|
View unanswered posts | View active topics
Author |
Message |
xxxMajkyxxx
|
Post subject: Re: Co Vás ve hře potkalo a dostalo... Posted: 22:15 23. Mar 2013 |
|
 |
Urozený |
|
|
Po měsíci nehraní jsem si odvykl na retardovanej systém prodávání trofejí a prodal si veškeré zásoby ingrediencí do alchemky.....by se jeden vážně po....
_________________ WIPED MAYBIES AND MY NEW BABIES Milovaný sympoš Eritai se možná ve hře ukáže! Rodwen - divoká elfka, druidka
|
|
Top |
|
Koninho87
|
Post subject: Re: Co Vás ve hře potkalo a dostalo... Posted: 05:42 24. Mar 2013 |
|
 |
Šlechtic |
|
|
xxxMajkyxxx wrote: Po měsíci nehraní jsem si odvykl na retardovanej systém prodávání trofejí a prodal si veškeré zásoby ingrediencí do alchemky.....by se jeden vážně po.... Ale kdo?
|
|
Top |
|
Krysak
|
Post subject: Re: Co Vás ve hře potkalo a dostalo... Posted: 10:08 24. Mar 2013 |
|
 |
Bůh |
|
|
xxxMajkyxxx wrote: Po měsíci nehraní jsem si odvykl na retardovanej systém prodávání trofejí a prodal si veškeré zásoby ingrediencí do alchemky.....by se jeden vážně po.... Dostal jsi řádně zaplaceno. Tak neremcej  .
|
|
Top |
|
xxxMajkyxxx
|
Post subject: Re: Co Vás ve hře potkalo a dostalo... Posted: 21:00 24. Mar 2013 |
|
 |
Urozený |
|
|
řádně a řádně......117k. Asi jsem nikdy nebyl tak naštvanej z příjmu peněz.
_________________ WIPED MAYBIES AND MY NEW BABIES Milovaný sympoš Eritai se možná ve hře ukáže! Rodwen - divoká elfka, druidka
|
|
Top |
|
Prasokralik
|
Post subject: Re: Co Vás ve hře potkalo a dostalo... Posted: 21:22 24. Mar 2013 |
|
Joined: 01:53 05. Dec 2010 Posts: 4507 Location: Land Down Under
|
xxxMajkyxxx wrote: řádně a řádně......117k. Asi jsem nikdy nebyl tak naštvanej z příjmu peněz. zkus si tuhle částku vydělat v reálu a budeš z příjmu peněz ještě naštvanější
_________________ Ignore list: Theogil I, Krysak, Koninho87, Kokosak, Grin, efu_redo
Pain is temporary. Victory is forever.
|
|
Top |
|
innfra
|
Post subject: Re: Co Vás ve hře potkalo a dostalo... Posted: 21:27 24. Mar 2013 |
|
|
Upřímnou soustrast... Já se je poslední dobou snažil ukecat, že to od nich koupim za trojnásobnou cenu zpátky, ale jsou to skřeti, nic nevracej... Hmm v reálu jsem se svým výdělečným plánem na mizině... a to jsem chtěl už v létě začít našetřené prachy z práce vrážet do opravy chaty Tak snad od dubna, pokud se tam neukážu jen na otočku...
_________________ Tariel Reynolt - "Kde mám dárečka?" Tomas Tane - "Tady si jeden neodpočine." Finnean Násir Taran - "Za kodex a za sestru!" Alexandr Rázný - "Už mě to tu nebaví! Puste mě ven!" Tomáš Alrik Tane - "Já vim, moc mluvim." Tagar Kovadlina - "Háááá Hřbitůváčka!" - Smazán
Elitní Kazišuk!
|
|
Top |
|
Barbar321
|
Post subject: Re: Co Vás ve hře potkalo a dostalo... Posted: 16:29 25. Mar 2013 |
|
|
...když červený zombií válečník začal hlava nehlava bušit do červeného pána zombií v blízkosti Ztraceného chrámu a hero se tomu mohl z povzdálí chlámat smíchy.
_________________ je cosi shnilého ve státě dánském ...ale plíseň je dobrá pro penicilín z hodně léků však bolí hlava ...a tvoří se závislost Vhodný čas na odvykací kůru
člen ligy pro zákaz veškerých změn na thalii
|
|
Top |
|
karolina
|
Post subject: Re: Co Vás ve hře potkalo a dostalo... Posted: 17:04 25. Mar 2013 |
|
Joined: 13:01 26. Mar 2012 Posts: 4644 Location: Teplice/Praha
|
Barbar321 wrote: ...když červený zombií válečník začal hlava nehlava bušit do červeného pána zombií v blízkosti Ztraceného chrámu a hero se tomu mohl z povzdálí chlámat smíchy. hmm, to dělaj furt.. s kostlivcema se tam řežou.
