|
View unanswered posts | View active topics
Author |
Message |
Bahnak
|
Post subject: Re: World of Tanks Posted: 02:15 14. Mar 2013 |
|
|
Pokud ten turnaj bude pro II.tier tak se taky hlásím, moje Pz35 by potřebovala trochu probrat ze zimního spánku.
_________________ KDVP Kucik:153, Bahnak:175, Drake: 48, Fryn:163, Klobouk:19, Derken:8, Vejk:8, Nomis -16, Terka:1
|
|
Top |
|
Fryn
|
Post subject: Re: World of Tanks Posted: 11:01 14. Mar 2013 |
|
 |
DM Thalie |
|
|
Já osobně bych pro první turnaj preferoval první tier (aby to hezky ladilo  ), ale s druhým není problém. Jen se musí schrastit dostatek hráčů, kteří s tímto výběrem budou taky souhlasit a můžou se rovnou rozjet nominace konkrétních tanků. Takže co vy ostatní, neříkejte mi, že vás neláká si změřit své síly se známými/známějšími, namísto těch obvyklých anonymních, které potkáváte v náhodných bitvách  . Nebylo by to ani nějak časově náročné, turnaj by byl rozložen do několika dní a spíš by se čekalo až se poskládají protivníci pro další kola. Shaman: Nechal bych to prozatím čistě na tancích a pro artyny by se mohlo udělat něco speciálního třeba pak.
_________________ DM aktivita podle časových možností (případně podle nálady).
|
|
Top |
|
-RoF-
|
Post subject: Re: World of Tanks Posted: 11:08 14. Mar 2013 |
|
|
A já si furt říkám o jakém turnaji tu píšete a to tu plácl mollymissak. Jako proč ne, ale nevěřím že se sejdete v nějaký vhodný čas Ale uvidíme.
_________________ Aria Oria - pohledná divoká dívka, která ráda své skvostné tělo vystavuje jen ve skromném oblečení. Její postava nese znaky dračí krve, od rudých křídel, přes oranžové dračí oči, až po tělo hřející tak, jako by měla horečku. Měšťanka Karathy a členka Morusova stánku.
*otisk rudých rtů nad tím malý dráček držící mrkev a to vše ve zlatém poli*
|
|
Top |
|
Bruciacullo
|
Post subject: Re: World of Tanks Posted: 11:14 14. Mar 2013 |
|
Joined: 20:49 21. Jan 2010 Posts: 2779 Location: Tam kde se slunce bojí a měsíc vždy jen nahlédne
|
Aspoň trojky ne? Vždyt z jedničky na trojku se človek dostane po par hrách... Ah bez rofova negativismu po ránu bych nemohl vstát a prožít rásný den 
_________________ Neliaen Fey de Erestor - paladinka Dei-Anangova "Slušnému vychování tě neučili, tam kde tě matka vyvrhla z lůna?"
QamuIs Heg qaq law' lorvIs yInqaq puS.
"Účelem každého života, je smrt." - Agent Smith
DM Galli - "So you have chosen death." / https://youtu.be/f94qpLdX9eA
|
|
Top |
|
Fryn
|
Post subject: Re: World of Tanks Posted: 11:23 14. Mar 2013 |
|
 |
DM Thalie |
|
|
-RoF- wrote: A já si furt říkám o jakém turnaji tu píšete a to tu plácl mollymissak. Jako proč ne, ale nevěřím že se sejdete v nějaký vhodný čas Ale uvidíme. RoFe, přečti si to pořádně  . To není jako rota, žádné shánění všech (osm ?) lidí na jednu určitou hodinu, ale domluva mezi dvěma soupeři jak jim to časově vychází a následné odehrání max. tří zápasů (dva vítězné). Pak se počká kdy své zápasy odehrají ostatní. Nedělám si velké iluze, že by se turnaj odehrál třeba v jednom dni, ale rozhodně je to reálnější než co jsme se snažili zavést předtím.
|
|
Top |
|
Molly23
|
Post subject: Re: World of Tanks Posted: 11:26 14. Mar 2013 |
|
Joined: 16:55 18. Sep 2009 Posts: 5217 Location: Bad Reichenhall
|
Co já plácl? Jsem reagoval na frynův koment akorát Takovej fight mojí Pz35 a Bahnákovic... hmmm to bych si rád zkusil!!!
_________________ ▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬ Molly23 alias Mišák
▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬
|
|
Top |
|
kucik
|
Post subject: Re: World of Tanks Posted: 11:47 14. Mar 2013 |
|
Joined: 10:42 10. May 2007 Posts: 16270 Location: Somewhere around nothing
|
Jo, klidně od jedniček, ať je sranda. Hlásim se.
