|
View unanswered posts | View active topics
|
Page 1 of 1
|
[ 10 posts ] |
|
Author |
Message |
Aillen
|
Post subject: zaseklé zaměřování duše Posted: 21:06 19. Apr 2013 |
|
|
Nejsem si jistá jestli to patří sem, ale stalo mi s Fionou, když zkoušela chytat dušičku a zaměřila silně zraněného medvěda, který ale začal utíkat a protože se mi trochu někdy jakoby seká PC, tak trvalo trochu déle, než ho dorazila. Neproběhlo ale obvyklé kouzlo chycení duše, ani se mi neobjevila hláška, že chycení se nepovedlo. Potíž ale je, že Fiona nemůže teď zkoušet chytat žádnou další dušičku, protože se jí objeví hláška " Najednou můžeš mít zaměřenou jenom jednu duši". Zkoušela jsem relog, ale nepomohlo to. Co s tím, poradíte? Attachment:
nejde zaměřit duši.JPG [ 31.77 KiB | Viewed 3233 times ]
_________________ Olwen Emerald Fiona Wang Yan Vlaštovka
|
|
Top |
|
Derken-
|
Post subject: Re: zaseklé zaměřování duše Posted: 21:21 19. Apr 2013 |
|
Joined: 22:02 12. Mar 2010 Posts: 4748 Location: Kahzet, město smlouvy
|
Restart nebo se prodává knížka u správce? Nejsem si jist.
Pro příště doporučuju zaměřovat, až padne monstrum mrtvé na zem. Doba zmizení je dost dlouhá na to, aby šlo chytit.
_________________ Tvůrce a ničitel ------- Neaktivní ------- .: Damian je můj rypák a Xantipka má bohyně :.
|
|
Top |
|
Aillen
|
Post subject: Re: zaseklé zaměřování duše Posted: 21:39 19. Apr 2013 |
|
|
Děkuji , zkusím počkat na restart. Pokud jde o zaměřování duší zvířat a všech možných potvůrek, souhlasím s tím, že určitě je to lepší dělat, když už leží bez života na zemi, Jen to nejde dělat s vodními elementály, když klesnou klesnou pod vodní hladinu a nejsou vidět, zaměření jejich duše je pak téměř nemožné 
|
|
Top |
|
Barbar321
|
Post subject: Re: zaseklé zaměřování duše Posted: 09:48 20. Apr 2013 |
|
|
Aillen wrote: Děkuji , zkusím počkat na restart. Pokud jde o zaměřování duší zvířat a všech možných potvůrek, souhlasím s tím, že určitě je to lepší dělat, když už leží bez života na zemi, Jen to nejde dělat s vodními elementály, když klesnou klesnou pod vodní hladinu a nejsou vidět, zaměření jejich duše je pak téměř nemožné  ...já ti doporučuju chytat je ještě za života. To co píšeš se sice občas stane (odstraní se to restartem), ale aspoň máš jistotu, jakou duši chytáš. Odchyt z mrtvoly je tak labilní, že je to až hrůza. Není nad to, když ti umírající dušička jendnou rozmlátí kámen, že je hodně silná a po druhé ti napíše, že ta samá dušička je tak slabá, že jí v tak velkém (pozn. stále stejném) kameni nezachytíš. Pokud chytáš z potvory, která ještě žije, máš sílu stále stejnou (u těch přes 200% je to pak +- nějaké malé %).
_________________ je cosi shnilého ve státě dánském ...ale plíseň je dobrá pro penicilín z hodně léků však bolí hlava ...a tvoří se závislost Vhodný čas na odvykací kůru
člen ligy pro zákaz veškerých změn na thalii
|
|
Top |
|
Aillen
|
Post subject: Re: zaseklé zaměřování duše Posted: 10:14 20. Apr 2013 |
|
|
ano po restartu je to již v pořádku
|
|
Top |
|
nomis_b
|
Post subject: Re: zaseklé zaměřování duše Posted: 14:40 23. Apr 2013 |
|
Joined: 18:00 26. Aug 2007 Posts: 3090 Location: po 8me za 5 let se zase stehuju.. uz si to proste nepamatuju
|
Zajimave. Pro me osobne bych bral spise chybu, ze to jde chytat i z mrtvych potvor. Urcite to tak nebylo planovane a ve zkousecim modelu my mrtvoly mizely, takze jsem to netusil No ale pokud uz na to je tak dlouho zvyklych tolik lidi, tak to asi nema cenu zakazovat.
_________________ A zase se craftí...
|
|
Top |
|
KaTo
|
Post subject: Re: zaseklé zaměřování duše Posted: 16:46 23. Apr 2013 |
|
Joined: 15:24 23. Jun 2007 Posts: 6754 Location: Severní okraj Středozemě
|
nomis_b wrote: Zajimave. Pro me osobne bych bral spise chybu, ze to jde chytat i z mrtvych potvor. Urcite to tak nebylo planovane a ve zkousecim modelu my mrtvoly mizely, takze jsem to netusil No ale pokud uz na to je tak dlouho zvyklych tolik lidi, tak to asi nema cenu zakazovat. Jde to "chytit" jen z velmi čerstvé mrtvoly - řekněme 6-12 sec pod zabití. Po té již nelze mrtvolu zakliknout myšítkem.
_________________ Síla tě osvobodí! - Sithský kodex, 12.12.2011 (TOR-preorder) Bylo to peklo! - Error 37, Error 3005, Error 3007, 15.5.2012 (Diablo3) Až s vámi skončím, nebudete věřit vlastní mysli! - Mesmer, 28.8.2012 (GW2) Historie umírá s těmi, kteří ji pamatují. - Din Dagor, Mrazen 1147 (EQ) Tento rok bude začátek konce. - neznámý vojín
|
|
Top |
|
nomis_b
|
Post subject: Re: zaseklé zaměřování duše Posted: 11:30 24. Apr 2013 |
|
Joined: 18:00 26. Aug 2007 Posts: 3090 Location: po 8me za 5 let se zase stehuju.. uz si to proste nepamatuju
|
OK tak zatím asi dobrý. Pokud to odstraní restart, tak to nemá význam řešit.
|
|
Top |
|
Shaman88
|
Post subject: Re: zaseklé zaměřování duše Posted: 13:40 24. Apr 2013 |
|
|
nomis_b wrote: OK tak zatím asi dobrý. Pokud to odstraní restart, tak to nemá význam řešit. Ty jsi mi teda vývojář....
|
|
Top |
|
nomis_b
|
Post subject: Re: zaseklé zaměřování duše Posted: 14:56 24. Apr 2013 |
|
|
Tak vím čím to je. Zasekne se proměnná. Můžu tam dát na /pc duse vymazání této proměnné. Ale pokdu je to ojedinělý příklad, proč bych tam přidělával nějaké takové featury?
btw nejsem profesionální programátor (což pokud jsi viděl moje skripty je jasné na první pohled). vše sem dělal ze zábavy.
|
|
Top |
|
|
Page 1 of 1
|
[ 10 posts ] |
|