|
View unanswered posts | View active topics
Author |
Message |
Aulus
|
Post subject: Re: Co Vás ve hře potkalo a dostalo... Posted: 17:30 04. May 2013 |
|
Joined: 17:31 22. Jan 2012 Posts: 5998 Location: Nový Jičín / Brno
|
Radim wrote: D_E_K_A wrote: Útok u Ivory drowem, když si takhle jeden míchá lektvary a bez přítomnosti svolení od DM - vyburcování NPC..., tohle považuju za nehoráznou drzost, ale jak je libo...  PS.: Neznalost neomlouvá.  Jo příště to hlaste do PJ,že chcete začít CvC a pokud nepřijde odpověď máte smůlu CvC mimo lokace osad je v pohodě bez kontaktu DM. Tohle bylo prostě mimo. Nechápu, proč máš potřebu to tady stavět na hlavu.
_________________ "Všechny hranice jsou konvence, které čekají, až je někdo přesáhne. Někdo může přesáhnout konvenci, pokud mu k tomu někdo jiný vydá podnět." David Mitchell, Atlas mraků "But what do we have left once we abandon the lie? Chaos. A gaping pit waiting to swallow us all.”
|
|
Top |
|
Prasokralik
|
Post subject: Re: Co Vás ve hře potkalo a dostalo... Posted: 17:43 04. May 2013 |
|
Joined: 01:53 05. Dec 2010 Posts: 4507 Location: Land Down Under
|
Protože šikanujete drowy a dáváte jim ošklivé tresty.
_________________ Ignore list: Theogil I, Krysak, Koninho87, Kokosak, Grin, efu_redo
Pain is temporary. Victory is forever.
|
|
Top |
|
Derken-
|
Post subject: Re: Co Vás ve hře potkalo a dostalo... Posted: 17:48 04. May 2013 |
|
Joined: 22:02 12. Mar 2010 Posts: 4748 Location: Kahzet, město smlouvy
|
Aulus wrote: Radim wrote: D_E_K_A wrote: Útok u Ivory drowem, když si takhle jeden míchá lektvary a bez přítomnosti svolení od DM - vyburcování NPC..., tohle považuju za nehoráznou drzost, ale jak je libo...  PS.: Neznalost neomlouvá.  Jo příště to hlaste do PJ,že chcete začít CvC a pokud nepřijde odpověď máte smůlu CvC mimo lokace osad je v pohodě bez kontaktu DM. Tohle bylo prostě mimo. Nechápu, proč máš potřebu to tady stavět na hlavu. Já si ale nemyslím, že by Radim měl potřebu to tady stavět na hlavu a že by to dělal. Jeho příspěvek byl sice trochu zbytečný, protože se to už vyřešilo a ty jsi to i uvedl na pravou míru v pravidlech. Nicméně si myslím, že jeho příspěvek byl mířený čistě na tenhle problém u osady a ne na jakékoli CvC kdekoli jinde 
_________________ Tvůrce a ničitel ------- Neaktivní ------- .: Damian je můj rypák a Xantipka má bohyně :.
|
|
Top |
|
Toren
|
Post subject: Re: Co Vás ve hře potkalo a dostalo... Posted: 01:35 15. May 2013 |
|
 |
Nováček |
|
|
Cítíš se dobře? A neb jak se v Karathe šíří nemoci Tempius, Thalův kněz wrote: Udělal jsem par lektvaru ktere by měli pomoci chorobe se dal rozsirovat. *poda Naz 6 malych lahviček a 3 gardistovy*
_________________ Tomáš Alrik Tane
|
|
Top |
|
Krysak
|
Post subject: Re: Co Vás ve hře potkalo a dostalo... Posted: 16:46 15. May 2013 |
|
 |
Bůh |
|
|
To Toren: Ten citát je ráj pro Amber, teda pokud nedostane infarkt....
|
|
Top |
|
Toren
|
Post subject: Re: Co Vás ve hře potkalo a dostalo... Posted: 18:04 15. May 2013 |
|
 |
Nováček |
|
|
To Krysa: Já psal jen to nahoře, zbytek je origoš 
_________________ Tomáš Alrik Tane
|
|
Top |
|
Krysak
|
Post subject: Re: Co Vás ve hře potkalo a dostalo... Posted: 19:03 15. May 2013 |
|
 |
Bůh |
|
|
Toren wrote: To Krysa: Já psal jen to nahoře, zbytek je origoš  Takže je to vlastnoruční práce Sendyse?
