|
View unanswered posts | View active topics
Author |
Message |
Shaman88
|
Post subject: Re: Thalijský WoT turnaj Posted: 22:32 05. Apr 2013 |
|
|
Ted jsem celkem vytížený takže zase příště.
|
|
Top |
|
Braenn
|
Post subject: Re: Thalijský WoT turnaj Posted: 08:46 07. Apr 2013 |
|
|
Můžu změnit svůj návrh mapy z Ensku na Ruinberg?
_________________ Ryudern Tann - 29 level fňukna, 1 level "muž". Píšu přesně to, co mám na mysli. Nemohu za to, že někteří čtou to, co mají na mysli oni. Vrchní prohledávač cizích trezorů, zabavovatel dóz, nejvyšší šátrač ve stolcích a pověřený prohmatávač koberců.
|
|
Top |
|
Fryn
|
Post subject: Re: Thalijský WoT turnaj Posted: 09:44 07. Apr 2013 |
|
 |
DM Thalie |
|
|
Braenn wrote: Můžu změnit svůj návrh mapy z Ensku na Ruinberg? Takto dodatečně už ne. Pokud by ale nastala patová situace, tak by se jeden den ještě vybíralo mezi těmi mapami, u kterých k tomu došlo. V této chvíli je to na Kucikovi, Gallim a Awadarovi (případně na někom novém, kdo by se ještě do půlnoci stihnul příhlásit). Galli by si taky měl ještě dnes stihnout nominovat svůj tank. EDIT: Pardon, omylem jsem měl na hlavní straně k Awadarovi přiřazenou mapu Ruinberg, aniž by o něčem hlasoval. Napraveno.
_________________ DM aktivita podle časových možností (případně podle nálady).
|
|
Top |
|
Bruciacullo
|
Post subject: Re: Thalijský WoT turnaj Posted: 10:27 07. Apr 2013 |
|
Joined: 20:49 21. Jan 2010 Posts: 2779 Location: Tam kde se slunce bojí a měsíc vždy jen nahlédne
|
pz35t ruinberg
_________________ Neliaen Fey de Erestor - paladinka Dei-Anangova "Slušnému vychování tě neučili, tam kde tě matka vyvrhla z lůna?"
QamuIs Heg qaq law' lorvIs yInqaq puS.
"Účelem každého života, je smrt." - Agent Smith
DM Galli - "So you have chosen death." / https://youtu.be/f94qpLdX9eA
|
|
Top |
|
Braenn
|
Post subject: Re: Thalijský WoT turnaj Posted: 14:01 07. Apr 2013 |
|
|
Fryn wrote: Braenn wrote: Můžu změnit svůj návrh mapy z Ensku na Ruinberg? Takto dodatečně už ne. Pokud by ale nastala patová situace, tak by se jeden den ještě vybíralo mezi těmi mapami, u kterých k tomu došlo. No to je tak, můj odpor k Himlsdorfu je větší, než má potřeba Ensku. Ale tak co už.
_________________ Ryudern Tann - 29 level fňukna, 1 level "muž". Píšu přesně to, co mám na mysli. Nemohu za to, že někteří čtou to, co mají na mysli oni. Vrchní prohledávač cizích trezorů, zabavovatel dóz, nejvyšší šátrač ve stolcích a pověřený prohmatávač koberců.
|
|
Top |
|
klobouk
|
Post subject: Re: Thalijský WoT turnaj Posted: 23:44 07. Apr 2013 |
|
|
Braenn wrote: No to je tak, můj odpor k Himlsdorfu je větší, než má potřeba Ensku. Ale tak co už. Tak příště nažhav radio, spojíme se, uděláme dělostřeleckou baráž v podobě hlasů pro jednu mapu a vymažeme Himl vesnici z mapy. A můžu si na vás koupit gold ammo (i když gold ammo do kulometu je asi dost drahý dárek, himl)?
|
|
Top |
|
kucik
|
Post subject: Re: Thalijský WoT turnaj Posted: 10:02 08. Apr 2013 |
|
Joined: 10:42 10. May 2007 Posts: 16270 Location: Somewhere around nothing
|
Mě je úplně jedno kde 
_________________ Neaktivní a nezasahující do vývoje. Pouze nouzový support pro WB/DM. *********************************************** Les jambes en l'air, comme une femme lubrique, Brûlante et suant les poisons, Ouvrait d'une façon nonchalante et cynique Son ventre plein d'exhalaisons.
