|
View unanswered posts | View active topics
Author |
Message |
Braenn
|
Post subject: Re: PRAŽSKÉ PIVOHRANÍ, aneb jdeme expít. Posted: 13:35 25. Apr 2013 |
|
|
No jo, no jo, už sem ten výlet taky vzdala:( Bouřky coby předpověď nic moc.
_________________ Ryudern Tann - 29 level fňukna, 1 level "muž". Píšu přesně to, co mám na mysli. Nemohu za to, že někteří čtou to, co mají na mysli oni. Vrchní prohledávač cizích trezorů, zabavovatel dóz, nejvyšší šátrač ve stolcích a pověřený prohmatávač koberců.
|
|
Top |
|
Braenn
|
Post subject: Re: PRAŽSKÉ PIVOHRANÍ, aneb jdeme expít. Posted: 18:53 26. Apr 2013 |
|
|
Sobota padá, ale je tu volná středa výlet se s definitivní platností posouvá na ni. Takže pro klasické účastníky a případné možné nové: Cíl - Český ráj. Turnov - Valdštejn - Hrubá skála - Radvánovice +- zacházka. Nádherná panoramata, skalní města, hrad, zámek... Cesta trvá vlakem asi dvě hoďky (tedy únosně) a zpáteční, bude li nás dost, by se měla bohatě vejít do dvou stovek. Vyráželo by se někdy "brzy" z rána. Trasa +- 15km, uzpůsobeno podle možností s přihlédnutím k četnosti výskytu hospod. Zatím je nás 4 - 7 a až se meteorologové shodnou, hodím sem termín odjezdu a konečný cíl.   Kdyby mělo být více hnusně, je tu kratší (bližší) trasa kolem Kozojed a Tuchovsi, údolím Šembery.
_________________ Ryudern Tann - 29 level fňukna, 1 level "muž". Píšu přesně to, co mám na mysli. Nemohu za to, že někteří čtou to, co mají na mysli oni. Vrchní prohledávač cizích trezorů, zabavovatel dóz, nejvyšší šátrač ve stolcích a pověřený prohmatávač koberců.
|
|
Top |
|
-darkvision-
|
Post subject: Re: PRAŽSKÉ PIVOHRANÍ, aneb jdeme expít. Posted: 20:34 26. Apr 2013 |
|
|
A to se chodí pěšky? 
_________________ O podtemnu se v posledních letech říká, že tam hrají samé čuňata a PKčka. Tento mýtus bohužel nemáme čas vyvracet, protože "JEDEME BOMBY!"
Dočasně mimo. Jsem Žena!
Nhill'nue Zau'ndar Anirrinths Zau'ndar Izzrar Zau'ndar - ten druhej, nebo první
|
|
Top |
|
Braenn
|
Post subject: Re: PRAŽSKÉ PIVOHRANÍ, aneb jdeme expít. Posted: 21:12 26. Apr 2013 |
|
|
-darkvision- wrote: A to se chodí pěšky?  Jestli se nabízíš, já se místo toho ráda ponesu. 
|
|
Top |
|
Braenn
|
Post subject: Re: PRAŽSKÉ PIVOHRANÍ, aneb jdeme expít. Posted: 19:28 28. Apr 2013 |
|
|
Tak jo, zatím to na středu vypadá dobře. Předpokládaný spoj bych viděla tento: http://jizdnirady.idnes.cz/draha/?p=NDMlNzY0MiU0NzA5MCU1ODUxMiUwJTIxNDExJSU5OjAwJTEwOjIwJTAxLjA1LjIwMTM-&irk=NDUyNzIwMTU2Mínus je, že to je bus, tzn žádná zpáteční, a ještě kdo ví jak si sednem nesednem, a pak to jede z Čerňáku, což je tragické. Ale zas jede skoro o hodinu kratší trasu. Možno rezervovat místenky... A kdyby někdo bydlel blízko, je možné tam prostě přijít dřív a držet flek ve frontě. :X A já to tak asi udělám. Variantou pak je tento spoj: http://jizdnirady.idnes.cz/detail/?p=MjU1MDU4NTQlOTEyMDkxJQ--Výhoda je vlak, možno zpáteční, ale vyráží to dřív a budem tam později, než kdybychom vyrazili v těch devět. Ale za je to jistota. Osobně bych docela ocenila nějakej názor, hlavně u těch, co to mají na knop, (Fryn?), jinak v pondělí dávám místo a čas dle sebe.
|
|
Top |
|
klobouk
|
Post subject: Re: PRAŽSKÉ PIVOHRANÍ, aneb jdeme expít. Posted: 20:58 28. Apr 2013 |
|
|
Nemám problém ani s jedním, ale vybral bych ten jednodušší, pozdější, na stojáka.
