|
View unanswered posts | View active topics
Author |
Message |
igor
|
Post subject: Žoldáci Posted: 09:37 15. Apr 2008 |
|
|
Chtěl bych se zeptat, odkud dostávají žoldáci svoje vybavení, když všude kde jsem byl jsou k dostání pouze obyčejné hadry popř. oblečení co dá bonus do přesvědčování. Je mi jasný, že od DM, ale přijde mi to trochu nefér vůči ostatnim. Když se řekne žoldák, tak se mi vybaví člověk, co se nechá za peníze najmout, ale jestli bude mlátit pěstma nebo hlavou, to je jeho boj... proto mi přijde trochu nelogický dotovat žoldáky artefaktama (artefakt, protože nikde jinde to neseženu). Vím kdo u žoldáků je, a vim že někdo je i slabší než já... jelikož já dostanu na svym lvlu na prdel skoro i u jezevců, tak mi přijde divný, že někdo vybaví dotyčnýho "slabocha" věcma za desítky tisíc.
_________________ Kdo si to se mnou rozdá muž proti muži? Kdo si troufá? Kazuko "drakobijec a bijec drakobijců" - drsňák, jehož pěsti budí posvátnou úctu.
|
|
Top |
|
danielfojt
|
Post subject: Re: Žoldáci Posted: 12:37 15. Apr 2008 |
|
|
igor wrote: Chtěl bych se zeptat, odkud dostávají žoldáci svoje vybavení, když všude kde jsem byl jsou k dostání pouze obyčejné hadry popř. oblečení co dá bonus do přesvědčování. Je mi jasný, že od DM, ale přijde mi to trochu nefér vůči ostatnim. Když se řekne žoldák, tak se mi vybaví člověk, co se nechá za peníze najmout, ale jestli bude mlátit pěstma nebo hlavou, to je jeho boj... proto mi přijde trochu nelogický dotovat žoldáky artefaktama (artefakt, protože nikde jinde to neseženu). Vím kdo u žoldáků je, a vim že někdo je i slabší než já... jelikož já dostanu na svym lvlu na prdel skoro i u jezevců, tak mi přijde divný, že někdo vybaví dotyčnýho "slabocha" věcma za desítky tisíc. to je ted zajimava informace,chtel bych vedet ci je to pravda....popripade dalsi info diky
_________________ Dormalhir -- Hrdina na volné noze
|
|
Top |
|
Sorrow
|
Post subject: Re: Žoldáci Posted: 12:56 15. Apr 2008 |
|
|
 taky cumim
_________________ Bono volo ale sen dela por disto la sarine estes rano en mia bideo.
|
|
Top |
|
danielfojt
|
Post subject: Re: Žoldáci Posted: 12:58 15. Apr 2008 |
|
|
no ja teda nic nerikam protoze nevim jak to je,ale pokud to tak je tak je to teda urcite nefer,a zvyhodnovani....asi kazdy vi jak je tezke postavu nekam dotahnout,a takhle by to bylo o necem jinem..... 
_________________ Dormalhir -- Hrdina na volné noze
|
|
Top |
|
kucik
|
Post subject: Re: Žoldáci Posted: 13:43 15. Apr 2008 |
|
Joined: 10:42 10. May 2007 Posts: 16270 Location: Somewhere around nothing
|
Muzes byt trochu konkretnejsi? Me by to taky zajimalo. Co je ta vybava za desitky tisic?
_________________ Neaktivní a nezasahující do vývoje. Pouze nouzový support pro WB/DM. *********************************************** Les jambes en l'air, comme une femme lubrique, Brûlante et suant les poisons, Ouvrait d'une façon nonchalante et cynique Son ventre plein d'exhalaisons.
|
|
Top |
|
igor
|
Post subject: Re: Žoldáci Posted: 15:19 15. Apr 2008 |
|
|
kucik wrote: Muzes byt trochu konkretnejsi? Me by to taky zajimalo. Co je ta vybava za desitky tisic? Nechci sem psát přesně kdo co má, za prvý nevim úplný detaily a za druhý nechci práskat. Co tak odhadem počítam kolik by to mohlo stát tak jeden dotyčnej má něco cca za 25 000 - 30 000? A to jsou ještě docela normální věci. Bráno podle současnejch cen, těžko se odhaduje když to nejde sehnat. Pokud někdo chce a nevadí mu to, ať napíše co má. Nebo ať se vyjádří dotyčnej DM... nic proti němu nemam, třeba dělá supr questy, ale tohle konkrétně mi přijde nefér... ať dostávaj věci co sehnat jdou a přiměřeně.
