|
View unanswered posts | View active topics
Author |
Message |
-RoF-
|
Post subject: Re: Chyby při očarovávání zbraní Posted: 11:38 05. Feb 2011 |
|
|
kucik wrote: A jaký vlastnosti to mělo před očarováním? Tak meč je obyčejný cinový, takže před očarováním měl -2 AB, nic víc. Sekera co sem dával předtím (viz zde viewtopic.php?p=90069#p90069) měla +4AB a +3magické. Jedinná chyba co mě napadla, tak že by mohlo blbnout, že jsem to dělal duší co měla 220%. Páč jdou chytit duše, co mají víc jak maximum, to jest přes 200%.
_________________ Aria Oria - pohledná divoká dívka, která ráda své skvostné tělo vystavuje jen ve skromném oblečení. Její postava nese znaky dračí krve, od rudých křídel, přes oranžové dračí oči, až po tělo hřející tak, jako by měla horečku. Měšťanka Karathy a členka Morusova stánku.
*otisk rudých rtů nad tím malý dráček držící mrkev a to vše ve zlatém poli*
|
|
Top |
|
Absinthorix
|
Post subject: Re: Chyby při očarovávání zbraní Posted: 19:05 17. Mar 2012 |
|
|
Očarování 120% na dlouhém meči mi dalo místo očekávaných +5 proti zvířátkům +4 a +2 a božské zranění 1k4 a 2
(Podobně na startu topicu u toho unikátního bastardu)
Edit: prikladam screen
Edit_2: ocarovani dyky funguje jak ma
Attachments: |

bugly_mec.jpg [ 38.91 KiB | Viewed 2677 times ]
|
_________________ Vojen Bouřný „Hudba je klíč k ženskému srdci.“
horlivý bojovník za krásu a estetično ʇoıpı ɐ ʇuɐɹoubı ýuןsʎɯoɹoɥɔ ýusnʞʌǝu
Balík kompletní bardské hudby - funkční a správný ke stažení
|
|
Top |
|
Absinthorix
|
Post subject: Re: Chyby při očarovávání zbraní Posted: 05:56 19. Mar 2012 |
|
|
Další očarování 120% dlouhý meč (ty dlouhý meče jsou snad zakletý ne?  ) Code: [CHAT WINDOW TEXT] [Mon Mar 19 04:49:33] Zvolene ocarovani je: 140% zvuk [CHAT WINDOW TEXT] [Mon Mar 19 04:49:57] =================================== [CHAT WINDOW TEXT] [Mon Mar 19 04:49:57] Ziskano 9 craftovych xp [CHAT WINDOW TEXT] [Mon Mar 19 04:49:57] V ocarovavani si na 10urovni. [CHAT WINDOW TEXT] [Mon Mar 19 04:49:57] Celkem jsi ziskal 46746 XP [CHAT WINDOW TEXT] [Mon Mar 19 04:49:57] *** HOTOVO *** [CHAT WINDOW TEXT] [Mon Mar 19 04:49:57] Tato vlastnost se nestihla projevit, asi bude nutne pouzit vice % [CHAT WINDOW TEXT] [Mon Mar 19 04:49:57] Získaný předmět: Meteoriticky dlouhy mec s nasadou z prastareho dubu[code][/code] Přikládám i screen meče