|
|
Top |
|
Braenn
|
Post subject: Re: PRAŽSKÉ PIVOHRANÍ, aneb jdeme expít. Posted: 16:22 29. Apr 2013 |
|
|
Středa, 8:30 sraz na Černém mostě, stanoviště dva. Budu tam asi dřív a držet místo ve frontě. Kdo nestíhá, může přijít o trochu později, ale odjíždí to v devět. Kdo se připojuje později, jsme v Turnově u žel. stanice v 10:17. http://jizdnirady.idnes.cz/detail/?p=MT ... IzNDA1MiU-Jde nás docela hodně. Má být 18 stupňů (včera to bylo ještě 16:) a polojasno. S sebou sváču, kdo má tak pro jistotu pláštěnku, dobré boty, peníze na pivo či nealko, míč proti trudomyslnosti a kdo si troufá hrát se strážci CHKO "chyť mě, když to dokážeš", může i špekáček.
|
|
Top |
|
kucik
|
Post subject: Re: PRAŽSKÉ PIVOHRANÍ, aneb jdeme expít. Posted: 17:16 29. Apr 2013 |
|
Joined: 10:42 10. May 2007 Posts: 16270 Location: Somewhere around nothing
|
8:30 ? O svátek? Jste normální?
_________________ Neaktivní a nezasahující do vývoje. Pouze nouzový support pro WB/DM. *********************************************** Les jambes en l'air, comme une femme lubrique, Brûlante et suant les poisons, Ouvrait d'une façon nonchalante et cynique Son ventre plein d'exhalaisons.
|
|
Top |
|
Braenn
|
Post subject: Re: PRAŽSKÉ PIVOHRANÍ, aneb jdeme expít. Posted: 17:23 29. Apr 2013 |
|
|
kucik wrote: 8:30 ? O svátek? Jste normální? No jo, budem tam na místě desáté. Další rozumný spoj by tam byl před dvanáctou, a to je pozdě začínat jakejkoli výlet... Ale když dojedeš chvíli před tou devátou, potom se nic nestane. Nebo jestli potřebuješ přespat v Praze...
|
|
Top |
|
kucik
|
Post subject: Re: PRAŽSKÉ PIVOHRANÍ, aneb jdeme expít. Posted: 17:32 29. Apr 2013 |
|
|
Já potřebuju hlavně spát. Je mi jedno kde, ale důležité je jak dlouho.
_________________ Neaktivní a nezasahující do vývoje. Pouze nouzový support pro WB/DM. *********************************************** Les jambes en l'air, comme une femme lubrique, Brûlante et suant les poisons, Ouvrait d'une façon nonchalante et cynique Son ventre plein d'exhalaisons.
|
|
Top |
|
Braenn
|
Post subject: Re: PRAŽSKÉ PIVOHRANÍ, aneb jdeme expít. Posted: 17:57 29. Apr 2013 |
|
|
kucik wrote: Já potřebuju hlavně spát. Je mi jedno kde, ale důležité je jak dlouho. U nás z domu by se vyráželo 7:40. Pomohlo by ti to?
|
|
Top |
|
kucik
|
Post subject: Re: PRAŽSKÉ PIVOHRANÍ, aneb jdeme expít. Posted: 17:17 06. May 2013 |
|
|
Pro ty, kdo jsou v dosahu:
Úterý večer - menší zajíždění grilu u mě. Středa - Vejlet po okolních zámcích.
Hlašte, kdo se ukážete.
|
|
Top |
|
Molly23
|
Post subject: Re: PRAŽSKÉ PIVOHRANÍ, aneb jdeme expít. Posted: 17:20 06. May 2013 |
|
Joined: 16:55 18. Sep 2009 Posts: 5217 Location: Bad Reichenhall
|
Ten úterek zní dobře! Poslal by jsi mi kdyžtak nějaké info jak je to s dopravou atd.?
_________________ ▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬ Molly23 alias Mišák
▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬
|
|
Top |
|
kucik
|
Post subject: Re: PRAŽSKÉ PIVOHRANÍ, aneb jdeme expít. Posted: 17:21 06. May 2013 |
|
|
Cestu organizuje Braenn. Vlak z Masaričky, nebo autem a zašlu koordináty.
|
|
Top |
|
Braenn
|
Post subject: Re: PRAŽSKÉ PIVOHRANÍ, aneb jdeme expít. Posted: 17:29 06. May 2013 |
|
|
S sebou maso na gril, kus chleba, nějaké deskovky a tak, pro zájemce spacáky. Zpěvníky, hudební nástroje...
Sraz před šestou u pokladen - Masarykovo nádraží, jede to 18:10 do Libčic.
V případě deště grilujem pod střechou.
|
|
Top |
|