|
View unanswered posts | View active topics
Author |
Message |
J.F.Payne
|
Post subject: Re: Vyvolaný přítelíček... Posted: 05:40 22. Feb 2013 |
|
|
Není to chyba v systému... ale bližší topic jsem nenašel. Je někde k dohledání, co ten kterej přítelíček umí, a hlavně... jak vypadá? Díky.
_________________ Kraki Skengdrang a nejzlejší DM
|
|
Top |
|
D_E_K_A
|
Post subject: Re: Vyvolaný přítelíček... Posted: 09:48 22. Feb 2013 |
|
|
J.F.Payne wrote: Není to chyba v systému... ale bližší topic jsem nenašel. Je někde k dohledání, co ten kterej přítelíček umí, a hlavně... jak vypadá? Díky. Tuším, že na fóru či webu o nich nic k dohledání není (tedy aspoň o těch přidaných navíc zde na TH). Přesto někdo zde zmiňoval možnost (Aulus, Caehan), že si je můžeš "prohlédnout" při postupu na novou úroveň v aréně. Jestli je to pořád možné, to netuším. Případně se domluvit s DM.  Tady najdeš aspoň ty základní a snad na TH nezměněné: http://nwn.wikia.com/wiki/Summon_familiar
_________________ I´m pixel-based fantasy, a man who is stoic. I hack and slash, who the heck´s more heroic? Xzar: "I know of dragons with feet like rabbits, 'tis true, I swear." (In memoriam - died 1369 DR) Yoshimo: "Hiiiii yah! Heh, tourists love that stuff." Divinity: Original Sin - The talent Pet Pal allows you to speak to animals. Bark, bark. Moo.
|
|
Top |
|
Amber
|
Post subject: Re: Vyvolaný přítelíček... Posted: 10:02 22. Feb 2013 |
|
|
D_E_K_A wrote: J.F.Payne wrote: Není to chyba v systému... ale bližší topic jsem nenašel. Je někde k dohledání, co ten kterej přítelíček umí, a hlavně... jak vypadá? Díky. ... že si je můžeš "prohlédnout" při postupu na novou úroveň v aréně. ... Jednou jsem takhle ve hře s postavou jisté nejmenované čarodějky odehrávala právě tohle "prohlížení" tvorů před postupem na úroveň a šlo to. 
_________________ Lareth Belle - rudovlasá bardka a špionka. Sirya Walda - culíkaté elfítko. Yasstra - stvoření noci. Jeduha Fištrón - nejroztržitější geniální gnómský vynálezce a krotitel oslů.
Bylo tu hezky, vděčím Thalii za spoustu zábavy a skvělé hry, ale je čas jít dál. Nastal čas pověsit grammarbičík na háček. Děkuju a mějte se fajně...
|
|
Top |
|
J.F.Payne
|
Post subject: Re: Vyvolaný přítelíček... Posted: 12:34 22. Feb 2013 |
|
|
Díky za tip, tohle mě nenapadlo. Ale jak se to udělá? Přeci když si zaplatím výcvik a naklikám level, už jsem nevratně postoupil. A pokud si ho nezaplatím a proklikám se postupem, zas se ro zruší a toho přítelíčka nevyvolám...
Jinak co umí základní NWN přítelíčci tak nějak tuším. Jde mi spíš o ty přidané na Thalii.
|
|
Top |
|
Aulus
|
Post subject: Re: Vyvolaný přítelíček... Posted: 13:07 22. Feb 2013 |
|
Joined: 17:31 22. Jan 2012 Posts: 5998 Location: Nový Jičín / Brno
|
Pokud si výcvik nezaplatíš a naklikáš ho, všechno se ti zpětně zruší, ale přítelíček zůstane změněný. V tom je právě princip toho zkoušení. 
_________________ "Všechny hranice jsou konvence, které čekají, až je někdo přesáhne. Někdo může přesáhnout konvenci, pokud mu k tomu někdo jiný vydá podnět." David Mitchell, Atlas mraků "But what do we have left once we abandon the lie? Chaos. A gaping pit waiting to swallow us all.”
|
|
Top |
|
J.F.Payne
|
Post subject: Re: Vyvolaný přítelíček... Posted: 13:15 22. Feb 2013 |
|
|
Aha! Dík.
|