|
View unanswered posts | View active topics
Author |
Message |
Sveneld
|
Post subject: Alchymie - nelze zpracovat nektere suroviny Posted: 15:44 08. Apr 2008 |
|
 |
Šlechtic |
|
|
nejdou zpracovat nektere suroviny (destilovat, kondenzovat atd.) a to bricho ohniveho brouka (nevim jestli je potreba uvadet lokaci - ale uvedu - planiny, jizne u ivirskeho jezirka) a pak ichory (stoky pod karathou - tusim pod pristavem)
_________________ nwn
|
|
Top |
|
melvik
|
Post subject: Re: Alchymie - nelze zpracovat nektere suroviny Posted: 12:04 09. Apr 2008 |
|
|
to z tech zvirat vypadlo, nebo jsi to musel stahovat ?
|
|
Top |
|
monstera
|
Post subject: Re: Alchymie - nelze zpracovat nektere suroviny Posted: 12:22 09. Apr 2008 |
|
|
Sveneld wrote: nejdou zpracovat nektere suroviny (destilovat, kondenzovat atd.) a to bricho ohniveho brouka (nevim jestli je potreba uvadet lokaci - ale uvedu - planiny, jizne u ivirskeho jezirka) a pak ichory (stoky pod karathou - tusim pod pristavem) Nevím, zda všechny věci co člověk z něčeho vykuchá jsou surovinou k alchymii - na příklad nic nešlo udělat s játry ghůla, ani s žihadly vos, nešlo nic udělat s ořechy ze stromu, o kterém píšu jinde, zato ichory z hrobky v Karathkém hřbitově šly drtit v hmoždíři.
_________________ Co neumím, se naučím ( a nebo taky ne ) + Lucia Exos, kněžka a řemeslnice, Hřbitov v Ivory, první řada vpravo, osmý hrob + Ranuncula Acera, řemeslnice a zaklínačka s halapartnou, Hřbitov v Karathe třetí řada vpravo Sandra Ztruhly, nalezenec, Aasimar, kněžka a řemeslnice Ga Muru, nešťastný plod náhodného setkání lidského ožraly a orčí děvky Elena Spod, dívka která ztratila paměť
|
|
Top |
|
melvik
|
Post subject: Re: Alchymie - nelze zpracovat nektere suroviny Posted: 12:42 09. Apr 2008 |
|
|
pokud to nejde zpracovat tak neni surovina (zatim) v alchymii uzitecna. Pokud surovina zpracovat jde, tak pak vsemi zpusoby.
|
|
Top |
|
melvik
|
Post subject: Re: Alchymie - nelze zpracovat nektere suroviny Posted: 13:50 09. Apr 2008 |
|
|
tak sem zjistil ze padaj dva stejny (ale ruzny ichory)  tak to bude chtet poopravit
|
|
Top |
|
steel_martin
|
Post subject: Re: Alchymie - nelze zpracovat nektere suroviny Posted: 18:30 09. Apr 2008 |
|
Joined: 17:43 18. May 2007 Posts: 168 Location: Plzeň / Železná Ruda
|
V systémovym okně mi to teď napsalo výpis procesu craftu cizí postavy.
_________________ Venori'elginn N'Abarn _______________
|
igor
|
Post subject: Re: Alchymie - nelze zpracovat nektere suroviny Posted: 18:36 09. Apr 2008 |
|
|
steel_martin wrote: V systémovym okně mi to teď napsalo výpis procesu craftu cizí postavy. Ano, mě to vypisovalo taky cizí hlášky. Vim, že v tu dobu někdo craftil... a napadá mě jestli se to nevypisuje pokaždý všem, protože to bylo několikrát za sebou.
_________________ Kdo si to se mnou rozdá muž proti muži? Kdo si troufá? Kazuko "drakobijec a bijec drakobijců" - drsňák, jehož pěsti budí posvátnou úctu.
|
|
Top |
|
melvik
|
Post subject: Re: Alchymie - nelze zpracovat nektere suroviny Posted: 18:47 09. Apr 2008 |
|
|
pomohlo by kdybych vedel co presne to napsalo
|
|
Top |
|
nomis_b
|
Post subject: Re: Alchymie - nelze zpracovat nektere suroviny Posted: 18:55 09. Apr 2008 |
|
Joined: 18:00 26. Aug 2007 Posts: 3090 Location: po 8me za 5 let se zase stehuju.. uz si to proste nepamatuju
|
melvik wrote: pomohlo by kdybych vedel co presne to napsalo ziskano 1 craftovych XP V tomto remesle si na 1urovni Celkem jsi ziskal 1XP Tak tohle se objevilo mne, pri vstupu do magicke university. Tusim, ze by tomhlo taky pochazet z ciziho craftu, bo jsem ho jeste u nas nenasel 
_________________ A zase se craftí...
|
|
Top |
|
Peťas
|
Post subject: Re: Alchymie - nelze zpracovat nektere suroviny Posted: 11:53 10. Apr 2008 |
|
 |
Nováček |
|
|
Mně to včera psalo to samé, a vždy hned po přechodu z lokace do lokace.
|
|
Top |
|
melvik
|
Post subject: Re: Alchymie - nelze zpracovat nektere suroviny Posted: 12:56 10. Apr 2008 |
|
|
tak dyztak pisnete esi se to zas objevi, sem delal upravy
|
|
Top |
|
DenGrasse
|
Post subject: Re: Alchymie - nelze zpracovat nektere suroviny Posted: 01:57 15. Apr 2008 |
|
|
nejde zpracovat heřmánek (lokace Karathská západní stezka nebo ta vedle)
_________________ hyperpasivní myšohryz pokud mi píšete na ICQ, napište co chcete jsem jenom autor. číst ty reálie musíte sami...
|
|
Top |
|
DenGrasse
|
Post subject: Re: Alchymie - nelze zpracovat nektere suroviny Posted: 00:21 18. Apr 2008 |
|
|
nejde zpracovat list anděliky a z rostliny kde se dá najít (angelica) se nedá sbírat, místo toho se otevře inventář (zelené vršky - křižovatka nebo ta vedle)
_________________ hyperpasivní myšohryz pokud mi píšete na ICQ, napište co chcete jsem jenom autor. číst ty reálie musíte sami...
|
|
Top |
|
kaz
|
Post subject: Re: Alchymie - nelze zpracovat nektere suroviny Posted: 09:57 18. Apr 2008 |
|
|
Prosim, do Doubkova k alchymistovi dejte kos na odpadky, nikde ho tam nemuzu najit. Diky
|
|
Top |
|
DenGrasse
|
Post subject: Re: Alchymie - nelze zpracovat nektere suroviny Posted: 17:21 20. Apr 2008 |
|
|
plod ořechovce jde zpracovat jako surovina, ale při prodeji plodů v hospodě jej vykoupí i zpracovaný. někde se tu tuším psalo, že už to nemá být...
|
|
Top |
|