Thalie

Persistentní svět hry Neverwinter Nights
It is currently 22:36 28. Jul 2025

All times are UTC + 1 hour [ DST ]

Forum locked This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 89 posts ]  Go to page 1, 2, 3, 4, 5, 6  Next
Author Message
 Post subject: zbytečne zabiti
PostPosted: 15:06 23. Apr 2008 
Měšťan
 WWW  ICQ  Profile

dobry den tak uz jsem zde dlouho nic nenapsal,predem chci upozornit ze se zde jdu jen vyplakat.krasna idilka,vecer pada tma ja si lovim vlky u ivory vse jde tak jak ma,kolem me asi 10 vlku ja klikam jak sileny a tesim na ty kuzicky a ze budu mit 70%stahovani a co se nestane z cista jasna rana,druha,treti,a nez vlastne vim co se deje uz navstevuju podsveti.nez se vzpamatuju z soku uz mi pise pan hodny Berserk jejda promin ja te zabil jsem mel zaple stinove zraneni ale asi nefunguje:)he to je prdel co,no co malem me chtel infarkt slozit,ale co je to jen hra ze:)chodime si tady tak v klidku zahrat.tak jste me ze zacatku nadavali a vysvetlovali hlavne je na prvnim miste RP hra no tohle byla primo ukazka jak na to,hodit neviditelnost a pak jen klik a rezat jak jsem toho druheho poslal pekne do podsveti co by me sralo ze ted nedavno umrel 2x za sebou a ted se trmaci a poctive sbira xp zpet na svuj lvl z ktereho spadl.a co ze jsem mel u sebe jen 15 zlatych(prodal jsem kuze a jeste jsem nebyl v bance pro ty kteri by chteli hned podotknout jejda proc si ten debil nezasel do banky)ale staci jen jejda oni ty stinove zraneni asi nefungujou,ale ja vim reknete sak to je podle reality proste padouchove si muzou delat co chteji,ale on me nechtel prece zabit on chtel jen moji ruku ,bohuzel chyba systemu,a moje tydenni denodenní hraní prislo timto v nivec,diky ale takhle si zabavu nepredstavuju,jeste ted se trepu.ale nic ja jse si chtel jen postezovat.....diky za pochopeni,jen by me zajimalo co ostatnim co tohle delaji pokud vim tak to dela jen ten dotycny,dava,tim ze zbiji ostatni hrace kteri poctive hraji pro zabavu.tak diky za pochopeni preju hezky den...

Reply with quote  

Post subject: Re: zbytečne zabiti
PostPosted: 15:24 23. Apr 2008 
Měšťan
 WWW  ICQ  Profile

tech zlatych bylo 15 tisic pardon

Reply with quote  

PostPosted: 15:34 23. Apr 2008 
Ďábel
 WWW  Profile

nic ve zlém, chápu jak se cítíš a nijak tě nekritizuju, ale nedá mi to...

postava kráčí shrbena pod tíhou obrovského vaku zlata, který má sám 60 kilo (15000 mincí po 4 gr, což je naprosté minimum pro smysluplnou minci). Krom toho vleče další vybavení a horu nákladu, takže vypadá jako pohybující se loď naložená kořistí... při každém kroku se pod tou tíhou boří do země :mrgreen:
V hluku a cinkotu snadno přeslechne orka, který kluše vedle ní a dohání ji, s úmyslem vztáhnout na ni ruku, opatřenou velkou sekyrou. Bum. Bum. Bum. Jejda....

ze stínu se vynoří druhá postava.
"Ríkal jsem oloupit, Tuposekyro. ne oloupat..."
Ork pokrčí rameny a otře z čepele krev. "Chtěl jsem ho jen omráčit" zamumlá nepřesvědčivě a už vytahuje brousek, aby obnovil otupělé ostří...

