|
View unanswered posts | View active topics
Author |
Message |
igor
|
Post subject: Re: Úroveň za životopis Posted: 10:04 22. Apr 2008 |
|
|
kucik wrote: Doporucuju vytahnout si v takovejch pripadech systemovej log (To je zpravidla ta roletka vedle chat. logu). Tam se obvykle pise spousta zajimavejch veci.
Mozna by stalo za to, udelat nejakej drobnej manual pro hrace ve forme knihy ve hre. Znamenalo by to ale vyzobat vsechny dulezite informace a znova je nekam sepsat, coz je fakt otrava. Nechce se do toho nejakymu literatovi? Myslíš něco jako: "Získal jsi 4xp" = Postava získala 4 zkušenosti "Co takhle něco dobrého k pití?" = Postava má žízeň, napij se "Chyba skurut_velitel" = Někdo expí na skřetech "ma_listek ... N'abarn" = Drowové jezdí lodí 
_________________ Kdo si to se mnou rozdá muž proti muži? Kdo si troufá? Kazuko "drakobijec a bijec drakobijců" - drsňák, jehož pěsti budí posvátnou úctu.
|
|
Top |
|
kucik
|
Post subject: Re: Úroveň za životopis Posted: 10:11 22. Apr 2008 |
|
Joined: 10:42 10. May 2007 Posts: 16270 Location: Somewhere around nothing
|
igor wrote: Myslíš něco jako: "Získal jsi 4xp" = Postava získala 4 zkušenosti "Co takhle něco dobrého k pití?" = Postava má žízeň, napij se "Chyba skurut_velitel" = Někdo expí na skřetech "ma_listek ... N'abarn" = Drowové jezdí lodí  Aby sis nerejpnul vid  Pravda, je tam spousta neuzitecnych zvastu, ale pokud se stane neco, co nechapu, tak neni od veci se tam podivat.
_________________ Neaktivní a nezasahující do vývoje. Pouze nouzový support pro WB/DM. *********************************************** Les jambes en l'air, comme une femme lubrique, Brûlante et suant les poisons, Ouvrait d'une façon nonchalante et cynique Son ventre plein d'exhalaisons.
|
|
Top |
|
igor
|
Post subject: Re: Úroveň za životopis Posted: 10:14 22. Apr 2008 |
|
|
kucik wrote: Aby sis nerejpnul vid  Pravda, je tam spousta neuzitecnych zvastu, ale pokud se stane neco, co nechapu, tak neni od veci se tam podivat. Náhodou... hláška "chyba skurut_velitel" by se dala interpretovat jako *dnes máš takový pocit, že cesta do Doubkova proběhne bez problémů* 
_________________ Kdo si to se mnou rozdá muž proti muži? Kdo si troufá? Kazuko "drakobijec a bijec drakobijců" - drsňák, jehož pěsti budí posvátnou úctu.
|
|
Top |
|
Theogil I
|
Post subject: Re: Úroveň za životopis Posted: 10:25 22. Apr 2008 |
|
|
igor wrote: kucik wrote: Aby sis nerejpnul vid  Pravda, je tam spousta neuzitecnych zvastu, ale pokud se stane neco, co nechapu, tak neni od veci se tam podivat. Náhodou... hláška "chyba skurut_velitel" by se dala interpretovat jako *dnes máš takový pocit, že cesta do Doubkova proběhne bez problémů*  Jo a nebo *začlo hnědnout nebe asi se po lese mezi Ivory a Doubkovem pohybují flustrovaní trpaslíci a chladí si žáhu na žluťáscích, bylo by rozumější to dneska nějak obejít jinak začnou padat ..... *.
_________________ Theogil Mistrovské ostří - strážce králova pokladu, kovář v Ivory Boindil - trpasličí zvěd, velký čtenář a lenochod Wahibah Zafirah al Talibah - dědic dračího odkazu, strážce legend
|
|
Top |
|
DenGrasse
|
Post subject: Re: Úroveň za životopis Posted: 10:47 22. Apr 2008 |
|
|
igor wrote: "Získal jsi 4xp" = Postava získala 4 zkušenosti "Co takhle něco dobrého k pití?" = Postava má žízeň, napij se "Chyba skurut_velitel" = Někdo expí na skřetech "ma_listek ... N'abarn" = Drowové jezdí lodí  Zlobr útočí na <CHARNAME>: 16+6=22 "zásah" = dnešní odpoledne nebude zcela klidné = místo na procházku nebylo zvoleno zcela vhodně = na Thalii nežijí jen lidé = kyj umí být také nepříjemná zbraň, když ho třímá někdo vysoký tři metry
_________________ hyperpasivní myšohryz pokud mi píšete na ICQ, napište co chcete jsem jenom autor. číst ty reálie musíte sami...
|
|
Top |
|
Skipp
|
Post subject: Re: Úroveň za životopis Posted: 15:14 23. Apr 2008 |
|
Joined: 13:38 17. Apr 2008 Posts: 520 Location: Slovensko, Nitra
|
Kiri wrote: Musis si najit ucitele povolani, podle toho co chces delat. Podle povolani, taky muzes priblizne odhadnout, kde se ucitel nachazi (obcas). Pak jen staco pokecat dat mu prasule on ti zacne neco povidat (jako) a ty pri jeho vypraveni nahazujes lvl  Je to dost netradicni, ale fajn. Takže ho musím pohladať. Musím hladať nejakú NPC postavu - učitela - bez ktorého sa proste nepohnem o level vyššie?  To znie vcelku komplikovane.
