|
View unanswered posts | View active topics
Author |
Message |
Braenn
|
Post subject: Re: Thalijský WoT turnaj Posted: 15:45 10. Apr 2013 |
|
|
Tak mne napadá, přiznejte se, kdo z vás turnajovců má zaplou tu strašnou věc s barvičkama na tancích, kdy přesně vidíte, kam nejlíp střílet? 
_________________ Ryudern Tann - 29 level fňukna, 1 level "muž". Píšu přesně to, co mám na mysli. Nemohu za to, že někteří čtou to, co mají na mysli oni. Vrchní prohledávač cizích trezorů, zabavovatel dóz, nejvyšší šátrač ve stolcích a pověřený prohmatávač koberců.
|
|
Top |
|
Molly23
|
Post subject: Re: Thalijský WoT turnaj Posted: 15:50 10. Apr 2013 |
|
Joined: 16:55 18. Sep 2009 Posts: 5217 Location: Bad Reichenhall
|
Já teda rozhodně ne a pokud vím, tak je tenhle mod ve hře už zakázaný.
_________________ ▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬ Molly23 alias Mišák
▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬
|
|
Top |
|
Shaman88
|
Post subject: Re: Thalijský WoT turnaj Posted: 15:59 10. Apr 2013 |
|
|
Molly23 wrote: Já teda rozhodně ne a pokud vím, tak je tenhle mod ve hře už zakázaný. Odkdy je zakázaný? Já ho ted stahuju.
|
|
Top |
|
Diemo
|
Post subject: Re: Thalijský WoT turnaj Posted: 16:09 10. Apr 2013 |
|
|
neni zakazanej...........nepouzivam
|
Molly23
|
Post subject: Re: Thalijský WoT turnaj Posted: 16:17 10. Apr 2013 |
|
|
Není? Já myslel že už jo. Každopádně to plánujou nebo co. Někde jsem to četl/slyšel.
▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬
|
|
Top |
|
kucik
|
Post subject: Re: Thalijský WoT turnaj Posted: 17:04 10. Apr 2013 |
|
Joined: 10:42 10. May 2007 Posts: 16270 Location: Somewhere around nothing
|
Kdysi jsem to zkousel, ale za ty hnusny tanky to nestoji.
_________________ Neaktivní a nezasahující do vývoje. Pouze nouzový support pro WB/DM. *********************************************** Les jambes en l'air, comme une femme lubrique, Brûlante et suant les poisons, Ouvrait d'une façon nonchalante et cynique Son ventre plein d'exhalaisons.
|
|
Top |
|
Braenn
|
Post subject: Re: Thalijský WoT turnaj Posted: 18:17 10. Apr 2013 |
|
|
kucik wrote: Kdysi jsem to zkousel, ale za ty hnusny tanky to nestoji. Moje řeč.
_________________ Ryudern Tann - 29 level fňukna, 1 level "muž". Píšu přesně to, co mám na mysli. Nemohu za to, že někteří čtou to, co mají na mysli oni. Vrchní prohledávač cizích trezorů, zabavovatel dóz, nejvyšší šátrač ve stolcích a pověřený prohmatávač koberců.
|
|
Top |
|
-RoF-
|
Post subject: Re: Thalijský WoT turnaj Posted: 19:09 10. Apr 2013 |
|
|
No já ty barevné slabé místa tanku používal, ale ony jsou stejně od 5. tieru a výš. Na ty nižší to nemá moc smysl. Nevidím na tom nic špatné. Protože je to fajn v tom, že se člověk naučí, kde má jaký tank slabé místa. Vesměs se ty slabé místa pak opakují na dalších tancích, takže po čase můžeš ty barvy smazat  . Ted už to dlouho nepoužívám.
_________________ Aria Oria - pohledná divoká dívka, která ráda své skvostné tělo vystavuje jen ve skromném oblečení. Její postava nese znaky dračí krve, od rudých křídel, přes oranžové dračí oči, až po tělo hřející tak, jako by měla horečku. Měšťanka Karathy a členka Morusova stánku.
*otisk rudých rtů nad tím malý dráček držící mrkev a to vše ve zlatém poli*
|
|
Top |
|
Fryn
|
Post subject: Re: Thalijský WoT turnaj Posted: 20:04 10. Apr 2013 |
|
 |
DM Thalie |
|
|
Myslím, že to ještě zakázané není, ale pokud se nad tím uvažuje, uvítám to. V podstatě je to takový "tolerovaný" cheat (která posádka by si na svém tanku dobrovolně vyznačila jeho slabá místa). V životě jsem to nepoužil.
_________________ DM aktivita podle časových možností (případně podle nálady).
|
|
Top |
|
Awadar
|
Post subject: Re: Thalijský WoT turnaj Posted: 21:39 14. Apr 2013 |
|
|
Herdek ještě se mě klepou vanilky, tak díky štěstí ve formě sundaných pásů jsem postoupil.
Awadar vs. Galli 2 - 0
Díky Galli za hru
|
|
Top |
|
klobouk
|
Post subject: Re: Thalijský WoT turnaj Posted: 23:30 14. Apr 2013 |
|
|
kucíko-kloboučí match se z důvodu povodní musel přesunout na neurčito (co nejdřív, nebojte). 
|
|
Top |
|
klobouk
|
Post subject: Re: Thalijský WoT turnaj Posted: 00:27 15. Apr 2013 |
|
|
Kucík 2 : 1 Klobouk.
Sice s kulometem kucíkovci vysklili všechna okna, která jsou v té mapě ještě nerozbitá, tak přesně to střílí, ale před zápasem se nám vloudili do garáže a Herkulem promazali otáčení věže, takže vždy než jsme ji se skřípěním otočili za nimi, už tam nebyli. Zlaté KV. Ale bylo to vyrovnané. Zbylo jim 10%.
|
|
Top |
|
Fryn
|
Post subject: Re: Thalijský WoT turnaj Posted: 21:10 15. Apr 2013 |
|
 |
DM Thalie |
|
|
Uběhl týden a ještě se neuzavřelo ani první kolo ? Kde to vázne ? Přibližně za tuto dobu byl posledně už uzavřen minulý turnaj.
Ti co mají do druhého kola už své protivníky nemusí otálet a můžou si domlouvat zápasy k cestě do finále.
_________________ DM aktivita podle časových možností (případně podle nálady).
|
|
Top |
|
-RoF-
|
Post subject: Re: Thalijský WoT turnaj Posted: 07:18 16. Apr 2013 |
|
|
jojo já se domluvím s cvikym 
_________________ Aria Oria - pohledná divoká dívka, která ráda své skvostné tělo vystavuje jen ve skromném oblečení. Její postava nese znaky dračí krve, od rudých křídel, přes oranžové dračí oči, až po tělo hřející tak, jako by měla horečku. Měšťanka Karathy a členka Morusova stánku.
*otisk rudých rtů nad tím malý dráček držící mrkev a to vše ve zlatém poli*
|
|
Top |
|
Molly23
|
Post subject: Re: Thalijský WoT turnaj Posted: 10:36 16. Apr 2013 |
|
|
On měl Cviky prej hodně práce atd. ale furt mu to připomínám! Rofe jestli chceš, pošlu ti na něj skype.
▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬
|
|
Top |
|