|
View unanswered posts | View active topics
Author |
Message |
Fryn
|
Post subject: Re: Thalijský WoT turnaj Posted: 20:27 14. May 2013 |
|
 |
DM Thalie |
|
|
Awadar wrote: T-70 je supr, ale zrovna jsem dostal skoro nejhoršího soupeře - to Kucikovo šikmoočko, je jedno z mála co mě dokáže rozpárat i na předek a sám toho dost ustojí. Toho Chi-Ha jsem se taky trochu víc obával, i když, respekt tu mám z každého stroje. Se přiznám, že jsem byl napnutý zatím u každého zápasu co jsem tu v turnaji zažil. Theogil I wrote: Vracas vs. Noirdin ; 1:2 ; postup Noirdin ..... hezká hra A sakra, další zápas s Theogilem, tak to bude zajímavé  . Na kdy by se ti to hodilo ? Zítra to asi časově nevyjde, ale pozítří (v rozmezí 18-19 hod), by to mělo být v pohodě.
_________________ DM aktivita podle časových možností (případně podle nálady).
|
|
Top |
|
Theogil I
|
Post subject: Re: Thalijský WoT turnaj Posted: 21:53 14. May 2013 |
|
|
Fryn wrote: Awadar wrote: T-70 je supr, ale zrovna jsem dostal skoro nejhoršího soupeře - to Kucikovo šikmoočko, je jedno z mála co mě dokáže rozpárat i na předek a sám toho dost ustojí. Toho Chi-Ha jsem se taky trochu víc obával, i když, respekt tu mám z každého stroje. Se přiznám, že jsem byl napnutý zatím u každého zápasu co jsem tu v turnaji zažil. Theogil I wrote: Vracas vs. Noirdin ; 1:2 ; postup Noirdin ..... hezká hra A sakra, další zápas s Theogilem, tak to bude zajímavé  . Na kdy by se ti to hodilo ? Zítra to asi časově nevyjde, ale pozítří (v rozmezí 18-19 hod), by to mělo být v pohodě. Do konce týdne to nezvládu (možná v pátek večer), od středy do pátku jsem na výjezdním zasedání ve Špindlerově mlýně. na sobotu a neděli zatím nic neplánuji, takže i tam je prostor pro domluvu.
_________________ Theogil Mistrovské ostří - strážce králova pokladu, kovář v Ivory Boindil - trpasličí zvěd, velký čtenář a lenochod Wahibah Zafirah al Talibah - dědic dračího odkazu, strážce legend
|
|
Top |
|
Fryn
|
Post subject: Re: Thalijský WoT turnaj Posted: 17:31 15. May 2013 |
|
 |
DM Thalie |
|
|
Já budu mít čas na tančíky asi tak nejpozději do pátečního dopoledne, o víkendu se k nim nejspíš nedostanu, takže další nejbližší možný termín bude příští týden v pondělí.
|
|
Top |
|
-darkvision-
|
Post subject: Re: Thalijský WoT turnaj Posted: 19:06 15. May 2013 |
|
|
Klobouku jak jsi na tom s časem? Akorat musim kouknout co si stáhnout na to jeste  a je tu nekde podrobny popis jak to nastavit abych hral s tim danym hracem? 
_________________ O podtemnu se v posledních letech říká, že tam hrají samé čuňata a PKčka. Tento mýtus bohužel nemáme čas vyvracet, protože "JEDEME BOMBY!"
Dočasně mimo. Jsem Žena!
Nhill'nue Zau'ndar Anirrinths Zau'ndar Izzrar Zau'ndar - ten druhej, nebo první
|
|
Top |
|
kucik
|
Post subject: Re: Thalijský WoT turnaj Posted: 19:30 16. May 2013 |
|
Joined: 10:42 10. May 2007 Posts: 16270 Location: Somewhere around nothing
|
Awadar vs kucik (0:2). Zlutak se docela ukazal.
_________________ Neaktivní a nezasahující do vývoje. Pouze nouzový support pro WB/DM. *********************************************** Les jambes en l'air, comme une femme lubrique, Brûlante et suant les poisons, Ouvrait d'une façon nonchalante et cynique Son ventre plein d'exhalaisons.
|
|
Top |
|
-darkvision-
|
Post subject: Re: Thalijský WoT turnaj Posted: 21:29 19. May 2013 |
|
|
Já psal kloboukovi a eště se mi vůbec neozval, je nějaký nezvěstný 
_________________ O podtemnu se v posledních letech říká, že tam hrají samé čuňata a PKčka. Tento mýtus bohužel nemáme čas vyvracet, protože "JEDEME BOMBY!"