_________________ Sinta
http://img213.imageshack.us/img213/553/lotrdurex.gif
|
|
Top |
|
igor
|
Post subject: Re: Úroveň za životopis Posted: 15:21 23. Apr 2008 |
|
|
Skipp wrote: Takže ho musím pohladať. Musím hladať nejakú NPC postavu - učitela - bez ktorého sa proste nepohnem o level vyššie?  To znie vcelku komplikovane. Ani ne, podle toho co seš za povolání logicky odvodíš kde by moh trenér být. Mají jméno napsané tmavě-zeleně.
|
|
Top |
|
Skipp
|
Post subject: Re: Úroveň za životopis Posted: 12:19 26. Apr 2008 |
|
|
Kiri wrote: Musis si najit ucitele povolani, podle toho co chces delat. Podle povolani, taky muzes priblizne odhadnout, kde se ucitel nachazi (obcas). Pak jen staco pokecat dat mu prasule on ti zacne neco povidat (jako) a ty pri jeho vypraveni nahazujes lvl  Je to dost netradicni, ale fajn. Konečne som našiel učitela,ale level som získal iba zo svojich expov...takže to už nefunguje?Nič nebude? 
_________________ Sinta
|
|
Top |
|
Krata
|
Post subject: Re: Úroveň za životopis Posted: 12:23 26. Apr 2008 |
|
Joined: 18:00 28. Apr 2007 Posts: 2864 Location: Božský trůn
|
jesli máš novej lvl, půjdeš za učitelem a budeš s nim kecat, řekneš něco jako že chceš učit a oan řekne at zaplatíš.. pak se dialog okno zavře a ty si můžeš nahodit lvl, až si ho nahodíš tak mistr řekne že seš dobrej žák a tak
_________________ jsem uctívač démonů jsem otec tvé smrti já vyvolávám dávné zlo já kontroluji každý jeho nádech já podněcuji vaše neštěstí zrozením i zabíjením já vyvolám armageddon krmen tisícem duší.
|
|
Top |
|
igor
|
Post subject: Re: Úroveň za životopis Posted: 12:24 26. Apr 2008 |
|
|
Skipp wrote: Konečne som našiel učitela,ale level som získal iba zo svojich expov...takže to už nefunguje?Nič nebude?  ??? Normálně hraješ, když naexpíš na level, tak dojdeš za učitelem v rozhovoru dáš že chceš něco naučit a zaplatíš. Potom si nacvakáš level a máš přestoupeno.
|
|
Top |
|
Krata
|
Post subject: Re: Úroveň za životopis Posted: 12:29 26. Apr 2008 |
|
Joined: 18:00 28. Apr 2007 Posts: 2864 Location: Božský trůn
|
mohl by napsat ten návod ještě někdo, aby tady měl tři verze 
_________________ jsem uctívač démonů jsem otec tvé smrti já vyvolávám dávné zlo já kontroluji každý jeho nádech já podněcuji vaše neštěstí zrozením i zabíjením já vyvolám armageddon krmen tisícem duší.
|
|
Top |
|
igor
|
Post subject: Re: Úroveň za životopis Posted: 12:32 26. Apr 2008 |
|
|
Krata wrote: mohl by napsat ten návod ještě někdo, aby tady měl tři verze  Přece nebudu svůj pracně napsanej příspěvek mazat, jenom kvůli tomu, že to někdo napsal o pár vteřin dřív 
|
|
Top |
|
kucik
|
Post subject: Re: Úroveň za životopis Posted: 16:23 26. Apr 2008 |
|
Joined: 10:42 10. May 2007 Posts: 16270 Location: Somewhere around nothing
|
On se asi pta na ty 2 levely za zivotopis.
Domluvil ses uz s nejakym DM, aby ti je ve hre pridelil?
_________________ Neaktivní a nezasahující do vývoje. Pouze nouzový support pro WB/DM. *********************************************** Les jambes en l'air, comme une femme lubrique, Brûlante et suant les poisons, Ouvrait d'une façon nonchalante et cynique Son ventre plein d'exhalaisons.
|
|
Top |
|
Skipp
|
Post subject: Re: Úroveň za životopis Posted: 17:03 26. Apr 2008 |
|
|
kucik wrote: On se asi pta na ty 2 levely za zivotopis. Domluvil ses uz s nejakym DM, aby ti je ve hre pridelil? Správne,názov tohto topicu hovorí za všetko.Viem ako sa leveluje,netreba mi návod. Áno, v prvom príspevku som napísal ,že svoj životopis som zaslal Daanrimu,to by malo stačiť.
_________________ Sinta
|
|
Top |
|
Daanri
|
Post subject: Re: Úroveň za životopis Posted: 17:13 26. Apr 2008 |
|
|
Ja som ho precital a schvalil, ale kedze som smazal NWN aby ma netahalo od ucenia, tak si xp musis pytat od nakeho DM ked bude v hre.
_________________ When you make a deal with devil, there will be hell to pay.
„Povinnost je těžší než hora, smrt je lehčí než peříčko.“
Večné hľadanie cudzích chýb je jednou z najväčších chýb vlastných. (E.Hubbard)
Yeasterday, we sought each other. Today, we face. For one of us, tomorrow will never be.
|
|
Top |
|