|
View unanswered posts | View active topics
Author |
Message |
Jachym
|
Post subject: Re: CO VAM NA THALII CHYBI? Posted: 19:41 27. Mar 2013 |
|
|
-RoF- wrote: Jachym wrote: -RoF- wrote: Co jsem se naposledy díval, tak se ty nebezpečné lokace dají lehce obejít a prošel by tam i nízký lvl, tak nevím teda  ROFe prosím nedráždi mne. díky za pochopení. Jinak co? Pošleš na mě vlky? A nebo včely? A nebo vlky se včelama v hubě? Ne dělám si srandu  . Jinak Ti začnu říkat Puxino  a ještě mám v záloze přídavné jméno Ne dělám si srandu  .
_________________ Menhiri Dierta
|
|
Top |
|
Barbar321
|
Post subject: Re: CO VAM NA THALII CHYBI? Posted: 18:34 09. Apr 2013 |
|
|
Nebylo by možný, aby byl u nějakého alchymisty k dostání nejvyšší katalyzátoru (99%) v 10-ti kusech? Nebo aspoň, aby nemizel hned po prodání jednoho jediného kusu? Nemám zrovna chuť objíždět celý svět, abych mezi restartama získal nějakých 5 kousků  ((
_________________ je cosi shnilého ve státě dánském ...ale plíseň je dobrá pro penicilín z hodně léků však bolí hlava ...a tvoří se závislost Vhodný čas na odvykací kůru
člen ligy pro zákaz veškerých změn na thalii
|
|
Top |
|
kucik
|
Post subject: Re: CO VAM NA THALII CHYBI? Posted: 21:51 09. Apr 2013 |
|
Joined: 10:42 10. May 2007 Posts: 16270 Location: Somewhere around nothing
|
Upravim.
_________________ Neaktivní a nezasahující do vývoje. Pouze nouzový support pro WB/DM. *********************************************** Les jambes en l'air, comme une femme lubrique, Brûlante et suant les poisons, Ouvrait d'une façon nonchalante et cynique Son ventre plein d'exhalaisons.
|
|
Top |
|
Krysak
|
Post subject: Re: CO VAM NA THALII CHYBI? Posted: 22:25 09. Apr 2013 |
|
 |
Bůh |
|
|
Když to budeš dělat vem i legendární kamenodušolapky, ty se taky musí tahat po jedné a zmizí.
|
|
Top |
|
kucik
|
Post subject: Re: CO VAM NA THALII CHYBI? Posted: 12:13 10. Apr 2013 |
|
|
Muzes mi napsat nazev toho itemu, at to tam nehledam pul hodiny?
_________________ Neaktivní a nezasahující do vývoje. Pouze nouzový support pro WB/DM. *********************************************** Les jambes en l'air, comme une femme lubrique, Brûlante et suant les poisons, Ouvrait d'une façon nonchalante et cynique Son ventre plein d'exhalaisons.
|
|
Top |
|
Krysak
|
Post subject: Re: CO VAM NA THALII CHYBI? Posted: 12:57 10. Apr 2013 |
|
 |
Bůh |
|
|
Lognul jsem po 2 měsících, snad nechytím závislost, když se kouknu. Kámen duše - legendární
|
|
Top |
|
Barbar321
|
Post subject: Re: CO VAM NA THALII CHYBI? Posted: 16:27 10. Apr 2013 |
|
|
kucik wrote: Muzes mi napsat nazev toho itemu, at to tam nehledam pul hodiny? katalyzátor 99%
_________________ je cosi shnilého ve státě dánském ...ale plíseň je dobrá pro penicilín z hodně léků však bolí hlava ...a tvoří se závislost Vhodný čas na odvykací kůru
člen ligy pro zákaz veškerých změn na thalii
|
|
Top |
|
D_E_K_A
|
Post subject: Re: CO VAM NA THALII CHYBI? Posted: 00:17 12. Apr 2013 |
|
|
Hráči... 
_________________ I´m pixel-based fantasy, a man who is stoic. I hack and slash, who the heck´s more heroic? Xzar: "I know of dragons with feet like rabbits, 'tis true, I swear." (In memoriam - died 1369 DR) Yoshimo: "Hiiiii yah! Heh, tourists love that stuff." Divinity: Original Sin - The talent Pet Pal allows you to speak to animals. Bark, bark. Moo.
|
|
Top |
|
Molly23
|
Post subject: Re: CO VAM NA THALII CHYBI? Posted: 17:28 16. Apr 2013 |
|
Joined: 16:55 18. Sep 2009 Posts: 5217 Location: Bad Reichenhall
|
Jen takový návrh. Když je hráč potrestán za chování na foru, možná by bylo vhodné přiložit i příspěvek, za který byl hráč potrestán, aby se ostatní vyvarovali podobných výjevů. Asi to není úplně nutné, pokud lidé znají slušné chování, ale vždycky se někdo takový najde, kdo má mez nastavenou jinak, než jiní.