_________________ Na vyžádání.
|
|
Top |
|
Barbar321
|
Post subject: Re: Co Vás ve hře potkalo a dostalo... Posted: 11:57 26. Mar 2013 |
|
|
Zamknutý hostinec v Gruberingu v 11 večer 
_________________ je cosi shnilého ve státě dánském ...ale plíseň je dobrá pro penicilín z hodně léků však bolí hlava ...a tvoří se závislost Vhodný čas na odvykací kůru
člen ligy pro zákaz veškerých změn na thalii
|
|
Top |
|
Amber
|
Post subject: Re: Co Vás ve hře potkalo a dostalo... Posted: 12:02 26. Mar 2013 |
|
|
Barbar321 wrote: Zamknutý hostinec v Gruberingu v 11 večer  Tam se s ničím nepářou. Když večerka, tak večerka! 
_________________ Lareth Belle - rudovlasá bardka a špionka. Sirya Walda - culíkaté elfítko. Yasstra - stvoření noci. Jeduha Fištrón - nejroztržitější geniální gnómský vynálezce a krotitel oslů.
Bylo tu hezky, vděčím Thalii za spoustu zábavy a skvělé hry, ale je čas jít dál. Nastal čas pověsit grammarbičík na háček. Děkuju a mějte se fajně...
|
|
Top |
|
zachy
|
Post subject: Re: Co Vás ve hře potkalo a dostalo... Posted: 12:06 26. Mar 2013 |
|
|
Amber wrote: Barbar321 wrote: Zamknutý hostinec v Gruberingu v 11 večer  Tam se s ničím nepářou. Když večerka, tak večerka!  Stejné pocity mívám, když v Praze zavírají 80% hospod v okolí mojí koleje  také kolem 11 večer.
_________________ Jake Buchar, Kybernautický detektiv A když se to těm ouřadům na radnici nelíbí, můžou si strčit do tý svý zazobaný zadnice tenhle prostředníček a tak hluboko, až budou pištět jako prasata na líbánkách!
Azhael Morten Hbitý tiefling s vyššími zájmy, uctívač Helgarona a prince pekla Astarotha Grombo Omborg Vychytralý půlkork s velikými ambicemi, PRASOBIJEC
|
|
Top |
|
D_E_K_A
|
Post subject: Re: Co Vás ve hře potkalo a dostalo... Posted: 14:17 31. Mar 2013 |
|
|
Opravdu příhodné uvítání na TH při lognutí.  Dík extrémistovi a ano napsal jsem to jak jsem napsal, protože venku to je opravdu už extrém. 
_________________ I´m pixel-based fantasy, a man who is stoic. I hack and slash, who the heck´s more heroic? Xzar: "I know of dragons with feet like rabbits, 'tis true, I swear." (In memoriam - died 1369 DR) Yoshimo: "Hiiiii yah! Heh, tourists love that stuff." Divinity: Original Sin - The talent Pet Pal allows you to speak to animals. Bark, bark. Moo.
|
|
Top |
|
Aulus
|
Post subject: Re: Co Vás ve hře potkalo a dostalo... Posted: 14:22 31. Mar 2013 |
|
Joined: 17:31 22. Jan 2012 Posts: 5998 Location: Nový Jičín / Brno
|
Byl to nápad Amber. Vánoce na Thalii přicházejí až ve chvíli, kdy je v reálu nejvíc sněhu! 
_________________ "Všechny hranice jsou konvence, které čekají, až je někdo přesáhne. Někdo může přesáhnout konvenci, pokud mu k tomu někdo jiný vydá podnět." David Mitchell, Atlas mraků "But what do we have left once we abandon the lie? Chaos. A gaping pit waiting to swallow us all.”
|
|
Top |
|
D_E_K_A
|
Post subject: Re: Co Vás ve hře potkalo a dostalo... Posted: 14:25 31. Mar 2013 |
|
|
Ahá, no tak tedy povedlo se to všem, co se na tom podíleli. Good  Amber 
_________________ I´m pixel-based fantasy, a man who is stoic. I hack and slash, who the heck´s more heroic? Xzar: "I know of dragons with feet like rabbits, 'tis true, I swear." (In memoriam - died 1369 DR) Yoshimo: "Hiiiii yah! Heh, tourists love that stuff." Divinity: Original Sin - The talent Pet Pal allows you to speak to animals. Bark, bark. Moo.
|
|
Top |
|
Amber
|
Post subject: Re: Co Vás ve hře potkalo a dostalo... Posted: 14:26 31. Mar 2013 |
|
|
Žlutý slunečníček! Muhehehe. Ale Aulus mi tvrdil, že sněžení nepůjde... a šlo! Díky, hoši.  Edit: co mě dostalo včera ve hře - hláška *hledí na ni jako na linecké kolečko*  kterou jsem si radši nechala objasnit.
_________________ Lareth Belle - rudovlasá bardka a špionka. Sirya Walda - culíkaté elfítko. Yasstra - stvoření noci. Jeduha Fištrón - nejroztržitější geniální gnómský vynálezce a krotitel oslů.
Bylo tu hezky, vděčím Thalii za spoustu zábavy a skvělé hry, ale je čas jít dál. Nastal čas pověsit grammarbičík na háček. Děkuju a mějte se fajně...
|
|
Top |
|