_________________ Kdo si to se mnou rozdá muž proti muži? Kdo si troufá? Kazuko "drakobijec a bijec drakobijců" - drsňák, jehož pěsti budí posvátnou úctu.
|
|
Top |
|
Kiri
|
Post subject: Re: Žoldáci Posted: 15:54 15. Apr 2008 |
|
Joined: 18:37 29. Apr 2007 Posts: 1260 Location: vsudeANDnikde
|
Mne toho prijde nefer  :D:D , ale jak je libo, Pest muze s cistym svedomim vykazat veskere infomace o sve vybave. Bohuzel po zkusenostech se mi zda pak uplne zbyetcny dal pouzivat veci, ktere se tykaji obrany jednotlivce a da se rict, ze i strategie. Sou to OOC informace, ktere urcite kazdej clen (verim, ze jo) bude ochotnej zde vyvesit, i pres moznost jeho zneuziti...(zname sve lidi) Sam za sebe, si nejsem vedom, ze by sme meli neco extra  , ale pokud se nekomu bdue zdat, ze mame nekteer veci naddymenzovane a nemame na ne pravo, Urcite nebude problem je upravit k podvedomi ostatnich hracu. dodatek: je zajimavy, co vsecko lidi zkoumaj (nidka se nic neresilo ani by mi to nenapadlo)  v dobe zapoctu a testu 
_________________ stiznosti sem -> 291472609 jsem to co (ne)jsem. Zhrzena laska *** ministerstvo zabavy varuje: creeping zabiiji!!!
Pisu sam za sebe
|
|
Top |
|
JiB
|
Post subject: Re: Žoldáci Posted: 17:51 15. Apr 2008 |
|
 |
Obyvatel |
|
|
Pokiaľ existuje dôvod sa nazdávať, že neúmerne zvýhodňujem žoldnierov tak to musia skonštatovať DM, ktorý majú voľný prístup k prezeraniu inventárov.
Až takéto poznámky budem pokladať za relevantné. Ja totiž ani neviem ako si mohol vidieť čo kto má, za koľko a či to vôbec bolo odo mňa ako DM gildy.
_________________ _____________
Funkcia: DM
Kontakt: ICQ No. 273-262-117
|
|
Top |
|
Zyga
|
Post subject: Re: Žoldáci Posted: 19:13 15. Apr 2008 |
|
|
Hehe, ja teda nevim ale kdyz mas fakt stesti tak muzes v kramu potkat dost slusny veci a i zeleznej fullplat stoji 38000, nevim teda co to ty zoldaci maj a taky by me to trosku zajimalo (sem zvedavej  )
_________________ Crasz´ar - sermir rodu N´Abarn
|
|
Top |
|
skarbi
|
Post subject: Re: Žoldáci Posted: 19:35 15. Apr 2008 |
|
|
Nechci se v tom rejpat, ale mít věci za 30K..no a? Skoro všichni lidí v mym okolí je maj a žádný žoldáci nejsou...
_________________ acc.: skarbi Medbur, syn Grolkarfův (Medbur Grolkarfsson)
|
|
Top |
|
igor
|
Post subject: Re: Žoldáci Posted: 19:38 15. Apr 2008 |
|
|
Zyga wrote: Hehe, ja teda nevim ale kdyz mas fakt stesti tak muzes v kramu potkat dost slusny veci a i zeleznej fullplat stoji 38000, nevim teda co to ty zoldaci maj a taky by me to trosku zajimalo (sem zvedavej  ) Já viděl v chrámu i rukavice +2 s elementem... za 92 000. Ale z krejčoviny a kožešnictví v krámu nenajdeš nic lepšího než "Šlechticovo šaty - přesvědčování +2", cena asi taková, že se ti vyplatí dát tu částku nějakýmu barbarovi aby dotyčnýho přesvědčil ručně 
|
|
Top |
|
igor
|
Post subject: Re: Žoldáci Posted: 19:42 15. Apr 2008 |
|
|
skarbi wrote: Nechci se v tom rejpat, ale mít věci za 30K..no a? Skoro všichni lidí v mym okolí je maj a žádný žoldáci nejsou... Jakej level? Vydělali si na to? Já vydělávam z většiny stahováním kůží a masa, na 9. lvlu mam 2 prsteny +1 a jsem rád, lektvary moc nepoužívam, chodim spát do hospody, teď šetřim dál... přesto je pro mě 30 000 hodně.
