|
View unanswered posts | View active topics
Author |
Message |
predyk
|
Post subject: Re: Připojení Posted: 15:21 16. Mar 2013 |
|
|
Má pravdu ten chlapec - nedávno jsem přeinstalovával a ten kompletní balík haků byl porušenej. Musí se to stahovat po jednom 
_________________ Kuk ! [A]lliance !
Quote: Kdo se loví ? Predyyyyyk Já chci kamenku! Bez kamenky tam nejdu! Tak holt někomu nadělí bůh do hlavy mozek a někomu tam nadělí koňskou m***u Vypadám jak kdybych vylezl ze světa Monzunů Mám to zawardit? by Krocák
|
|
Top |
|
cid
|
Post subject: Re: Připojení Posted: 15:33 16. Mar 2013 |
|
 |
Nováček |
|
|
a to ještě nevím jestli na stránkách funguje ten patch. připadá mi že ne ale skusím to celý od základu znova nainstgalovat a uvidí se. zatím se mi pořád nedaří připojit 
|
|
Top |
|
Akruo
|
Post subject: Re: Připojení Posted: 16:23 16. Mar 2013 |
|
 |
Nováček |
|
|
Ahoj, předpokládám, že jsi stejný CID, jako na EQ a z toho důvodu nechápu, proč jsi instaluješ celé NWN znovu. Stačilo postahovat Thalijské věci a připojit se. Nikomu zatím nedělalo problém přecházet z EQ na Thalii či naopak. Ale jinak je tam řešení ručního stahování jednotlivých haků, myslím, že jsem to taky tak řešil... není to tak hrozné. A v instalaci postupovat přesně podle návodu, nepíšou se na stránky zbytečně.
|
|
Top |
|
cid
|
Post subject: Re: Připojení Posted: 16:58 16. Mar 2013 |
|
 |
Nováček |
|
|
vzdávám to, mě tam prostě nejspíš nechce držet patch že mi to pořád ukazuje 1.64 a pořád mi to hlásí timeout.
tohle nemá cenu, už nevím co bych s tím jinýho udělal.
|
|
Top |
|
cid
|
Post subject: Re: Připojení Posted: 18:18 16. Mar 2013 |
|
 |
Nováček |
|
|
ještě takovej technickej dotaz. co má udělat ten CEP? vždycky se mě to optá na něco a pak se děje prd 
|
|
Top |
|
klobouk
|
Post subject: Re: Připojení Posted: 18:20 16. Mar 2013 |
|
|
To se rozchodí. A po patchi 1.69 žádnej crack nepotřebuješ - nedáváš tam nějakej ve verzi 1.64? Postup od nuly je správnej (vynechat crack). Pokud hraješ na Eq, platí, co píše Akruo. A vydrž, dokud se ti neozve kucík s PMkou.
|
|
Top |
|
karolina
|
Post subject: Re: Připojení Posted: 18:22 16. Mar 2013 |
|
Joined: 13:01 26. Mar 2012 Posts: 4644 Location: Teplice/Praha
|
cid wrote: ještě takovej technickej dotaz. co má udělat ten CEP? vždycky se mě to optá na něco a pak se děje prd  Ta instalace cepu nějak zlobí, no..
_________________ Na vyžádání.
|
|
Top |
|
cid
|
Post subject: Re: Připojení Posted: 18:31 16. Mar 2013 |
|
 |
Nováček |
|
|
klobouk wrote: To se rozchodí. A po patchi 1.69 žádnej crack nepotřebuješ - nedáváš tam nějakej ve verzi 1.64? Postup od nuly je správnej (vynechat crack). Pokud hraješ na Eq, platí, co píše Akruo. A vydrž, dokud se ti neozve kucík s PMkou. takže crack tam nemám vůbec dávat? no já skusil vzít to co mám na eq a naházet tam ty haky a taky prd.
|
|
Top |
|
cid
|
Post subject: Re: Připojení Posted: 18:32 16. Mar 2013 |
|
 |
Nováček |
|
|
karolina wrote: cid wrote: ještě takovej technickej dotaz. co má udělat ten CEP? vždycky se mě to optá na něco a pak se děje prd  Ta instalace cepu nějak zlobí, no.. nemám tušení jestli zlobí nebo ne ale prostě se mě optá jestli to chci nainstalovat nebo co a pak prd ani okno nevyběhne 
|
|
Top |
|
karolina
|
Post subject: Re: Připojení Posted: 18:37 16. Mar 2013 |
|
|
cid wrote: karolina wrote: cid wrote: ještě takovej technickej dotaz. co má udělat ten CEP? vždycky se mě to optá na něco a pak se děje prd  Ta instalace cepu nějak zlobí, no.. nemám tušení jestli zlobí nebo ne ale prostě se mě optá jestli to chci nainstalovat nebo co a pak prd ani okno nevyběhne  tak si stáhni ten rar a rozbal ho do haků.. no, vlastně já hrála thalii asi půl roku bez funkčního cepu, začla jsme ho potřebovat až s novou postavou, kdy se mi ve featech nezobrazovali některé zbraně.
