|
View unanswered posts | View active topics
Author |
Message |
Caehan
|
Post subject: Re: CO VAM NA THALII CHYBI? Posted: 14:03 27. Mar 2013 |
|
|
Je pravda, že tu někdo (nejspíš Galli?) uklízel. Třeba zmizel ten krvavý flek u východní brány. Toho jsem si všimnul i já a to se teď loguji vždy jen na chvíli. Ohledně tebe, RoFe, pro tebe to problém není, ale vyjukaný nováček to obcházet nebude a o těch je řeč.
_________________ Eribor Tanithil - elfský bylinkář a lukostřelec.
Deirdra Monteil - čarodějka z Karathy
Incoherent fire dissipates all contingency. ZANEPRÁZDNĚN
|
|
Top |
|
Braenn
|
Post subject: Re: CO VAM NA THALII CHYBI? Posted: 14:06 27. Mar 2013 |
|
|
Bruciacullo wrote: není aktivní DM? prosím at se zde přihlásí všichni se kterými v posledním měsíci něco odehrávám nenechám es tady soudit takřka nehrající hráčkou že jsem neaktivní jsem aktivní až moc! azurovou věž si klidne zminuj kdyby jsi byla bystřejší jistě jsi zaznamenala že postavy podnikají něco pro opravu ty podnikaš jen blbew kedcy na foru a znovu zduraznuji a myslim že mluvím za celý tým řečmi na foru se žádné IC situace nezmění! NIKDY!nemluvě o tom že jsem se tě jasně ptal co bys chtěla uklidit a všechny věci z tvého seznamu zmizeli!!! ale proč zase nenapsat jak jsou všichni neaktivní a nic se nemění... děkuji za nazornou ukazku tvé ignorace braenn...  Tolik vykřičníků, velkých písmen a osobních útoků v jedné větě, to tě to asi hodně žere! Ale asi sis jako aktivní Dm nevšiml, že hraju ob den, maximálně ob dva dny pravidelně. Tak nevím, co víc bych pro vystoupení z kolonky "takřka nehrající" měla dělat, ale víc TH ani žádnému jinému serveru dát nehodlám. Tedy doufám, že mne toto alespoň opravňuje se na foru vyjadřovat. Že zmizel cirkus i skvrna a skřeti jsem si všimla, máš za to můj dík, ale rozhodně to nebyl celý můj seznam. Tam byli mimo jiné i enti a univerzita. Pokud ji někdo orpavuje, pak jsem ho jen neviděla a mohu jen říct že doufám, že to stihne do další zimy.  Jo a ten příspěvek předtím, o bezpečnosti, kterou zařizují NPC za vratama do Ivory s nějakou hráčkou postavou jsem zcela nepochopila - a že se dá projít rovně, to taky ne. Enti se pohybují, takže pokud startují mimo cestu, za chvíli jsou všude.
_________________ Ryudern Tann - 29 level fňukna, 1 level "muž". Píšu přesně to, co mám na mysli. Nemohu za to, že někteří čtou to, co mají na mysli oni. Vrchní prohledávač cizích trezorů, zabavovatel dóz, nejvyšší šátrač ve stolcích a pověřený prohmatávač koberců.
Last edited by Braenn on 14:07 27. Mar 2013, edited 1 time in total.
|
|
Top |
|
Bruciacullo
|
Post subject: Re: CO VAM NA THALII CHYBI? Posted: 14:06 27. Mar 2013 |
|
Joined: 20:49 21. Jan 2010 Posts: 2779 Location: Tam kde se slunce bojí a měsíc vždy jen nahlédne
|
Caehan wrote: Je pravda, že tu někdo (nejspíš Galli?) uklízel. Třeba zmizel ten krvavý flek u východní brány. Toho jsem si všimnul i já a to se teď loguji vždy jen na chvíli. Ohledně tebe, RoFe, pro tebe to problém není, ale vyjukaný nováček to obcházet nebude a o těch je řeč. Já? v žádném případě! já jsem přeci neaktivní! (samozřejmě že já) 
_________________ Neliaen Fey de Erestor - paladinka Dei-Anangova "Slušnému vychování tě neučili, tam kde tě matka vyvrhla z lůna?"
QamuIs Heg qaq law' lorvIs yInqaq puS.