|
|
Top |
|
Daanri
|
Post subject: Re: Žoldáci Posted: 19:51 15. Apr 2008 |
|
|
1. Neviem odkial vies kto co ma a odkial resp. zaco to ziskal. 2. Ziadne veci postav sa tu pisat nebudu. 3. Kazdy DM musi resp. by mal pisat vsetky veci ktore da hracom na DM forum, kde to mozu vidiet aj ostatny DM a mozu zhodnotit ci je niekto zvyhodnovany alebo nie. Kazda takato vec je prisne kontrolovana. Pokial sa totiz u postavy najde vec, ktoru nema mat a nie je uvedena na DM fore, tak je dana postava upodozrievana z podvodu a vsetko je kontrolovane. 4. Vstup, cinnost a hra v gilde ma svoje vyhody a nevyhody. Hraci sa obcas mozno dostanu k lepsim veciam, svet na nich reaguje lebo su clenmi gild, ale zas casto riskuju v Q. A lepsie veci su prave odmena za tieto Q.  Kazdy ma vsak rovnake pravo vstupit do gildy a mat rovnake vyhody. 5. Co sa tyka dostupnosti veci a obchodov, riesite zbytocne veci. Dany problem si uvedomujeme a pracuje sa na jeho odstraneni to znamena spestreni obchodov. Dalsia debata na temu zvyhodnovanie a podobne je myslim bezpredmetna. Vdaka.
_________________ When you make a deal with devil, there will be hell to pay.
„Povinnost je těžší než hora, smrt je lehčí než peříčko.“
Večné hľadanie cudzích chýb je jednou z najväčších chýb vlastných. (E.Hubbard)
Yeasterday, we sought each other. Today, we face. For one of us, tomorrow will never be.
|
|
Top |
|
igor
|
Post subject: Re: Žoldáci Posted: 19:52 15. Apr 2008 |
|
|
JiB wrote: Pokiaľ existuje dôvod sa nazdávať, že neúmerne zvýhodňujem žoldnierov tak to musia skonštatovať DM, ktorý majú voľný prístup k prezeraniu inventárov.
Až takéto poznámky budem pokladať za relevantné. Ja totiž ani neviem ako si mohol vidieť čo kto má, za koľko a či to vôbec bolo odo mňa ako DM gildy. Do inventářů nevidim, ale zapamatuju si když někdo řekne co má a odkud. Za kolik taky nevím, když podobný věci nejsou k sehnání, psal jsem že odhaduju podle ostatních předmětů co v prodeji jsou. Neobviňuju tě, jediný co z týhle diskuse vzdejde je a) neni to fér a omezí se množství/síla předmětů nebo za b) je to normální a nic se měnit nebude. Počkam na DM. Mě jde jen o to, abych měli ostatní taky možnost si ty věci pořídit... obchody jsou momentálně naprd (2Daanri: vím, dělá se na tom;)) a k žoldákům nechci kvůli charakteru, stejně tak jako si zlák nepůjde prohlížet krásy Thalie s dobrákem 
|
|
Top |
|
igor
|
Post subject: Re: Žoldáci Posted: 20:02 15. Apr 2008 |
|
|
Daanri wrote: Hraci sa obcas mozno dostanu k lepsim veciam, svet na nich reaguje lebo su clenmi gild, ale zas casto riskuju v Q. Pokud červeně zvýrazněné platí, tak ok. Daanri wrote: A lepsie veci su prave odmena za tieto Q.  Kazdy ma vsak rovnake pravo vstupit do gildy a mat rovnake vyhody. Takže pokud chceš lepší vybavení, vstup do guildy, ty mají skryté zdroje.
|
|
Top |
|