|
|
Top |
|
Sielencer
|
Post subject: Re: Co Vás ve hře potkalo a dostalo... Posted: 19:36 15. May 2013 |
|
|
Krysak wrote: Takže je to vlastnoruční práce Sendyse? Tak až sem jsem to nakonec dopracoval. Nikdy dřív mě nenapadlo, že budu srovnáván se samotným pánem tvorstva  . Ty gramatické chyby jsou mi nyní zřejmé stejně jako nesmyslný význam celé věty, kvůli které zřejmě tato citace vznikla. Mou jedinou omluvou je pozdní hodina a nízký hod na Int. Přesto se stydím a ty Torene už máš s Questy utrum. Takhle mě nabonzovat... A nebo... *připíchne vzkaz a rychle se utíká schovat než přijde grammar Nazzi Amber* 
Top |
|
innfra
|
Post subject: Re: Co Vás ve hře potkalo a dostalo... Posted: 19:40 15. May 2013 |
|
|
Ale no ták, on za nic nemůže... to myslel v dobrém, ani nevidím tvé jméno 
_________________ Tariel Reynolt - "Kde mám dárečka?" Tomas Tane - "Tady si jeden neodpočine." Finnean Násir Taran - "Za kodex a za sestru!" Alexandr Rázný - "Už mě to tu nebaví! Puste mě ven!" Tomáš Alrik Tane - "Já vim, moc mluvim." Tagar Kovadlina - "Háááá Hřbitůváčka!" - Smazán
Elitní Kazišuk!
|
|
Top |
|
Amber
|
Post subject: Re: Co Vás ve hře potkalo a dostalo... Posted: 19:50 15. May 2013 |
|
|
*samou spokojeností se tetelí*  Nechci být OT, ale vážně mě dostalo, jak se Sielencer hezky sám přiznal.  Pravý význam věty v citátu mě pobavil, pěkná perlička. A chybky... *mávne rukou* už tady byly větší (vel)ryby. 
_________________ Lareth Belle - rudovlasá bardka a špionka. Sirya Walda - culíkaté elfítko. Yasstra - stvoření noci. Jeduha Fištrón - nejroztržitější geniální gnómský vynálezce a krotitel oslů.
Bylo tu hezky, vděčím Thalii za spoustu zábavy a skvělé hry, ale je čas jít dál. Nastal čas pověsit grammarbičík na háček. Děkuju a mějte se fajně...
|
|
Top |
|
sendys
|
Post subject: Re: Co Vás ve hře potkalo a dostalo... Posted: 19:27 20. May 2013 |
|
 |
Rytíř |
|
|
nechte moje gramatické chyby bejt moje ! najděte si svoje chyby grrrr
_________________ Život je svině, a teď vypadni mám práci.
|
|
Top |
|
Krysak
|
Post subject: Re: Co Vás ve hře potkalo a dostalo... Posted: 20:08 20. May 2013 |
|
 |
Bůh |
|
|
sendys wrote: nechte moje gramatické chyby bejt moje ! najděte si svoje chyby grrrr Je mi moc líto chlape, ale již jsi pro nás jen falešným prorokem, opravdový mistr odhalil před nedávnem svou tvář. Silencelujah!
|
|
Top |
|
sendys
|
Post subject: Re: Co Vás ve hře potkalo a dostalo... Posted: 20:12 20. May 2013 |
|
 |
Rytíř |
|
|
Krysak wrote: sendys wrote: nechte moje gramatické chyby bejt moje ! najděte si svoje chyby grrrr Je mi moc líto chlape, ale již jsi pro nás jen falešným prorokem, opravdový mistr odhalil před nedávnem svou tvář. Silencelujah! kill !
_________________ Život je svině, a teď vypadni mám práci.
|
|
Top |
|
Diemo
|
Post subject: Re: Co Vás ve hře potkalo a dostalo... Posted: 21:04 28. May 2013 |
|
|
|
Top |
|
Nalkanar
|
Post subject: Re: Co Vás ve hře potkalo a dostalo... Posted: 21:59 29. May 2013 |
|
Joined: 14:21 13. Feb 2010 Posts: 9274 Location: Brno/"Znojmo"
|
Hovor trpaslice s elficí 
_________________ .
|
|
Top |
|