Dočasně mimo. Jsem Žena!
|
|
Top |
|
Theogil I
|
Post subject: Re: Thalijský WoT turnaj Posted: 10:24 20. May 2013 |
|
|
Fryn wrote: Já budu mít čas na tančíky asi tak nejpozději do pátečního dopoledne, o víkendu se k nim nejspíš nedostanu, takže další nejbližší možný termín bude příští týden v pondělí. Ahoj Fryne, zatím to vidím takto: Po - Pá: 19:00 - 21:00, navrhni prosím termín, kdy by ti to vyhovovalo. V případě změny určitě napíši.
_________________ Theogil Mistrovské ostří - strážce králova pokladu, kovář v Ivory Boindil - trpasličí zvěd, velký čtenář a lenochod Wahibah Zafirah al Talibah - dědic dračího odkazu, strážce legend
|
|
Top |
|
Fryn
|
Post subject: Re: Thalijský WoT turnaj Posted: 18:41 20. May 2013 |
|
 |
DM Thalie |
|
|
Theogil I wrote: Fryn wrote: Já budu mít čas na tančíky asi tak nejpozději do pátečního dopoledne, o víkendu se k nim nejspíš nedostanu, takže další nejbližší možný termín bude příští týden v pondělí. Ahoj Fryne, zatím to vidím takto: Po - Pá: 19:00 - 21:00, navrhni prosím termín, kdy by ti to vyhovovalo. V případě změny určitě napíši. Dneska tak kolem osmé bych měl být na tančících k zastižení (pohybuju se na prvním servru). Jinak by to mohlo vyjít v podobnou dobu zítra, když se dneska nechytnem.
|
|
Top |
|
Theogil I
|
Post subject: Re: Thalijský WoT turnaj Posted: 20:14 20. May 2013 |
|
|
Fryn : Theogil ; 0:2 ; vítězství Theogil Super souboj a vítězství s velkým štěstím.
|
|
Top |
|
-darkvision-
|
Post subject: Re: Thalijský WoT turnaj Posted: 20:31 20. May 2013 |
|
|
Lidičky problém, vůbec netuším kam to nahrát. Rozbalil jsem ten modul a mám dve složky maps/spaces.
Otevřel jsem WOT, dle návodu to mám dát do složky "Version" - mám tam X různých verzí a v každé je jen textak "readme".
Dočasně mimo. Jsem Žena!
|
|
Top |
|
klobouk
|
Post subject: Re: Thalijský WoT turnaj Posted: 20:32 20. May 2013 |
|
|
obě složky dej do res_mods\0.8.5.
|
|
Top |
|
-darkvision-
|
Post subject: Re: Thalijský WoT turnaj Posted: 21:00 20. May 2013 |
|
|
Ok, tohle všechno mám - pokouším se ted zakládat mapu .. ale mám tam Lakeville jen jako obyc mapu, ne jako střetnutí, tak nevím ted.
Dočasně mimo. Jsem Žena!
|
|
Top |
|
kucik
|
Post subject: Re: Thalijský WoT turnaj Posted: 21:03 20. May 2013 |
|
Joined: 10:42 10. May 2007 Posts: 16270 Location: Somewhere around nothing
|
Neni dneska nejaky update? Vubec se nechytam na server.
_________________ Neaktivní a nezasahující do vývoje. Pouze nouzový support pro WB/DM. *********************************************** Les jambes en l'air, comme une femme lubrique, Brûlante et suant les poisons, Ouvrait d'une façon nonchalante et cynique Son ventre plein d'exhalaisons.
|
|
Top |
|
-darkvision-
|
Post subject: Re: Thalijský WoT turnaj Posted: 21:05 20. May 2013 |
|
|
kucik wrote: Neni dneska nejaky update? Vubec se nechytam na server. Me to akorat nechtelo zkontrolovat aktualizace, nechal jsem to a po čase se mi ukázalo"hrát" a jede to.
Dočasně mimo. Jsem Žena!
|
|
Top |
|
klobouk
|
Post subject: Re: Thalijský WoT turnaj Posted: 21:07 20. May 2013 |
|
|
Pošli mi pozvánku znova. Musel jsem relognout.
|
|
Top |
|