|
|
Top |
|
Fryn
|
Post subject: Re: Thalijský WoT turnaj Posted: 11:16 08. Apr 2013 |
|
 |
DM Thalie |
|
|
Druhý Thalijský turnaj je dneškem oficiálně zahájen. Vybraná mapa je tedy Himmelsdorf a rozlosování účastníků do turnajového stromu najdete na hlavní stránce. Předtím než se pustíte do odehrávání svých zápasů si znovu přečtěte pravidla turnaje na hlavní straně (nové a upravené části jsou zvýrazněny červeně - nejvíce je toho kvůli hrací ploše), stejně tak i doprovodná pravidla týkající se finále tohoto "ročníku" a nainstalujte ESL Battle Zone mod (odkaz na hlavní straně)."Divokou kartu" pro tento turnaj si vylosovalo duo Bahňák/Braenn, takže tímto máme i prvního postupujícího do druhého kola  . Ostatní tedy už můžou plánovat, kdy odehrají své zápasy. Hezkou zábavu všem. klobouk wrote: Braenn wrote: No to je tak, můj odpor k Himlsdorfu je větší, než má potřeba Ensku. Ale tak co už. Tak příště nažhav radio, spojíme se, uděláme dělostřeleckou baráž v podobě hlasů pro jednu mapu a vymažeme Himl vesnici z mapy. A můžu si na vás koupit gold ammo (i když gold ammo do kulometu je asi dost drahý dárek, himl)? Nemám nic proti tomu, když se na nějaké mapě domluví větší skupinka, ale hlasování (stejně jako i nominace strojů), probíhá jen jednou, aby se pak nějak moc nespekulovalo a já nemusel neustále něco přepisovat. Zlatá munice je zakázána (viz. pravidla).
|
|
Top |
|
Theogil I
|
Post subject: Re: Thalijský WoT turnaj Posted: 21:16 09. Apr 2013 |
|
|
Tak jsem odjel s Frynem první duel ve svém životě a světe div se vyhrál jsem 2:0. Ještě se klepu jak sulc, je to dobrý adrenalin. Ještě jednou díky Frynovi za super zápas.
_________________ Theogil Mistrovské ostří - strážce králova pokladu, kovář v Ivory Boindil - trpasličí zvěd, velký čtenář a lenochod Wahibah Zafirah al Talibah - dědic dračího odkazu, strážce legend
|
|
Top |
|
klobouk
|
Post subject: Re: Thalijský WoT turnaj Posted: 22:09 09. Apr 2013 |
|
|
Sakra. Tak to nebude ostuda, když prohraju taky se škodovkou. Kdyžtak si, Fryne, dáme zápas o americkobramborovou medaili.
PS: Ale teď vážně: zítra, když budeš online kolem sedmé večerní, Kucíku, tak se třeba potkáme. Hodil by se mi cedník do polní kuchyně.
|
|
Top |
|
Molly23
|
Post subject: Re: Thalijský WoT turnaj Posted: 22:31 09. Apr 2013 |
|
Joined: 16:55 18. Sep 2009 Posts: 5217 Location: Bad Reichenhall
|
Diemo, kdy budeš moci?
_________________ ▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬ Molly23 alias Mišák
▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬
|
|
Top |
|
Diemo
|
Post subject: Re: Thalijský WoT turnaj Posted: 22:59 09. Apr 2013 |
|
|
tak budem mocit zitra? kolem druhy?
|
Molly23
|
Post subject: Re: Thalijský WoT turnaj Posted: 23:28 09. Apr 2013 |
|
|
Kolem druhé... no uvidím. Snad budu už doma. Taková třetí hodina by byla pro mě lepší.
▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬
|
|
Top |
|
Fryn
|
Post subject: Re: Thalijský WoT turnaj Posted: 01:08 10. Apr 2013 |
|
 |
DM Thalie |
|
|
klobouk wrote: Sakra. Tak to nebude ostuda, když prohraju taky se škodovkou. Kdyžtak si, Fryne, dáme zápas o americkobramborovou medaili ... To vítězství bylo zasloužené. První hra byla docela vyrovnaná, ale v druhé jsem se ani pořádně nedostal ke slovu. V obou případech jsem velmi brzo přišel o řidiče a T1E6 je holt bohužel na své pohyblivosti velmi závislá.
|
|
Top |
|
Molly23
|
Post subject: Re: Thalijský WoT turnaj Posted: 15:25 10. Apr 2013 |
|
|
Souboj Vracas vs. Missak skončil 1:2 vítězně pro mě. Byl to velmi vyrovnaný zápas! PS: DOporučuji se ujistit, že protivník zná pravidla a nepoužívá zlatou munici atd. 
▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬
|
|
Top |
|