|
View unanswered posts | View active topics
|
Page 1 of 1
|
[ 13 posts ] |
|
Author |
Message |
igor
|
Post subject: Alchemy Craft Posted: 23:46 07. Apr 2008 |
|
|
Protože tu není žádnej flame, a s příchodem alchemy craftu určitě vznikne tak ho založim už teď  Podle toho co sem slyšel tak už se na to fakt těšim  )
_________________ Kdo si to se mnou rozdá muž proti muži? Kdo si troufá? Kazuko "drakobijec a bijec drakobijců" - drsňák, jehož pěsti budí posvátnou úctu.
|
|
Top |
|
Daanri
|
Post subject: Re: Alchemy Craft Posted: 06:44 08. Apr 2008 |
|
|
Tak toto je uz vazne moc...ty sa tesis na flame? Co takto aspon raz diskutovat normalne bez toho aby sa to zvrhlo do blbeho flamu?
Co takto povedat slusne a bez nakych zbytocnych emocii co je pripadne zle a co treba opravit, pripadne co je dobre, pripadne co doplnit? To by bolo mozno vacsim prinosom ako naky zbytocny flame.
_________________ When you make a deal with devil, there will be hell to pay.
„Povinnost je těžší než hora, smrt je lehčí než peříčko.“
Večné hľadanie cudzích chýb je jednou z najväčších chýb vlastných. (E.Hubbard)
Yeasterday, we sought each other. Today, we face. For one of us, tomorrow will never be.
|
|
Top |
|
Kiri
|
Post subject: Re: Alchemy Craft Posted: 06:52 08. Apr 2008 |
|
Joined: 18:37 29. Apr 2007 Posts: 1260 Location: vsudeANDnikde
|
Kde se da koupit nejaka ta prirucka, beham po Karathesem a tam a nikde nejni!!!!  Edit po Daanriho nazoru vejs: Cele souveti berte v slusne forme, na nikoho nenadavam nikomu nechci ublizovat ... klasicka normalni otazka, kterou pouzivaji deti v prvni tride  . Jo a slusne receno 
_________________ stiznosti sem -> 291472609 jsem to co (ne)jsem. Zhrzena laska *** ministerstvo zabavy varuje: creeping zabiiji!!!
Pisu sam za sebe
|
|
Top |
|
Daanri
|
Post subject: Re: Alchemy Craft Posted: 07:00 08. Apr 2008 |
|
|
Po Thalii sa vyskytuju rozny potulni alchymisti, ktori taketo veci predavaju. Aj aj pri Karathe na vcelku vhodnom mieste pre alchymistu (hrbitov).  Su to zatial len testovacie verzie, preto sa nedali do obchodov aby sa mohli lepsie prerabat.
Yeasterday, we sought each other. Today, we face. For one of us, tomorrow will never be.
|
|
Top |
|
Kiri
|
Post subject: Re: Alchemy Craft Posted: 07:07 08. Apr 2008 |
|
|
Diik, to mi staci...Pak teda jden postrech, ty stankari chodej domu se slepicema schvalne asi, vid? Protoze krami maj este otevreno, ale stankari uz sou davno pryc.
_________________ stiznosti sem -> 291472609 jsem to co (ne)jsem. Zhrzena laska *** ministerstvo zabavy varuje: creeping zabiiji!!!
Pisu sam za sebe
|
|
Top |
|
Daanri
|
Post subject: Re: Alchemy Craft Posted: 07:12 08. Apr 2008 |
|
|
Jaky stankari? Trochu blizsie specifikuj.
|
|
Top |
|
igor
|
Post subject: Re: Alchemy Craft Posted: 08:31 08. Apr 2008 |
|
|
Daanri wrote: Tak toto je uz vazne moc...ty sa tesis na flame? Co takto aspon raz diskutovat normalne bez toho aby sa to zvrhlo do blbeho flamu? Neee asi špatně pochopeno nebo napsáno... myslel jsem to v tom smyslu, že to bude určitě každej zkoušet a chválit to, pač podle toho co sem slyšel to vypadá fakt zajímavě. Vždyť flame nemusí bejt jenom o kritizování ne? Daanri wrote: ty sa tesis na flame? Na flame??? Těšim se na craft 
_________________ Kdo si to se mnou rozdá muž proti muži? Kdo si troufá? Kazuko "drakobijec a bijec drakobijců" - drsňák, jehož pěsti budí posvátnou úctu.