_________________ ▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬ Molly23 alias Mišák
▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬
|
|
Top |
|
KaTo
|
Post subject: Re: CO VAM NA THALII CHYBI? Posted: 17:31 16. Apr 2013 |
|
Joined: 15:24 23. Jun 2007 Posts: 6754 Location: Severní okraj Středozemě
|
Molly23 wrote: Jen takový návrh. Když je hráč potrestán za chování na foru, možná by bylo vhodné přiložit i příspěvek, za který byl hráč potrestán, aby se ostatní vyvarovali podobných výjevů. Asi to není úplně nutné, pokud lidé znají slušné chování, ale vždycky se někdo takový najde, kdo má mez nastavenou jinak, než jiní. ...a Molly získává zeleného trollišáka! P.S. Třeba u Nalka bych jeho příspěvek necitoval, ještě by sis podle něj zkazil vlastní slovní projev!  Buď rád, že to DM neudělali a ušetřili tě. Btw - bývá zvykem, že se to pošle do PM hříšníkovi, netřeba učit ostatní hráče "drzostem" (to zvládneme sami  ).
_________________ Síla tě osvobodí! - Sithský kodex, 12.12.2011 (TOR-preorder) Bylo to peklo! - Error 37, Error 3005, Error 3007, 15.5.2012 (Diablo3) Až s vámi skončím, nebudete věřit vlastní mysli! - Mesmer, 28.8.2012 (GW2) Historie umírá s těmi, kteří ji pamatují. - Din Dagor, Mrazen 1147 (EQ) Tento rok bude začátek konce. - neznámý vojín
|
|
Top |
|
kucik
|
Post subject: Re: CO VAM NA THALII CHYBI? Posted: 17:35 16. Apr 2013 |
|
|
Obojí je za delší dobu trvající chování. V takovém případě nemá jedna citace moc velkou vypovídající hodnotu.
|
|
Top |
|
Molly23
|
Post subject: Re: CO VAM NA THALII CHYBI? Posted: 17:37 16. Apr 2013 |
|
Joined: 16:55 18. Sep 2009 Posts: 5217 Location: Bad Reichenhall
|
Aha, to jsem netušil, že se to posílá. Pak je to samozřejmě v pořádku  . Jediný ban co jsem kdy v nwn měl, byl na DH za drzost vůči DM, když jsem se ohradil potom co mě nazvalo homosexuálem, tudíž nevím jak funguje taková procedura tady.
_________________ ▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬ Molly23 alias Mišák
▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬
|
|
Top |
|
Bruciacullo
|
Post subject: Re: CO VAM NA THALII CHYBI? Posted: 17:38 16. Apr 2013 |
|
Joined: 20:49 21. Jan 2010 Posts: 2779 Location: Tam kde se slunce bojí a měsíc vždy jen nahlédne
|
Molly23 wrote: Aha, to jsem netušil, že se to posílá. Pak je to samozřejmě v pořádku  . Jediný ban co jsem kdy v nwn měl, byl na DH za drzost vůči DM, když jsem se ohradil potom co mě nazvalo homosexuálem, tudíž nevím jak funguje taková procedura tady. tady se za homosexualitu nestydíme ani neodsuzujeme :*
_________________ Neliaen Fey de Erestor - paladinka Dei-Anangova "Slušnému vychování tě neučili, tam kde tě matka vyvrhla z lůna?"
QamuIs Heg qaq law' lorvIs yInqaq puS.
"Účelem každého života, je smrt." - Agent Smith
DM Galli - "So you have chosen death." / https://youtu.be/f94qpLdX9eA
|
|
Top |
|
Braenn
|
Post subject: Re: CO VAM NA THALII CHYBI? Posted: 13:15 17. Apr 2013 |
|
|
Molly - Kde je chyba v informování hříšníků zabanovaných na foru skrze PM, není tak těžké odhalit. Ale lepší ex post, než nikdy.
_________________ Ryudern Tann - 29 level fňukna, 1 level "muž". Píšu přesně to, co mám na mysli. Nemohu za to, že někteří čtou to, co mají na mysli oni. Vrchní prohledávač cizích trezorů, zabavovatel dóz, nejvyšší šátrač ve stolcích a pověřený prohmatávač koberců.
|
|
Top |
|
kucik
|
Post subject: Re: CO VAM NA THALII CHYBI? Posted: 14:50 17. Apr 2013 |
|
|
Braenn wrote: Molly - Kde je chyba v informování hříšníků zabanovaných na foru skrze PM, není tak těžké odhalit. Ale lepší ex post, než nikdy. Musej číst v těch několika vteřinách mezi oznámením a zadáním banu.
|
|
Top |
|