_________________ Neaktivní a nezasahující do vývoje. Pouze nouzový support pro WB/DM. *********************************************** Les jambes en l'air, comme une femme lubrique, Brûlante et suant les poisons, Ouvrait d'une façon nonchalante et cynique Son ventre plein d'exhalaisons.
|
|
Top |
|
-RoF-
|
Post subject: Re: World of Tanks Posted: 11:59 14. Mar 2013 |
|
|
Jaký negativismus, tsss to je spíš realismus. Pamatuju si jak jsem tady sháněl lidi na roty, příště ..... se na to .... Jinak jako 1vs1? Hehe to nevím jak chcete hrát, ale budiž. *čeká kdo to bude organizovat a jak to vymyslí* 
_________________ Aria Oria - pohledná divoká dívka, která ráda své skvostné tělo vystavuje jen ve skromném oblečení. Její postava nese znaky dračí krve, od rudých křídel, přes oranžové dračí oči, až po tělo hřející tak, jako by měla horečku. Měšťanka Karathy a členka Morusova stánku.
|
|
Top |
|
Shaman88
|
Post subject: Re: World of Tanks Posted: 12:05 14. Mar 2013 |
|
|
-RoF- wrote: A já si furt říkám o jakém turnaji tu píšete a to tu plácl mollymissak. Jako proč ne, ale nevěřím že se sejdete v nějaký vhodný čas Ale uvidíme. Proč bychom se měli scházet, uděláme to dlouhodobě ne?
|
|
Top |
|
Fryn
|
Post subject: Re: World of Tanks Posted: 12:07 14. Mar 2013 |
|
 |
DM Thalie |
|
|
-RoF- wrote: Jaký negativismus, tsss to je spíš realismus. Pamatuju si jak jsem tady sháněl lidi na roty, příště ..... se na to .... Jinak jako 1vs1? Hehe to nevím jak chcete hrát, ale budiž. *čeká kdo to bude organizovat a jak to vymyslí*  Ty vážně moc nečteš. Viz. tohle co jsem psal před pár dny. Fryn wrote: ...Nějakou dobu už uvažuju o nějaké další "masovější" akci, jako se kdysi domlouvaly v dřívější době roty a společné čety. To se příliš neujalo, ale co říkáte tomu, kdyby se mezi zdejšími hráči WoT (nebo kýmkoliv jiným, kdo by měl zájem), uspořádal takový soukromý turnaj ? Oproti rotám a četám by měl tu výhodu, že by nebyl závislý na větším počtu hráčů, připojených ve stejnou dobu. Moje představa je asi taková: Vše by probíhalo v klasickém turnajovém stromu vyřazovacím způsobem. Každý zápas by byl jeden na jednoho. Hrálo by se na dvě vítězné bitvy. Určil by se tier, případně typ stroje, který by mohl být použiván. S tímto strojem by pak účastník soupeřil až do konce bez možnosti ho měnit (nemožnost nasadit nahlášený stroj by se rovnalo diskvalifikaci). Jako mapa k tomuto turnaji by posloužil Himmesldorf, přesněji náměstí ve středu mapy, tak jako je tomu i v oficiálních ESL turnajích. Každý ze soupeřů by začínal se svým strojem v protilehlých rozích náměstí, natočený zády k sobě a na tři by se odpočítal start zápasu. Povoleno by bylo jakékoliv vybavení, kromě konzumních věcí (jako lékarničky, jídlo apod...) a také zlaté munice, aby se co nejvíce zachovaly původní vlastnosti strojů. Jakou si do zápolícího stroje narve hráč posádku, by bylo čistě na něm. Samotný průběh turnaje by bylo nejlepší určit na několik dní (týden ...), během nichž, si sami protivníci určí časy na odehrání svých zápasů. Myslím, že by to nebyl takový problém, když by se vyhradil na den těch pár minut k odehrání max. tří zápasů jeden na jednoho. Pro první turnaj bych byl pro co nejnižší tiery a preferoval bych čistě tanky (pro stíhače by se pak mohlo udělat třeba něco zvlášť). Nejlépe rovnou ze začátku první třídu, to by mohla být dobrá sranda. Pokud by byl zájem, dejte prosím vědět přímo tady na fórum s tím, jaký tier by se měl nastavit. Stačí, aby se poskládalo osm lidí a první ročník Thalijského WoT turnaje by mohl začít  . Sakra chlape, měl bys víc sledovat co se tu objevují za příspěvky  . Jinak k večeru mám v plánu udělat přímo topic k tomuto turnaji, kde se doladí veškeré podrobnosti (teď jdu chrnět).
|
|
Top |
|
Shaman88
|
Post subject: Re: World of Tanks Posted: 12:11 14. Mar 2013 |
|
|
|
Top |
|
Molly23
|
Post subject: Re: World of Tanks Posted: 12:12 14. Mar 2013 |
|
Joined: 16:55 18. Sep 2009 Posts: 5217 Location: Bad Reichenhall
|
Jestli jedničky... tak jdu vybírat tank a trénovat posádku...
_________________ ▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬ Molly23 alias Mišák
▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬
|
|
Top |
|
-RoF-
|
Post subject: Re: World of Tanks Posted: 12:13 14. Mar 2013 |
|
|
Aha hmm tak tohohle jsem si nevšiml. Tak jako proč ne no  vypadá to zajimavě.
|
|
Top |
|
Absinthorix
|
Post subject: Re: World of Tanks Posted: 03:03 21. Mar 2013 |
|
|
|
Top |
|
-RoF-
|
Post subject: Re: World of Tanks Posted: 06:56 21. Mar 2013 |
|
|
Vítej ve WoT mezi polákama. 
|
|
Top |
|