"Účelem každého života, je smrt." - Agent Smith
DM Galli - "So you have chosen death." / https://youtu.be/f94qpLdX9eA
|
|
Top |
|
-RoF-
|
Post subject: Re: CO VAM NA THALII CHYBI? Posted: 14:07 27. Mar 2013 |
|
|
Caehan wrote: Ohledně tebe, RoFe, pro tebe to problém není, ale vyjukaný nováček to obcházet nebude a o těch je řeč. Nevidím problém, aby hledal jinou možnost jak projít. Hele já když začínal na Thalii hrát svou elfinu, tak jsem především zkoumal ostatní lokace a když jsem narazil na nepřátelské tvory, tak jsem je zkoušel bud obejít v dané lokaci a nebo najít jinou cestu a věř že jsem se dostal na hodně lokací, které nebyly pro můj lvl. Sice jo zabily mě třeba harpyje v horách, které mě zahnaly do slepé uličky. Ale i tak to byla zábava 
_________________ Aria Oria - pohledná divoká dívka, která ráda své skvostné tělo vystavuje jen ve skromném oblečení. Její postava nese znaky dračí krve, od rudých křídel, přes oranžové dračí oči, až po tělo hřející tak, jako by měla horečku. Měšťanka Karathy a členka Morusova stánku.
*otisk rudých rtů nad tím malý dráček držící mrkev a to vše ve zlatém poli*
|
|
Top |
|
Braenn
|
Post subject: Re: CO VAM NA THALII CHYBI? Posted: 14:10 27. Mar 2013 |
|
|
-RoF- wrote: Caehan wrote: Ohledně tebe, RoFe, pro tebe to problém není, ale vyjukaný nováček to obcházet nebude a o těch je řeč. Nevidím problém, aby hledal jinou možnost jak projít. Hele já když začínal na Thalii hrát svou elfinu, tak jsem především zkoumal ostatní lokace a když jsem narazil na nepřátelské tvory, tak jsem je zkoušel bud obejít v dané lokaci a nebo najít jinou cestu a věř že jsem se dostal na hodně lokací, které nebyly pro můj lvl. Sice jo zabily mě třeba harpyje v horách, které mě zahnaly do slepé uličky. Ale i tak to byla zábava  Jasně že to jde obejít. Vždycky to jde - ale už to není cesta, kterou bys mohl bez problémů projít bezpečně přetíženej třeba balíkem nebo mrtvolou. Utečeš prakticky čemukoli - jakmile můžeš utíkat. Takže ne, není to nepřekonatelná překážka, je to prostě jen už (přespříliš) dlouho trvající pruda pro nízké levely.
_________________ Ryudern Tann - 29 level fňukna, 1 level "muž". Píšu přesně to, co mám na mysli. Nemohu za to, že někteří čtou to, co mají na mysli oni. Vrchní prohledávač cizích trezorů, zabavovatel dóz, nejvyšší šátrač ve stolcích a pověřený prohmatávač koberců.
|
|
Top |
|
-RoF-
|
Post subject: Re: CO VAM NA THALII CHYBI? Posted: 14:13 27. Mar 2013 |
|
|
A?
_________________ Aria Oria - pohledná divoká dívka, která ráda své skvostné tělo vystavuje jen ve skromném oblečení. Její postava nese znaky dračí krve, od rudých křídel, přes oranžové dračí oči, až po tělo hřející tak, jako by měla horečku. Měšťanka Karathy a členka Morusova stánku.
*otisk rudých rtů nad tím malý dráček držící mrkev a to vše ve zlatém poli*
|
|
Top |
|
Bruciacullo
|
Post subject: Re: CO VAM NA THALII CHYBI? Posted: 14:17 27. Mar 2013 |
|
Joined: 20:49 21. Jan 2010 Posts: 2779 Location: Tam kde se slunce bojí a měsíc vždy jen nahlédne
|
Braenn wrote: Bruciacullo wrote: není aktivní DM? prosím at se zde přihlásí všichni se kterými v posledním měsíci něco odehrávám nenechám es tady soudit takřka nehrající hráčkou že jsem neaktivní jsem aktivní až moc! azurovou věž si klidne zminuj kdyby jsi byla bystřejší jistě jsi zaznamenala že postavy podnikají něco pro opravu ty podnikaš jen blbew kedcy na foru a znovu zduraznuji a myslim že mluvím za celý tým řečmi na foru se žádné IC situace nezmění! NIKDY!nemluvě o tom že jsem se tě jasně ptal co bys chtěla uklidit a všechny věci z tvého seznamu zmizeli!!! ale proč zase nenapsat jak jsou všichni neaktivní a nic se nemění... děkuji za nazornou ukazku tvé ignorace braenn...  Tolik vykřičníků, velkých písmen a osobních útoků v jedné větě, to tě to asi hodně žere! Ale asi sis jako aktivní Dm nevšiml, že hraju ob den, maximálně ob dva dny pravidelně. Tak nevím, co víc bych pro vystoupení z kolonky "takřka nehrající" měla dělat, ale víc TH ani žádnému jinému serveru dát nehodlám. Tedy doufám, že mne toto alespoň opravňuje se na foru vyjadřovat. Že zmizel cirkus i skvrna a skřeti jsem si všimla, máš za to můj dík, ale rozhodně to nebyl celý můj seznam. Tam byli mimo jiné i enti a univerzita. Pokud ji někdo orpavuje, pak jsem ho jen neviděla a mohu jen říct že doufám, že to stihne do další zimy.  