Reply with quote  

PostPosted: 15:37 23. Apr 2008 
Měšťan
 WWW  ICQ  Profile

DenGrasse wrote:
nic ve zlém, chápu jak se cítíš a nijak tě nekritizuju, ale nedá mi to...

postava kráčí shrbena pod tíhou obrovského vaku zlata, který má sám 60 kilo (15000 mincí po 4 gr, což je naprosté minimum pro smysluplnou minci). Krom toho vleče další vybavení a horu nákladu, takže vypadá jako pohybující se loď naložená kořistí... při každém kroku se pod tou tíhou boří do země :mrgreen:
V hluku a cinkotu snadno přeslechne orka, který kluše vedle ní a dohání ji, s úmyslem vztáhnout na ni ruku, opatřenou velkou sekyrou. Bum. Bum. Bum. Jejda....

ze stínu se vynoří druhá postava.
"Ríkal jsem oloupit, Tuposekyro. ne oloupat..."
Ork pokrčí rameny a otře z čepele krev. "Chtěl jsem ho jen omráčit" zamumlá nepřesvědčivě a už vytahuje brousek, aby obnovil otupělé ostří...

ja vim ze je to pro tebe prdel diky,pokracujte takhle dal,co je na tom tezkleho chodit a zabijet nizsi lvl kdyz dobre vim ze name nemaji,to muzu delat z fleku i ja.a co kdo udela nic jelikoz si postava nic nepamatuje takze v pohode a svedek vetsinou neni nebo se rekne ze ho nemohl poznat tak jako vzdy :)

Reply with quote  

PostPosted: 15:41 23. Apr 2008 
Ďábel
 WWW  Profile

danielfojt wrote:
ja vim ze je to pro tebe prdel diky,pokracujte takhle dal,co je na tom tezkleho chodit a zabijet nizsi lvl kdyz dobre vim ze name nemaji,to muzu delat z fleku i ja.a co kdo udela nic jelikoz si postava nic nepamatuje takze v pohode a svedek vetsinou neni nebo se rekne ze ho nemohl poznat tak jako vzdy :)
nn, se nečil, sem tě nechtěl prudit... prostě mi to přišlo jako dobrej námět pro upozornění, že systém zlata v NWN není úplně ideální. nic proti tvý postavě ani tobě jako hráči.

myslel jsem, že Bersekr a spol dodržují při těch přepadech nějaký dekórum, tohle byla spíš vražda než co jinýho.

Reply with quote  

PostPosted: 15:42 23. Apr 2008 
Temnota
 WWW  ICQ  Profile

danielfojt wrote:

Tak jako vzdy? Takze tobe se to stalo nekolikrat? To me zajima.

Brûlante et suant les poisons,
Ouvrait d'une façon nonchalante et cynique
Son ventre plein d'exhalaisons.

Reply with quote  

PostPosted: 15:45 23. Apr 2008 
Měšťan
 WWW  ICQ  Profile

kucik wrote:
danielfojt wrote:

Tak jako vzdy? Takze tobe se to stalo nekolikrat? To me zajima.

no tak jiste neprepadl me poprve,a jak ho muzem ve hre dopadnout?nijak jelikoz vlastne kazdy z nas je uplne slepy(jako clovek)takze ho stejne nikdo nemuze dopadnout pac ho nepozna,a pulorku je prece tolik v tomhle svete.ja ted uz nejsem rozcileny spis jen zklamany ze prece tohle k nicemu neni.ja chapu ze me nemuzete nijak pomoct tak proste nech me tak,neda se na tom nic zmenit bude si to delt dal protoze vi ze se mu nemuze nic stat,a jiste si nikdy nevybere rovnocenneho protivnika.

Reply with quote  

PostPosted: 15:46 23. Apr 2008 
Měšťan
 WWW  ICQ  Profile

myslim si ze to byla jen vrazda zadne RP neprobehlo avymlouvat se na chybu systemu je dosti trapne...