|
|
Top |
|
cid
|
Post subject: Re: Připojení Posted: 19:06 16. Mar 2013 |
|
 |
Nováček |
|
|
bez toho cracku se mi to ani nespustí a pořád mi to tam ukazuje patch 1.64 ještě mě napadá dát nejdřív crack a pak patch a pak ten zbytek. pochybuju že to ale poběží.
|
|
Top |
|
kucik
|
Post subject: Re: Připojení Posted: 20:21 16. Mar 2013 |
|
Joined: 10:42 10. May 2007 Posts: 16270 Location: Somewhere around nothing
|
Myslim ze uplne zbytecne panikaris s nejakejma reinstalacema. Pokud jsi hral na nejakym ceskym sereru, nic s hrou nedelej. Vsechny ceske servery a 90% zahranicnich jedou na verzi 1.69. Pravdepodobne jsi se zasekl na kontrole IP adresy. Pro zacatek radeji zaskrtni aby se nekontrolovala. Svoji ip adresu zjistis treba na http://www.whatismyip.com/Web thalie bohuzel ukazuje tvoji IP spatne, coz je dusledek proxy, takze na to, co ti pise neber ohled. Pokud je nejaky balik haku spatny, napiste mi jaky. Zabalim ho znovu.
_________________ Neaktivní a nezasahující do vývoje. Pouze nouzový support pro WB/DM. *********************************************** Les jambes en l'air, comme une femme lubrique, Brûlante et suant les poisons, Ouvrait d'une façon nonchalante et cynique Son ventre plein d'exhalaisons.
|
|
Top |
|
karolina
|
Post subject: Re: Připojení Posted: 20:32 16. Mar 2013 |
|
|
kucik wrote: Myslim ze uplne zbytecne panikaris s nejakejma reinstalacema. Pokud jsi hral na nejakym ceskym sereru, nic s hrou nedelej. Vsechny ceske servery a 90% zahranicnich jedou na verzi 1.69. Pravdepodobne jsi se zasekl na kontrole IP adresy. Pro zacatek radeji zaskrtni aby se nekontrolovala. Svoji ip adresu zjistis treba na http://www.whatismyip.com/Web thalie bohuzel ukazuje tvoji IP spatne, coz je dusledek proxy, takze na to, co ti pise neber ohled. Pokud je nejaky balik haku spatny, napiste mi jaky. Zabalim ho znovu. Špatný je ten balík all-in-one
|
|
Top |
|
cid
|
Post subject: Re: Připojení Posted: 20:35 16. Mar 2013 |
|
 |
Nováček |
|
|
kucik wrote: Myslim ze uplne zbytecne panikaris s nejakejma reinstalacema. Pokud jsi hral na nejakym ceskym sereru, nic s hrou nedelej. Vsechny ceske servery a 90% zahranicnich jedou na verzi 1.69. Pravdepodobne jsi se zasekl na kontrole IP adresy. Pro zacatek radeji zaskrtni aby se nekontrolovala. Svoji ip adresu zjistis treba na http://www.whatismyip.com/Web thalie bohuzel ukazuje tvoji IP spatne, coz je dusledek proxy, takze na to, co ti pise neber ohled. Pokud je nejaky balik haku spatny, napiste mi jaky. Zabalim ho znovu. díky za poslední dílek obří skládačky. celkem den čistého času a bojů. holt když jsem starej a blbej vůl tak se tu s tím trápím jakou dobu. moc dík za rady a velmi užitečné připomínky. uvidíme se ve hře. 
|
|
Top |
|
kucik
|
Post subject: Re: Připojení Posted: 22:19 16. Mar 2013 |
|
Joined: 10:42 10. May 2007 Posts: 16270 Location: Somewhere around nothing
|
Z nejakyho duvodu se ten zip rozbije pri stahovani. At ho vytvorim kdekoliv. Po nahrani na server je OK. Po stazeni je rozbitej.
_________________ Neaktivní a nezasahující do vývoje. Pouze nouzový support pro WB/DM. *********************************************** Les jambes en l'air, comme une femme lubrique, Brûlante et suant les poisons, Ouvrait d'une façon nonchalante et cynique Son ventre plein d'exhalaisons.
|
|
Top |
|