Jo a ten příspěvek předtím, o bezpečnosti, kterou zařizují NPC za vratama do Ivory s nějakou hráčkou postavou jsem zcela nepochopila - a že se dá projít rovně, to taky ne. Enti se pohybují, takže pokud startují mimo cestu, za chvíli jsou všude. yeaaahh žere mě tvá ignorace takže universita Bruciacullo wrote: Slavnostní otevření radnice proběhlo na karathské poměry komorně a účastnilo se jej pouze pár obyvatel Karathy. Stavebníci se ihned přesunuli k věži azurových mágů a pustili se do jejích oprav. Pajule wrote: *V Karathe, Doubkově, Ivory, Isilské pevnosti a Tartenu se objevily tyto letáčky* Attachment:
výkup.JPG [ 89.36 KiB | Viewed 3798 times ]
Nalkanar wrote: *Ke vzkazu byl připojen opět další vzkaz*
Všechny potřebné materiály byly dodány. Tímto děkuji všem těm, kteří pomohli s jejich shromažďováním, a umožnili tak brzkou opravu Azurové věže. *podepsán* Ali'Shah al Favrashi-Marfa
takže zatím co ty nadáváš na foru jiní vyvíjejí aktivitu aby se s tím něco stalo… tímto děkuji všem co se na tomhle podíleli za účast.. Myslím že závěr si udělá každý sám…. enti (červeně zvýrazněno podstatné ted už to snad pochopíš a pokud stále ne poptej se jona...  ) Bruciacullo wrote: Na vědomost se dává, že vstup do Dorenského hvozdu, je od nynějška jen na vlastní nebezpečí. Druidé přislíbili že umírní les na hranicích s lidskými osadami. Hlouběji ve hvozdu však za bezpečí NIKOHO neručí. Proto vás tedy nabádám, vyhněte se hvozdu a putujte jen po jeho okraji.
*podepsán * Zeman Václav
_________________ Neliaen Fey de Erestor - paladinka Dei-Anangova "Slušnému vychování tě neučili, tam kde tě matka vyvrhla z lůna?"
QamuIs Heg qaq law' lorvIs yInqaq puS.
"Účelem každého života, je smrt." - Agent Smith
DM Galli - "So you have chosen death." / https://youtu.be/f94qpLdX9eA
|
|
Top |
|
Pajule
|
Post subject: Re: CO VAM NA THALII CHYBI? Posted: 14:20 27. Mar 2013 |
|
Joined: 13:23 30. Apr 2007 Posts: 4709 Location: Gremliní nora pod sněhem
|
Mimochodem všechny vzkazy ssf o výkupu apod. byly jak na fóru, tak ve hře, kdyby si někdo stěžoval, že forum nečte 
_________________ Nieninquë - legenda Lilien - magie, magie, magie
Keep talking I'm analyzing you.
,,Halapartna is the way of život!" Lusignandnes, 12.8.2020, 23:53, Discord
Thalijský gremlin, creeper první třídy, neRP hráč, bílá vrána
|
|
Top |
|
Nalkanar
|
Post subject: Re: CO VAM NA THALII CHYBI? Posted: 14:22 27. Mar 2013 |
|
Joined: 14:21 13. Feb 2010 Posts: 9274 Location: Brno/"Znojmo"
|
Braenn, jak už tu stihl hodit Galli - třeba na věži se pracuje. Řešilo se to IC, stejně jako radnice. Tentokrát to nebrzdí zkouškové, ale určitá IC fakta. Kdo to trošinku jen sledoval, tak o tom ví (regulérně se o tom baví "obyvatelé" dílen už víc jak týden... takže kdo si dá trošku práce, tak ví, proč oprava věže stojí). Sehnat si DMko do hry není problém, jsi mimo, jdi si hrát s Aefarem a nezlob na fóru 
_________________ .
|
|
Top |
|
Barbar321
|
Post subject: Re: CO VAM NA THALII CHYBI? Posted: 14:48 27. Mar 2013 |
|
|
Caehan wrote: JTřeba zmizel ten krvavý flek u východní brány. ...také jsem to postřehl a díky DMkům (Gallimu) za jeho odstranění. Vcelku mi tam pil krev 
_________________ je cosi shnilého ve státě dánském ...ale plíseň je dobrá pro penicilín z hodně léků však bolí hlava ...a tvoří se závislost Vhodný čas na odvykací kůru
člen ligy pro zákaz veškerých změn na thalii
|
|
Top |
|
Caehan
|
Post subject: Re: CO VAM NA THALII CHYBI? Posted: 15:52 27. Mar 2013 |
|
|
Jo a radnice je trochu předělaná a vypadá lépe, než ta minulá, ti těžkooděnci vypadají pěkně... jsem chtěl poděkovat až po opravách, kdyby někoho zajímalo, proč tu uvádím svým mlčením hráče Thálie v omyl ohledně dění ve hře. EDIT Galli: díky za všímavost 