Reply with quote  

PostPosted: 15:48 23. Apr 2008 
Velmistr
 WWW  ICQ  Profile

je to naprosta sranda zabit nizkej lvl :mrgreen: ale k cemu by me to bylo... zeptej se Kaze (Hurduna) nanem mi stinovy zafungovali dokonce probehla sarvatka se zabitim muly kdy se nalezite nasral... neni hezciho pohledu nez nasranej trpaslik jak chce zaplatit zabitou mulu :lol: pekne sme si myslim zahrali i kdyz se z lesa vodplazil bez ruky... cilem nebylo zabit ale dostat nakou trofej a udelat mu drobet pamatku...

proste to ber tak ze vcera ste s partakem zdrhli ac sem si s vama chtel hrat... az po zavolani posil sis chtel name vyslapnout :D dneska sem te bohuzel potkal zas a proste sem rek NEZDRHNE !!! ...Kucik to mozna casem vyladi ty stinovy :wink:

Erik The Viking

Reply with quote  

PostPosted: 15:49 23. Apr 2008 
Bůh
 Profile

Ne tak to přiznáme.. všichni zláci na Thalii zabíjej low lvl a odrazujou hráče od hraní, prostě nám to dělá radost a nemůžem si bez toho hraní představit.. na chybu v systému se jen vymlouváme aby se neřeklo

Zkusil si kontaktovat Dm? možná by ti za tu chybu vrátil XP a možná i ty prachy :wink: .. než si tady začít stěžovat :)

Když ta chyba je tak to není trapný ale fakt chyba..

já kontroluji každý jeho nádech
já podněcuji vaše neštěstí
zrozením i zabíjením
já vyvolám armageddon
krmen tisícem duší.

Reply with quote  

PostPosted: 15:50 23. Apr 2008 
Měšťan
 WWW  ICQ  Profile

Lord_Berserk wrote:
je to naprosta sranda zabit nizkej lvl :mrgreen: ale k cemu by me to bylo... zeptej se Kaze (Hurduna) nanem mi stinovy zafungovali dokonce probehla sarvatka se zabitim muly kdy se nalezite nasral... neni hezciho pohledu nez nasranej trpaslik jak chce zaplatit zabitou mulu :lol: pekne sme si myslim zahrali i kdyz se z lesa vodplazil bez ruky... cilem nebylo zabit ale dostat nakou trofej a udelat mu drobet pamatku...

proste to ber tak ze vcera ste s partakem zdrhli ac sem si s vama chtel hrat... az po zavolani posil sis chtel name vyslapnout :D dneska sem te bohuzel potkal zas a proste sem rek NEZDRHNE !!! ...Kucik to mozna casem vyladi ty stinovy :wink:

sak jo v pohode mas z toho prdel...

Reply with quote  

PostPosted: 15:52 23. Apr 2008 
Měšťan
 WWW  ICQ  Profile

Krata wrote:
Ne tak to přiznáme.. všichni zláci na Thalii zabíjej low lvl a odrazujou hráče od hraní, prostě nám to dělá radost a nemůžem si bez toho hraní představit.. na chybu v systému se jen vymlouváme aby se neřeklo

Zkusil si kontaktovat Dm? možná by ti za tu chybu vrátil XP a možná i ty prachy :wink: .. než si tady začít stěžovat :)

Když ta chyba je tak to není trapný ale fakt chyba..

na prachy fakt prdim,me mrzeli jen xp,prachy si kazdy dokaze vydelat,ale myslim ruku na srdce jiste bys nenapadl nikoho silnejsiho :D nechtej me rozesmat,ale ja se nebudu poustet do debat,jak jsem psal chtel jsem jen poplakat

Reply with quote  

PostPosted: 15:57 23. Apr 2008 
Temnota
 WWW  ICQ  Profile

Muj mily denicku...

Brûlante et suant les poisons,
Ouvrait d'une façon nonchalante et cynique
Son ventre plein d'exhalaisons.

Reply with quote  

PostPosted: 16:01 23. Apr 2008 
Šlechtic
 ICQ  Profile

hmm... tak to sem zvedavej jak to tu bude vypadat az se vyhrabem my :twisted:

Reply with quote  

PostPosted: 16:02 23. Apr 2008 
Mistr
 Profile

A mel aspon odpor?

Reply with quote  

Forum locked This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 89 posts ]  Go to page 1, 2, 3, 4, 5, 6  Next

All times are UTC + 1 hour [ DST ]