buglymec.jpg [ 45.02 KiB | Viewed 2687 times ]
|
|
|
Top |
|
Zindo
|
Post subject: Re: Chyby při očarovávání zbraní Posted: 10:42 19. Mar 2012 |
|
 |
Měšťan |
|
|
Ten druhý dlouhý meč mě připadá v pořádku, co tam podle tebe je špatně? Zvuková zranění mají menší hodnoty než ostatní elementy. Už rok dva od změny očarování.
|
|
Top |
|
Krysak
|
Post subject: Re: Chyby při očarovávání zbraní Posted: 11:03 19. Mar 2012 |
|
 |
Bůh |
|
|
Ahoj, souhlas se Zindem. Zvuková zranění jsou o kategorii posunutá dolů - to je zcela logické, prtože na to nemá nic imku..... U té zbraně na zvířata opět nejspíš není chyba. 120% kámen je na +5 efekt prostě málo. Zkus tam dát 160% kámen, který je pro longa limitní, pak budeš mít svých +5. Na +6 longa nedostaneš, to jde jen u obouručáků, katany bastardu atd......
EDIT: očarovávat +5 zbran 120% kamenem je skoda, připravil jsi ten meč o dvě klíčové kategorie na nárůst dmg.
|
|
Top |
|
Absinthorix
|
Post subject: Re: Chyby při očarovávání zbraní Posted: 13:14 19. Mar 2012 |
|
|
Ty +2 zvukem udělám i 80% kamenem, to zaprvé, takže bych čekal něco víc od 120%, než jen hlášku, že se vlastnost nes tihla projevit Za druhé, Code: Sonic damage is dealt by violent molecular reverberations/vibrations caused by sound energy. Despite being energy-based, rather than element-based, the resist elements line of spells do protect against sonic damage. převzáno z wiki. Za třetí, proč by na jiném typu zbraně malá/velká (dýka a obouručák) 120% dávalo +5 a na dlouhém +4 a +2? Podobná chyba jako s tím bastardem ze startu topicu? Edit: z podobné sady se mi povedlo i 1k4 ohněm a 1 ohněm na stejném výrobku  (screen už nemám)
|
|
Top |
|
Absinthorix
|
Post subject: Re: Chyby při očarovávání zbraní Posted: 01:33 22. Mar 2012 |
|
|
Možný důvod chyby: u 120% kamene to u dlouhého meče hlásí, že kámen je slabý a bude použit jako 100% (vlastnost chtěná) + 20% (něco co bylo očarováváno dříve, případně kyselina pokud trubice ještě nebyla toho dne použita - což by pak vysvětlovalo vlastnost co se nestihla projevit...)
|
|
Top |
|
Absinthorix
|
Post subject: Re: Chyby při očarovávání zbraní Posted: 15:57 26. Mar 2012 |
|
|
Takže, dýka (malá), obouručák (velká) a trposekera (střední) fungují jak mají a ze 120% se na nich skutečně objeví +5 Zhouba
Dlouhej meč (střední) je prostě zakletej a zlobí
|
|
Top |
|
Bahnak
|
Post subject: Re: Chyby při očarovávání zbraní Posted: 21:11 26. Mar 2012 |
|
|
To je trochu zavádějící, ať mě tvůrci craftu opraví, ale tuším že je dokonce 5 nastavených druhů velikostí zbraní pro očarování: Titěrné - např. dýka Malé - např. krátký meč Střední - např. dlouhý meč Velké - např. bastard Obrovské - např. obouručák
Každá z velikostí pojme jen určité procento, ale jak říkám, přesná čísla neznám, zkus se poradit s Jachyrou či někým kdo má přístup k číslům...
_________________ KDVP Kucik:153, Bahnak:175, Drake: 48, Fryn:163, Klobouk:19, Derken:8, Vejk:8, Nomis -16, Terka:1
|
|
Top |
|
Absinthorix
|
Post subject: Re: Chyby při očarovávání zbraní Posted: 23:18 26. Mar 2012 |
|
|
Bahnak wrote: To je trochu zavádějící, ať mě tvůrci craftu opraví, ale tuším že je dokonce 5 nastavených druhů velikostí zbraní pro očarování: Však to já netuším, jen jsem doufal, že se někdo povolaný ozve (proto to srovnání jaké jsem napsal: malou a velkou zbraň)
|
|
Top |
|
Absinthorix
|
Post subject: Re: Chyby při očarovávání zbraní Posted: 17:28 10. Apr 2012 |
|
|
|
Top |
|
Absinthorix
|
Post subject: Re: Chyby při očarovávání zbraní Posted: 14:21 13. Nov 2012 |
|
|
180% poprava se neprojeví na obouručáku (přitom normálně by to mělo dávat TO 18, ano - už se mi to povedlo předtím načarovat)
Stále stejná chyba:
Hláška: 180% kámen je slabý a proto bude použit jako 160% poprava a 20% >náhodný efekt< v mém případě kyselina
|
|
Top |
|
Barbar321
|
Post subject: Re: Chyby při očarovávání zbraní Posted: 11:11 21. May 2013 |
|
|
Mám problém. Očaroval jsem meč elementem s postavou na max. očarování s duší 233%. Za normálních okolností by měla zbraň mít zranění minimálně základ v elementu. U této zbraně je ale psáno 1k4 a 1k4, přičemž platné bude jen nejvyšší zranění tj. 1k4.
Může se někdo kouknout, co je to za bug? + prosím o nějakou náhradu (meteorovej meč rozhodně není maličkost)

patný meč.JPG [ 45.43 KiB | Viewed 2652 times ]
|
_________________ je cosi shnilého ve státě dánském ...ale plíseň je dobrá pro penicilín z hodně léků však bolí hlava ...a tvoří se závislost Vhodný čas na odvykací kůru
člen ligy pro zákaz veškerých změn na thalii
|
|
Top |
|
-darkvision-
|
Post subject: Re: Chyby při očarovávání zbraní Posted: 11:28 21. May 2013 |
|
|
My jsme očarovávali nedávnou také dlouhý meč z meteoru. Hodilo nám to 1k10elektřinou, takže barbare někde děláš chybu - tím chci říci, objevuješ teprve craft - proto bych to viděl bez náhrady  Já když zkoumám alchymii tak taky nedostávám zpět ingredience z nepovedených lektvarů. Ps. Zbraň ti veme maximálně 200% duše - tak nevím proč tam rveš 233% - prostě hold musíš hledat jinačí tvory na duše, abys nechytal tak vysoký - a to je bohužel riziko toho daného craftu. Kterým si tu už pár hráčů prošlo - bez náhrady na výzkum samozřejmě. Ps. Ten meč normálně prodej, dostaneš peníze a materiál si sežeň a zkoumej tento craft dál.
_________________ O podtemnu se v posledních letech říká, že tam hrají samé čuňata a PKčka. Tento mýtus bohužel nemáme čas vyvracet, protože "JEDEME BOMBY!"
Dočasně mimo. Jsem Žena!
Nhill'nue Zau'ndar Anirrinths Zau'ndar Izzrar Zau'ndar - ten druhej, nebo první
|
|
Top |
|
Barbar321
|
Post subject: Re: Chyby při očarovávání zbraní Posted: 11:37 21. May 2013 |
|
|
-darkvision- wrote: ...tím chci říci, objevuješ teprve craft ... to snad byl jen vtip, ne? -darkvision- wrote: Ps. Zbraň ti veme maximálně 200% duše - tak nevím proč tam rveš 233% protože ten efekt normálně funguje Z toho důvodu bych chtěl raději vyjádření někoho z vedení 
_________________ je cosi shnilého ve státě dánském ...ale plíseň je dobrá pro penicilín z hodně léků však bolí hlava ...a tvoří se závislost Vhodný čas na odvykací kůru
člen ligy pro zákaz veškerých změn na thalii
|
|
Top |
|