavou)...No a pokud chces hrat postavu podle sebe tak pak se nemuzes divit ze je slaba...Realita je tvrda
Pisu sam za sebe
|
|
Top |
|