_________________ Eribor Tanithil - elfský bylinkář a lukostřelec.
Deirdra Monteil - čarodějka z Karathy
Incoherent fire dissipates all contingency. ZANEPRÁZDNĚN
|
|
Top |
|
Amber
|
Post subject: Re: CO VAM NA THALII CHYBI? Posted: 15:53 27. Mar 2013 |
|
|
Caehan wrote: Jo a radnice je trochu předělaná a vypadá lépe, než ta minulá, ti těžkooděnci vypadají pěkně... Jo, jsou to fešáci! 
_________________ Lareth Belle - rudovlasá bardka a špionka. Sirya Walda - culíkaté elfítko. Yasstra - stvoření noci. Jeduha Fištrón - nejroztržitější geniální gnómský vynálezce a krotitel oslů.
Bylo tu hezky, vděčím Thalii za spoustu zábavy a skvělé hry, ale je čas jít dál. Nastal čas pověsit grammarbičík na háček. Děkuju a mějte se fajně...
|
|
Top |
|
Aulus
|
Post subject: Re: CO VAM NA THALII CHYBI? Posted: 16:04 27. Mar 2013 |
|
Joined: 17:31 22. Jan 2012 Posts: 5998 Location: Nový Jičín / Brno
|
Braenn: Nejsem aktivní, protože jsem ve skluzu s bakalářkou a po zkouškovém se mi do hry nechtělo - zvlášť potom, co mi hráči, se kterými jsem měl rozehraný rok očekávaný quest, utekli bez jediného slova výtky.
Tvoje stěžování i v případě, že se polovina tvých požadavků z minula splnila, mi ale i přes mou neaktivitu pije krev. Působí to na mě jako vyřizování účtů a křik po pozornosti. Jenže je těžké věnovat pozornost tam, odkud člověk za vstřícnost může očekávat jen nekompromisní kritiku. Jsi sice jedna z lepších hráček/hráčů na Thalii, co se týká charakteru postavy a ostatních RP činností, to ale ještě neznamená, že bude vždycky po tvém. Ona jedna věc je názor herní a druhá mimoherní. A ten druhý je u mě (bohužel) čím dál víc negativní a dobrý pocit ze hry s tebou je už dávno ubit do bezvědomí.
_________________ "Všechny hranice jsou konvence, které čekají, až je někdo přesáhne. Někdo může přesáhnout konvenci, pokud mu k tomu někdo jiný vydá podnět." David Mitchell, Atlas mraků "But what do we have left once we abandon the lie? Chaos. A gaping pit waiting to swallow us all.”
|
|
Top |
|
KaTo
|
Post subject: Re: CO VAM NA THALII CHYBI? Posted: 16:39 27. Mar 2013 |
|
Joined: 15:24 23. Jun 2007 Posts: 6754 Location: Severní okraj Středozemě
|
Aulusák+Braculák wrote: ... Klííííd, chlapi, vždyť podobně křičela i na EQ (když "jisté" partě přestalo jít DM na ruku) a pak šla hrát na Thalii. To je prostě Braeninn kolorit  : "Nikdo se nevěnuje mě osobně (v) PŘESNĚ tu hodinu/dvě co hraje = DM jsou neaktivní." 
_________________ Síla tě osvobodí! - Sithský kodex, 12.12.2011 (TOR-preorder) Bylo to peklo! - Error 37, Error 3005, Error 3007, 15.5.2012 (Diablo3) Až s vámi skončím, nebudete věřit vlastní mysli! - Mesmer, 28.8.2012 (GW2) Historie umírá s těmi, kteří ji pamatují. - Din Dagor, Mrazen 1147 (EQ) Tento rok bude začátek konce. - neznámý vojín
|
|
Top |
|
Aulus
|
Post subject: Re: CO VAM NA THALII CHYBI? Posted: 16:42 27. Mar 2013 |
|
Joined: 17:31 22. Jan 2012 Posts: 5998 Location: Nový Jičín / Brno
|
Já se spíš po takových reakcích (teď nemyslím tu tvoji, KaTouší  ) nedivím, že se nikomu nechce být DM.  Každopádně jsou ty ohlasy velmi povzbuzující. 
_________________ "Všechny hranice jsou konvence, které čekají, až je někdo přesáhne. Někdo může přesáhnout konvenci, pokud mu k tomu někdo jiný vydá podnět." David Mitchell, Atlas mraků "But what do we have left once we abandon the lie? Chaos. A gaping pit waiting to swallow us all.”
|
|
Top |
|