|
View unanswered posts | View active topics
Author |
Message |
Braenn
|
Post subject: Re: World of Tanks Posted: 21:51 25. Apr 2013 |
|
|
Promiňte, že vám do toho skáču, ale stihla jsem to přesně právě kvůli té půlhodinové rezervě, a ještě jsem měla 15 minut k dobru k onomu avizovanému +-.  Takže jestli mě něco naštvalo, tak Rofovo naznačování, že Bahňák s varováním o mém možném zpožděním kecá a já si místo trčení na silnici nejspíš někde vybírám kabelku ladící k botám, abych pána osobně naštvala.
_________________ Ryudern Tann - 29 level fňukna, 1 level "muž". Píšu přesně to, co mám na mysli. Nemohu za to, že někteří čtou to, co mají na mysli oni. Vrchní prohledávač cizích trezorů, zabavovatel dóz, nejvyšší šátrač ve stolcích a pověřený prohmatávač koberců.
|
|
Top |
|
de Aers
|
Post subject: Re: World of Tanks Posted: 22:16 25. Apr 2013 |
|
Joined: 18:40 28. Dec 2009 Posts: 1530 Location: Buran z Buranova
|
Fňukny.
_________________ "Géniové vymírají.. Einstein umřel, Picasso umřel a mě je taky nějak blbě.."
|
|
Top |
|
Molly23
|
Post subject: Re: World of Tanks Posted: 07:32 26. Apr 2013 |
|
Joined: 16:55 18. Sep 2009 Posts: 5217 Location: Bad Reichenhall
|
Pozvánka do klanu odeslána Diemo. A jinak bratři B+B, jsme vysoce kvalitní profesionální klan relaxačně hrajících hráčů  . Protože v klanových válkách marně hledáme rovnocenného soupeře tak je to nuda a nehrajeme je. Zůstali jsme u čet. Takže jen tak jezdíme. Být v klanu má výhodu, že máš společný klanový chat a díky němu se dobře domlouvá na četách, popřípadě rotách.
_________________ ▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬ Molly23 alias Mišák
▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬
|
|
Top |
|
Diemo
|
Post subject: Re: World of Tanks Posted: 09:11 26. Apr 2013 |
|
|
|
Top |
|
Molly23
|
Post subject: Re: World of Tanks Posted: 09:34 26. Apr 2013 |
|
|
▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬
|
|
Top |
|
xxxMajkyxxx
|
Post subject: Re: World of Tanks Posted: 10:18 26. Apr 2013 |
|
 |
Urozený |
|
|
Killers in arms 
_________________ WIPED MAYBIES AND MY NEW BABIES Milovaný sympoš Eritai se možná ve hře ukáže! Rodwen - divoká elfka, druidka
|
|
Top |
|
de Aers
|
Post subject: Re: World of Tanks Posted: 11:20 26. Apr 2013 |
|
Joined: 18:40 28. Dec 2009 Posts: 1530 Location: Buran z Buranova
|
Killed in Action
_________________ "Géniové vymírají.. Einstein umřel, Picasso umřel a mě je taky nějak blbě.."
|
|
Top |
|
-darkvision-
|
Post subject: Re: World of Tanks Posted: 13:27 26. Apr 2013 |
|
|
Značka automobilky.
_________________ O podtemnu se v posledních letech říká, že tam hrají samé čuňata a PKčka. Tento mýtus bohužel nemáme čas vyvracet, protože "JEDEME BOMBY!"
Dočasně mimo. Jsem Žena!
Nhill'nue Zau'ndar Anirrinths Zau'ndar Izzrar Zau'ndar - ten druhej, nebo první
|
|
Top |
|
xxxMajkyxxx
|
Post subject: Re: World of Tanks Posted: 13:33 26. Apr 2013 |
|
 |
Urozený |
|
|
-darkvision- wrote: Značka automobilky. 
_________________ WIPED MAYBIES AND MY NEW BABIES Milovaný sympoš Eritai se možná ve hře ukáže! Rodwen - divoká elfka, druidka
|
|
Top |
|
KaTo
|
Post subject: Re: World of Tanks Posted: 13:59 26. Apr 2013 |
|
Joined: 15:24 23. Jun 2007 Posts: 6754 Location: Severní okraj Středozemě
|
K...*censored* I...*censored* Auto...*censored* //trolling 
_________________ Síla tě osvobodí! - Sithský kodex, 12.12.2011 (TOR-preorder) Bylo to peklo! - Error 37, Error 3005, Error 3007, 15.5.2012 (Diablo3) Až s vámi skončím, nebudete věřit vlastní mysli! - Mesmer, 28.8.2012 (GW2) Historie umírá s těmi, kteří ji pamatují. - Din Dagor, Mrazen 1147 (EQ) Tento rok bude začátek konce. - neznámý vojín
|
|
Top |
|
Molly23
|
Post subject: Re: World of Tanks Posted: 14:01 26. Apr 2013 |
|
|
Cpt. Obvious!!! 
▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬
|
|
Top |
|
-RoF-
|
Post subject: Re: World of Tanks Posted: 23:08 27. Apr 2013 |
|
|
Tohle chcu do WoTka  To bych byl asi mrtvý smíchy http://www.youtube.com/watch?v=g9xZ8KGlI34"Co to mělo byt? to měla být střela ze zastávky? to by jste trefili velké hovno!"
_________________ Aria Oria - pohledná divoká dívka, která ráda své skvostné tělo vystavuje jen ve skromném oblečení. Její postava nese znaky dračí krve, od rudých křídel, přes oranžové dračí oči, až po tělo hřející tak, jako by měla horečku. Měšťanka Karathy a členka Morusova stánku.
*otisk rudých rtů nad tím malý dráček držící mrkev a to vše ve zlatém poli*
|
|
Top |
|
KaTo
|
Post subject: Re: World of Tanks Posted: 13:54 02. May 2013 |
|
Joined: 15:24 23. Jun 2007 Posts: 6754 Location: Severní okraj Středozemě
|
Theogil I wrote: ...vyhrává spíše nechuť na Thalii logovat (obecně) nad občas logovat alespoň někam. Proč neloguji a co se mi nelíbí jsem psal už tolikrát, že je to už všeobecně provařené, takže si vždy večer nechám zapálit pár svých tanků... ..se mi stává poslední dobou, že na mě úplně cizí "nickyL mluví česky (ve smyslu, pojeď s náma, střel tamten tank a tak). By mě zajímalo, zda je to někdo z vás nebo je to jen náhoda  , protože v tankách se věnuji buď sebevražednému scoutingu nebo uber zákeřnému bushcamingu, rozhodně nikde nehlásím, že jsem Čech  , vlastně tam nemluvím vůbec vyjma F5/F6  . P.S. Siemka! 
_________________ Síla tě osvobodí! - Sithský kodex, 12.12.2011 (TOR-preorder) Bylo to peklo! - Error 37, Error 3005, Error 3007, 15.5.2012 (Diablo3) Až s vámi skončím, nebudete věřit vlastní mysli! - Mesmer, 28.8.2012 (GW2) Historie umírá s těmi, kteří ji pamatují. - Din Dagor, Mrazen 1147 (EQ) Tento rok bude začátek konce. - neznámý vojín
|
|
Top |
|
Theogil I
|
Post subject: Re: World of Tanks Posted: 14:07 02. May 2013 |
|
|
KaTo wrote: Theogil I wrote: ...vyhrává spíše nechuť na Thalii logovat (obecně) nad občas logovat alespoň někam. Proč neloguji a co se mi nelíbí jsem psal už tolikrát, že je to už všeobecně provařené, takže si vždy večer nechám zapálit pár svých tanků... ..se mi stává poslední dobou, že na mě úplně cizí "nickyL mluví česky (ve smyslu, pojeď s náma, střel tamten tank a tak). By mě zajímalo, zda je to někdo z vás nebo je to jen náhoda  , protože v tankách se věnuji buď sebevražednému scoutingu nebo uber zákeřnému bushcamingu, rozhodně nikde nehlásím, že jsem Čech  , vlastně tam nemluvím vůbec vyjma F5/F6  . P.S. Siemka!  No mi si taky nikdy moc nepokecáme. Většinou si zapneme s bráchou četu a buď někomu zabušíme na krunýř nebo on zabuší nám, pak si zanadáváme s jakou, že to bandou truhlíku nás to zase hodilo (i když jsme si to pos.ali sami  ) a dem na kutě. Jinak jezdíme pod acc Awadar (brácha) a Noirdin, to kdyby tě někdy přepadla kecavá. 
_________________ Theogil Mistrovské ostří - strážce králova pokladu, kovář v Ivory Boindil - trpasličí zvěd, velký čtenář a lenochod Wahibah Zafirah al Talibah - dědic dračího odkazu, strážce legend
|
|
Top |
|
Krysak
|
Post subject: Re: World of Tanks Posted: 16:20 02. May 2013 |
|
 |
Bůh |
|
|
-RoF- wrote: Tohle chcu do WoTka  To bych byl asi mrtvý smíchy http://www.youtube.com/watch?v=g9xZ8KGlI34"Co to mělo byt? to měla být střela ze zastávky? to by jste trefili velké hovno!" Tohle je moje posádka se mnou jako slepým slintajícím velitelem:).
|
|
Top |
|