Thalie

Persistentní svět hry Neverwinter Nights
It is currently 19:03 30. Jun 2025

All times are UTC + 1 hour [ DST ]

Post new topic Reply to topic  [ 3210 posts ]  Go to page Previous  1 ... 136, 137, 138, 139, 140, 141, 142 ... 214  Next
Author Message
 Post subject: Re: CO VAM NA THALII CHYBI?
PostPosted: 16:29 25. Mar 2013 
Temnota
 WWW  ICQ  Profile

Je v plánu to udělat persistentní, ale ještě je to někde za zásadnějšíma věcma :)

Brûlante et suant les poisons,
Ouvrait d'une façon nonchalante et cynique
Son ventre plein d'exhalaisons.

Reply with quote  

PostPosted: 16:46 25. Mar 2013 
Bůh
 Profile

Nalkanar wrote:
Co přesně kazí dojem... a jaký vlastně dojem?

On má na mysli RP, to bys nepochopil..

Dočasně mimo.
Jsem Žena!

Nhill'nue Zau'ndar
Anirrinths Zau'ndar
Izzrar Zau'ndar - ten druhej, nebo první

Reply with quote  

PostPosted: 12:09 27. Mar 2013 
Rytíř
 Profile

Na Thalii mi chybí Thálie ta starší Thálie. Když jsem před asi 6 roky přišel na Thalii poprvé fascinovala mne ta realita . Karathské království ,to byl takový malý středověký státeček. Většina eventualit se udála v souladu s logikou . Královstvíčko bylo logicky reálně rozložené - od Karathského přístavu , přez Ivory , Tarten a Doubkov až k horám a bažinám. Královská jízda zajištovala ve dne hlavní komunikační tepny (Karatha-Ivory-Tarten-Doubkov) relativně bezpečné, starostové městeček dbali o alespon jakousi bezpečnost v jejich okolí. Pocit začínajícího hráče když se poprvé dostal z Karathy do Doubkova ho naplnoval obdivem a uznáním. Nepamatoval si většinou ani cestu zpět.
Časem přišel i na další cesty - které tu neuvádím abych neprozrazoval IC věci. Na Thálii bylo celkem dost možností lovu pro každou uroven lvlu. Když nemohl lovit u Ivory mohla běžet ona menší lvlová postava do Doubkova a v jeho okolí se realizovat.
Tak toto mi chybí , protože se pomalu z Thálie stáva Demona . Bez hlubší rozvahy se umístili potvory hned za vrata Ivory do lesa , nevadí že se odřízne Tarten , Doubkov a nějakých 20-30 významných lokalit potřebných právě pro postavy do 10 lvlu . Kdyby to tam bylo IC 3 dny (nebo reál jeden den) tak to ještě RP poberu , ale toto je už moc. Samozřejmě že by rytíři a král a šlechta a starosta našli okamžitě co nejdříve řešení situace a cestu by zprovoznili pro obchod pro uhlíře či horníky.
To co nyní vidím na Thalii mi bohužel připomíná spíše Demonu, není náhodou čas vrátit se na Thálii?

Reply with quote  

PostPosted: 12:44 27. Mar 2013 
Čestný člen týmu Thalie
 Profile

Zrovna omezení, o kterém píšeš, vyplynulo z dlouhodobější IC situace. Nedokážu si představit, jak a proč by mělo trvat jeden den. Jistě, pro postavy na nižších úrovních je pohyb po takových lokacích hned o dost obtížnější, ale impulzem pro změny určitě nebylo pouhé ztížení podmínek. Ten stav zřejmě nepotrvá navěky, ale taky nezmizí sám od sebe. Nebylo by lepší se o něj IC zajímat, kontaktovat DM a zkusit s ním pohnout ve hře? ;)
(A ano, je i v zájmu NPC tohle řešit, ale vždycky je podle mě příjemnější, pokud dávají podněty i PC a nečekají jen, co udělá svět...)

Bylo tu hezky, vděčím Thalii za spoustu zábavy a skvělé hry, ale je čas jít dál. Nastal čas pověsit grammarbičík na háček. Děkuju a mějte se fajně...

Reply with quote  

PostPosted: 13:29 27. Mar 2013 
Ďábel
 Profile

Co jsem se naposledy díval, tak se ty nebezpečné lokace dají lehce obejít a prošel by tam i nízký lvl, tak nevím teda ;)

Aria Oria - pohledná divoká dívka, která ráda své skvostné tělo vystavuje jen ve skromném oblečení. Její postava nese znaky dračí krve, od rudých křídel, přes oranžové dračí oči, až po tělo hřející tak, jako by měla horečku.
Měšťanka Karathy a členka Morusova stánku.