|
|
Top |
|
Krata
|
Post subject: Re: Alchemy Craft Posted: 13:03 08. Apr 2008 |
|
Joined: 18:00 28. Apr 2007 Posts: 2864 Location: Božský trůn
|
Myslim, že tak třičtvrtě postav na Thalii bude ted umět aspon základy alchymiie Další bude až s Patchem? nebo se plánuje ještě něco?
_________________ jsem uctívač démonů jsem otec tvé smrti já vyvolávám dávné zlo já kontroluji každý jeho nádech já podněcuji vaše neštěstí zrozením i zabíjením já vyvolám armageddon krmen tisícem duší.
|
|
Top |
|
kucik
|
Post subject: Re: Alchemy Craft Posted: 13:41 08. Apr 2008 |
|
Joined: 10:42 10. May 2007 Posts: 16270 Location: Somewhere around nothing
|
Na patch se uz asi cekat nebude. Nejspis nezbyde, nez se obejit bez nej a s jeho prichodem craft jen doplnit.
_________________ Neaktivní a nezasahující do vývoje. Pouze nouzový support pro WB/DM. *********************************************** Les jambes en l'air, comme une femme lubrique, Brûlante et suant les poisons, Ouvrait d'une façon nonchalante et cynique Son ventre plein d'exhalaisons.
|
|
Top |
|
Kiri
|
Post subject: Re: Alchemy Craft Posted: 16:03 08. Apr 2008 |
|
|
Stankare, mylsim, ti co stojej ruzne v ulickach u stanku a prodavaj ruzny malickosti, v kazdej ctvrti bejva aspon jeden (priblizne)
Pisu sam za sebe
|
|
Top |
|
fuxxo
|
Post subject: Re: Alchemy Craft Posted: 18:13 09. Apr 2008 |
|
|
no mal by som jednu prosbu: dalo by sa upravit vykup, pokial je uz surovina spracovana (vydestilova, rozdrcena...) aby to uz nekupili napr. hostinsky- pochutiny, vetesnik-trofeje. hmm?
_________________ Luthien Thiudien - bardka tulajuca sa po Thalii Lilienn Wood - trochu netradicna knazna boha Lothiana Lazhar z mrtveho lesa - prestrihany druid milujuci zvieratka, ked su tak trochu mrtve acc in game: black_smith
|
|
Top |
|
igor
|
Post subject: Re: Alchemy Craft Posted: 18:34 09. Apr 2008 |
|
|
fuxxo wrote: no mal by som jednu prosbu: dalo by sa upravit vykup, pokial je uz surovina spracovana (vydestilova, rozdrcena...) aby to uz nekupili napr. hostinsky- pochutiny, vetesnik-trofeje. hmm? Ty bys snad od někoho koupil rozmlácený jabka?  Ne, jasný  Já bych chtěl aby se dalo výbuchu uhnout na reflexy... i když já sem vlastně kluk šikovnej a nebouchne mi to  Ale provedení se mi líbí  Pěkné efekty na kotli.
|
|
Top |
|
kucik
|
Post subject: Re: Alchemy Craft Posted: 18:46 09. Apr 2008 |
|
Joined: 10:42 10. May 2007 Posts: 16270 Location: Somewhere around nothing
|
Asi je nekde neco zapomenuty. Dulezity je ale rict, co to psalo.
_________________ Neaktivní a nezasahující do vývoje. Pouze nouzový support pro WB/DM. *********************************************** Les jambes en l'air, comme une femme lubrique, Brûlante et suant les poisons, Ouvrait d'une façon nonchalante et cynique Son ventre plein d'exhalaisons.
|
|
Top |
|
|
Page 1 of 1
|
[ 13 posts ] |
|