*otisk rudých rtů nad tím malý dráček držící mrkev a to vše ve zlatém poli*

Reply with quote  

PostPosted: 13:45 27. Mar 2013 
Rytíř
 Profile

1 - IC - každý starý hráč ví že IC jde okecat naprosto všechno !
2 - Karathské království má několik tisíc obyvatel (kdysi jsem tento údaj četl na webu či foru byli tam i počty obyvatel ve vesnicích i počet jednotlivců v rasách) - takže platí bod 1
3 - PVe (IC) situace tvoří převážně DM.
4 - DM , WB a admín má vždy pravdu, takže můj příspěvek berte jeno jako taktní upozornění.

mimo soutěž:
Samozřejmě že by mne ani nenapadlo hrát nyní s malým lvlem na to mám silnější postavu . Musím s ním ale hrát dokud si DM pamatuje že mám řádně zaplacené a uložené v trezoru brnění pro svůj slabší lvl a nechce se mi to vyhazovat a kupovat jak blbec znova - pro ten malý lvl je to přece jenom hodně peněz.

Reply with quote  

PostPosted: 13:46 27. Mar 2013 
Rytíř
 Profile

-RoF- wrote:
Co jsem se naposledy díval, tak se ty nebezpečné lokace dají lehce obejít a prošel by tam i nízký lvl, tak nevím teda ;)

ROFe prosím nedráždi mne. díky za pochopení.

Reply with quote  

PostPosted: 13:50 27. Mar 2013 
Bůh
 ICQ  Profile

1) DM jsou teď prakticky neaktivní, nejdřív kvůli zkouškovému (to beru), teď to vypadá že spíš kvůli chuti. Ok, může být. Ale tím spíš po sobě uklidím... (Už je to měsíc, co jsem psala o uklízení, tak se můžu ozvat a ještě nenápadně zmínit magickou věž.)
2) Nějak jsem ten Q se stromy nepochopila, nebo se spíš nějak neudál - ale to je můj problém - takže to řadím spíš do kategorie oživení světa. A s oživováním světa je to jako s hosty/rybou - po pár dnech začne vadit a smrdět. Dívám se, od kdy jsou tam stromy - aa, tady to je, IC novinky - 14. leden!!. Od té doby si na to průběžně hráči stěžují - jestli to někdo jako řeší, nebo o tom ví víc, ať se mi pěkně prosím přihlásí, a já tam budu umírat s mnohem větším pochopením. V novinkách světa není nic, takže pro mne ten Q spočívá v tom, že tam ty stromy jsou.
3) Ti enti a vinná réva začínají mít pomalu víc fragů než jezevci. Vinná réva je vtipná, protože dokáže i paralyzovat, nemluvě o tom plošném čemsi, co lowlevlíka zpomalí a zabije. Ha ha, ha ha, taková smrt v lokaci za Ivory vážně pobaví.
Ti enti - probíhají se. Ano, celá smečka entů se za vámi žene, a když se nechytíte do plc, nestojí uprostřed mostu nebo se nezaseknete nebo nemáte lag (taky super smrt), tak je obvykle setřesete hned za přechodem.Což hrozně potěší dalšího lowlíka, který do té lokace vejde. Ideálně přetížený balíkem. Za sebe mohu říct, že mě enti zabili asi 8x, počítaje v to i víno, a zhruba stejněkrát jsem od tam někoho nesla. Devětkrát, když počítám i to, že mne zabil přátelský ent, sesílající proti přítomné červené potvoře zemětřesení. Plošné. A ještě to sejmulo jednoho chudáka, co mezi nimi v naivní víře v bezpečí afkoval. Tak šokovanou mrtvolu po příchodu z AFk jsem ještě neviděla.
4) S obcházením jdetě do háje - z jedný strany lítí vlci, z druhý strany plivníci, medvědi, v noci upíři - jako jo, jde to, když opravdu chci, když chci ještě víc, můžu si na prvních levech kupovat lektvar invisu, ale... ale.

V současné době na Th není ani jedno aktivní DM. Musíme si vystačit sami se sebou, a proč ne - přijdu utahaná večer z práce a když mám partu, je fajn se odreagovat, běhat dungy... nicméně ze změn světa mám prostě pocit, že jediné co, tak hází klacky pod nohy, aniž by k tomu byl nějaký odpovídající příběh, reagování, důvody, informace alespoň formou novinek, prostě cokoli, co by mne donutilo říct "jo, to stojí za to".

Last edited by Braenn on 13:53 27. Mar 2013, edited 1 time in total.

Reply with quote  

PostPosted: 13:52 27. Mar 2013 
DM Thalie
 ICQ  Profile

A) lokace sa dají obejít žádná oblast není lovlvl odříznutá
B)spawn už se několikrat upravil aby to šlo projít o přímou cestou
C) za vratama ivory jsou přátelská npc což znamená npc co to mají resit, bezpecnost vyresila, za pomoci hráčské postavy dokonce... (stačí sledovat IC informace ale to by bylo moc obtížné když je jednoduší vlítnout bezmyšlenkovitě do lokace chcípnout tam a pak napsat na forum jak je pulka světa odříznutá... :wall: )

QamuIs Heg qaq law' lorvIs yInqaq puS.

"Účelem každého života, je smrt." - Agent Smith

DM Galli - "So you have chosen death." / https://youtu.be/f94qpLdX9eA

Reply with quote  

PostPosted: 13:58 27. Mar 2013 
DM Thalie
 ICQ  Profile

není aktivní DM? prosím at se zde přihlásí všichni se kterými v posledním měsíci něco odehrávám nenechám es tady soudit takřka nehrající hráčkou že jsem neaktivní jsem aktivní až moc! azurovou věž si klidne zminuj kdyby jsi byla bystřejší jistě jsi zaznamenala že postavy podnikají něco pro opravu ty podnikaš jen blbew kedcy na foru a znovu zduraznuji a myslim že mluvím za celý tým řečmi na foru se žádné IC situace nezmění! NIKDY!

nemluvě o tom že jsem se tě jasně ptal co bys chtěla uklidit a všechny věci z tvého seznamu zmizeli!!! ale proč zase nenapsat jak jsou všichni neaktivní a nic se nemění... děkuji za nazornou ukazku tvé ignorace braenn... ;)

Reply with quote  

PostPosted: 13:58 27. Mar 2013 
Ďábel
 Profile

Jachym wrote:
-RoF- wrote:

Jinak co? Pošleš na mě vlky? A nebo včely? A nebo vlky se včelama v hubě?

Ne dělám si srandu :).

Jen píšu holý fakt, že ty lokace jdou krásně obejít.

A hauáci tam jsou jen v určitou hodinu (ted nevím jestli v noci nebo ve dne) .

A beztak neumíte nic jiné než fňukat a o tom to je. Divní hráči.
Fňukají když DM nic nedělá. Fňukají když DM něco dělá. Nelíbí se vám to? Staňte se DM a nebo prostě hrajte a berte to, že to tak prostě je.

Aria Oria - pohledná divoká dívka, která ráda své skvostné tělo vystavuje jen ve skromném oblečení. Její postava nese znaky dračí krve, od rudých křídel, přes oranžové dračí oči, až po tělo hřející tak, jako by měla horečku.
Měšťanka Karathy a členka Morusova stánku.

*otisk rudých rtů nad tím malý dráček držící mrkev a to vše ve zlatém poli*

Reply with quote  

PostPosted: 13:59 27. Mar 2013 
DM Thalie
 ICQ  Profile

-RoF- wrote:
Jachym wrote:
-RoF- wrote:

Jinak co? Pošleš na mě vlky? A nebo včely? A nebo vlky se včelama v hubě?

Ne dělám si srandu :).

Jen píšu holý fakt, že ty lokace jdou krásně obejít.

A hauáci tam jsou jen v určitou hodinu (ted nevím jestli v noci nebo ve dne) .

A beztak neumíte nic jiné než fňukat a o tom to je. Divní hráči.
Fňukají když DM nic nedělá. Fňukají když DM něco dělá. Nelíbí se vám to? Staňte se DM a nebo prostě hrajte a berte to, že to tak prostě je.

díky ti za rozumný přístup-zcela bez ironie..

Reply with quote  

PostPosted: 14:00 27. Mar 2013 
Čestný člen týmu Thalie
 Profile

Jen bych dodala, že co si pamatuju posledně, ty lokace šly obejít celkem v pohodě, a to jsem tam šla za postavu na nízkém levelu. Kdyby někomu nestačilo tvrzení Rofa... :)

Bylo tu hezky, vděčím Thalii za spoustu zábavy a skvělé hry, ale je čas jít dál. Nastal čas pověsit grammarbičík na háček. Děkuju a mějte se fajně...

Reply with quote  

PostPosted: 14:01 27. Mar 2013 
DM Thalie
 ICQ  Profile

Amber wrote:
Jen bych dodala, že co si pamatuju posledně, ty lokace šly obejít celkem v pohodě, a to jsem tam šla za postavu na nízkém levelu.

a to se to od tvého posledně ještě zjednodušilo a to hodně :)

Reply with quote  

PostPosted: 14:02 27. Mar 2013 
Bůh
 Profile

Jo souhlasim s RoFem, ať se udělá cokoliv někdo remcá, fńuká a je protivnej. Možná to je tim, že to chce začít trochu žít ;) mimo hru

Keep talking I'm analyzing you.

,,Halapartna is the way of život!" Lusignandnes, 12.8.2020, 23:53, Discord

Thalijský gremlin, creeper první třídy, neRP hráč, bílá vrána

Reply with quote  

Post new topic Reply to topic  [ 3210 posts ]  Go to page Previous  1 ... 136, 137, 138, 139, 140, 141, 142 ... 214  Next

All times are UTC + 1 hour [ DST ]